höff yaaaaaaa giremiyom siteyee dellendimm laelaelaelaelae
anamm bu saatte hasta bide nan yazukk :teselli:
ama öle kocamı istim neyin deme gebertirin haaaaaa :mymeka: bu gece son gidi kocammm yarın 1 hafta ayrı kalacum kaçgündür ağlim zatiiiiiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
offf ben de hala karar veremedim şu şeker olayına....
bişey sorucam ama gülmeyin şimdi bu şekerler mevlütte mi ikram edilicek yoksa hastanede de mi ? anneme kalırsa hastane için çikolata yaptırmak gerekiyo.. şeker mevlütte olur diyo... ben de hiç bilmem böyle şeyleri... bana kalsa lafını da ettirmezdim de burda sizle konuşa konuşa hoşuma gitmeye başladı ...kızım içimdeki gizli kokoşluğu uyandırıcak galiba kaydirigubbakcemile3
ben de geçenlerde eminönüne gidince baktım canım fiyatlara... şekerler 1 tl dan 5 tl ya kadar seçtiğin malzemeye göre değişiyo... sepetler de 15-30 tl arasıydı... bu durumda senin baktığın ortalamaya uyuyo norma heralde o fiyat...
slm kızlarr kimsecikler uğramamışş akannehirakannehir
kocişimi yolladım şimciiii :gitme::gitme: kardeşimle gittim dolmuşa bindirmeyee o gidincekte bi güzel oturduk parkta ağladım senağlamasenağlama anam bu hormonlar ne fena yaptı beni yaaa engel olamıyom kendimee senağlama
bak hala koca diyo bana ya.klava: senin ki 1 hafta sonra yaninda, ben napem ya. mafoldumben
yaaaaaaaaaaaaaaaaa sarıl bana beraber ağlayakk senağlamasenağlama ben kocişiminden heç ayrı kalmak istemiimmm senağlamasenağlama
bir hafta aglasak edacim, sonra ben kiminle aglayacam. huhuuuuuu.mafoldumben
eda, dogumdan sonra ne kadar kalicaksin annende?
kız c.tesi gelcek pazar gitcek ben gene senlen ağlarımm senağlamasenağlamasenağlama
aalllahhhıımmm ayrı koma kimseyi kocişinden bebesindennn :Saruboceq:
mafoldumbenmafoldumben
dün dr.a sordum doğumdan 1 hft sonra kontrole geliceksin dedi yani allahtan bi manimiz çıkmazsa inşalah herşey yolunda gidersee :Saruboceq: en çok 10 gün kalıcam wannam yaa kocişim orda ben burda duramam çünküü mafoldumbenmafoldumben
edaaaaaaaaaaaa gitti mi gı muroooooooooooo
allah kavuştursun minnoşummmm ağlama yaa bak ege vaaaa biz varuukk 1 haftacık hemencik geçccek inş taa mı canımmm Şeniz
ayy bilin miiiiii benim herif dün 5 te geldiiiiiiiii -tatlicadiarzu- ustu başı elleri falan mahvolmuş iice artmış hastalığı amanın sorma bende o saate kaa hiç uyuyamadım yaaa
ayyy wannaaaaa sende ağlama gıııııııı :çok üzgünüm:
bebekinin geleceği için gittin ya oraya kutsal amacı unutma hacı zaman güzelce geçsin işalllahhh sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalımmmm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?