ay bi de çatı muyayenesi var dimi offff akannehir belirsizlik çok kötü aslında sezeyandan da korkuyorum ama böle olacaksa randevulu olsun stressiz sancısız günü belli saati belli olsun diorum..normal doğum diyince de tansiyonum düşüo o çatalı bana hiç göstermesinler zaten geçen hafta dr istersen doğumhaneyi fln gezebilirsin dedi yok yok istemem dedim şimdi gözümün önünde başka hayal ediorum ummadığım gibi bişey çıkarsa doğuma kadar uyku uyuyamam heralde hayırlısı olsun hepimiz için
gnydn kızzzhepiciğinize günaydınna.s.
2 gündür yoktum öslediniz mi benii
bu arada doğuran falan war mı diyin hele :uhm:
evet ya cnm ne kaa koşturmuş annen de biz iki kardeşiz annem yetişemiyyyannelik böyle bişey olsa gerek bak bu yaşta bile her çocuğuna yetişmeye yanında olmaya çalışıyo.
benim annemde bu ay hiç durmadı. en büyük ablam eşinden ayrıldı onunyanına gitti evi değiştirdiler onunla uğraştı. bu sırada diğer ablam çalışmaya başladı onun çocuğuna baktı bakıcı bulana kadar. geçen hafta kardeşimin yanına gitti yurtta kalıyordu eve çıktı onun işlerini halletti şimdide benim yanıma geliyo. yani çocuğu kaç yaşında olursa olsun yinede her işine koşturuyorlar. dedim ya annelik:CüvCüv:
gnydn cnmmmm darısı başcağzımızaaaGünaydın bacılarım yeni bebiş hayırlı olsun Maşallah..Darısı bizlerin başına inş.
hee çok sert ya hareketleri bizimki babacı olcak sanırsma bana deil babaya tepki veriy daha çok ya da bıkıyo benden gün boyu dır dır dır konuşup duruyorum sağlıklı gelişsin deyüüüaslında habire hareket halindelerde biz anlamıyoruz heral annesiii :))
ama dönmesi güzel inş. sonuna kadarda normal gelir.
gündüzleri benim bebemde az oynuyor daha çok gücünü geceye saklıyor annesini uyutmamak için :))
ben hep sağımdan tekme yiyorum kesinlikle acayip güçlü bişey bunlar. bizi içten dövmeye başladı keratalar...
h geldin nesli doğurdu sezeryanlamı ne olmuş bebesi. suyumu ne azmış suni sancı vermişler açılma olmadı heral. sezeryana almışlar sonrada. hayırlı olsun bi bebemiz daha geldi :)hepiciğinize günaydınna.s.
hadi yaaahee çok sert ya hareketleri bizimki babacı olcak sanırsma bana deil babaya tepki veriy daha çok ya da bıkıyo benden gün boyu dır dır dır konuşup duruyorum sağlıklı gelişsin deyüüü
evet o belirsizlik insanı deli ediyor. ama bu birazda sancıyı anlamamızdan kaynaklı galiba. valla suni derlerse yok vermeyin diycem bende. gerçi sezeryana baştan beri karşıyım. ama suni sanciyida kimse önermiyor. pofff insanın kafası karışıyor.
inşallah kolay doğumlarımız olur ben hergün dua ediyorum doğumum kolay olsun diye.
yaa sezeryanın en güzel yanı planlı olmasıay bi de çatı muyayenesi var dimi offff akannehir belirsizlik çok kötü aslında sezeyandan da korkuyorum ama böle olacaksa randevulu olsun stressiz sancısız günü belli saati belli olsun diorum..normal doğum diyince de tansiyonum düşüo o çatalı bana hiç göstermesinler zaten geçen hafta dr istersen doğumhaneyi fln gezebilirsin dedi yok yok istemem dedim şimdi gözümün önünde başka hayal ediorum ummadığım gibi bişey çıkarsa doğuma kadar uyku uyuyamam heralde hayırlısı olsun hepimiz için
:mymeka:neredesin kız sen bakıyımhepiciğinize günaydınna.s.
ayy ewet ama kızlar zor deil diyo muayene için bilmiyorum herkes farklı tepki verir hisseder. :sinifsinif:
ben bikini bölgesi temizliği derdine düştüm ya daha çok onu düşünüp dertleniyorum muayene acısından ziyade :bbo:
ya sir ağda bantı denesem kızlar alerji flan olurmuyum yaaaa fikri olan? daha önce orda hiç denemedim şimdi alsam mesela 15 gün sonra başlar mı hemen çıkmaya ki şimdi alsam diyom alerji de olsa geçer o zamana kaaa
zati göbüşten bi şey görünmüyo :CüvCüv: kuaföre de gitme şansım yok keşke olsaydı ilk baştan beri giderdim ama mümkün deil
bak şöyle düşün normal doğum olabilcekse normal olmalı ama eğer aksilikler olursa da sez olcak tabii normal doğumdan korkmamak lazım tamam çatal fena bişey ben de hiç çıkmadım o çatala daha önce ama sanırım en rahat pozisyon da o ki onu deniyo yıllardır kadınlar. bence de gezme doğumhaneyi insan daha çoktırsar ya bağıran olur filan
ama sez ne bileyim dikişi ameliyatı ayılması filan korkutuyo beni
normalde de biraz çekçem sonra düzelir diyorum ne bileyim ya doğum zor bi şey en baştan zaten
hakkımızda hayırlısıııı
gnydn kızzz
nesli doğurmuş sanırsammmm sezercik olmuş
h geldin nesli doğurdu sezeryanlamı ne olmuş bebesi. suyumu ne azmış suni sancı vermişler açılma olmadı heral. sezeryana almışlar sonrada. hayırlı olsun bi bebemiz daha geldi :)
hadi yaaa
zaten dışardaki sesleri algılayabiliyorlarmış. yok kız anacı olur o gerçi şimdi zamane uşakları az ilgilenenle daha çok samimi oluyor nedense.
yaa kızlar suni sancı alıp da normal doğurn olmuyo mu ben anlamdım bu işten
ablam da 2. çocuğunda bebek haftasını doldurunca sancısı olmamış suni sancı almış hem de bebesi iriyi normal doğurmuştu
ama artık hiç duymuyom ben suni sancıyla açılması olan yok mu yaaaaaaa
yaa sezeryanın en güzel yanı planlı olması
normalde ansızın bir anda oluyorsun hayırlısı bakalım
yaaa ilk bebişimde bu kadar tırsmamıştım haa bunuda hayırlısıyla atlatayım diye bekliyorum
:mymeka:neredesin kız sen bakıyım
nesli doğurdu bide ben :roflol:
ben o işi dün hallettim:kedi::kedi:
kız utanma ne olacak artık hangi halimizde yakalanırsak:roflol::roflol:
iki gündür kaynanamgildeydim ayoll :enbuyukkk: ayy bugünde yine beraber gecelik picama falan bakmaya gidicektik ama dedim gitmeyelim yorgunum dedim ziraa 3 gün üstüstee kaynanamı görmek istemiyimm delikafadulden:mymeka:neredesin kız sen bakıyım
nesli doğurdu bide ben :roflol:
yaa kızlar suni sancı alıp da normal doğurn olmuyo mu ben anlamdım bu işten
ablam da 2. çocuğunda bebek haftasını doldurunca sancısı olmamış suni sancı almış hem de bebesi iriyi normal doğurmuştu
ama artık hiç duymuyom ben suni sancıyla açılması olan yok mu yaaaaaaa
heee kız dün akşam yabancı bi yerdeydik hiç kıpraşmadı bilem korktumu nedir:)
erkek adam korkar mı uleynnnn delikafadulden
şaka bi yana bilmiyom babası konuşunca oynuyo hemen
ben konuşunca normal mi algılıyo nedir çocuk
zten bu karı da dırdırcı mı diyo nedir :roflol: :roflol: :roflol:
anlamadım vallaaaaaaaaa
yaa sezeryanın en güzel yanı planlı olması
normalde ansızın bir anda oluyorsun hayırlısı bakalım
yaaa ilk bebişimde bu kadar tırsmamıştım haa bunuda hayırlısıyla atlatayım diye bekliyorum
ayyy cidden çekilmez üst üste kaç günakannehirakannehiriki gündür kaynanamgildeydim ayoll :enbuyukkk: ayy bugünde yine beraber gecelik picama falan bakmaya gidicektik ama dedim gitmeyelim yorgunum dedim ziraa 3 gün üstüstee kaynanamı görmek istemiyimm delikafadulden
sende mi doğurdun gııııı
şimdide bebeği enesin eline verdinde kknın başına mı geçtin nan :roflol:
kız delüüü nası aldın aldırdın mı ne ettin :kedi: ay utanıyorum da ama sormam lazım yaaa ben alsam ters tepki verir mi dayanırım heralde diyom acısına ne bilemmm
ayy ewet ama kızlar zor deil diyo muayene için bilmiyorum herkes farklı tepki verir hisseder. :sinifsinif:
ben bikini bölgesi temizliği derdine düştüm ya daha çok onu düşünüp dertleniyorum muayene acısından ziyade :bbo:
ya sir ağda bantı denesem kızlar alerji flan olurmuyum yaaaa fikri olan? daha önce orda hiç denemedim şimdi alsam mesela 15 gün sonra başlar mı hemen çıkmaya ki şimdi alsam diyom alerji de olsa geçer o zamana kaaa
zati göbüşten bi şey görünmüyo :CüvCüv: kuaföre de gitme şansım yok keşke olsaydı ilk baştan beri giderdim ama mümkün deil
bak şöyle düşün normal doğum olabilcekse normal olmalı ama eğer aksilikler olursa da sez olcak tabii normal doğumdan korkmamak lazım tamam çatal fena bişey ben de hiç çıkmadım o çatala daha önce ama sanırım en rahat pozisyon da o ki onu deniyo yıllardır kadınlar. bence de gezme doğumhaneyi insan daha çoktırsar ya bağıran olur filan
ama sez ne bileyim dikişi ameliyatı ayılması filan korkutuyo beni
normalde de biraz çekçem sonra düzelir diyorum ne bileyim ya doğum zor bi şey en baştan zaten
hakkımızda hayırlısıııı
ne tırsıyon beeee sen ilkini yaptın ikinci kolay olur yollar açılmış nede olsa.
kız moral verssene bize
heee kız dün akşam yabancı bi yerdeydik hiç kıpraşmadı bilem korktumu nedir:)
erkek adam korkar mı uleynnnn delikafadulden
şaka bi yana bilmiyom babası konuşunca oynuyo hemen
ben konuşunca normal mi algılıyo nedir çocuk
zten bu karı da dırdırcı mı diyo nedir :roflol: :roflol: :roflol:
anlamadım vallaaaaaaaaa
banada doğuma yarım saat kala vermişlerdi bebişin kafası gelmedi diye ama bende etkili olmuştu sancılarımı şiddetlendirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?