cer.n doğum günün kutlu olsun
ayy günaydın cnmmmcanımmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
hiç bu kaa güzel bi haberle doğum günüme başlamamıştım gıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt o kaa mutluyumkiiiii edoşum kucağına pamuğunu almışşşşş :asigim::asigim::asigim:
nice yıllar hepimiz yavrularımızla kocişlerimizler mutlu huzurlu yaşayalım inşallahhhhhhhhh :Saruboceq:
TEKRARDAN HOŞGELDİN EGEEEEEEEEEEEEEEEEEE a.s.:asigim:
günaydın tubişşşşşşşşşşşşşhepiciğinize günaaayyyyyyydııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt
canım hoşgeldın nasılsın tatlımm...canım nesli ve eda doğurdu bebişlerimiz geldı...bakalım sıra kımdeeekıslar ben geldim
bilgisayarım çöktüydü
ne var ne yok doğuran varmı acep
3 günlük havadisleri alayım merak ettim
bu arada showw da hamileler için program var bakın derim
of valla sıcak içiyorum heğp ama suan acayıp acıyo doktorumu arayıp gideyım öğleden sonra.sende işlenip durmam nan yorma kendını :mymeka:günaydın canım
ben nst ye giderken hiçbişeye dikkat etmiyom valla
genelde tok oluyom zati
boğazın içinde bacım sıcak sıcak süt iç iyi geliyo geçen hafta bende kötüydüm iyi geldi
kızlar bu son ayda doppler süpermiş haaa
bebişimi renkli gördüm bayıldım
nan elini emiyodu haaa
burunda babasına benziyiiii adam havalandıki sormayın
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi ki doğdun ceeeriiiinnn
iyi kiii doğdunnn ceeeriiinnnn
görüyoın mu az daha hatunun doğum günü kaynıyodu egenin sayesindeeee
ewet yaaaa :asigim: darısı başımızaa inşallah :Saruboceq:
kız cerenimoo bi daha konuştun mu edoşlan
içine tükiriyim benim cepte kontür yok arayamıyomm:enbuyukkk:
zaten senin özgee çıkmaya yer arıyoo ne zamandır
yanii pırt desen doğacakk tikkatli ol hacıı :1shok:
teşekkür ederim canımmmmmm hepimizin mutluluk dolu yılları olsun inşalllahhhhhhhhh :Saruboceq:
ya ben normalde geceleri telefonu açık bırakmam nasıl olduysa açık kalmış gı gecenin bi vakti mesaj sesi geldi zati kuş uykusu gibin uyku var ay didim hayrolsun ne iş bi baktım eda doğurdum egem kucamda yazmış kafamçokkarıştı ay dedim kesin dalga geçii hemen aradım abuu doğruymuşşşşşşşşşş hihoyyythihoyyyt
sesi çok güzel geliydi ama maşallah canım benim yaaaa epidural sezaryen oldu ve çok çok memnundu hiç korkulcak bişi yok çok ii geçti didiiii canım benim yaa yavrusuna kavuştu darısı hayırlı vakti zamanıyla hepimize olsun işallahhhhhhhhhh
saol dilmuhummmm tişkür etttimmmmmm yerimseniben
kıss gaciii benim içime hep sen normal doğuracün gibi geliyy heee çok merak ediim bakim sen nası doğurcan gıı kaydirigubbakcemile2 doğurabilirsen tabeeeeeeeeee :roflol:
hoşgeldin bacımayyyyy neeeeee neeolmuuuşşş anaaaaammmm benim heç bişeden haberim yok eda doğurdumu abbbavvvvvv ayyy şoktayım sabah sabah
canım hoşgeldın nasılsın tatlımm...canım nesli ve eda doğurdu bebişlerimiz geldı...bakalım sıra kımdeee
of valla sıcak içiyorum heğp ama suan acayıp acıyo doktorumu arayıp gideyım öğleden sonra.sende işlenip durmam nan yorma kendını :mymeka:
oy yerimn ben onu elını mı emiyomuşş...bi doğsalar nasıl sevcez kımbılır ama renklıode görmek acayıp güsel bi duygu....
günaydın kızlar facee bakıyodum egemızde doğmuşşş hoşgeldın ege bebekk.Gözü aydın edamızın Allah analı babalı büyütüsün nasıl sevındım bılemezsınız sabah sabah....
CERINCIMMMMMM iyi ki doğdun cnaım doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerin,istediklerin gercek olsun canımmmmm....
ya kızlar ya çok fena boğazım acıyo....bugün yada yarın nst ye girmem lazım acaba öğleden sonra gitsem mı diye düşünüyorum hemde doktora gözükmüş olurum ama hiç halım yok yaa.doktor bana tok karnına gel dedi o kadar demı ilk defa gircemde....
benim tv yok anammm deyip durma tv de şu var bu var deyiii merak ediyommm delikafaduldenshow tv bakın kıslar doğum öncesi dans hareketleri var
ay ne güsel demek neslimizde doğurdu
kasım anaları çakma çıktı yawww
ayın sonuna kdr kimse kalmayacak sanırsam
kzı madem temizdi ne halt etmeye temizledin delüüüüüüüüüüüüüükız valla buzdolabını falan sildim
baya yoruldum
dedim doğumdan sonra silemem baya
temizdi ama çıksın aradan
şimdide yamuldum gııııııııı
annen 2 sindemi gelecek hadi gözün aydın bacım
valla sevindim kız ne güzel
he cnm zeytinyağını pamuğa batırıp oraya sürüyomuşsun masaj yapar gibi ama açılmayı kolaylaştırıyomuş haberin olsun da, bi zararı olacağını sanmıyorum z.yağ çünkükızlar bişey sorcam
ben dün z.yağı aldımda nasıl yapcam ben bu masajı
nan bi zararı olmaz dimi
hee hepimiz çakma çıkıyoz anaam ya da bebelerimiz aceleci çıkıyoshow tv bakın kıslar doğum öncesi dans hareketleri var
ay ne güsel demek neslimizde doğurdu
kasım anaları çakma çıktı yawww
ayın sonuna kdr kimse kalmayacak sanırsam
günaydın melek anneeee iyi dileklerin için çokkkkkkk teşekkür ederimmmmm opuyorumnanaktan
ayy boğazların mı acıyooo dikkat et ya benimde öle başladı 5 gündür sürünüyom iiice artttı burnum akıyo en fenası berbat bi öksürüğe kapıldımmm mafoldumben öksürdükçe içim parçalanıyo sankiiiiiii mafoldumben
ayyyyy neeeeee neeolmuuuşşş anaaaaammmm benim heç bişeden haberim yok eda doğurdumu abbbavvvvvv ayyy şoktayım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?