2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin elif valla fırt diye doğuran olurmu bilmemki belki sen doğurursun fırt diye sen neden sezeryana meyil tuttun şincik her doğum bir olmazki bakarsın sen kolaycana doğurursun demia.s

yaaa artık hep böyle oluyoo doğumlar nedenseee
suni sancıylaaaa uzuyoda uzuyooo
sonuççç o kadar çektikten sonraaa yine sezeryannn
o yüzdenn baştan sezeryan daha doğruu gibi geliyor...
yinee de herkesss için hayırlısı neyse o olsun ne diyim..

he ya haber maber vermeyecem kimseye bacım
baksana arayan yok soran yok
bi kaynatam bide görümcem arıyo gııı benimkiler çok adii
heee 40 haftaya kadar bekleyip bide teyzemi arayacam abowwwww nan kafayı yemiş olurum herhal

yok yok sağa iyi gelir teyzen terapi olur yane:roflol::roflol:

nan benim kaynanam iki sokak ötede oturiii şimdiye bi kere kaç aylıksın dedi o kaaa yani
:1no2::1no2:

yok yok sağa iyi gelir teyzen terapi olur yane:roflol::roflol:

nan benim kaynanam iki sokak ötede oturiii şimdiye bi kere kaç aylıksın dedi o kaaa yani
:1no2::1no2:

benim kaynana aramadı bile küsmüşlülülülülülü
nan o el sonuçta aramasa bile bi zamandan sonra takmıyosun
ama kandi ailen bunları yapınca çok koyuyo beee

sağol canım
bugün dünden daha iyiyim çok şükür rabbim kimseye vermesin ne kaaa zormuş hamilelikte ishal yavvv çok şükür daha iyiyima.s:Saruboceq::Saruboceq:

aman canım maaşallah
ishalin nedeni ne ki acabaaa
inşallah bi iki güne kalmaz tamamen iyileşirsin..

yaaa sanırım yediklerimizzz içtiklerimizle de alakalııı
sebzeleri meyveleri iyice yıkamak lazımmm
aman canım dikkat ett yaaa senin fıstığa da geçmesinnn
yaa evet sitede sorun varrr bişeyler oluyo habire..

hadi gozun aydin canim. kuzunada masallah, kilosu falan iyi, takip durma.

canim hersey guzel olucak insallah Rabbim'in izniyle. Insallah hepimiz icin iyi olucak. yarim hayirli haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

Nesliden haber var mi diye bakayimd dedim ama yarina kalmis haber isi herhalde. hayirlisiyla kurtulsunlarda ana-kiz haberi gec gelsin, onemli degil.opuyorumnanaktan

günaydın canlarr herkiş daha uyuyoo ben daldım gene buraya
bugün işlerim çok dr korkuttu beni ütü yapacam evi temizleyecemm
arada uğrarım yanınıza opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi gozun aydin canim. kuzunada masallah, kilosu falan iyi, takip durma.
yok gıı aslında ii kilosu da koca göbükten de güccük bişey çıkmasın deyüü uğraşıyomm
sırnaşık şey:roflol:

günaydın güzel annelerrrrrrrr

neslimiz dogum yapmıs gece sezeryanla gece annesı aramıs ben uyuyordum sanırım 11 dogru aramıs bıraz önce ben aradım gece amellıyata almıslar neslıde cok ıstıyordu normal dogum ama bebegın suyu az ve acılma cok olmadıgı ıcın sezercik yapmıslar bıraz kendını toparlasın neslı ıle konusurum yıne annesı ıle konustuk bıraz olumsuzlıklar yasadık bebek ve anne cok ıyımıs ama sanırım bıraz zor gecmıs simdilık bu kadar

günaydın hayırlı olsun neslimiz de yavrusuna kavuşmuş sezeryanla güzel haberlerini bekliyoruz halamlar geldi dün hiç bakamadım siteye aklım sizdeydii başka doğuran varmıdırr

günaydın hayırlı olsun neslimiz de yavrusuna kavuşmuş sezeryanla güzel haberlerini bekliyoruz halamlar geldi dün hiç bakamadım siteye aklım sizdeydii başka doğuran varmıdırr

bıldıgım kadarı ıle yok sanırım bende fazla gıremedım canım ama sanırım cuma da nazlı dogurcak cogalıyor bebeklerımız opuyorumnanaktan

hadi gözümüz aydın:lepi:
levin bebek hoşgeldin yavru kuşhihoyyyt
yaaa ben iyice tırsmaya başladım normal doğum yapan olmayacak mı aramızda:çok üzgünüm:

günaydın cnm
hadi bakalım nesli de kurtuldu:)
of o da suni sancı da aldıydı dimiiiii

hadi gözümüz aydın:lepi:
levin bebek hoşgeldin yavru kuşhihoyyyt
yaaa ben iyice tırsmaya başladım normal doğum yapan olmayacak mı aramızda:çok üzgünüm:

gndyn cnm
evet ya kimse normal doğuramıcak mıııııı

ben de bu arada dr a gittim dün,
bebek usg ye göre dün 35+4 çıktı kilosu 2730 boyu da 41 cm herşey yolunda başı normalmiş duruşu iyiymiş ilk defa kuzucmu yüzünü döndü tam profilden dr amcası da bi resmini çekti ya çok şirindi yanakları tombiş tombiş tam sıkmalıkkkk oy yerim ben onuuu:)
sonra da 15 gün sonra çağırdı 5 kasıma randevu aldım alttan muayene yapcakmış çatıya bakacakmış bebeğin kemiklerini ölçecekmiş ama şimdilik normal görünüyor didi herşey yolundaymış nst de az sancım çıktı ama bişi yok didi bu arada 15 gün içinde sancın nişanın kanaman suyun olursa hemen gel didi ama 5 kasımdan sonra her an bekliycez artık doğumu didi
haberler iyi benim cepheede yaniii
annem de anca 5inde filan gelcekti aradım daha erken gel dedim bilmiyorum napıcak
hsat çantam hazırdı ama hastden liste aldım dün bi de mama kaşığı istiyler kızlar dün ondan dolayı drdan çıkınca mama kaşığı tabağı aldık ama öldüm yorgunluktan ay kociş sürükleye sürükleye çeke çeke zor götürdü azcık yer yürüdüm ama bende bi sancı bi sancı aman dedim doğma oğlum nide öyle olduysammmm sonra geçti ama çok yoruldum tabanlrım bile sızlıyy ben de diyodum ki son kez gezerimmm ne mümkün ayyy halim yok bugün de belim ağrıyo gene tabanlarım hala sızlıyo azcık bakam dedim
dün akşam kk ya giremedim ben ya açmadı bilg. yoksa gece geç meç gelcektim yazcaktım ama olmadı siz napıyonuz başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…