KRİSPİ ve İTEK siz ayvayı yedinizzzzzzzzzzzz lülülülülülü
sizi burda mumla ararıkkk artık
hayırlısı be nsemmaboooooooo hangi arada derede döktürdünüz bu kadr yazıyı. çenesi düşüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakalım bebeler doğuncada bu kadar rahat olabilceniz miiiii
KARAZEYTİN maşşallah kilosu çok güzel bebenin
KARTANESİ gızzzzzzzzz senin kız ammada tombik çıkcak maşşallah kilosuna
bakalım normale dayanabilcen miiii
seninde önün sezeryana dayanmasın heee
millet 4 kiloyu bilem normal çıkarıyyy delikafadulden
maşallaaahhhh kafamçokkarıştıayy sorma yaa o dert bende de var nereye dönsem bebişin kemikleri batıyor
akşam kocişe sen yat ne olur ben yatmayım diyorum yatağı görünce sinirlerim bozuluyor
hee kız benimkide 6 kilo doğurmuş bak kayınvalidemi sadece bu konuda tebrik edebilirimkaydirigubbakcemile3
he ya ikisininde günü belli
he ya sırayı bozmamak lazım
gıı saatleri bellimi bende ikisinin arasına sıkışıverem olmamı hacıkaydirigubbakcemile3
seni çok iyi anlıyoerum
bende hiç uyuyamıyorum
hatta ben kocişide uyutmuyom
adam gece gündüz çalışıyo bide evdeyken benim yüzümden uykusunu alamıyo
ben kendi başıma dönemiyom
kocişe tutunarak dönüyom oda uyanıyo ne edem
uyklusuzluktan sinir hastası oldum ama yansıtmıyom hiçkimseye bacım
ne edek bu günlerde geçecek boşver sende yansıtma kimseye
ayy sorma yaa o dert bende de var nereye dönsem bebişin kemikleri batıyor
akşam kocişe sen yat ne olur ben yatmayım diyorum yatağı görünce sinirlerim bozuluyor
hee kız benimkide 6 kilo doğurmuş bak kayınvalidemi sadece bu konuda tebrik edebilirimkaydirigubbakcemile3
he ya ikisininde günü belli
he ya sırayı bozmamak lazım
gıı saatleri bellimi bende ikisinin arasına sıkışıverem olmamı hacıkaydirigubbakcemile3
seni çok iyi anlıyoerum
bende hiç uyuyamıyorum
hatta ben kocişide uyutmuyom
adam gece gündüz çalışıyo bide evdeyken benim yüzümden uykusunu alamıyo
ben kendi başıma dönemiyom
kocişe tutunarak dönüyom oda uyanıyo ne edem
uyklusuzluktan sinir hastası oldum ama yansıtmıyom hiçkimseye bacım
ne edek bu günlerde geçecek boşver sende yansıtma kimseye
aboo herkes sıhhıyeye mi gidii
bi ben gidemedim oraya haaa
emmee heç gidemem şimdi yaa doğuracam nerdeyseeee
zaten sabah çıktık dra gidecüz deyüüü ahanda asansörde elektirkler bi git
kaldık ööleeceee apartmandan kimseninde kılı kıpırdamıyo haaa
allahtan sakin karuyun da doğuruvermedim oracıkta kaydirigubbakcemile3
sonra aradık asansörcüyü onlar gelene kaa elektrikler geldi ama bi 20 dk falan kaldık heraldeee
üstüne de bizim apartmanda bi gerizekalı var ısrarla arabaların arkasına parkedip çıkmasını engelleyen o gene bizim arabanın arkasına parketmiş bu adam yüzünden ben apartmanın önünde doğurmasm ii haa
bi de sölüyoz adamın umrunda değil yaaaa yavaaş yavaş gelip alıyoo kendi haklı sanki
kociş demiş parketme artık benim arabanın arkasına karım hamile diye anlayana işte bilmem artık
nan çatlaklardan bahsetmeyin çok sinirim bozuluo
kızlarrrrrrrrrrrrrrr tam 72 kiloyummmmmmmmm sanırım 75 ilen bitircem hamişliğimi
çok mu aldım yavvvv kafamçokkarıştı amannnnnnnnnnn aldıysam aldım
heeee kızında babasına çekmiş o zamanhee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden
doğururum nan kaynanamdan neyim eksik kaydirigubbakcemile3
kocamı 4 kilo doğurmuş delikafadulden
KRİSPİ ve İTEK siz ayvayı yedinizzzzzzzzzzzz lülülülülülü
sizi burda mumla ararıkkk artık
sağol canım,evet ya artık her bilgiye ulaşıyozya kurcalayıp dur ondan sonra..hoşgeldin canım
kız benim doktorda çok fazla okuma demişti
bende netten okuyup okuyup doktoru deli ettim bi ara
sen sıkma canını
ama için rahat etsin diye bi doktorunla konuş bence
ama korkma
bişe yoktur tatlım yaa bi duş falan alsaydınn
sağol canım,başlarsa arayacam dr..suremcim geçmiş olsun canım.. kafana bu kadar takıldıysa ara doktorunu canım için rahat etsin... inernetten okuduklarınla moralini bozma bence.....
zaren gıı sosyete pazarınamı gidecen bende gşdyom 3 ten sonra oaraya sonrada doktora zaten..
hangi sosyeteye gideceksin canım
ulen bi ben gidemedim şu sosyeteyeÇok üzgünüm çoook
yaaa kızlar edoşu duyunca gece gördüğüm rüyayı anlatmayı unuttum
doğuma gidiyormuşum suni sancı veriyormuş dr.ama bende tık yok sonra sancım oluyor açılma olmuyormuş
ben sancı çekerken benim dr.bi kadını yanımda sezeryan yapıyor donup kalmışım
en sonunda bende sancı falanda kalmıyormuş doğuramıyorum işte diyip eve geliyormuşum yaaa
bu neyse artık anlayamadım saçma sapan birşey işte
anam aynen yatakda onu tutupda dönüyom yoksa dönemiyom ay şimdi beni görseniz gözlerim kapanıyor
kız dikkat edin şu adama en sinir olduğum şey var yaaaaÇok üzgünüm çoookaboo herkes sıhhıyeye mi gidii
bi ben gidemedim oraya haaa
emmee heç gidemem şimdi yaa doğuracam nerdeyseeee
zaten sabah çıktık dra gidecüz deyüüü ahanda asansörde elektirkler bi git
kaldık ööleeceee apartmandan kimseninde kılı kıpırdamıyo haaa
allahtan sakin karuyun da doğuruvermedim oracıkta kaydirigubbakcemile3
sonra aradık asansörcüyü onlar gelene kaa elektrikler geldi ama bi 20 dk falan kaldık heraldeee
üstüne de bizim apartmanda bi gerizekalı var ısrarla arabaların arkasına parkedip çıkmasını engelleyen o gene bizim arabanın arkasına parketmiş bu adam yüzünden ben apartmanın önünde doğurmasm ii haa
bi de sölüyoz adamın umrunda değil yaaaa yavaaş yavaş gelip alıyoo kendi haklı sanki
kociş demiş parketme artık benim arabanın arkasına karım hamile diye anlayana işte bilmem artık
maşşalh o ne öyleeee kız nerdeyse orda yaşamını kurmuş delikafadulden
herkeşe gunaydın
topıgın gullerrııııı
bu gece allahıma sukur uzun suredır ılk kez rahat uyudum
nasılsınız hatun kişilerr
bende önceden yoktu ama bilmiim fallaaana mureda doğum yapmış artık heycan tut beni ya bende 36 haftaya girecem 39 benimki alınacak kız kartanesi ritim bozukluğu bendede var gebelikten önce vardı yani şimdide zorluyor beni bebk büyüdü yoruluyoz kalpte pıt pıt atıyor işte
yok kız almazsın daha merak etme 37 olmuşun zati ondan sonra alınmıyoo haftada 3 kilo mu alcan delüüükızlarrrrrrrrrrrrrrr tam 72 kiloyummmmmmmmm sanırım 75 ilen bitircem hamişliğimi
çok mu aldım yavvvv kafamçokkarıştı amannnnnnnnnnn aldıysam aldım
şu anlama geliiiyaaa kızlar edoşu duyunca gece gördüğüm rüyayı anlatmayı unuttum
doğuma gidiyormuşum suni sancı veriyormuş dr.ama bende tık yok sonra sancım oluyor açılma olmuyormuş
ben sancı çekerken benim dr.bi kadını yanımda sezeryan yapıyor donup kalmışım
en sonunda bende sancı falanda kalmıyormuş doğuramıyorum işte diyip eve geliyormuşum yaaa
bu neyse artık anlayamadım saçma sapan birşey işte
anam aynen yatakda onu tutupda dönüyom yoksa dönemiyom ay şimdi beni görseniz gözlerim kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?