iyiki doğduuuun ceriiinnn hihoyyyt
iyiki dooooğduuuun ceeeriiinnnnnnn hihoyyyt
iyiki doooooğduuun iyiki dooğğduunnnn hihoyyyt
mutlu yıllaaaaaarrrrr saaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa a.s.
canım cerenimomm doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan ailenle sewdiklerinle kızınla daha çok çok çok mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle.... iyikii doğmuşsun..... iyiki warsın..... a.s.
yaaa bu arada bi kız bi oğlan gidiyoruss farkındaysanızz
kız analarıı sıra bizdee kollayın kendiniziiiiiiiii delikafadulden
canımmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
hiç bu kaa güzel bi haberle doğum günüme başlamamıştım gıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt o kaa mutluyumkiiiii edoşum kucağına pamuğunu almışşşşş :asigim::asigim::asigim:
nice yıllar hepimiz yavrularımızla kocişlerimizler mutlu huzurlu yaşayalım inşallahhhhhhhhh :Saruboceq:
TEKRARDAN HOŞGELDİN EGEEEEEEEEEEEEEEEEEE a.s.:asigim:
kzı alemsin vallaaaa çok gezmeyin bak teker teker dökülüyoruzzzzzzzzzz
he ben de gün aşırı içiyom zatiii bi de bi süre içmeyeyim bakalım çok ağrımm olursa içerim
ayyyyyyyyyyyy essah mı kızzzzzzzzz edoş anne oldu haaaa ay gözümüz aydın bebeğimiz oğlumuz egemiz de doğdu desneeeay ben de dün kendi kendime diyodum bugün de biri doğurur ama kim? edoş aklıma gelemdiydi kasılıyorum dediydi emme ben kasılmaları pek ciddiye almıyodum hatta kociş gelsin falan didiydiiiii :sm_cool:
günaydın dilmuh
günaydın kızlarrr
hee bi denk gelemdik valla
ben de doktoruma baktım accık bugün baya güzeldi sütümü içtim kociş de işe gitti oturuyorum sen de iş filan yapma bak doğumuna az kalmış madem ki yorulmasan da yapma enerji harcama bacım
ben de artık kasılıyorum ve kasılmalarımı ben de eşim de anlıyoruz
ama oğlumun keyfi yerinde gibi, kıpraşıp duruyor teyzeleri:)
annem gelcek dilmuh 2 sinde ondan pek rahatladım
EGE'miz gelmiş allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:
bu arada herkese günaydın a.s.
cerincim doğum günün kutlu olsun canım :1hug:
hepiciğinize günaaayyyyyyydııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt
ayyyyyyyy tubişşşşşşşşş o kaaaaaaaaaa feci öksürüyorumki var yaaaaaaaaa özgeyi her an suni sancıya bile gerek kalmadan mümkünse evde pırtlatacaaaaaaaammm gabaa leynnn sıradaki kız anası ben olabülürün haaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın canım
ne o kızz kocan yok mu ewdee :jeyyar:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman Allahım şok oldum yaa Allah analı babalı büyütsün
hayırlı bi evlat olsun inşallah
cerinciğim doğum günün kutlu olsun kızz nice mutlu yıllara
ama ben bunu duyunca bende erken doğururusam deyüü korktum vallahi
ben hep kasım 20 den sora olur deyüü hesaplıyodumm
bi an önce hazırlıkları bitirip beklemek gerek galiba
günaydın kızlar facee bakıyodum egemızde doğmuşşş hoşgeldın ege bebekk.Gözü aydın edamızın Allah analı babalı büyütüsün nasıl sevındım bılemezsınız sabah sabah....
CERINCIMMMMMM iyi ki doğdun cnaım doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerin,istediklerin gercek olsun canımmmmm....
ya kızlar ya çok fena boğazım acıyo....bugün yada yarın nst ye girmem lazım acaba öğleden sonra gitsem mı diye düşünüyorum hemde doktora gözükmüş olurum ama hiç halım yok yaa.doktor bana tok karnına gel dedi o kadar demı ilk defa gircemde....
kıslar ben geldim
bilgisayarım çöktüydü
ne var ne yok doğuran varmı acep
3 günlük havadisleri alayım merak ettim
bu arada showw da hamileler için program var bakın derim
nice güzel hayırlı senelerin olsun inş.
bu güüzel haberinede sevindik... hihoyyyt :teytey: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?