ooh maşalllaahhkıslar kısmetse yarın duru nazımızı görmeye gidecem
karakızımla dün görüştük
durumuz 2.130 gr mı ne olmuş:lepi:
büyüyor artık minik ablamız
bişe yoktur tatlım yaa bi duş falan alsaydınnkızlar gözümüz aydın,yeni bebişimis hayırlı olsunn..
sabah 7 ye kadar uyumadım kızlar çok kötü oldum..kasılma fazlaydı yine ama asıl beni öldüren bi kaşıntıdır çıktı yaa..tüm vücudum deli gibi kaşıntı kalktım oturdum sabaha kadarmafoldumben
netten okudum moralim nasıl bozuldu,son haftalarda çıkan kaşıntı safrada ve karaciğerde problem diyodu heryerde,bebeğide etkileyebilir kalbi durabilir filan diyodu allahım koru..oturdum ağladım sinirden..
dün doktordaydım bi sorun yoktu..şimdi geçti gibi gözüküyo yoksa gidicektim doktora..kocamda evham yapma herşeyi okuyup diyo..bilmiyorum kafayı yedim artık,şu iki hafta bi geçseydi yaa..son günler geçmez diyolardı öylemiş gerçekten:gitme:
nan sezeryanlan doğan bebeleri bebekten sayminmi nan hepsi sezeryan ama olsun diii delü
sen bi normal doğurmada görem seni o zaman kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
heee yaaa ben hiç uğrayamam şimdi enesten fırsat buldukça geliyorum o zaman hem enesle hem bebişle ilgileneceğim hemde bebişimi enesten koruyacağım
abooow şaftım kayacak iyice haaaa bu günleri çok ararım heraldemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
heee yaaa ben hiç uğrayamam şimdi enesten fırsat buldukça geliyorum o zaman hem enesle hem bebişle ilgileneceğim hemde bebişimi enesten koruyacağım
abooow şaftım kayacak iyice haaaa bu günleri çok ararım heraldemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm kızlar kendini çok halsiz hisediyom yerimden kalkasım yok bu ev işini kim yapacak of ya bizimkide dışarı çıktı akşam gelince makinayla alırım dedi ama.bu günda hiç uyuyamadım sinirden çatlayacam şimdide uykum var
ooh maşalllaahh
bizden de selam söölee
bişe yoktur tatlım yaa bi duş falan alsaydınn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nan ondan dimedim gıı fatoo
cersu nasıl olcaana karar verememiş yaa ondan didimmmm
bana da sezeryan yolları gözükcek heralde akannehir
kızlar yarın nazlı ve martmı doğum yapcak şimdi
oyy yerim ben o bıdığı benim yerme ikisinide öp olr muuuu ama durumuzun ellerinden öp teyzesi yüzü tahriş olmasınkaydirigubbakcemile3kıslar kısmetse yarın duru nazımızı görmeye gidecem
karakızımla dün görüştük
durumuz 2.130 gr mı ne olmuş:lepi:
büyüyor artık minik ablamız
atraksiyonlu topik:roflol::roflol::roflol:hee gııı bende aradım emme açan yok şimdi sancısı mancısı olur tellenmi uğraşcek daha sonra ararım yine nan öle şok geçirdimki patatesleri kızartam derken kömür etmişim haaaa aklım gitti
heeeee filmin sonuna yaklaştık yaaa heyecan lı olur artık burası er güğn bi doğum her güm bi doğum ne güzel a.s
hangi sosyeteye gideceksin canımselam kızlaaaarr...
sürümüze bereket gıı bu ne kalabalık böyleee....
oyyyyy eda doğurmuş muuuuakannehir çok şaşırdım anam yaaa.. dökülüyoruz artıkın valla... edoşumun gözü aydın.. fotolarını koysa da ege bebeği de görsek bir an önce... çk merak ettiiimm
senin kız tombik olcak belli oldu kartanem.... iş falan yapma, gezme canım çarpıntın varsa... dikkat et..
ayyy ben de bugün sosyete pazarına gidem diyodum ama tırstım mı neeee..... gitsem mi gitmesem mi...:uhm:
sorma kuzum yaaa düşünüp duruyorum şimdiden depresyona girecem haaa-tatlicadiarzu-itek bacım ikimizinde vay haline bacım çok zor günler bizi bekliii hacı:bbo::bbo:
hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafaduldenkızlar yarın nazlı ve martmı doğum yapcak şimdi
baaaaaneeee ben anlamam normal doğuracan işte yoksa doğum yapmış saymam seni hacı çatır çatır doğuracan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canım
kız bak adam akşam yaparım demiş
ne güzel işte sen yat bugün dinlen adam yapsın akşama
sinirinide yansıtma bacım kocana
az açık göz ol sende aaaaaaaaa
ooh maşalllaahh
bizden de selam söölee
kızlar gözümüz aydın,yeni bebişimis hayırlı olsunn..
sabah 7 ye kadar uyumadım kızlar çok kötü oldum..kasılma fazlaydı yine ama asıl beni öldüren bi kaşıntıdır çıktı yaa..tüm vücudum deli gibi kaşıntı kalktım oturdum sabaha kadarmafoldumben
netten okudum moralim nasıl bozuldu,son haftalarda çıkan kaşıntı safrada ve karaciğerde problem diyodu heryerde,bebeğide etkileyebilir kalbi durabilir filan diyodu allahım koru..oturdum ağladım sinirden..
dün doktordaydım bi sorun yoktu..şimdi geçti gibi gözüküyo yoksa gidicektim doktora..kocamda evham yapma herşeyi okuyup diyo..bilmiyorum kafayı yedim artık,şu iki hafta bi geçseydi yaa..son günler geçmez diyolardı öylemiş gerçekten:gitme:
ayy sorma yaa o dert bende de var nereye dönsem bebişin kemikleri batıyorkız uykusuzluktan sinirlerim geriliyor akşam yatamıyom sağ tarafıma iki dakika bilen dönemiyom kaburgalarım ağırıyor soltaraftada ayaklarım uyuşuyor bu gidişle sandalyede uyuyacam
hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden
doğururum nan kaynanamdan neyim eksik kaydirigubbakcemile3
kocamı 4 kilo doğurmuş delikafadulden
hadi ya onlarda sezeryan olacak
hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden
doğururum nan kaynanamdan neyim eksik kaydirigubbakcemile3
kocamı 4 kilo doğurmuş delikafadulden
kız uykusuzluktan sinirlerim geriliyor akşam yatamıyom sağ tarafıma iki dakika bilen dönemiyom kaburgalarım ağırıyor soltaraftada ayaklarım uyuşuyor bu gidişle sandalyede uyuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?