karazeytin, AnnemBirMelek, aseba+, bitanesii, boncukx, cerin, cersu, dilmuh, gurbetyaren, itek, Kartanesi+, kenyaa+, krispi, mavi deniz, mirageeeeee, N.S.E, nazlııı, sekercik, surem, tugbArif, YareNaz, zeren06
25 kişi var şuanda bu ne yoğunluk
doğum yaklaştıkça artıyoz mu ne
nan izne ayrılınca yoldan çıkmışın ne oldu
hani 40.haftada gelsin diyodum
bak yavrumda senin sözünü dinliyo
susta otur deliiiiiiiikaydirigubbakcemile3
abooow egeynan doğum gününüz aynı oldu gı :sm_cool:saol adamımmmmmm eşşek kaaaaaaa oldummmmmmm karnım burnumdaaaaaa ege doğduuuuuuuu anamm bu doğum günü bi hoş oldu yauwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3
nan sıksam sonra hiç çıkamıcak delikafaduldenyok nann ben inanmıyorum böyle hurafelere yok kız erken gelirmiş falan
bebelerin keyfi ne zaman yeterse öyle geliyorlar:roflol::roflol:
kız sık şeyini işte dursun biraz daha izinden olmaaa
:roflol::roflol::roflol: ay bu hesap kitaplan biz çok yaşamayuk hacı ben diyem sağa haaa :roflol:
ne şiş yansın ne kebap diiyik gııı valla ben bi 9 gün önce gelmesine razı oldum çok erkende de dell son gunler de deel nan izin deyu deyu şeyimizden olacuk nası çıkcak onnarrrrrrr :roflol:
hee gııı bende aradım emme açan yok şimdi sancısı mancısı olur tellenmi uğraşcek daha sonra ararım yine nan öle şok geçirdimki patatesleri kızartam derken kömür etmişim haaaa aklım gitticanım çaturtummmmmm saol bebeeeemmmmmmmm opuyorumnanaktan
gıı gece mesaj gelince bende tırstım haaaa kocam diiy bu kim akannehir anammm bi baktım bi çığlık attım herif manyak mısın diyyy kaydirigubbakcemile3 aradım hemen tatlışımıı sesi çok ii geliydi şükürrr
ama şimdi arıyom açan yok çok ısrarla aramıyom uyuyodur falann
karazeytin, AnnemBirMelek, aseba+, bitanesii, boncukx, cerin, cersu, dilmuh, gurbetyaren, itek, Kartanesi+, kenyaa+, krispi, mavi deniz, mirageeeeee, N.S.E, nazlııı, sekercik, surem, tugbArif, YareNaz, zeren06
25 kişi var şuanda bu ne yoğunluk
doğum yaklaştıkça artıyoz mu ne
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr gitmişken de söle dr agünaydın kızlar facee bakıyodum egemızde doğmuşşş hoşgeldın ege bebekk.Gözü aydın edamızın Allah analı babalı büyütüsün nasıl sevındım bılemezsınız sabah sabah....
CERINCIMMMMMM iyi ki doğdun cnaım doğum günün kutlu olsun.tüm dileklerin,istediklerin gercek olsun canımmmmm....
ya kızlar ya çok fena boğazım acıyo....bugün yada yarın nst ye girmem lazım acaba öğleden sonra gitsem mı diye düşünüyorum hemde doktora gözükmüş olurum ama hiç halım yok yaa.doktor bana tok karnına gel dedi o kadar demı ilk defa gircemde....
kuzum vallahi ben çok tırstımm hemen ütülenecekleri çıkardımhee asebam falla bu işin şakası yok sırası hiç yokkk bebelerin vakti dolan geliyyyy delikafadulden
adam akıllı hazırlanıp beklemek lazımmmmmmmmm
ben dun anacımla onun beşiğinin olduğu odayı dip köşe eice bi temizledim eşyalarını yerleştirdim odanın halısını aldım çıktım odanın kapısını kapadımmmm hastane çantamıda hazırladımm
ancak evin geri kalanını bok götüriyyy :roflol: ya genel köklü temizlik ne kaa geç olsa o kaa ii diom hani lohusalıkta falan beni idare etsin deyuuu bakalımmm
doğum günüm kutlu olsun demi yaaa he he anam kızçemlen kkonuştum bak didim sakın ha erken daha bağa supruz yapıp doğum gunumde gelme didim ama mumkunse babasının doğum gununde gelurse çok mesut olurum (10 kasım) ele konuştum ama beni ne kaa sallar bilmimmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
len bişe olmaz zeytinyağı ne yapacak kii delüü sür iştekız ne edem kociş çok becerikli değil bu temizlik işinde
doğumdan sonra biri gelir falan ne bilem içime sinsin istedim
kız hadi valla gözün aydın
ahh bu analar
rabbim analarınıza uzuuuuuuuuuuuuuun ömür versin yerleri doldurulamayan tek insanlar
bacım benim bebiş biraz büyük çıktı ultrasonda
son haftam görünüyo
dedim açılmayı kolaylaştırsın bari
hurma yedim baya şimdiye kadar
bide z.yağı yapamda işe yarasın bari
kız peki sonra yıkayacakmıyız
yağlımı kalcak bilemedim
zaten alırken kociş dalga geçti durdu
başta bişey demedim
oda sanmışki salatalar için alıyom
sonra ne için aldığımı duyunca baya dalga geçti deli
bacım bu doppler süper bişyemiş haaaa
renklide gördüm bebişimi anaaaam şok oldum en son dopplere 20.haftamda girmiştim minicikti
hayırlısı olsun canım yaaa bende sezeryana yanaşıyodum emme dönmüş benim oğluşşkıslar dün benimde kontrolüm vardı
önce zeynep kamil devlet hastaensine gittim
bir de orda muayene olam diye
benim kızım hala ters dönmemiş
bu zamandan sonrada dönmesi nadir görülüyormuş
o yüzden kesin sezaryan olursun dedimafoldumben
sonra kendi doktoruma gittim
oda aynı şeyleri söyledi
seninki rahat büyüyo dedi dönmeye niyeti olmas dedi
bende son zamana kdr bekliycem dedim
riske atmayalım gibi benim işime gelmeyen cümleler sarfetti
10 gün daha bekleyelim 37 haftan bitmiş olur dedi
o zaman sezaryan için gün veririm dedimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama ben zamanı gelmeden sezaryan olmayı düşünmüyorum
o yüzden başka özel bir hastaneye daha gidecem
en azında zamanı gelene kdr bekleyip yine de olmazsa sezaryan olurum diye
bide epidural sezaryan olmak isterim eğer sezaryan olacaksa
yine de azda olsa umudum var döner diye bekliyecem kızımı
bu kadar normal doğum çok istediğimden mi olmuyor moralim çok bozuk dünden beri
anaa gıı sende sıraya girdin bakalım hacııonu ben de merak ediim yaa
gelelim benim dr maceramaaaa
kızım anasının tüm arızalarına rağmen çok şükür sağlıklııı kaydirigubbakcemile2
haftaya gelcek muhtemelen gelmezse çaresine bakacamuş dr gacısı zira zilli 50 cm ve 3400 gr olmuş haftaya 3500 olacamış malum benim şey 3500e kadar çalışii :roflol:
sooracıma ben de kalp arızası kimin bişe çıktı hadi hayırlısı çarpıntı var didiidim yaa ekgye girdim ritm bozukluğu çıktı
kardiyoya gönderdi dr öğleden sonra gelcemiş ekgyi bıraktık geldik arayıp öğrencez
bu benim guatrdan dolayı içtiim ilaçtan olabilirmiş, kansızlıktan olabilirmiş veya bebiş eşşek kaa olduundan bu bünye kaldırmıyo olabilirmiş bakalım kan da verdik öğleden sonraarayıp öğrenecez
39. haftasında gelcek heralde sıpa
kadın bu arada boy belli diip durdu :roflol: fatooo tespitlerin dooru çıkıyo gıı :roflol:
he gıı hızınıza yetişemedimmabooooowww bizim topik almış başını gitmiş hiç bu kaaa kalabalık olmamıştık
heralde herkes edoşun doğurmasını bekliyormuşkaydirigubbakcemile3
zeytinim canını sıkma canım yaaaa hayırlısı böyleymiş demek ki sen yinede iyi bi hast.araştırda epidural ol bariii
hoşgeldin canım
he ya beni bile beklemedi edaaa görüyonmu
kaydirigubbakcemile3
gitme gıı eyüdükkayyyyyy burası tam formunda ama benim ecük kayınvalideme inmem lazım yauwwwwwwwwwww
neyse ecük gidem de gelem gelince taramalı tüfek gibin herkeşe laf yetiştiririm zağar delikafadulden
ay benimde yarın kontrolüm var
bakalım dr ne dicek daha ne şekilde doğurcama karar veremedim yahu
çok tırsıyorum
ay benimde yarın kontrolüm var
bakalım dr ne dicek daha ne şekilde doğurcama karar veremedim yahu
çok tırsıyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr gitmişken de söle dr a
nts ye aç gidersenizsancı çıkarmış tok gitmelisiniz
kuzum vallahi ben çok tırstımm hemen ütülenecekleri çıkardım
dün aşamdan beri iyi deeelim çünkii sanki vajinamdan bişe çekili gibiydi
bugünde belim çok arıyoooo
ayy babasını doğum gününde gelse iyi olur gıı
benim oğluş bana doğum günü süprizi yaparsa benimkide 21 kasım olabülür yanee
len bişe olmaz zeytinyağı ne yapacak kii delüü sür işte
benim evde sürekli zeytinyağı olduğu eçün almama gerek yokk
hayırlısı olsun canım yaaa bende sezeryana yanaşıyodum emme dönmüş benim oğluşş
hayırlısı olsunda nasıl gelirse gelsinler
anaa gıı sende sıraya girdin bakalım hacıı
haftaya kadar sendende her an bişeler bekleyelim yanee
he gıı hızınıza yetişemedimm
kız dolanma pazarda falan sıkış sıkışşlmaz:
hoşgeldin canım
kız benim göbişi bi görsen baya rahatlardın herhalde
zira benim göbiş harita oldu bile
ne etsemde durmuyo yayılıyo
bende salladım umursamıyom artık
yok çaresi ne yapam
heee şükür bacım o zaman
doğumdan sonra ilacı azaltır herlde doktorun rahatlarsın
geçmiş olsun goııııı
hee mavişimm her gun bi doğum haberri alıyoh yarın nazlımız yağmurumuzu getircek işallahhh kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhh boş yok yauwwwww her gune bir bebe kampanyası başlattık ii miiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
gitme gıı eyüdükk
ne tırsıyon nan bişe olmaz bak 4. bebekimiz de geldi gerçi hepsi de sezeryan ama olsun kafamçokkarıştı
ne tırsıyon nan bişe olmaz bak 4. bebekimiz de geldi gerçi hepsi de sezeryan ama olsun kafamçokkarıştı
ayy ben bişiler yiyim gelirim kızım bugun kıpırdanmıyor cok mu acıktı acaba
:uhm:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkeş yatmış neyse sabah hepiniz ilk bu haberi görün istedimmmmmmmmmmm
Topicimizin 4.Bebeği MUREDA'nın oğlu EGE saat 01:05 te dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
Edayla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuuu dün sancı çıkmıştı zaten nst de gece yine olmuş hastaneye gitmiş kordon dolanması olduğu için acil sezeryane almışlarrr zaten sezeryan olucaktı o ama tarih biraz erken olduuu
22 Ekim benim doğum günüm veee yakışıklı erkekim Egem de teyzesinin doğum gününde dünyaya geldi buna da ayrıca bi mutlu oldummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gelelim benim dr maceramaaaa
kızım anasının tüm arızalarına rağmen çok şükür sağlıklııı kaydirigubbakcemile2
haftaya gelcek muhtemelen gelmezse çaresine bakacamuş dr gacısı zira zilli 50 cm ve 3400 gr olmuş haftaya 3500 olacamış malum benim şey 3500e kadar çalışii :roflol:
sooracıma ben de kalp arızası kimin bişe çıktı hadi hayırlısı çarpıntı var didiidim yaa ekgye girdim ritm bozukluğu çıktı
kardiyoya gönderdi dr öğleden sonra gelcemiş ekgyi bıraktık geldik arayıp öğrencez
bu benim guatrdan dolayı içtiim ilaçtan olabilirmiş, kansızlıktan olabilirmiş veya bebiş eşşek kaa olduundan bu bünye kaldırmıyo olabilirmiş bakalım kan da verdik öğleden sonraarayıp öğrenecez
39. haftasında gelcek heralde sıpa
kadın bu arada boy belli diip durdu :roflol: fatooo tespitlerin dooru çıkıyo gıı :roflol:
kızlar gözümüz aydın,yeni bebişimis hayırlı olsunn..
sabah 7 ye kadar uyumadım kızlar çok kötü oldum..kasılma fazlaydı yine ama asıl beni öldüren bi kaşıntıdır çıktı yaa..tüm vücudum deli gibi kaşıntı kalktım oturdum sabaha kadarmafoldumben
netten okudum moralim nasıl bozuldu,son haftalarda çıkan kaşıntı safrada ve karaciğerde problem diyodu heryerde,bebeğide etkileyebilir kalbi durabilir filan diyodu allahım koru..oturdum ağladım sinirden..
dün doktordaydım bi sorun yoktu..şimdi geçti gibi gözüküyo yoksa gidicektim doktora..kocamda evham yapma herşeyi okuyup diyo..bilmiyorum kafayı yedim artık,şu iki hafta bi geçseydi yaa..son günler geçmez diyolardı öylemiş gerçekten:gitme:
gıı yalnız degilim zaten elim göbegimde geziyom hep kimse çarpmasın deyüü biri degerse çıglıgı basarım valla yanımdaki arkadaşlarda hep çevremde siper oluyorlar valla görsen korumalarım var gibim dolanıyom..
benimkide az kaldı alt taraf kıpkırmızı bildigin nasıl yanıyor..
dogru yarında nazlımız doguracak ..hergüne bir bebek haklısın...
he ya bugün bi garip kalabalığız haa
kız doğumdan sonra bakalım ne halde olcak burası
çoğumuz uğramayamayız gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?