2009 Kasm Anneleri

aboo herkes sıhhıyeye mi gidii
bi ben gidemedim oraya haaa
emmee heç gidemem şimdi yaa doğuracam nerdeyseeee
zaten sabah çıktık dra gidecüz deyüüü ahanda asansörde elektirkler bi git
kaldık ööleeceee apartmandan kimseninde kılı kıpırdamıyo haaa
allahtan sakin karuyun da doğuruvermedim oracıkta kaydirigubbakcemile3
sonra aradık asansörcüyü onlar gelene kaa elektrikler geldi ama bi 20 dk falan kaldık heraldeee
üstüne de bizim apartmanda bi gerizekalı var ısrarla arabaların arkasına parkedip çıkmasını engelleyen o gene bizim arabanın arkasına parketmiş bu adam yüzünden ben apartmanın önünde doğurmasm ii haa
bi de sölüyoz adamın umrunda değil yaaaa yavaaş yavaş gelip alıyoo kendi haklı sanki
kociş demiş parketme artık benim arabanın arkasına karım hamile diye anlayana işte bilmem artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrr tam 72 kiloyummmmmmmmm sanırım 75 ilen bitircem hamişliğimi
çok mu aldım yavvvv kafamçokkarıştı amannnnnnnnnnn aldıysam aldım

ana mureda doğum yapmış artık heycan tut beni ya bende 36 haftaya girecem 39 benimki alınacak kız kartanesi ritim bozukluğu bendede var gebelikten önce vardı yani şimdide zorluyor beni bebk büyüdü yoruluyoz kalpte pıt pıt atıyor işte

yaaa kızlar edoşu duyunca gece gördüğüm rüyayı anlatmayı unuttum
doğuma gidiyormuşum suni sancı veriyormuş dr.ama bende tık yok sonra sancım oluyor açılma olmuyormuş
ben sancı çekerken benim dr.bi kadını yanımda sezeryan yapıyor donup kalmışım
en sonunda bende sancı falanda kalmıyormuş doğuramıyorum işte diyip eve geliyormuşum yaaa
bu neyse artık anlayamadım saçma sapan birşey işte

hayırlısı be nsemm
nasıl olursa artıkk nedekk sağlıkla gelsinler dee
maşallaaahhhh kafamçokkarıştı

bak o olur gıı nazlı sabah erkenden girecedü martı bilmiim 10 gibi falan doğursan olur belki

ben uyuyomm vallaaa ama bu gece heyecandan uyuyamadım dra gidecüz deyüü

maşşalh o ne öyleeee kız nerdeyse orda yaşamını kurmuş delikafadulden

anam aynen yatakda onu tutupda dönüyom yoksa dönemiyom ay şimdi beni görseniz gözlerim kapanıyor

abowww ben olsam kesin doğurmştum haa
bende asansör fobisi var
kaç kat olursa olsun merdiven tercih ediyom

kız o adamda tam öküzmüş haaa
ne anlayılşsız
nan çatlaklardan bahsetmeyin çok sinirim bozuluo

kız salla benimkiler almış başını gidiyıo
kızlarrrrrrrrrrrrrrr tam 72 kiloyummmmmmmmm sanırım 75 ilen bitircem hamişliğimi

kaç kiloyla hamile kaldınki canım

hee yaa yağmurla ece geliii edoş araya erkek sıkıştırdı sırayı bozmamak için delikafadulden

doğururum nan kaynanamdan neyim eksik kaydirigubbakcemile3
kocamı 4 kilo doğurmuş delikafadulden
heeee kızında babasına çekmiş o zaman
KRİSPİ ve İTEK siz ayvayı yedinizzzzzzzzzzzz lülülülülülü
sizi burda mumla ararıkkk artık

sağol beee çok moral vardin hacı
ben diim zati doğumdan sonra tozunu attiricim buranınkaydirigubbakcemile3

herkeşe gunaydın

topıgın gullerrııııı

bu gece allahıma sukur uzun suredır ılk kez rahat uyudum

nasılsınız hatun kişilerr

hoşgeldin canım
kız benim doktorda çok fazla okuma demişti
bende netten okuyup okuyup doktoru deli ettim bi ara
sen sıkma canını
ama için rahat etsin diye bi doktorunla konuş bence
ama korkma
sağol canım,evet ya artık her bilgiye ulaşıyozya kurcalayıp dur ondan sonra..
bişe yoktur tatlım yaa bi duş falan alsaydınn

inşallah olmaz canım bişey sabaha karşı duş aldım sonra rahatladım biraz..
suremcim geçmiş olsun canım.. kafana bu kadar takıldıysa ara doktorunu canım için rahat etsin... inernetten okuduklarınla moralini bozma bence.....
sağol canım,başlarsa arayacam dr..

zaren gıı sosyete pazarınamı gidecen bende gşdyom 3 ten sonra oaraya sonrada doktora zaten..

yaaa sen tek mi gidiyosun mavişş... ben de kararsız kaldım bacım gitsem mi diye.. eve sıkıldım geziym dedim pazarda biraz ama ev de uzak yaa o yüzden kararsızım... gidecek olursam buluşuruz belki..

hangi sosyeteye gideceksin canım
ulen bi ben gidemedim şu sosyeteyeÇok üzgünüm çoook

sıhhyedeki pazara bacım... sen de mi gitmek istiyon itekim... kalabalık olursak ben de cesaretlenebülürüm haaaa

kız çok normal bu rüyalar
benimkiler kadar abuk olamaz
hergün ya doğuruyom
yada doğuramıyom
bi gün sezeryan oluyom
bigün normal
hatta geçen gece lavman yapılıyodu bana
ben artık okumayacam doğum hikayesi psikolojim bozulmuş haaaa
anam aynen yatakda onu tutupda dönüyom yoksa dönemiyom ay şimdi beni görseniz gözlerim kapanıyor

git uyu bacım niye oturuyon
bak bebişler içinde önemli uyumakl
biz uyuyunca onlar besleniyomuş
nette okumuştum

kız dikkat edin şu adama en sinir olduğum şey var yaaaaÇok üzgünüm çoook
maşşalh o ne öyleeee kız nerdeyse orda yaşamını kurmuş delikafadulden

kız çok tatlı yiyormuş kayınvalidem dr.lar ondan kilolu doğdu demişler

anamda abimi şaşırmayın amaa akannehir

bana kimseler inanmiii bunu dediğimde tam 11 buçuk aylık doğurmuş nerdeyse 12 aylık olacamış.

zati dünyaya gözünü açtığında önceden biliyormuş gibin heryeri süzüyormuş. o kadar tanıdık gelmiş etraf kerataya :sm_cool:

ha bu arada dun tartıldım 78 kılo olmusum hayyy maşallllah bana yaaaa tosun oldum tosssunn

bende önceden yoktu ama bilmiim fallaa
yok kız almazsın daha merak etme 37 olmuşun zati ondan sonra alınmıyoo haftada 3 kilo mu alcan delüüü
şu anlama geliii
normal doğuracam normal doğuracam ben mucizeyim deyip durma demek olii lülülülülülü nan sen enesi kaç kilo doğurdundu gıı
geçen bi arkadaş 3800 mü ne doğurmuş da dr kendi çabası olmasa doğurtmaxdım demiş kız hep plates nefes egzersizi falan yapmış ben de baktım eccük nefes egzersizlerinde yaptım bitti sıkıldım gıı sürekli onu mu yapacüz

ee yat uyu kuzum ne tutuyon kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…