hoşgeldin elif valla fırt diye doğuran olurmu bilmemki belki sen doğurursun fırt diye sen neden sezeryana meyil tuttun şincik her doğum bir olmazki bakarsın sen kolaycana doğurursun demia.s
yerine olsam bende doğurduktan sonra haber ederim bacım
ama işin bi kolay kısmı var şimdi sen 40 ya kaaa nasılsa doğuramicin ee 40 haftayı doldurmana 2 gün kala çağır teyzeni gelsin bu kaaaa basit nan:roflol::roflol::roflol:
he ya haber maber vermeyecem kimseye bacım
baksana arayan yok soran yok
bi kaynatam bide görümcem arıyo gııı benimkiler çok adii
heee 40 haftaya kadar bekleyip bide teyzemi arayacam abowwwww nan kafayı yemiş olurum herhal
krispi sen nasılll oldun ishal durumun nee alemdeee
inş.düzelmee vardırr.
yok yok sağa iyi gelir teyzen terapi olur yane:roflol::roflol:
nan benim kaynanam iki sokak ötede oturiii şimdiye bi kere kaç aylıksın dedi o kaaa yani
:1no2::1no2:
sağol canım
bugün dünden daha iyiyim çok şükür rabbim kimseye vermesin ne kaaa zormuş hamilelikte ishal yavvv çok şükür daha iyiyima.s:Saruboceq::Saruboceq:
aman canım maaşallah
ishalin nedeni ne ki acabaaa
inşallah bi iki güne kalmaz tamamen iyileşirsin..
slm canlar nasılsınız nesliden haber varmıı gelmiş mi levin hanım
bizde dr gittik oğluşum 2545 gr olmuş 2 haftada 300 gr almış az gibi geldi bana
normalde 2 hafta ileri gidiyordu bugün 1 hafta ileri çıktı yanee 1 hafta gerilemiş oğluşum
nts ye bağlandık dr çıkıyodu arayıp sordu sonucu ben görüşmedim drla
ama hemşire sancı hissediyomusun dedi yok dedim hafif sancı çıkmış o yüzden sormuş
drun hemşiresine dedim oda yarın dr bakar eğer bi problem varsa ararız seni dedi
bu arada benim oğluşum dönmüş kafası aşağıdaymış eğer 4 kiloyu geçmezse normal olabilir dedi
ama daha çatıma sancı başlayınca bakacakmışşş
bizden bu kadarrrrrrrrrrrrr
ayy saolun hepiniz ne kadar güzel şeyler yazmışsınız zaten o yüzden girmek istemedim ... okudukça ağlıyorum... hepinizden allah razı olsun... inş yarın güzel haberlerle gelirim...bu gece nasıl geçicek bilmiyorumm... allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın... 2 gün öncesine kadar şekerdi çikolataydı düşünüp duruyodum şimdi hiç bişey umrumda diil...sadece bebeğim sağlıklı olsun ona bişey olacağına bana olsun diye dua edip duruyorum..............
yok gıı aslında ii kilosu da koca göbükten de güccük bişey çıkmasın deyüü uğraşıyommhadi gozun aydin canim. kuzunada masallah, kilosu falan iyi, takip durma.
günaydın güzel annelerrrrrrrr
neslimiz dogum yapmıs gece sezeryanla gece annesı aramıs ben uyuyordum sanırım 11 dogru aramıs bıraz önce ben aradım gece amellıyata almıslar neslıde cok ıstıyordu normal dogum ama bebegın suyu az ve acılma cok olmadıgı ıcın sezercik yapmıslar bıraz kendını toparlasın neslı ıle konusurum yıne annesı ıle konustuk bıraz olumsuzlıklar yasadık bebek ve anne cok ıyımıs ama sanırım bıraz zor gecmıs simdilık bu kadar
günaydın hayırlı olsun neslimiz de yavrusuna kavuşmuş sezeryanla güzel haberlerini bekliyoruz halamlar geldi dün hiç bakamadım siteye aklım sizdeydii başka doğuran varmıdırr
günaydın güzel annelerrrrrrrr
neslimiz dogum yapmıs gece sezeryanla gece annesı aramıs ben uyuyordum sanırım 11 dogru aramıs bıraz önce ben aradım gece amellıyata almıslar neslıde cok ıstıyordu normal dogum ama bebegın suyu az ve acılma cok olmadıgı ıcın sezercik yapmıslar bıraz kendını toparlasın neslı ıle konusurum yıne annesı ıle konustuk bıraz olumsuzlıklar yasadık bebek ve anne cok ıyımıs ama sanırım bıraz zor gecmıs simdilık bu kadar
günaydın cnmgünaydın güzel annelerrrrrrrr
hadi gözümüz aydın:lepi:
levin bebek hoşgeldin yavru kuşhihoyyyt
yaaa ben iyice tırsmaya başladım normal doğum yapan olmayacak mı aramızda:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?