2009 Kasm Anneleri

ayy canliz karusundan ses yok mu yaa merak ettim nesliyi
suni sancı sarhoşu oldu heralde

ayy canliz karusundan ses yok mu yaa merak ettim nesliyi
suni sancı sarhoşu oldu heralde

ayyy azönce facede yakaladım canlızı sordum eğer doğum olursa anası arıycakmış canlızı daha aramadı dedi öğlen konuşmuşlar nesliylen akşamı bulur demiş demekki daha doğurmadı hacı :1no2::1no2:

ya kızlar bişey dicem,herkes erkek bebek geç gelir diyo..yani 40.haftayı geçer mi demek bu??öylemidir biliyonuzmu??benimki hiç geç gelecek gibi içime doğmuyo??39 da istiyom inşallah ozaman gelir yahu çok sabırsızlanıyomm..sancılarım gece oluyoo hep,habire suyum filan geldimi diye yokluyorum..
kafamçokkarıştı

kız bundan önce de gidiyodum bişe olmidi bu sefer niye olduki neyse yaaaa
bide ter döktüm o çarpıntı esnasında anlık bişe ama

hayırlısı olsun ama varya tansiyon çok önemli ya aman aman dikkat hele hele ben çok sinirliyim hergün sinirlenecek bişiyde var burda ama ben sakin olmaya çalışıyom napim herşey bebişim içinyerimseniben

valla benim çevremdekiler hep 40 haftayı buluyo tabe normal doğumu beklersen sezeryanda zati 38 haftalık genelde alıyolar bebekleri
erkek bebekler 40 haftayı bekliyor canım
hayırlısı olsun ama varya tansiyon çok önemli ya aman aman dikkat hele hele ben çok sinirliyim hergün sinirlenecek bişiyde var burda ama ben sakin olmaya çalışıyom napim herşey bebişim içinyerimseniben

evet çok önemli bacım aman boşver sinirleneceksinde ne olcak sana zarar dicem ama bende öleyim bacım çok çabuk sinirlenim yaaaa

ay ne bilem bacım bi an afalladım dedim acaba sezeraynda yeni bi metodmu çıktıda ben bilmim kız kırılmadın demi hacı Şeniz
yok canımya niye alınıyım estağfirullah hoş bende bilemem pek böle şeyleri çaktırma ama öğreniriz kaydirigubbakcemile3

bende kız bebek erken gelir diye duydum ama bilmiyom valla hayırlısı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…