2009 Kasm Anneleri

höff yaaaaaaa giremiyom siteyee dellendimm laelaelaelaelae

dun gece sinir oldum ya. tam yaziyorken girememeye basladim siteye.klava:

anamm bu saatte hasta bide nan yazukk :teselli:
ama öle kocamı istim neyin deme gebertirin haaaaaa :mymeka: bu gece son gidi kocammm yarın 1 hafta ayrı kalacum kaçgündür ağlim zatiiiiiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bana bak eda alt tarafi bir haftaymis hasretin sende kocam deyip durma bakim.klava:

ben napem asil.mafoldumben

benden baskada kımse kalmamıs ...oyyyy ew temızlencek balkonlar yıkanacak yarın kontrol var elım ayagım tutmuyo sankı meraktan bıseycık yapamıyom persembe temızlıge yardımcım gelcek ama nıyeyse onceden bı gozden gecırıyom bende...balkonları ben yapem dıyom ..o halıflexlerı sılsın ayyy ne bılemmm yaa vakıt gecmıyo daha 40 gun ama 10 gun once gelır bence oglum ole olduydu ....kaldı 30 son gunu sayma 29 varmı eksılten...

pazar günleri milli istirahat günü bu ne yaaa almanlarda böyle kimseyi göremezsin sokaklarda
kasim analarida pazar olunca cekiliolar ortaliktan
heyyy nerdesiniz hatunlarrrr

bende cikayim bari millet dinleniyo bizim neyimiz eksik gidelim dikelim bacaklarimizi bizde yatalim azcik

krispi iyi akşamlar canım ,bi selam vereyim dedim senden başka kimse yok..... ben de gidip uzaniym bari. hadi görüşürüz canımcım

canim bu seker isi benimde kafami cok kurcaladi. nasil olacagina bir turlu karar veremedim. zaten basindan beri annem ben yaptiricam diyordu, bende gonlunden nasil geciyorsa oyle yaptir o zaman dedim.

annem buzdolabi susu olarak lavantali yaptirmis, piril piril bir yildiz uzerine, birde minik bir emzik var. uzerinede Hosgeldin Naz diye yazdirmis, cok hosuma gitti.

dunde buykce bir tabak aldim. ortasini guzelce cikolata doldurdum, kenarlarina da suslerimizi dizdim hazirladim. burda gelen giden es dosta vericem ama hastanede sadece cikolata vericem.

tr ye donunce yine bunlardan yaptirip yaninda kaliteli cikolatayla veririm diyorum.

slm kızlarr kimsecikler uğramamışş akannehirakannehir
kocişimi yolladım şimciiii :gitme::gitme: kardeşimle gittim dolmuşa bindirmeyee o gidincekte bi güzel oturduk parkta ağladım senağlamasenağlama anam bu hormonlar ne fena yaptı beni yaaa engel olamıyom kendimee senağlama

bak hala koca diyo bana ya.klava: senin ki 1 hafta sonra yaninda, ben napem ya. mafoldumben

edaaaaaaaaaaaa gitti mi gı muroooooooooooo
allah kavuştursun minnoşummmm ağlama yaa bak ege vaaaa biz varuukk 1 haftacık hemencik geçccek inş taa mı canımmm Şeniz
ayy bilin miiiiii benim herif dün 5 te geldiiiiiiiii -tatlicadiarzu- ustu başı elleri falan mahvolmuş iice artmış hastalığı amanın sorma bende o saate kaa hiç uyuyamadım yaaa

eda, dogumdan sonra ne kadar kalicaksin annende?

dün dr.a sordum doğumdan 1 hft sonra kontrole geliceksin dedi yani allahtan bi manimiz çıkmazsa inşalah herşey yolunda gidersee :Saruboceq: en çok 10 gün kalıcam wannam yaa kocişim orda ben burda duramam çünküü mafoldumbenmafoldumben

ayyy wannaaaaa sende ağlama gıııııııı :çok üzgünüm:
bebekinin geleceği için gittin ya oraya kutsal amacı unutma hacı zaman güzelce geçsin işalllahhh sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalımmmm :Saruboceq:

kız c.tesi gelcek pazar gitcek ben gene senlen ağlarımm senağlamasenağlamasenağlama
aalllahhhıımmm ayrı koma kimseyi kocişinden bebesindennn :Saruboceq:
mafoldumbenmafoldumben

Aminnnn, Rabbim kimseyi evinden ayri koymasin. sen annenin evindesin, bende kizkardesimin, sonucta kanim canim ama insanin kendi evi gibi olmuyor.:sinifsinif:

Insallah bir mani cikmazda donersin evine ama annene ne kadar ihtiyacin oldugunu bebek dogunca anliycaksin. o zaman belki de biraz daha kalsam diye dusunursun.kaydirigubbakcemile3

mafoldumben anam hormonlarıma engel olamiimm cerenimoo mafoldumbenmafoldumben
:1shok: 5 te miii :1shok:
yazuk nan dinlendimi bari bugünn :kedi:

valla surekli kendimi oyle avutuyorum. cocuklarinin gelecegi icin ugrasiyorsun diyorum ama hormonlarima, duygularima soz geciremiyorum.

kardesim canim beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor, onlarin yaninda iyiyim ama yalniz kalir kalmaz gozyaslarimi tutamiyorum.mafoldumben

bosver gecicek hepsi insallah. senin esinin nesi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…