2009 Kasm Anneleri

oy maşallah levine sağlıkla geldi çok şükür Allah hayırlı evlat etsin ailesine vatana millete inşallah. :teytey: :hooray: Ama harbiden benimde gözüm korktu kızlar. :1shok: özge gibi neslide sancıyı boşa çekti okadar sancının üstüne sezeryan baştan yapmak daha akıllıca sanki. ya neden suni sancıyla oldu bilen varmı kendi sancısını beklese olmuyomuydu???

walla ben yaptırmayı düşünmüyorum grip aşısını oluyoruzda ne oluyor yine grip yine grip:sinifsinif:
ya neden artık herkes suni sancıyla doğuruyo yaaa
geçen bi arkadaş da dedi suni sancıyla diyeeee
anam eskiden garular tarlada doğuriimiş de işine devam ediimiş biz neden doğuramıyoz yaa :gitme:
:roflol::roflol:allah kadınların bu yeteneğini elinden almış sanırım:roflol::roflol:

hadi gözün aydın canım senin bebişte dönmüş haa inş.annesini üzmeden gelir:Saruboceq:

günaydın kızlar..bi bebeğimiz daha olmuş hayırlı uğurlu olsun:) itek sölediğin gibi normal doğum yapan olmayacak galiba bi de işin kötü tarafı o kadar sancıyı çektikten sonra sezeryan olmak..allah yardımcımız olsun valla vakit daraldıkça çok korkuyorum..

günaydın herkese.
nesli doğurmuş hayırlı olsun darısı başımıza.
şekercik maşallah oğluna
inşallah 2 hafta daha bekler ondan sonra gelir. anneannesini bekler.
benim annemde cumaya yanımda. cumadan sonra doğurabilirim gönül rahatlığıyla.
evi bira temizleyem annem gelmeden yoksa durmaz kendisi yapar, yorar kendini.
birşey soracam sana ben şimdi koltukları silem az diyom hangi deterjanı kullanam. halı şampuanı olurmu.

benim kaynana aramadı bile küsmüşlülülülülülü
nan o el sonuçta aramasa bile bi zamandan sonra takmıyosun
ama kandi ailen bunları yapınca çok koyuyo beee
kızzz kıyamam ben sana canım benimmmmm haklısın ya insanın kendi olanının yaptığı daha çok koyuyo
yok yok sağa iyi gelir teyzen terapi olur yane:roflol::roflol:
nan benim kaynanam iki sokak ötede oturiii şimdiye bi kere kaç aylıksın dedi o kaaa yani
:1no2::1no2:
ay o da başka bi boyutuymuş işin ne rahat buinsanlar ya senin torunun sonuçta nası merak etmez
sağol canım
bugün dünden daha iyiyim çok şükür rabbim kimseye vermesin ne kaaa zormuş hamilelikte ishal yavvv çok şükür daha iyiyima.s:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun ama kabızdan iyidir kız öyle demeee benm hemoroit sabah sabah gene pırtladı anam ben ıkınırken ne hale gircek kimbilir korkarım ben doğum acısından ziyade hemoroit acısından inlicem
bitanem sne boşa takıyosun arama boşver ama yanında da bi kadın olsa iyiydi yokmu hiç kocanın iş arkadaşlarından evli olan iyi anlaştığı biri ya tanıştırsın seni destek olur die en azından öyle diyom beni yanlış anlama olurmu bitanem hem o kadının gelmemesi daha hayırlı olur bence, gelirse sen bi de onla uğraşıcan stressiz olman lazım ki rahat doğurasın
ya evet korkuyo insan böyle görünce okuyunca
ama baştan yenilgiyi de kabul etmek istemiyorum
açılma olmaması başka bi boyutu ama dr ne derse onu yapçaz biz anlamıyoz ki
ben de korktum yavvvvvvv ben bilmiyom cnmmm en son onun mesajını okuduğumda kk da yarın suni sancı verilcek diyodu acaba suyu filan mı geldiydi ki

günaydın hatunlarrr
nesli mi doğurdu anamm bidane daha evladımız dünyaya adım attı. hadi gözleri aydın olsun teker teker dökülüyoruz sırada nazlı var sanırsam.

benim dr bu cumartesi gittiğimde neye göre doğuma girecem dediğimde çatı kontrolü yapılacak dediydi. yahuu çatı muayenesi olmadan olmimiii

günaydın güzeller...gözümüz aydın,yeni bebişimiz hoşgelmiş..o kadar sancı çekip sezeryan olmak en kötüsü ya..planlı olsa acı çekmeden rahat olur ne güzel..bu açılma olamama durumu herkeste olmaya başladı..biz neyapcaz bakalım...allah yardımcımız olsun kızlar..
bende doktora gidicem,hem nst hem kontrol..öğleden sonra ancak gelirim..herkese güzel günler olsunnnopuyorumnanaktan

hadi gözün aydın ŞEKERCıK oğlun döndü kilosuda güzel maşşallah.

bende bu cumartesi gittiğimde 36+1de kilosuna 2900 gram boyunada 49 cm dediydi. ama sancım neyin çıkmadı zati bebem uyukladığından kalp atışınıda doğru dürüst kayıt edemedi makine

he ya benimde canım zararlı herşeyi istiyo
ya doğumdan sonra rahatça yer içeriz dim
kola falan içebiliriz yani
hayırrrr sakın haaa:)) bebeğe kordon kanından yediğimiz her şey ayrıştırılarak gidiyomuş protein yağ filan ama bi tek kafein ve nikotini süzemiyomuş plasenta.
doğumdan sonra da aynen şimdi olduğu gibi dikkat etmemiz gerekiyo bırak kolayı gaz yapan şeyler bile yemicez yada çok az tüketicez direk sütle geçecek aynı şey yani
hem de:
beynimizde öğrenme, hücreler arasındaki sinir uçlarıyla sağlanıyo ama kolanın içindeki etken maddeler bu hücrelerin etrafını sardığından dolayı öğrenme zorlaşıyor o nedenle çocuklarınıza kola içirmeyin hatta siz de içmeyin
ben asla içmem asitli içecekleriiiii

walla ben yaptırmayı düşünmüyorum grip aşısını oluyoruzda ne oluyor yine grip yine grip:sinifsinif:
hadi gözün aydın canım senin bebişte dönmüş haa inş.annesini üzmeden gelir:Saruboceq:
cnm ben de yaptırmam
normal gripten daha çok insan ölüyomuş
çocuğumu kobay olarak kullandırmam zaten kaç yıl bekledim bebem olsun deyüüüü
yıkarım ortalığı kimse vuramaz o aşıdan yavruma
çok tepkiliyim ben bu konuda
dr lar asla vurdurmuyo o aşıyı kndi yavrularına
benimkine nie vurulsun izin vermem valla
inş cnm gelir üzmeden ama tırsmya başladım ben ya normal doğuran yok baksana
gnydn cnmmm evet ya kötü tarafı o kaa sancı çek sonra sez ol of ben kendimi sez.a hiç hazırlamadımmmmm
gnydn cnm hayırlısı bakalım sıra kimdeeeee
saol cnm normal herşeyi ne az ne fazla:)
inş cnm ya bekler
cnm ben halı şamp ile silmiştim koltuklarımı en son gayet iyi temizliyor
bi de halı şamp üstünde halı ve koltuk için yazıyodu
benm de annem 70 yaşında yani sırf destek olsun deyü çağırdım
yoksa bi yard olmazzzzz

of gnydn şkerim
olmıy çatı muayenesi olmadan benm de bakıcak çatıma müsait mi deyü müsaitse normal doğurcam inş deilse de kısmet
onu ölçüyolarmış
ben hiç o çatala çıkmadım ya bu koca göbekle nası çıkçam merak ediyom

sağol canım bi el atayım şu koltuklara yastıklarıda makinaya atayım.
benim annem genç 53 yaşında ama biraz iş yaptın mı hasta olur astımı var ama yinede durmaz yerinde. zaten o kadar yolu gelecek birde iş yaptırmam

gnydn cnm
hadi güzel haberlerle gel inş
evet ya herkeste bi açılma olmama durumu yaygınlaşıyoooo
:gitme:

ay evet ama ben anlamdım nasıl döndüğünü:) çok mu salağım ya kasılmamı da anlamıyorum ben bebek mi kasılmamı kestiremiyorum anlayamadan doğurcam bu gidişleee
maşallh canım seninki baya tombiş:) benmki de sakindi hiç tekme atmadı mesela nst de
ama tam uyku saatinde idi randevum
benim bebek sabah ve akşamüstü oynuyo bide gece 10dan sonra saatli yani....
ama benm usg ye göre aşağıdaki ticker yanlış heralde dün 35+4 didi dr

ayy sorma bizimki,ler de şimdi ablamda onun da 8 aylık bebeği. babam da kontrole gidicek kalp ameliyatı olduydu kışın. onu bekliyolar aslında bide bebeği kreşe vercekler mecbur
kasımın 2sinde babam kontrole gidicekmiş
sonra ordan memlekete gidicekler
ordan bana gelcekler
ama işin komiği ablamla memleketin ortasında oturuyorum ben memlekete gitmeden direk gelin didim sonra gidersiniz didim bakalım napçaklar
bide yol yorgunu olcak kadın uzak da ablamlar 14 saat sürüyo kız yol, sonra bikaç gün dinlenip de 6 saat daha gelcekler yani bana. ohooo onlar gelene kaa ben doğururum diyom
he senin annen de hastaymış bide yazık benm annemib tek gözü de görmüyo tansiyoın sürekli çıkıyo bide bana diyoki bişi olursa hber ver hemen gelcem iyi hoş da gelene kaa o kaa saat tansiyonu fırlar düşünmekten bu kız napıyo die
nasip ya ne bilem ama sanki yetişemicek gibi geliyo bana eğer kendi planlarına uyarlarsa

ay bi de çatı muyayenesi var dimi offff akannehir belirsizlik çok kötü aslında sezeyandan da korkuyorum ama böle olacaksa randevulu olsun stressiz sancısız günü belli saati belli olsun diorum..normal doğum diyince de tansiyonum düşüo o çatalı bana hiç göstermesinler zaten geçen hafta dr istersen doğumhaneyi fln gezebilirsin dedi yok yok istemem dedim şimdi gözümün önünde başka hayal ediorum ummadığım gibi bişey çıkarsa doğuma kadar uyku uyuyamam heralde hayırlısı olsun hepimiz için

hepiciğinize günaydınna.s.
2 gündür yoktum öslediniz mi benii
bu arada doğuran falan war mı diyin hele :uhm:

annelik böyle bişey olsa gerek bak bu yaşta bile her çocuğuna yetişmeye yanında olmaya çalışıyo.
benim annemde bu ay hiç durmadı. en büyük ablam eşinden ayrıldı onunyanına gitti evi değiştirdiler onunla uğraştı. bu sırada diğer ablam çalışmaya başladı onun çocuğuna baktı bakıcı bulana kadar. geçen hafta kardeşimin yanına gitti yurtta kalıyordu eve çıktı onun işlerini halletti şimdide benim yanıma geliyo. yani çocuğu kaç yaşında olursa olsun yinede her işine koşturuyorlar. dedim ya annelik:CüvCüv:

aslında habire hareket halindelerde biz anlamıyoruz heral annesiii :))
ama dönmesi güzel inş. sonuna kadarda normal gelir.
gündüzleri benim bebemde az oynuyor daha çok gücünü geceye saklıyor annesini uyutmamak için :))
ben hep sağımdan tekme yiyorum kesinlikle acayip güçlü bişey bunlar. bizi içten dövmeye başladı keratalar...

ayy ewet ama kızlar zor deil diyo muayene için bilmiyorum herkes farklı tepki verir hisseder. :sinifsinif:
ben bikini bölgesi temizliği derdine düştüm ya daha çok onu düşünüp dertleniyorum muayene acısından ziyade :bbo:
ya sir ağda bantı denesem kızlar alerji flan olurmuyum yaaaa fikri olan? daha önce orda hiç denemedim şimdi alsam mesela 15 gün sonra başlar mı hemen çıkmaya ki şimdi alsam diyom alerji de olsa geçer o zamana kaaa
zati göbüşten bi şey görünmüyo :CüvCüv: kuaföre de gitme şansım yok keşke olsaydı ilk baştan beri giderdim ama mümkün deil
bak şöyle düşün normal doğum olabilcekse normal olmalı ama eğer aksilikler olursa da sez olcak tabii normal doğumdan korkmamak lazım tamam çatal fena bişey ben de hiç çıkmadım o çatala daha önce ama sanırım en rahat pozisyon da o ki onu deniyo yıllardır kadınlar. bence de gezme doğumhaneyi insan daha çoktırsar ya bağıran olur filan
ama sez ne bileyim dikişi ameliyatı ayılması filan korkutuyo beni
normalde de biraz çekçem sonra düzelir diyorum ne bileyim ya doğum zor bi şey en baştan zaten
hakkımızda hayırlısıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…