çatlaaaak çatlaaaak çatlaaaakkkkk
çatlak patlak yusyuvarlak kıramalı börek sütlü çörek
çek cersu çeeeeeekkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan niye saçma olsun ben sağa yorumlayam hacı gidecen normal diye sende sezercik olup dönecen bu kaaa basişt hacı :roflol::roflol::roflol:
ay bende sipariş etcem kız kaçaymış fiyatı
ben useyi doğurduğumda purelan diye bi krem kullanmıştım o çok iyiydi onu dün eczanede sordum da 32 tl dediler bağa çok pahalıydı yavvvv
gunaydın kartanemmm
ya ben oyle toplu sekılde alıntıyı beceremıyoooom:gitme:
hatunlar doğumdan sonra kesin spor yapmak lazımmış
yoksa lop lop sallanır heryerimiz yazın yüzmeyi düşünüorum
kışında pilates ve ve aletli jimnastik yaparım artık
pilates sırt ağrılarına çok iyi gelio
çatlaaaak çatlaaaak çatlaaaakkkkk
çatlak patlak yusyuvarlak kıramalı börek sütlü çörek
çek cersu çeeeeeekkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol bacım bakım oldumbacım MQ varya kimden alıntı yapmak istiyosan ona tıkla
en sonda cevap yaza tıkla tamamdır işte
sunways hoşgeldin canım laf yetiştirecem diye bi günaydın diyemedim
hheheh beni geçemessinizzzzz benim şu an itibariyle toplamda 18 kilo aldığım tescillendi dr en son 1 kilodan fazla alma hıııı didi ama ben ne kaa az yesem de alabülürüm gibime geliyyy65 le hamıle kakdım canım
bı ara yatmam gerektı 1 bucuk ayda 6 kılo aldım
toplam 15 olucam nerdeyse
hehe ben 20yi bulurum heralde diyom ama bilemiyom tabeDİLMUH ben 57 ilen hamiş kaldım tam 15 kilo aldım şimdilik 75e tamamlarsam 17 kiloylan biitiricim
kız çok basit alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NQ diye bişi yazıyo ona tıkla sonra diğer kişininkine tıkla en altta solda cevap yaz diyo ya oraya tıkla ne yazcaksan yazzzzzya ben oyle toplu sekılde alıntıyı beceremıyoooom:gitme:
he benm ayrıntılı renksizdi şekerim bi b... da göremediydik oğlan poposunu dönüp yattıydı keyif ehli işte nolcakkkkkkkkke normalmiş bende toplamda 16 aldım
kız hani ayrıntılı varya ondan işte bu girdiğim
bundan sadece kan akışına falan bakıldı
bide rapor yazıldı
şükür normal herşey
hatunlar doğumdan sonra kesin spor yapmak lazımmış
benim kocişte seni spor klübüne yazdırayım diyor bende olur bi çocuk elimde bi çocuk kucağımda iyi spor yaparım diyorum:roflol::roflol::roflol:
doğum sonrası egsersiz çok iyi geliyor ama
benim kocişte seni spor klübüne yazdırayım diyor bende olur bi çocuk elimde bi çocuk kucağımda iyi spor yaparım diyorum:roflol::roflol::roflol:
doğum sonrası egsersiz çok iyi geliyor ama
sagol bacım bakım oldum
olsun canım gunaydın
hheheh beni geçemessinizzzzz benim şu an itibariyle toplamda 18 kilo aldığım tescillendi dr en son 1 kilodan fazla alma hıııı didi ama ben ne kaa az yesem de alabülürüm gibime geliyyy
hehe ben 20yi bulurum heralde diyom ama bilemiyom tabe
kız çok basit alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NQ diye bişi yazıyo ona tıkla sonra diğer kişininkine tıkla en altta solda cevap yaz diyo ya oraya tıkla ne yazcaksan yazzzzz
he benm ayrıntılı renksizdi şekerim bi b... da göremediydik oğlan poposunu dönüp yattıydı keyif ehli işte nolcakkkkkkkkk
beni geçemessin kii hehe ben en tombişleyen kasım anası olcam uleynnnn!!!
hehe ben de şöyle biliyom şekerim:hatunlar doğumdan sonra kesin spor yapmak lazımmış
o kremalı börekleri yedirecüüüüüüm sana krispi hanıııııııım
:tomato: :tomato: :tomato:
e tabe acemilik başak bende çok acemilik çektim bacım ama tecrübelenmek için o acemilikleri çekmektan başak çaren yoka.sKARTANESİ hayırlısı olsun be gülüm hepimiz normal isitiyk ama ne edelim Allahım daha kötüsünü vermesin
DİLMUH ben 57 ilen hamiş kaldım tam 15 kilo aldım şimdilik 75e tamamlarsam 17 kiloylan biitiricim
KRİSPİcim siz deneyimli annelersiniz en azından nasıl bebek bakılır biliyorsunuz ben hiç bi halt anlamam bebek konusunda ilk deneyimimiz olacak siz bizlerden daha iyi olursunuz gene
yetişemeyik sizin hızınızada
heç bişe olmaz bak şu ana kadar sezerciklerinde hepsi süpriz geldi kimsenin yüreğine inmedi hele sen genceciksin sağa heç bişe olmaz bacıma.sa.sdur len öyle deme :mymeka:
ayyy sezercik olsa bile planlı olsun isterim birden hazırlıksız yakalanırsam yüreğime inerakannehirakannehirakannehir
bacım 56 gr 29.90 a aldım iyi gibi geldi bana
bacım MQ varya kimden alıntı yapmak istiyosan ona tıkla
en sonda cevap yaza tıkla tamamdır işte
o kremalı börekleri yedirecüüüüüüm sana krispi hanıııııııım
:tomato: :tomato: :tomato:
dilmuhh bacım delırdın mı gıııııııı ben daha 33 haftalıgım 13 kıloyu almısım bıle bak sen bıtırdın
anmmm doktorum kalaylıycak benı
evet canım spor olmadan kilo varsek bile sarkık olcak
ben diyomki önceleri yürüme bandında yavaş yavaş yürürüm sonra koşmaya başlarım
bide mekik falan çekerim oda çok iyi göbiş için
ha bide bu zayıflama kemeri göbiş ve bel için çok iyiymiş
sppor yaparken takıyomuşuın sonra göbiş bel falan terliyomuş yağğlar gidiyomuş
kk da okudum baya memnundu millet
bende alam diyom
ha bunları şimdi söylüyomda bebiş fırsat verirmi bilmiyom
bide emzirirken spor yapınca dikkat etmek gerekiyomuş
spor yaptıktan 1 yada 2 saatmiydi ne sonra emzirecekmişiz
2 güne gelir bacımkızlar gittigidiyordan alışveriş yapan varmı
lansinoh falan sipariş ettim emme ne zaman gelir bilen varmııııııııııı
:roflol: :roflol:nan niye saçma olsun ben sağa yorumlayam hacı gidecen normal diye sende sezercik olup dönecen bu kaaa basişt hacı :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:zati kimse inanmiiiiiiiiiiiiiii
dr anama ağrın sancın olmadıkça gelme demiş eskiden dr a gitmek bizim gittiğimiz kadar kolay deelmiş
doğumhanede ilçeye uzak olunca 2 ayda bir gidermiş. sancısı neyin olmayınca abim gene sezercik olmuş :roflol:
olan onca zahmet anama oldu zavallıcık o kadar ay taşımışş
neyse ben gidip güzellik uykumu tamamlayıp gelem bariii
sonra bebişim doğunca bu çirkin hatun benim anam olamaz demesin:roflol:
hheheh beni geçemessinizzzzz benim şu an itibariyle toplamda 18 kilo aldığım tescillendi dr en son 1 kilodan fazla alma hıııı didi ama ben ne kaa az yesem de alabülürüm gibime geliyyy
hehe ben 20yi bulurum heralde diyom ama bilemiyom tabe
kız çok basit alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NQ diye bişi yazıyo ona tıkla sonra diğer kişininkine tıkla en altta solda cevap yaz diyo ya oraya tıkla ne yazcaksan yazzzzz
he benm ayrıntılı renksizdi şekerim bi b... da göremediydik oğlan poposunu dönüp yattıydı keyif ehli işte nolcakkkkkkkkk
beni geçemessin kii hehe ben en tombişleyen kasım anası olcam uleynnnn!!!
dilmuhh bacım delırdın mı gıııııııı ben daha 33 haftalıgım 13 kıloyu almısım bıle bak sen bıtırdın
anmmm doktorum kalaylıycak benı
ben kaçayım dedigim gbi temizlik azıcık sonr anca hazırlanırım yavaş yavaş..zaren tek gidemem gı ben valla çoktandır yalnız çıkmayı unuttum ben evden komşum var iki tane yakın arkadaşlarım gibi onlar la gidecem arabada var...ben artık benim gibi hamile görürsem sorarım sen zaren misin deyüü artıkın bu kk bizi normal şeyler yaptırtmıyo ..neyse ben kaçayım kendinize ii bakın öpüldünüz fıstıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?