2009 Kasm Anneleri

canımmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
hiç bu kaa güzel bi haberle doğum günüme başlamamıştım gıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt o kaa mutluyumkiiiii edoşum kucağına pamuğunu almışşşşş :asigim::asigim::asigim:
nice yıllar hepimiz yavrularımızla kocişlerimizler mutlu huzurlu yaşayalım inşallahhhhhhhhh :Saruboceq:

TEKRARDAN HOŞGELDİN EGEEEEEEEEEEEEEEEEEE a.s.:asigim:

yaaa bu arada bi kız bi oğlan gidiyoruss farkındaysanızz
kız analarıı sıra bizdee kollayın kendiniziiiiiiiii delikafadulden

ayyyyyyyy tubişşşşşşşşş o kaaaaaaaaaa feci öksürüyorumki var yaaaaaaaaa özgeyi her an suni sancıya bile gerek kalmadan mümkünse evde pırtlatacaaaaaaaammm gabaa leynnn sıradaki kız anası ben olabülürün haaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi ki doğdun ceeeriiiinnn
iyi kiii doğdunnn ceeeriiinnnn

görüyoın mu az daha hatunun doğum günü kaynıyodu egenin sayesindeeee

ewet yaaaa :asigim: darısı başımızaa inşallah :Saruboceq:
kız cerenimoo bi daha konuştun mu edoşlan
içine tükiriyim benim cepte kontür yok arayamıyomm :enbuyukkk:

kız valla buzdolabını falan sildim
baya yoruldum
dedim doğumdan sonra silemem baya
temizdi ama çıksın aradan
şimdide yamuldum gııııııııı
annen 2 sindemi gelecek hadi gözün aydın bacım
valla sevindim kız ne güzel

zaten senin özgee çıkmaya yer arıyoo ne zamandır
yanii pırt desen doğacakk tikkatli ol hacıı :1shok:

kızlar bişey sorcam
ben dün z.yağı aldımda nasıl yapcam ben bu masajı
nan bi zararı olmaz dimi

abowwwwwwww ben bugün itibariylen 9. aya girmiş bulunuyomuşumm akannehirtickerim ölee diyiii delikafadulden

günaydın kızlar facee bakıyodum egemızde doğmuşşş hoşgeldın ege bebekk.Gözü aydın edamızın Allah analı babalı büyütüsün nasıl sevındım bılemezsınız sabah sabah....
CERINCIMMMMMM iyi ki doğdun cnaım doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerin,istediklerin gercek olsun canımmmmm....
ya kızlar ya çok fena boğazım acıyo....bugün yada yarın nst ye girmem lazım acaba öğleden sonra gitsem mı diye düşünüyorum hemde doktora gözükmüş olurum ama hiç halım yok yaa.doktor bana tok karnına gel dedi o kadar demı ilk defa gircemde....

kızlar bu son ayda doppler süpermiş haaa
bebişimi renkli gördüm bayıldım
nan elini emiyodu haaa
burunda babasına benziyiiii adam havalandıki sormayın

hee asebam falla bu işin şakası yok sırası hiç yokkk bebelerin vakti dolan geliyyyy delikafadulden
adam akıllı hazırlanıp beklemek lazımmmmmmmmm
ben dun anacımla onun beşiğinin olduğu odayı dip köşe eice bi temizledim eşyalarını yerleştirdim odanın halısını aldım çıktım odanın kapısını kapadımmmm hastane çantamıda hazırladımm
ancak evin geri kalanını bok götüriyyy :roflol: ya genel köklü temizlik ne kaa geç olsa o kaa ii diom hani lohusalıkta falan beni idare etsin deyuuu bakalımmm

doğum günüm kutlu olsun demi yaaa he he anam kızçemlen kkonuştum bak didim sakın ha erken daha bağa supruz yapıp doğum gunumde gelme didim ama mumkunse babasının doğum gununde gelurse çok mesut olurum (10 kasım) ele konuştum ama beni ne kaa sallar bilmimmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

kıslar ben geldim
bilgisayarım çöktüydü
ne var ne yok doğuran varmı acep
3 günlük havadisleri alayım merak ettim

bu arada showw da hamileler için program var bakın derim

günaydın canım
ben nst ye giderken hiçbişeye dikkat etmiyom valla
genelde tok oluyom zati
boğazın içinde bacım sıcak sıcak süt iç iyi geliyo geçen hafta bende kötüydüm iyi geldi

nice güzel hayırlı senelerin olsun inş.
bu güüzel haberinede sevindik... hihoyyyt :teytey: hihoyyyt

teşekkür ederim canımmmmmm hepimizin mutluluk dolu yılları olsun inşalllahhhhhhhhh :Saruboceq:

ya ben normalde geceleri telefonu açık bırakmam nasıl olduysa açık kalmış gı gecenin bi vakti mesaj sesi geldi zati kuş uykusu gibin uyku var ay didim hayrolsun ne iş bi baktım eda doğurdum egem kucamda yazmış kafamçokkarıştı ay dedim kesin dalga geçii hemen aradım abuu doğruymuşşşşşşşşşş hihoyyythihoyyyt
sesi çok güzel geliydi ama maşallah canım benim yaaaa epidural sezaryen oldu ve çok çok memnundu hiç korkulcak bişi yok çok ii geçti didiiii canım benim yaa yavrusuna kavuştu darısı hayırlı vakti zamanıyla hepimize olsun işallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…