2009 Kasm Anneleri

he ya bugün bi garip kalabalığız haa
kız doğumdan sonra bakalım ne halde olcak burası
çoğumuz uğramayamayız gibi geliyo bana

ayyyyyy burası tam formunda ama benim ecük kayınvalideme inmem lazım yauwwwwwwwwwww
neyse ecük gidem de gelem gelince taramalı tüfek gibin herkeşe laf yetiştiririm zağar delikafadulden

nan izne ayrılınca yoldan çıkmışın ne oldu
hani 40.haftada gelsin diyodum
bak yavrumda senin sözünü dinliyo
susta otur deliiiiiiiikaydirigubbakcemile3

saol adamımmmmmm eşşek kaaaaaaa oldummmmmmm karnım burnumdaaaaaa ege doğduuuuuuuu anamm bu doğum günü bi hoş oldu yauwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3
abooow egeynan doğum gününüz aynı oldu gı :sm_cool:
yok nann ben inanmıyorum böyle hurafelere yok kız erken gelirmiş falan
bebelerin keyfi ne zaman yeterse öyle geliyorlar:roflol::roflol:
kız sık şeyini işte dursun biraz daha izinden olmaaa
nan sıksam sonra hiç çıkamıcak delikafadulden

hee nan izingitsin varsın o şeybize daha çok lazım :roflol:

ay benimde yarın kontrolüm var
bakalım dr ne dicek daha ne şekilde doğurcama karar veremedim yahu
çok tırsıyorum

kıslar kısmetse yarın duru nazımızı görmeye gidecem
karakızımla dün görüştük
durumuz 2.130 gr mı ne olmuş:lepi:
büyüyor artık minik ablamız

hee gııı bende aradım emme açan yok şimdi sancısı mancısı olur tellenmi uğraşcek daha sonra ararım yine nan öle şok geçirdimki patatesleri kızartam derken kömür etmişim haaaa aklım gitti

heeeee filmin sonuna yaklaştık yaaa heyecan lı olur artık burası er güğn bi doğum her güm bi doğum ne güzel a.s

geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr gitmişken de söle dr a
nts ye aç gidersenizsancı çıkarmış tok gitmelisiniz

kuzum vallahi ben çok tırstımm hemen ütülenecekleri çıkardım
dün aşamdan beri iyi deeelim çünkii sanki vajinamdan bişe çekili gibiydi
bugünde belim çok arıyoooo
ayy babasını doğum gününde gelse iyi olur gıı
benim oğluş bana doğum günü süprizi yaparsa benimkide 21 kasım olabülür yanee

len bişe olmaz zeytinyağı ne yapacak kii delüü sür işte
benim evde sürekli zeytinyağı olduğu eçün almama gerek yokk

hayırlısı olsun canım yaaa bende sezeryana yanaşıyodum emme dönmüş benim oğluşş
hayırlısı olsunda nasıl gelirse gelsinler

anaa gıı sende sıraya girdin bakalım hacıı
haftaya kadar sendende her an bişeler bekleyelim yanee

he gıı hızınıza yetişemedimm

ayyyyyy burası tam formunda ama benim ecük kayınvalideme inmem lazım yauwwwwwwwwwww
neyse ecük gidem de gelem gelince taramalı tüfek gibin herkeşe laf yetiştiririm zağar delikafadulden
gitme gıı eyüdükk
çok tırsıyorum

ne tırsıyon nan bişe olmaz bak 4. bebekimiz de geldi gerçi hepsi de sezeryan ama olsun kafamçokkarıştı

cerin doğum günün kutlu olsun bebeeeeem a.s.
ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür dileriiiiiiim

çok tırsıyorum

hoşgeldin canım
kız tırsma ne olcak öyle böyle çıkacak bebişler dimi

heee sürem o zaman gıı
bu hafta bekliyoz dedi dr

kızlar gözümüz aydın,yeni bebişimis hayırlı olsunn..
sabah 7 ye kadar uyumadım kızlar çok kötü oldum..kasılma fazlaydı yine ama asıl beni öldüren bi kaşıntıdır çıktı yaa..tüm vücudum deli gibi kaşıntı kalktım oturdum sabaha kadarmafoldumben
netten okudum moralim nasıl bozuldu,son haftalarda çıkan kaşıntı safrada ve karaciğerde problem diyodu heryerde,bebeğide etkileyebilir kalbi durabilir filan diyodu allahım koru..oturdum ağladım sinirden..
dün doktordaydım bi sorun yoktu..şimdi geçti gibi gözüküyo yoksa gidicektim doktora..kocamda evham yapma herşeyi okuyup diyo..bilmiyorum kafayı yedim artık,şu iki hafta bi geçseydi yaa..son günler geçmez diyolardı öylemiş gerçekten:gitme:

kız dolanma pazarda falan sıkış sıkışş lmaz:

gıı yalnız degilim zaten elim göbegimde geziyom hep kimse çarpmasın deyüü biri degerse çıglıgı basarım valla yanımdaki arkadaşlarda hep çevremde siper oluyorlar valla görsen korumalarım var gibim dolanıyom..

benimkide az kaldı alt taraf kıpkırmızı bildigin nasıl yanıyor..

hee mavişimm her gun bi doğum haberri alıyoh yarın nazlımız yağmurumuzu getircek işallahhh kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhh boş yok yauwwwww her gune bir bebe kampanyası başlattık ii miiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

dogru yarında nazlımız doguracak ..hergüne bir bebek haklısın...

gitme gıı eyüdükk

ne tırsıyon nan bişe olmaz bak 4. bebekimiz de geldi gerçi hepsi de sezeryan ama olsun kafamçokkarıştı

nan sezeryanlan doğan bebeleri bebekten sayminmi nan hepsi sezeryan ama olsun diii delü
sen bi normal doğurmada görem seni o zaman kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

selam kızlaaaarr...

sürümüze bereket gıı bu ne kalabalık böyleee....

oyyyyy eda doğurmuş muuuuakannehir çok şaşırdım anam yaaa.. dökülüyoruz artıkın valla... edoşumun gözü aydın.. fotolarını koysa da ege bebeği de görsek bir an önce... çk merak ettiiimm

senin kız tombik olcak belli oldu kartanem.... iş falan yapma, gezme canım çarpıntın varsa... dikkat et..

ayyy ben de bugün sosyete pazarına gidem diyodum ama tırstım mı neeee..... gitsem mi gitmesem mi...:uhm:

hoşgeldin canım
kız benim doktorda çok fazla okuma demişti
bende netten okuyup okuyup doktoru deli ettim bi ara
sen sıkma canını
ama için rahat etsin diye bi doktorunla konuş bence
ama korkma

kız benimde kırmızıydı sonra yayıldı
üstte hiçbişey yok ama göbişin altı çatladı
popoda beldede bişey yok
bak popoda falanda oluyo haaa

he ya bugün bi garip kalabalığız haa
kız doğumdan sonra bakalım ne halde olcak burası
çoğumuz uğramayamayız gibi geliyo bana

heee yaaa ben hiç uğrayamam şimdi enesten fırsat buldukça geliyorum o zaman hem enesle hem bebişle ilgileneceğim hemde bebişimi enesten koruyacağım
abooow şaftım kayacak iyice haaaa bu günleri çok ararım heraldemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…