valla kaldık bacım
gerçi ben dün dopplere girdim
sonra sonuçları doktora gösterdim
doktor bu hafta bekliyoruz eli kulağında dedi
bende tutuştum işte kalktım dolabı falan temizliyom
hadi hayırlısıyla bizde alalım bebişlerimizi
ben dün ayrıntılı görünce daha bi sabırsızlanıyom yaaaaaa
bende 10 gün önceki konrolümde dr heran gelebilir demişti bekliyoz gelen yok.
dün eda ya böyle demiştim bak akşamına doğurdu. sanada diyeyimde belki sende doğurursun:ecrin_bebek:
he gıııııııı bi el at bacım
ytoksa gelmeye niyeti yok benimkinin
ya bide ultrasonda biraz büyük çıktı
şimdi gözümde korktu normal olurmu olmazmı acaba diye
neyse hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım çok düşünmemek gerekiyo artık.
neyse ben kaçam. yarın annem geliyo evi az toplayamda kadıncağız yapmasın
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice güzel hayırlı senelerin olsun inş.KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kzı alemsin vallaaaa çok gezmeyin bak teker teker dökülüyoruzzzzzzzzzzherksein isi gucu var, kim gezsin benle surekli.:sinifsinif:
zaten ne zaman disari ciksam kizkardesim ben eve girene kadar telefonda.
bugunde aramis dogurdun mu diyor, heeee dedim, dogurdum ama bozuntuya vermiyom, aldim bebegi kucagima gezmeye tam gaz devam ediyorum dedim.kaydirigubbakcemile3
he ben de gün aşırı içiyom zatiii bi de bi süre içmeyeyim bakalım çok ağrımm olursa içerimayy canım bilmiyorum ama benimki öylee demiştiii
hoş o bana gündee 4 tane iç demesine rağmenn bi gün içtiysem
bigün içmemiştimmm 1-2 haftadırda hiç içmiyorum zatennn
amaaa kesmek gerekiyooo ondan eminim sen en iyisi ara bi sor istersen,yada direk bırak ne olcak ki..
ayyyyyyyyyyyy essah mı kızzzzzzzzz edoş anne oldu haaaa ay gözümüz aydın bebeğimiz oğlumuz egemiz de doğdu desneeeKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
nbr şekerciiiiiiiiik
ne ediyon gııııııı
dün bi denk gelemedik bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?