2009 Kasm Anneleri

kıslar kısmetse yarın duru nazımızı görmeye gidecem
karakızımla dün görüştük
durumuz 2.130 gr mı ne olmuş:lepi:
büyüyor artık minik ablamız
ooh maşalllaahh
bizden de selam söölee
bişe yoktur tatlım yaa bi duş falan alsaydınn
nan sezeryanlan doğan bebeleri bebekten sayminmi nan hepsi sezeryan ama olsun diii delü
sen bi normal doğurmada görem seni o zaman kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nan ondan dimedim gıı fatoo
cersu nasıl olcaana karar verememiş yaa ondan didimmmm
bana da sezeryan yolları gözükcek heralde akannehir

he ya allah kolaylık versin bacım sanada
bende bebişi uyutup kaçarım diyom amma nasl olcak hiç bilmiyom

slm kızlar kendini çok halsiz hisediyom yerimden kalkasım yok bu ev işini kim yapacak of ya bizimkide dışarı çıktı akşam gelince makinayla alırım dedi ama.bu günda hiç uyuyamadım sinirden çatlayacam şimdide uykum var

itek bacım ikimizinde vay haline bacım çok zor günler bizi bekliii hacı:bbo::bbo:

hoşgeldin canım
kız bak adam akşam yaparım demiş
ne güzel işte sen yat bugün dinlen adam yapsın akşama
sinirinide yansıtma bacım kocana
az açık göz ol sende aaaaaaaaa

baaaaaneeee ben anlamam normal doğuracan işte yoksa doğum yapmış saymam seni hacı çatır çatır doğuracan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıslar kısmetse yarın duru nazımızı görmeye gidecem
karakızımla dün görüştük
durumuz 2.130 gr mı ne olmuş:lepi:
büyüyor artık minik ablamız
oyy yerim ben o bıdığı benim yerme ikisinide öp olr muuuu ama durumuzun ellerinden öp teyzesi yüzü tahriş olmasınkaydirigubbakcemile3
atraksiyonlu topik:roflol::roflol::roflol:
hangi sosyeteye gideceksin canım
ulen bi ben gidemedim şu sosyeteyeÇok üzgünüm çoook
itek bacım ikimizinde vay haline bacım çok zor günler bizi bekliii hacı:bbo::bbo:
sorma kuzum yaaa düşünüp duruyorum şimdiden depresyona girecem haaa-tatlicadiarzu-

kızlar yarın nazlı ve martmı doğum yapcak şimdi
hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden
baaaaaneeee ben anlamam normal doğuracan işte yoksa doğum yapmış saymam seni hacı çatır çatır doğuracan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

doğururum nan kaynanamdan neyim eksik kaydirigubbakcemile3
kocamı 4 kilo doğurmuş delikafadulden

hoşgeldin canım
kız bak adam akşam yaparım demiş
ne güzel işte sen yat bugün dinlen adam yapsın akşama
sinirinide yansıtma bacım kocana
az açık göz ol sende aaaaaaaaa

kız uykusuzluktan sinirlerim geriliyor akşam yatamıyom sağ tarafıma iki dakika bilen dönemiyom kaburgalarım ağırıyor soltaraftada ayaklarım uyuşuyor bu gidişle sandalyede uyuyacam

aboooooooo hangi arada derede döktürdünüz bu kadr yazıyı. çenesi düşüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakalım bebeler doğuncada bu kadar rahat olabilceniz miiiii

KARAZEYTıN maşşallah kilosu çok güzel bebenin

KARTANESı gızzzzzzzzz senin kız ammada tombik çıkcak maşşallah kilosuna
bakalım normale dayanabilcen miiii
seninde önün sezeryana dayanmasın heee

millet 4 kiloyu bilem normal çıkarıyyy delikafadulden

ayy benim kalkıp mutafagı toparlamam lazım çok dagıttık toplanması lazım...yarında süpürgeyle evi çekeyim bugün evde yoramam kendimi fazla zaten dışarıda çıkacam..

suremcim geçmiş olsun canım.. kafana bu kadar takıldıysa ara doktorunu canım için rahat etsin... inernetten okuduklarınla moralini bozma bence.....

ayy şimdi bu cerinlen egenin doğum günleri aynı günmü oliiii

abbbboooo edoş yandı o zaman haaaaa
cerinin erkek versiyonu heç düşüğnemim:roflol::roflol:

kız uykusuzluktan sinirlerim geriliyor akşam yatamıyom sağ tarafıma iki dakika bilen dönemiyom kaburgalarım ağırıyor soltaraftada ayaklarım uyuşuyor bu gidişle sandalyede uyuyacam
ayy sorma yaa o dert bende de var nereye dönsem bebişin kemikleri batıyor
akşam kocişe sen yat ne olur ben yatmayım diyorum yatağı görünce sinirlerim bozuluyor
hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden

hee kız benimkide 6 kilo doğurmuş bak kayınvalidemi sadece bu konuda tebrik edebilirimkaydirigubbakcemile3

hadi ya onlarda sezeryan olacak

he ya ikisininde günü belli

he ya sırayı bozmamak lazım
gıı saatleri bellimi bende ikisinin arasına sıkışıverem olmamı hacıkaydirigubbakcemile3

seni çok iyi anlıyoerum
bende hiç uyuyamıyorum
hatta ben kocişide uyutmuyom
adam gece gündüz çalışıyo bide evdeyken benim yüzümden uykusunu alamıyo
ben kendi başıma dönemiyom
kocişe tutunarak dönüyom oda uyanıyo ne edem
uyklusuzluktan sinir hastası oldum ama yansıtmıyom hiçkimseye bacım
ne edek bu günlerde geçecek boşver sende yansıtma kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…