2009 Kasm Anneleri

cer.n doğum günün kutlu olsun

saol dilmuhummmm tişkür etttimmmmmm yerimseniben
kıss gaciii benim içime hep sen normal doğuracün gibi geliyy heee çok merak ediim bakim sen nası doğurcan gıı kaydirigubbakcemile2 doğurabilirsen tabeeeeeeeeee :roflol:

show tv bakın kıslar doğum öncesi dans hareketleri var

ay ne güsel demek neslimizde doğurdu
kasım anaları çakma çıktı yawww
ayın sonuna kdr kimse kalmayacak sanırsam

ayy günaydın cnmmm
kız öksürük iyi deildir bi .çaresine bak ayollll
inş cnm inşşşş
hepiciğinize günaaayyyyyyydııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt
günaydın tubişşşşşşşşşşşşş

ayyyyy neeeeee neeolmuuuşşş anaaaaammmm benim heç bişeden haberim yok eda doğurdumu abbbavvvvvv ayyy şoktayım sabah sabah

kıslar ben geldim
bilgisayarım çöktüydü
ne var ne yok doğuran varmı acep
3 günlük havadisleri alayım merak ettim

bu arada showw da hamileler için program var bakın derim
canım hoşgeldın nasılsın tatlımm...canım nesli ve eda doğurdu bebişlerimiz geldı...bakalım sıra kımdeee
günaydın canım
ben nst ye giderken hiçbişeye dikkat etmiyom valla
genelde tok oluyom zati
boğazın içinde bacım sıcak sıcak süt iç iyi geliyo geçen hafta bende kötüydüm iyi geldi
of valla sıcak içiyorum heğp ama suan acayıp acıyo doktorumu arayıp gideyım öğleden sonra.sende işlenip durmam nan yorma kendını :mymeka:
kızlar bu son ayda doppler süpermiş haaa
bebişimi renkli gördüm bayıldım
nan elini emiyodu haaa
burunda babasına benziyiiii adam havalandıki sormayın

oy yerimn ben onu elını mı emiyomuşş...bi doğsalar nasıl sevcez kımbılır ama renklıode görmek acayıp güsel bi duygu....

Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inş..

iyi ki doğdun ceeeriiiinnn
iyi kiii doğdunnn ceeeriiinnnn

görüyoın mu az daha hatunun doğum günü kaynıyodu egenin sayesindeeee

ayyyyy saol şekerim şekercikkkkkkkkkk yerimseniben
kızzzzzzz benim doğum günüm kaynar mı hiç egenin sayesindeee o benim şekerimmmmmmm doğum gunu hediyem gııııııııı teyzesi kurban olsun onaaaaaaaaa yavru kuşum benümmmmmmmmmmmm

ewet yaaaa :asigim: darısı başımızaa inşallah :Saruboceq:
kız cerenimoo bi daha konuştun mu edoşlan
içine tükiriyim benim cepte kontür yok arayamıyomm :enbuyukkk:

canım gece konuştumda şimdi yeni uyandım gı gece heycandan bi damla uyuyamadım yaa kaydirigubbakcemile3 anca kendime geldim saatte baya bi olmuş ararım şimci derim tubanın kontoru yokmuş arayamıy selamı var deye yerimseniben

zaten senin özgee çıkmaya yer arıyoo ne zamandır
yanii pırt desen doğacakk tikkatli ol hacıı :1shok:

anamm ele bi pırtnan hemen gelivercekse gelsin olummm başım gözüm üstüneeeeeeeeee nasılsa artık ciğer gelişimi falan da tamamlandı hihoyyyt gerçi yine son gune kaa durmasından yanayım ama olsun kolayca olcekse bıyırsınnn delikafadulden

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

millet dökülüyor anasınıııııııııııı
vakit tayin etmemek gerekiyormuş bak bebesi heç kimseye hesap vermeden geliii
benim anlamadığım doğuran doğurduğu an yazabiliyy demek oluyorki çok rahat bu doğumlar
telefonu icad edenin gözünü sewviiim

kız hadi bakalım normalmi olcak
bende hep normal istiyom emme bakalım becerebilecekmiyim
ayyy bugün çok yorulmuşum az önce düşündümde bugün doğursam ıkınmaya bile halim kalmamış haaakaydirigubbakcemile3
ayyyyy neeeeee neeolmuuuşşş anaaaaammmm benim heç bişeden haberim yok eda doğurdumu abbbavvvvvv ayyy şoktayım sabah sabah
hoşgeldin bacım

hadi bacım sen git en iyisi doktora hem içinde rahat eder.
ayy bittim bacım ne bilem ne olduysa iş yapasım geldi

günaydın melek anneeee iyi dileklerin için çokkkkkkk teşekkür ederimmmmm opuyorumnanaktan
ayy boğazların mı acıyooo dikkat et ya benimde öle başladı 5 gündür sürünüyom iiice artttı burnum akıyo en fenası berbat bi öksürüğe kapıldımmm mafoldumben öksürdükçe içim parçalanıyo sankiiiiiii mafoldumben

nan millet soru sordum kaynamış gitmiş
diyomki z.yağı aldım ama nasıl masaj yapcam
bişey olmasın gıııııııııı malum herzaman lazım kaydirigubbakcemile3

benim tv yok anammm deyip durma tv de şu var bu var deyiii merak ediyommm delikafadulden

he kızz bu kasım anaları hep çakma çıktı
milleti gördükçe doğurasım geliii ama ne sancı ne bişi yok anam yokkk
benim oğlan anca anasını dövüyor içten içee klava:

kzı madem temizdi ne halt etmeye temizledin delüüüüüüüüüüüüüü
he gelcek inş babam dr a gitçek o gün akşamı da bincek gelc ekler içim rahatladı valla
kızlar bişey sorcam
ben dün z.yağı aldımda nasıl yapcam ben bu masajı
nan bi zararı olmaz dimi
he cnm zeytinyağını pamuğa batırıp oraya sürüyomuşsun masaj yapar gibi ama açılmayı kolaylaştırıyomuş haberin olsun da, bi zararı olacağını sanmıyorum z.yağ çünkü

hee hepimiz çakma çıkıyoz anaam ya da bebelerimiz aceleci çıkıyo
günaydın cnm

bacım eskiden annemler öksürdüğümüzde göğsümüze gazete koyarlardı
sıcak tutarmış ısıtırmış
dene istersen bacım
kocişte öksürüyo hemde nasıl
gerçi inatçı izin vermiyo gazeteye

uyan uyan çaturtuuuuuuuuuu egemiz gelmişşşşşşşşşş paşazadeeeeeeeee güya cumhuriyet bebesi olacuduuuuuuu daha fazla duramamış içerlerdeeeeeee pırtlamış gelmişşşşşşşşşş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…