2009 Kasm Anneleri

evet o belirsizlik insanı deli ediyor. ama bu birazda sancıyı anlamamızdan kaynaklı galiba. valla suni derlerse yok vermeyin diycem bende. gerçi sezeryana baştan beri karşıyım. ama suni sanciyida kimse önermiyor. pofff insanın kafası karışıyor.
inşallah kolay doğumlarımız olur ben hergün dua ediyorum doğumum kolay olsun diye.

hepiciğinize günaydınna.s.
2 gündür yoktum öslediniz mi benii
bu arada doğuran falan war mı diyin hele :uhm:
gnydn kızzz
nesli doğurmuş sanırsammmm sezercik olmuş
evet ya cnm ne kaa koşturmuş annen de biz iki kardeşiz annem yetişemiyyy
Günaydın bacılarım yeni bebiş hayırlı olsun Maşallah ..Darısı bizlerin başına inş.
gnydn cnmmmm darısı başcağzımızaaa
hee çok sert ya hareketleri bizimki babacı olcak sanırsma bana deil babaya tepki veriy daha çok ya da bıkıyo benden gün boyu dır dır dır konuşup duruyorum sağlıklı gelişsin deyüüü

h geldin nesli doğurdu sezeryanlamı ne olmuş bebesi. suyumu ne azmış suni sancı vermişler açılma olmadı heral. sezeryana almışlar sonrada. hayırlı olsun bi bebemiz daha geldi :)

hee çok sert ya hareketleri bizimki babacı olcak sanırsma bana deil babaya tepki veriy daha çok ya da bıkıyo benden gün boyu dır dır dır konuşup duruyorum sağlıklı gelişsin deyüüü
hadi yaaa
zaten dışardaki sesleri algılayabiliyorlarmış. yok kız anacı olur o gerçi şimdi zamane uşakları az ilgilenenle daha çok samimi oluyor nedense.

yaa kızlar suni sancı alıp da normal doğurn olmuyo mu ben anlamdım bu işten
ablam da 2. çocuğunda bebek haftasını doldurunca sancısı olmamış suni sancı almış hem de bebesi iriyi normal doğurmuştu
ama artık hiç duymuyom ben suni sancıyla açılması olan yok mu yaaaaaaa

yaa sezeryanın en güzel yanı planlı olması
normalde ansızın bir anda oluyorsun hayırlısı bakalım
yaaa ilk bebişimde bu kadar tırsmamıştım haa bunuda hayırlısıyla atlatayım diye bekliyorum
:mymeka:neredesin kız sen bakıyım
nesli doğurdu bide ben :roflol:

ben o işi dün hallettim:kedi::kedi:
kız utanma ne olacak artık hangi halimizde yakalanırsak:roflol::roflol:

gnydn kızzz
nesli doğurmuş sanırsammmm sezercik olmuş

h geldin nesli doğurdu sezeryanlamı ne olmuş bebesi. suyumu ne azmış suni sancı vermişler açılma olmadı heral. sezeryana almışlar sonrada. hayırlı olsun bi bebemiz daha geldi :)

abooowwwwwwwwww delikafadulden hiç yanlız bırakmaya gelmiyo sizi heee delikafadulden
yeni bebekimiz hayırlı uğurlu olsun :teytey: ailesine hayırlı bi ewlat olsun :teytey:
kaç haftalıkmış pekii neslii :uhm:

hadi yaaa
zaten dışardaki sesleri algılayabiliyorlarmış. yok kız anacı olur o gerçi şimdi zamane uşakları az ilgilenenle daha çok samimi oluyor nedense.

heee kız dün akşam yabancı bi yerdeydik hiç kıpraşmadı bilem korktumu nedir:)
erkek adam korkar mı uleynnnn delikafadulden
şaka bi yana bilmiyom babası konuşunca oynuyo hemen
ben konuşunca normal mi algılıyo nedir çocuk
zten bu karı da dırdırcı mı diyo nedir :roflol: :roflol: :roflol:
anlamadım vallaaaaaaaaa

banada doğuma yarım saat kala vermişlerdi bebişin kafası gelmedi diye ama bende etkili olmuştu sancılarımı şiddetlendirmişti

kız delüüü nası aldın aldırdın mı ne ettin :kedi: ay utanıyorum da ama sormam lazım yaaa ben alsam ters tepki verir mi dayanırım heralde diyom acısına ne bilemmm

:mymeka:neredesin kız sen bakıyım
nesli doğurdu bide ben :roflol:
iki gündür kaynanamgildeydim ayoll :enbuyukkk: ayy bugünde yine beraber gecelik picama falan bakmaya gidicektik ama dedim gitmeyelim yorgunum dedim ziraa 3 gün üstüstee kaynanamı görmek istemiyimm delikafadulden

sende mi doğurdun gııııı
şimdide bebeği enesin eline verdinde kknın başına mı geçtin nan :roflol:

benim arkadaş suni sancıyla doğum yaptı amma nasıl yaptı orasını ne sen sor ne ben anlatayım. neyse zor mor normal çıktı bebesi ama çok zorladıkları için kızda 32 tane dikiş vardı. dötünün üstüne oturamıyordu acısından. suniyi sancıları hızlandırıp açılmanın erken olması için veriyorlar. her bünye bir değilki herkeste aynı tepki vermiyor bu suni

kız benimkide kudurdu bu aralar birinin yanında elimle kapatıyorum görmesinler diye
hele arabaya binince takla atıyor resmen bu çocuk arabayı çok sevecekl babası gibi diyorum:roflol::roflol:

yaa sezeryanın en güzel yanı planlı olması
normalde ansızın bir anda oluyorsun hayırlısı bakalım
yaaa ilk bebişimde bu kadar tırsmamıştım haa bunuda hayırlısıyla atlatayım diye bekliyorum

ne tırsıyon beeee sen ilkini yaptın ikinci kolay olur yollar açılmış nede olsa.
kız moral verssene bize

ayyy cidden çekilmez üst üste kaç günakannehirakannehir
kız kardeş kardeş oynuyorlar içerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız delüüü nası aldın aldırdın mı ne ettin :kedi: ay utanıyorum da ama sormam lazım yaaa ben alsam ters tepki verir mi dayanırım heralde diyom acısına ne bilemmm

kocişim sağolsunyerimseniben

ya evet bende düşünüyorum çıkarmı diye ama kendin yapma sakın nası yapıcaksın ki ztn sir ağda tehlikeli alerji olur yanar tahriş olur fln bi de onunla uğraşma..kuaföre neden gidemiosun cnm?

ne tırsıyon beeee sen ilkini yaptın ikinci kolay olur yollar açılmış nede olsa.
kız moral verssene bize

yok canım doğumdan tırsmıyorum yanlış anlamayın
hani herkes sezeryana dönüyor yaa bende ondan korkuyorum inş.bi sorun olmazda normal yaparım hepimiz inş.hayırlısıyla atlatırız yaa:Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: kız o kadar ne anlatıyon el kadar bebeye heeeeeeeee
oğluşun yeter be anneeee diyordur.
benim bebe bi suyu hissedince fenalaşıyor. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…