maşallah bbacım kocaman olmuş kuzun
benimkide 36+0 da 2900
doktor zamanında gelirse 3500 olur en az demişti
seninkide 350 olur belkide fazla olur
hayırlısı olsun canım hakkımızda
sen kafanda soru işareti kalmasın git iki doktorada
oo maşallah kızz benim bebem o kaa olsa ben şimdi gider sezeryanlan doğururdumm delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
uniden maalesef hala haber yok
kimsede teli falan yok muu yaaaa
hee adamım sen daha durrr edoş doğurdu bileeeeeeeeee lülülülülülü
noluuuyooo yaa eda dogurdumu ? dün girdim nesli dogurdu yazmışsınız bugünde eda şaşırdım biizm bebeler kasımı bekleyemediler herhalde ..hadi bakalım hayırlısı ile gelsinler...cerin gııı dogum günün kutlu olsun nice yaşlara kızınla eşinle...bende bugün pazara gidecem azcık dolanayım akşam üzeride doktora bakalım ne diyecek....karnım fena çatırdadı habire kaişınıyor yanıyor kaşınan yerler çıldıracam sankii.
onu ben de merak ediim yaa
gelelim benim dr maceramaaaa
kızım anasının tüm arızalarına rağmen çok şükür sağlıklııı kaydirigubbakcemile2
haftaya gelcek muhtemelen gelmezse çaresine bakacamuş dr gacısı zira zilli 50 cm ve 3400 gr olmuş haftaya 3500 olacamış malum benim şey 3500e kadar çalışii :roflol:
sooracıma ben de kalp arızası kimin bişe çıktı hadi hayırlısı çarpıntı var didiidim yaa ekgye girdim ritm bozukluğu çıktı
kardiyoya gönderdi dr öğleden sonra gelcemiş ekgyi bıraktık geldik arayıp öğrencez
bu benim guatrdan dolayı içtiim ilaçtan olabilirmiş, kansızlıktan olabilirmiş veya bebiş eşşek kaa olduundan bu bünye kaldırmıyo olabilirmiş bakalım kan da verdik öğleden sonraarayıp öğrenecez
39. haftasında gelcek heralde sıpa
kadın bu arada boy belli diip durdu :roflol: fatooo tespitlerin dooru çıkıyo gıı :roflol:
onu ben de merak ediim yaa
gelelim benim dr maceramaaaa
kızım anasının tüm arızalarına rağmen çok şükür sağlıklııı kaydirigubbakcemile2
haftaya gelcek muhtemelen gelmezse çaresine bakacamuş dr gacısı zira zilli 50 cm ve 3400 gr olmuş haftaya 3500 olacamış malum benim şey 3500e kadar çalışii :roflol:
sooracıma ben de kalp arızası kimin bişe çıktı hadi hayırlısı çarpıntı var didiidim yaa ekgye girdim ritm bozukluğu çıktı
kardiyoya gönderdi dr öğleden sonra gelcemiş ekgyi bıraktık geldik arayıp öğrencez
bu benim guatrdan dolayı içtiim ilaçtan olabilirmiş, kansızlıktan olabilirmiş veya bebiş eşşek kaa olduundan bu bünye kaldırmıyo olabilirmiş bakalım kan da verdik öğleden sonraarayıp öğrenecez
39. haftasında gelcek heralde sıpa
kadın bu arada boy belli diip durdu :roflol: fatooo tespitlerin dooru çıkıyo gıı :roflol:
dur nan daha anam gelmedi haftayı beklesin zilli
cerenimoomm mutlu yıllara balımm :sm_cool:
ayy çok heyecanlandım egeyi çok merak ediiiimmm
dur nan sezeryan diye bişe dedik mi :mymeka: normal doğuracün ben
tabi kalbim dayanmazsa normale sezerciğe alıveriler belli olmaz :roflol:
makat(ters) bebeklerin gelişimi daha iyi olurmuş dedi doktor
1 hafta da 400 gr almış o yüzden
bana çok geldi karnım kocamn oldu
memişlerim nerdeyse göbüşüme yapışıyo kaydirigubbakcemile3
kartanemhadi gözün aydın cnm
seninki de ekimde gelcek herhalde
kuzun kocaman olmuş maşallah
sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
bellimi doğum şeklin peki
noluuuyooo yaa eda dogurdumu ? dün girdim nesli dogurdu yazmışsınız bugünde eda şaşırdım biizm bebeler kasımı bekleyemediler herhalde ..hadi bakalım hayırlısı ile gelsinler...cerin gııı dogum günün kutlu olsun nice yaşlara kızınla eşinle...bende bugün pazara gidecem azcık dolanayım akşam üzeride doktora bakalım ne diyecek....karnım fena çatırdadı habire kaişınıyor yanıyor kaşınan yerler çıldıracam sankii.
bilmiyoz falla bacımm bizim ailede var emmee benim guatr ilacımın dozunu baya bi arttırdıydı dr hamilelikte bi de hep soruyodu çarpıntı var mı deyü bu zamana kaa yoktu o ilaç çarpıntı yapimişş
bebiş iice büyüyünce diyaframa da baskı yaptıından kelli hepsi biraraya gelmiş olabülüüüü
bişe yoktur tahminimce aman bebişime bişe olmasın daaa :hulya:
bi de doktor göbüşümü açınca bu nee kocaman olmuş dışardan heç belli olmii dedi delikafadulden bebiş gelcek gibi gözüküyo dediiii kafamçokkarıştı
bi de kızlar erken gelii derlerdi kafamçokkarıştı
anam bu zilli haftaya gelmezse tosuncuk olcak şeyimden çıkamıcak
haftaya gelirse iznim yanacak CADIARZU
iki ucu ................ :sinifsinif:
cerenimoomm mutlu yıllara balımm :sm_cool:
ayy çok heyecanlandım egeyi çok merak ediiiimmm
ben de istiyom :jeyyar:amaaaaaaaaaaaaaaaaaaahadi gözün aydın canım ayyy demek haftaya haaa valla bir bir dökülüyoruz benim bıdığım ne zaman gelecek acep
allahım herkes sezeryanla gidiyor dur ben kasım analarının ilkini gerçekleştireceğim:lepi:
saol tatlumcanım benım sakın moralını bozma vardır herseyde bi hayır.tabıkı normal doğum sağlıklı ama doktorlar sezeryan diyorsa riske atma tatlım.bebişin de sende sağlıklı olun yeter yoksa normal olmuş sezeryan önemlı değil....
sakın bunun için moralını bozma emi zeytınım herseyın hayırlsıı olsun
[/B]
hee nan çözmüş işiisositosositobu fato işi biliy hacı ben diyem sağaaa :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:eee ben dedim sağa bak ben asla 3,500 çıkaramam hacı 3 ancakaydirigubbakcemile3
kız bende haftaya gideceğim bu nefes daralmasını soracağım inş.birşey çıkarmaz yaaa:Saruboceq:
slm kızlarrr tunaydınlar bakalım egemizde geldi gece okuyunca sok oldum ama bişi oldugu belliydi yoksa edos kk ya ugramadan yapamaz :)))
saglıklıca buyusun egemiz inş.
edos nan hani beklicektin sat kardesim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?