çaktırma hacıkaydirigubbakcemile5yok canımya niye alınıyım estağfirullah hoş bende bilemem pek böle şeyleri çaktırma ama öğreniriz kaydirigubbakcemile3
bende kız bebek erken gelir diye duydum ama bilmiyom valla hayırlısı olsunda
geldım bacılarrrrrrrrrrrr
he neslının annesı arayacakdı aramadı daha beklıom bende eve gıdınce felan haber verırse ben nosu aolan arkadaslardan bırıne haber ederım merek etmeyın eda ıle özgenınde nosu var sizi habersız bırakmam neslı benı habersız bırakmassa :lepi:
hadi ya:sinifsinif:ben normal istiyom canım ya,inşallah 40 ı geçmese bari 6 kasım da doluyo benimki..valla benim çevremdekiler hep 40 haftayı buluyo tabe normal doğumu beklersen sezeryanda zati 38 haftalık genelde alıyolar bebekleri
erkek bebekler 40 haftayı bekliyor canım
bende kız bebek erken gelir diye duydum ama bilmiyom valla hayırlısı olsunda
bende buaralar sarhoş gibiyim ya uyku sorunumuz var keyifsizim ondan takılamıyorum topıge enerjım yok kafamçokkarıştı sızı okuyom ara sıra yazacak halım olmuoo yerimseniben
ayyy kıyamam sağa benbende buaralar sarhoş gibiyim ya uyku sorunumuz var keyifsizim ondan takılamıyorum topıge enerjım yok kafamçokkarıştı sızı okuyom ara sıra yazacak halım olmuoo yerimseniben
hadi ya:sinifsinif:ben normal istiyom canım ya,inşallah 40 ı geçmese bari 6 kasım da doluyo benimki..
o zaman herkesin dediği doğru yani genelde kız erken erkek geç doğuyo..
hg canımgeldım bacılarrrrrrrrrrrr
he neslının annesı arayacakdı aramadı daha beklıom bende eve gıdınce felan haber verırse ben nosu aolan arkadaslardan bırıne haber ederım merek etmeyın eda ıle özgenınde nosu var sizi habersız bırakmam neslı benı habersız bırakmassa :lepi:
edada şeker almaya gitti taşıyamadı herhalde şekerleri gelemedi bi türlü
normal canım,hepimizde bi uyuşukluk,uykusuzluk gidiyo,ben öğlene kadar kendime gelemiyomopuyorumnanaktan
ya neden artık herkes suni sancıyla doğuruyo yaaa
geçen bi arkadaş da dedi suni sancıyla diyeeee
anam eskiden garular tarlada doğuriimiş de işine devam ediimiş biz neden doğuramıyoz yaa :gitme:
valla mıçımı kaldıracak halım yokda işde kendı işim diye gelıom bacım işe gelınce az acılıyom zemuszemus kaynana gıtme artık dıyo ama olmuyokı dükkanı bırakmak öle yatasım gelıyo bebek bay aındı aşagıya benımnormal canım,hepimizde bi uyuşukluk,uykusuzluk gidiyo,ben öğlene kadar kendime gelemiyomopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam sağa ben
kıyma nan bege çaturduuu hec halım yokkkk
evet genelde öle oliii istisnalar var emme kaideyi bozmi şekerima.s
hg canım
:roflol:kaydirigubbakcemile3
bende bi yemek yiyem gelem kızlar
selcen kııdoğumların eskisi gibi kolay olması için yediğimiz içtiğimiz şeylerin eskisi gibi tamamen doğal olması lazım hacı eskiden çok çalışmak vardı çalışmak vücudu dinç tutuyo bide bu zamanda çok radyasyona maruz kalıyoz eskiden öle bşe yoktu yani bi çok sebep var bence
ona bakarsan şimdiki çocuklar eskisi gibide akıllı değil zamane çocuklarıda bi alem
ya neden artık herkes suni sancıyla doğuruyo yaaa
geçen bi arkadaş da dedi suni sancıyla diyeeee
anam eskiden garular tarlada doğuriimiş de işine devam ediimiş biz neden doğuramıyoz yaa :gitme:
slm kızlar mevzey ne durumdasın görüyon mu ya diyarbakır alarmda
slm canım ne durumda olayım pisikopata bağlamış durumdayım şans işte ya annemler sıkıştırıyor izmitte doğumunu yap diye ama eşimi nasıl bırakayım evde dışarı çıkma yasağı başladı eşimle herşeyi ayırdık o okula gittiydi dün (yatağı bile):gitme:evde maskeyle dolaşıyor şuan evi çamaşırsuyuyla siliyo(hiç kullanmama izin vermezdi kendisine dokunuyor diye)hiç yanaşmıyor kendisinde bişey varsa bana geçmesin diye ya ben doğum korkusunu falan unuttum yaren hayırlısıyla şu 27 gün bitsede meleğime sağ salim kavuşsam tabi sende kontrolum var cuma onada gitmicem hastaneler dolup taşıyomuş bizim apartmanda müdür yardımcımız var onun liseye giden iki çocuğundada test pozitif çıkmış eşimlede haşır neşirlerdi allahım ya herkesi korusun şu meret terk etsin yurdumuzu yaaa ssen ne yapıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?