2009 Kasm Anneleri

geldım bacılarrrrrrrrrrrr
he neslının annesı arayacakdı aramadı daha beklıom bende eve gıdınce felan haber verırse ben nosu aolan arkadaslardan bırıne haber ederım merek etmeyın eda ıle özgenınde nosu var sizi habersız bırakmam neslı benı habersız bırakmassa :lepi:

bende buaralar sarhoş gibiyim ya uyku sorunumuz var keyifsizim ondan takılamıyorum topıge enerjım yok kafamçokkarıştı sızı okuyom ara sıra yazacak halım olmuoo yerimseniben

yok canımya niye alınıyım estağfirullah hoş bende bilemem pek böle şeyleri çaktırma ama öğreniriz kaydirigubbakcemile3

bende kız bebek erken gelir diye duydum ama bilmiyom valla hayırlısı olsunda
çaktırma hacıkaydirigubbakcemile5

geldinmi nan face memuru seni :roflol:
ayy sabahtan beri doğuramadı yaaa sunni sancı ile geç olii işte benim ablamda 16 saatte doğurmuştua.sa.s

valla benim çevremdekiler hep 40 haftayı buluyo tabe normal doğumu beklersen sezeryanda zati 38 haftalık genelde alıyolar bebekleri
erkek bebekler 40 haftayı bekliyor canım
hadi ya:sinifsinif:ben normal istiyom canım ya,inşallah 40 ı geçmese bari 6 kasım da doluyo benimki..
bende kız bebek erken gelir diye duydum ama bilmiyom valla hayırlısı olsunda

o zaman herkesin dediği doğru yani genelde kız erken erkek geç doğuyo..

bende buaralar sarhoş gibiyim ya uyku sorunumuz var keyifsizim ondan takılamıyorum topıge enerjım yok kafamçokkarıştı sızı okuyom ara sıra yazacak halım olmuoo yerimseniben

normal canım,hepimizde bi uyuşukluk,uykusuzluk gidiyo,ben öğlene kadar kendime gelemiyomopuyorumnanaktan

ayyy kıyamam sağa ben
hadi ya:sinifsinif:ben normal istiyom canım ya,inşallah 40 ı geçmese bari 6 kasım da doluyo benimki..

o zaman herkesin dediği doğru yani genelde kız erken erkek geç doğuyo..

evet genelde öle oliii istisnalar var emme kaideyi bozmi şekerima.s

hg canım
edada şeker almaya gitti taşıyamadı herhalde şekerleri gelemedi bi türlü

:roflol:kaydirigubbakcemile3

normal canım,hepimizde bi uyuşukluk,uykusuzluk gidiyo,ben öğlene kadar kendime gelemiyomopuyorumnanaktan

bende öğlen kalkıyom valla kociş kalk kahvaltı hazırla yapalım dedi bende banane derken bidaha uyudum kalkamadım fazlada yatmak iyi gelmez diye kalkıyom saat 12 11.30da uyanıyom napim bebiş kesin acıkıyo vurup vurup duruyo kızım kaydirigubbakcemile3

ya neden artık herkes suni sancıyla doğuruyo yaaa
geçen bi arkadaş da dedi suni sancıyla diyeeee
anam eskiden garular tarlada doğuriimiş de işine devam ediimiş biz neden doğuramıyoz yaa :gitme:

kızlar ben çıkıyorum sizlere hayırlı akşamlar inşallah neslide sağlıcakla alır kucağına rabbim yardımcısı olsun

anam eskiden garular tarlada doğuriimiş de işine devam ediimiş biz neden doğuramıyoz yaa :gitme:

bende şaşıyorum şimdi bişiy olsun hemen dr a eskiden öle şeylerde yoktu ne kadar tuaf bi durum yaa :sm_confused:

valla mıçımı kaldıracak halım yokda işde kendı işim diye gelıom bacım işe gelınce az acılıyom zemuszemus kaynana gıtme artık dıyo ama olmuyokı dükkanı bırakmak öle yatasım gelıyo bebek bay aındı aşagıya benım
ayyy kıyamam sağa ben

kıyma nan bege çaturduuu hec halım yokkkk
evet genelde öle oliii istisnalar var emme kaideyi bozmi şekerima.s

hg canım

:roflol:kaydirigubbakcemile3

hosbulduk teker teker doguruyo mıllet yaa aboo kasım gırdımı dah acok olurr ohh :dance: :dance:

bende bi yemek yiyem gelem kızlar
selcen kııdoğumların eskisi gibi kolay olması için yediğimiz içtiğimiz şeylerin eskisi gibi tamamen doğal olması lazım hacı eskiden çok çalışmak vardı çalışmak vücudu dinç tutuyo bide bu zamanda çok radyasyona maruz kalıyoz eskiden öle bşe yoktu yani bi çok sebep var bence
ona bakarsan şimdiki çocuklar eskisi gibide akıllı değil zamane çocuklarıda bi alem

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: zamane veletleri :teytey: :teytey:

he kız eskiden mesela suyu gelince napıyolarmış,su gelince sancı hemen gelmeyebiliyo suni sancı neyim yok,nası doğuruyolarmış şaştım..
gerçi annemin başına gelmiş annem evde doğuruyomuş,ablam da ters gelmiş,ebe çevirmiş bebeği düşünebiliyomusun,şimdi çat diye sezeryana alıyolar..ozaman allaha emanetmiş gerçekten,allah yardım ediyomuş ya..:1shok:

slm kızlar mevzey ne durumdasın görüyon mu ya diyarbakır alarmda

slm canım ne durumda olayım pisikopata bağlamış durumdayım şans işte ya annemler sıkıştırıyor izmitte doğumunu yap diye ama eşimi nasıl bırakayım evde dışarı çıkma yasağı başladı eşimle herşeyi ayırdık o okula gittiydi dün (yatağı bile):gitme:evde maskeyle dolaşıyor şuan evi çamaşırsuyuyla siliyo(hiç kullanmama izin vermezdi kendisine dokunuyor diye)hiç yanaşmıyor kendisinde bişey varsa bana geçmesin diye ya ben doğum korkusunu falan unuttum yaren hayırlısıyla şu 27 gün bitsede meleğime sağ salim kavuşsam tabi sende kontrolum var cuma onada gitmicem hastaneler dolup taşıyomuş bizim apartmanda müdür yardımcımız var onun liseye giden iki çocuğundada test pozitif çıkmış eşimlede haşır neşirlerdi allahım ya herkesi korusun şu meret terk etsin yurdumuzu yaaa ssen ne yapıon

canım içini ferah tut inşallah olmaz bişey:teselli: tedbiri elden bırakmamak lazım,doğrusunu yapıyosunuz..basında ermiyolar bak ya,daha büyük olay aslında çeyreğini bile göstermiyolar demek:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…