bel ağrısı yok bende yaremcim sırtım ağrıyo bazen
nesliden haber yokmu hala iice kafayı bulup uyuyamı kaldı acep suni sancıyla kaydirigubbakcemile3
cerenimooooo napıon nan nereye kaçtıınn daha geçmedi mi hastalık
benim kociş de yatıı içerde yatağı ona devrettim nöbetleşe yatıyoz kaydirigubbakcemile3
ne buldumsa örttüm üstüne terlesin diye
anam bi de grip aşısı oldudu bu adam hiç işe yaramii fallaaa
sen de iyiyce örtün bi terle gıı belkim ii gelir ben terleyince atıyom hastalığı
sağol fundacımm
ayy izne çıktım daa beter oldum beee
işteyken sadece sırtım ağriidi en azından
ben işe gerimi dönsem ne kaydirigubbakcemile3
hepimizde oluyo tatlım kasma kendini..:1hug:slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün akşam yine ağladımya çok yorgundum tam yatıcam ağlama tuttu yine dayanamadım napim ama bebeğim için sabretmeye çalışıyorum:gitme:
canım iki gün önce benimde feci çarpıntım olmuştu,nefes alamıyo gibiydim..çarpıntı olabilir arada diye okumuştum ama yine de iş yapıp yorma kendini..napıonuz bacılaaa
çarpıntım geçsin diye yatıyom zabahtan beriiiii
dün akşamdan beri kalbim sanki fırlıcak yerinden yaaa
korkuyom bebişime bişe olursa diyee
şimdi eccük iiim acaip yavaş hareket ediyom bi daa başlamasın diye
iş yapınca daha da çoğalıyo canım,yat dinlenkızlar ya bellimin ağrısı sabah bir tutu çok kötü oldum şu anda ağırıyor ama sabah ki kadr değil acaba niye
tv de isteye bağlı diye duymuştum,ayrıca bebeklerde 6 aylık olana kadar vurulması sakıncalı dediydi:1shok:mecbursa yaptırırız herhalde bu aşıyı değilmi kızlar:sm_confused:
sağol fundacımm
ayy izne çıktım daa beter oldum beee
işteyken sadece sırtım ağriidi en azından
ben işe gerimi dönsem ne kaydirigubbakcemile3
nar faydalıymış canım ii yapıon bebeğe zararı olmaz da şekeri falan arttırabilir o kadar çok meyve
kızlar hep sol göğsümün ucu sızlıyo bazen süt geldi zannediyomda değil yani yok ama hep solun ucu nedenki sizdede varmı böle?
yok yaaa ne işi paso yattım bugün dün yaptıklarımın acısı çıktı heraldeee
anam evdede iş bitmiyoki bulaşık mak. gene dolu boşalt gene dolsun öff yemek çamaşır ayyy bayılazaaamm akannehir
nan sen hala çarpılıyonmu kııı belki öenmlidir bacım tans yonun nasıl:uhm:napıonuz bacılaaa
çarpıntım geçsin diye yatıyom zabahtan beriiiii
dün akşamdan beri kalbim sanki fırlıcak yerinden yaaa
korkuyom bebişime bişe olursa diyee
şimdi eccük iiim acaip yavaş hareket ediyom bi daa başlamasın diye
ev işş felan yaptıysan süpürge neyn bel ağrısını arttırıyo bacım bide artık normal yanii o ağrılarkızlar ya bellimin ağrısı sabah bir tutu çok kötü oldum şu anda ağırıyor ama sabah ki kadr değil acaba niye
sanada yaranılmiii kız git o zaman işinin başına dön hacı sen ev işlerini kolaymı sanidin hele kızın bi doğsunda gör bak neler oliiiiiyok yaaa ne işi paso yattım bugün dün yaptıklarımın acısı çıktı heraldeee
anam evdede iş bitmiyoki bulaşık mak. gene dolu boşalt gene dolsun öff yemek çamaşır ayyy bayılazaaamm akannehir
ben bu ara ev işine heç bakamim kız böle idare edik bakalım bi ayaklana bilsem kocişlen bi temizlik yaparuk artuka.sbitmez anacım ev işi..evde olunca ha bide şunu yapam bunu yapam diye ha bire çıkıyo..ben bugün işim yok diyodum dün ölmüştüm yorgunluktan,yine ütü yaptım,bulaşıkları yerleştir boşalt,şimdi yemek..bitmezzzzmafoldumben
canım bende de sol da bi problem var,hem daha büyüdü sanki bide kahverengi alan daha büyük:bbo:eskiden sızlıyoduda geçti..normaldir heralde..duştan sonra uçlarındaki sarı kısım geçiyo sonra tekrar geliyo..süt gelmiyo ama ilk sarı kısım gidiyo ya asıl önemli olan o..
doğuranmı vardı kızlar?
nan sen hala çarpılıyonmu kııı belki öenmlidir bacım tans yonun nasıl:uhm:
ev işş felan yaptıysan süpürge neyn bel ağrısını arttırıyo bacım bide artık normal yanii o ağrılar
sanada yaranılmiii kız git o zaman işinin başına dön hacı sen ev işlerini kolaymı sanidin hele kızın bi doğsunda gör bak neler oliiiii
ben bu ara ev işine heç bakamim kız böle idare edik bakalım bi ayaklana bilsem kocişlen bi temizlik yaparuk artuka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?