kız salla benimkiler almış başını gidiyıo
hoşgeldin canım
ha bu arada dun tartıldım 78 kılo olmusum hayyy maşallllah bana yaaaa tosun oldum tosssunn
ha bu arada dun tartıldım 78 kılo olmusum hayyy maşallllah bana yaaaa tosun oldum tosssunn
çok takıntılıyım göbemi gösterdiklerim çatlak yok dio ama çok gerildim
göbeme bi çizik atsalar aşağı kadar yırtılacak :roflol:
bende kırmızılık morluk heç bişey yok ben anlamıyorum bu çatlaktan yaaaaaaa
günde 3 kez pehlivan gibi bebe yağı sürüyorum oda alerjimi yaptı ne kırmızı benekler çıktı
bacak aramda ve göbükümde
kaç kiloyla hamile kalmıştınki
kız bende ondan korkuyorum inş.bunuda normal doğururumbende önceden yoktu ama bilmiim fallaa
yok kız almazsın daha merak etme 37 olmuşun zati ondan sonra alınmıyoo haftada 3 kilo mu alcan delüüü
şu anlama geliii
normal doğuracam normal doğuracam ben mucizeyim deyip durma demek olii lülülülülülü nan sen enesi kaç kilo doğurdundu gıı
geçen bi arkadaş 3800 mü ne doğurmuş da dr kendi çabası olmasa doğurtmaxdım demiş kız hep plates nefes egzersizi falan yapmış ben de baktım eccük nefes egzersizlerinde yaptım bitti sıkıldım gıı sürekli onu mu yapacüz
ee yat uyu kuzum ne tutuyon kendinii
akannehirakannehirakannehiryuhhhh nannnn keşfe mi çıkmış içerde:roflol::roflol:annemde bana hep 10 aylıksın der eşimde öyle oğluşumda öyle oldu bakalım bu bıdık ne zamn gelecekanamda abimi şaşırmayın amaa akannehir
bana kimseler inanmiii bunu dediğimde tam 11 buçuk aylık doğurmuş nerdeyse 12 aylık olacamış.
zati dünyaya gözünü açtığında önceden biliyormuş gibin heryeri süzüyormuş. o kadar tanıdık gelmiş etraf kerataya :sm_cool:
yaaa sen tek mi gidiyosun mavişş... ben de kararsız kaldım bacım gitsem mi diye.. eve sıkıldım geziym dedim pazarda biraz ama ev de uzak yaa o yüzden kararsızım... gidecek olursam buluşuruz belki..
sıhhyedeki pazara bacım... sen de mi gitmek istiyon itekim... kalabalık olursak ben de cesaretlenebülürüm haaaa
kızlar gittigidiyordan alışveriş yapan varmı
lansinoh falan sipariş ettim emme ne zaman gelir bilen varmııııııııııı
valla öküzün dik alasıı her seferinde sölüyoz az aşağıya gidip parketmiyoo yaa hayvaan anaam adam annamıyo bi de yaa orası onun yeriymiş de biz oraya parketmişiz gibi davranii bi de buna inanıyoo delüü :mymeka:abowww ben olsam kesin doğurmştum haa
bende asansör fobisi var
kaç kat olursa olsun merdiven tercih ediyom
kız o adamda tam öküzmüş haaa
ne anlayılşsız
kız salla benimkiler almış başını gidiyıo
kaç kiloyla hamile kaldınki canım
hee babasına çekmiş bacımmheeee kızında babasına çekmiş o zaman
sağol beee çok moral vardin hacı
ben diim zati doğumdan sonra tozunu attiricim buranınkaydirigubbakcemile3
günaydın tatlişşherkeşe gunaydın
topıgın gullerrııııı
bu gece allahıma sukur uzun suredır ılk kez rahat uyudum
nasılsınız hatun kişilerr
aboo ben uyumıcam o zaman :roflol:kız çok normal bu rüyalar
benimkiler kadar abuk olamaz
hergün ya doğuruyom
yada doğuramıyom
bi gün sezeryan oluyom
bigün normal
hatta geçen gece lavman yapılıyodu bana
ben artık okumayacam doğum hikayesi psikolojim bozulmuş haaaa
git uyu bacım niye oturuyon
bak bebişler içinde önemli uyumakl
biz uyuyunca onlar besleniyomuş
nette okumuştum
ayy sorma itekim yaa önceden hamişlik falan sözkonusu bile değilken derdim hamile olsam gece çıksak naparız deyü al işte hayvan hala hayvankız dikkat edin şu adama en sinir olduğum şey var yaaaaÇok üzgünüm çoook
kız çok tatlı yiyormuş kayınvalidem dr.lar ondan kilolu doğdu demişler
anamda abimi şaşırmayın amaa akannehir
bana kimseler inanmiii bunu dediğimde tam 11 buçuk aylık doğurmuş nerdeyse 12 aylık olacamış.
zati dünyaya gözünü açtığında önceden biliyormuş gibin heryeri süzüyormuş. o kadar tanıdık gelmiş etraf kerataya :sm_cool:
kzı bence zeytin yağını pamukla azcık sür ama fazla gelirse azcık aldır pamukla gene ama yağı tümden silersen de bi işe yaramaz gibime geliykız ne edem kociş çok becerikli değil bu temizlik işinde
doğumdan sonra biri gelir falan ne bilem içime sinsin istedim
kız hadi valla gözün aydın
ahh bu analar
rabbim analarınıza uzuuuuuuuuuuuuuun ömür versin yerleri doldurulamayan tek insanlar
bacım benim bebiş biraz büyük çıktı ultrasonda
son haftam görünüyo
dedim açılmayı kolaylaştırsın bari
hurma yedim baya şimdiye kadar
bide z.yağı yapamda işe yarasın bari
kız peki sonra yıkayacakmıyız
yağlımı kalcak bilemedim
zaten alırken kociş dalga geçti durdu
başta bişey demedim
oda sanmışki salatalar için alıyom
sonra ne için aldığımı duyunca baya dalga geçti deli
bacım bu doppler süper bişyemiş haaaa
renklide gördüm bebişimi anaaaam şok oldum en son dopplere 20.haftamda girmiştim minicikti
iki dr da aynı şeyi söylüyosa bence zorlama bacım ama içne sinsin istiyosan başka bi dr a daha danış istersen hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkıslar dün benimde kontrolüm vardı
önce zeynep kamil devlet hastaensine gittim
bir de orda muayene olam diye
benim kızım hala ters dönmemiş
bu zamandan sonrada dönmesi nadir görülüyormuş
o yüzden kesin sezaryan olursun dedimafoldumben
sonra kendi doktoruma gittim
oda aynı şeyleri söyledi
seninki rahat büyüyo dedi dönmeye niyeti olmas dedi
bende son zamana kdr bekliycem dedim
riske atmayalım gibi benim işime gelmeyen cümleler sarfetti
10 gün daha bekleyelim 37 haftan bitmiş olur dedi
o zaman sezaryan için gün veririm dedimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama ben zamanı gelmeden sezaryan olmayı düşünmüyorum
o yüzden başka özel bir hastaneye daha gidecem
en azında zamanı gelene kdr bekleyip yine de olmazsa sezaryan olurum diye
bide epidural sezaryan olmak isterim eğer sezaryan olacaksa
yine de azda olsa umudum var döner diye bekliyecem kızımı
bu kadar normal doğum çok istediğimden mi olmuyor moralim çok bozuk dünden beri
cnm bana dr 5 kasıma randevu verdi 5inden sonra her an bekle didi çatı muayenesi olcakmışım işte iyiymiş bebeğim saol:)günaydın cnmopuyorumnanaktan
sen doğuma ama daha var senin de
sen deki gelişme ne durumda
hay maşallah kız dıoğuruyon galba şakamakakızım anasının tüm arızalarına rağmen çok şükür sağlıklııı kaydirigubbakcemile2
haftaya gelcek muhtemelen gelmezse çaresine bakacamuş dr gacısı zira zilli 50 cm ve 3400 gr olmuş haftaya 3500 olacamış malum benim şey 3500e kadar çalışii :roflol:
sooracıma ben de kalp arızası kimin bişe çıktı hadi hayırlısı çarpıntı var didiidim yaa ekgye girdim ritm bozukluğu çıktı
kardiyoya gönderdi dr öğleden sonra gelcemiş ekgyi bıraktık geldik arayıp öğrencez
bu benim guatrdan dolayı içtiim ilaçtan olabilirmiş, kansızlıktan olabilirmiş veya bebiş eşşek kaa olduundan bu bünye kaldırmıyo olabilirmiş bakalım kan da verdik öğleden sonraarayıp öğrenecez
39. haftasında gelcek heralde sıpa
kadın bu arada boy belli diip durdu :roflol: fatooo tespitlerin dooru çıkıyo gıı :roflol:
cnm kasılmalara dikkat et say bence nete de çok inanma onlar en kötüsünü söylüyo takma kafana ama dr a sor istersen en iyi o cevaplar seni biliyo çünkü kaşıntı da normal ben herbişeye normal diyip moralimi bozmuyom sende ööle yap şekerimkızlar gözümüz aydın,yeni bebişimis hayırlı olsunn..
sabah 7 ye kadar uyumadım kızlar çok kötü oldum..kasılma fazlaydı yine ama asıl beni öldüren bi kaşıntıdır çıktı yaa..tüm vücudum deli gibi kaşıntı kalktım oturdum sabaha kadarmafoldumben
netten okudum moralim nasıl bozuldu,son haftalarda çıkan kaşıntı safrada ve karaciğerde problem diyodu heryerde,bebeğide etkileyebilir kalbi durabilir filan diyodu allahım koru..oturdum ağladım sinirden..
dün doktordaydım bi sorun yoktu..şimdi geçti gibi gözüküyo yoksa gidicektim doktora..kocamda evham yapma herşeyi okuyup diyo..bilmiyorum kafayı yedim artık,şu iki hafta bi geçseydi yaa..son günler geçmez diyolardı öylemiş gerçekten:gitme:
kız kahramanlık göstersin hele öyle koyacaz adınııııbenim kızımın bi adı yok daha :roflol:
anamda abimi şaşırmayın amaa akannehir
çatlaaaak çatlaaaak çatlaaaakkkkknan çatlaklardan bahsetmeyin çok sinirim bozuluo
nan niye saçma olsun ben sağa yorumlayam hacı gidecen normal diye sende sezercik olup dönecen bu kaaa basişt hacı :roflol::roflol::roflol:yaaa kızlar edoşu duyunca gece gördüğüm rüyayı anlatmayı unuttum
doğuma gidiyormuşum suni sancı veriyormuş dr.ama bende tık yok sonra sancım oluyor açılma olmuyormuş
ben sancı çekerken benim dr.bi kadını yanımda sezeryan yapıyor donup kalmışım
en sonunda bende sancı falanda kalmıyormuş doğuramıyorum işte diyip eve geliyormuşum yaaa
bu neyse artık anlayamadım saçma sapan birşey işte
kızlar gittigidiyordan alışveriş yapan varmı
lansinoh falan sipariş ettim emme ne zaman gelir bilen varmııııııııııı
çatlaaaak çatlaaaak çatlaaaakkkkk
çatlak patlak yusyuvarlak kıramalı börek sütlü çörek
çek cersu çeeeeeekkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan niye saçma olsun ben sağa yorumlayam hacı gidecen normal diye sende sezercik olup dönecen bu kaaa basişt hacı :roflol::roflol::roflol:
ay bende sipariş etcem kız kaçaymış fiyatı
ben useyi doğurduğumda purelan diye bi krem kullanmıştım o çok iyiydi onu dün eczanede sordum da 32 tl dediler bağa çok pahalıydı yavvvv
65 le hamıle kakdım canım
bı ara yatmam gerektı 1 bucuk ayda 6 kılo aldım
toplam 15 olucam nerdeyse
bende 16 aldım gııııKARTANESİ hayırlısı olsun be gülüm hepimiz normal isitiyk ama ne edelim Allahım daha kötüsünü vermesin
DİLMUH ben 57 ilen hamiş kaldım tam 15 kilo aldım şimdilik 75e tamamlarsam 17 kiloylan biitiricim
KRİSPİcim siz deneyimli annelersiniz en azından nasıl bebek bakılır biliyorsunuz ben hiç bi halt anlamam bebek konusunda ilk deneyimimiz olacak siz bizlerden daha iyi olursunuz gene
yetişemeyik sizin hızınızada
valla dün doktor bekliyoz bu hafta eli kulağında dedisen ne zaman dogurcan bacımmmm
bacım tatlı dilden anlamıyo demekki az sert olun gıııvalla öküzün dik alasıı her seferinde sölüyoz az aşağıya gidip parketmiyoo yaa hayvaan anaam adam annamıyo bi de yaa orası onun yeriymiş de biz oraya parketmişiz gibi davranii bi de buna inanıyoo delüü :mymeka:
hee babasına çekmiş bacımm
günaydın tatlişş
aboo ben uyumıcam o zaman :roflol:
ayy sorma itekim yaa önceden hamişlik falan sözkonusu bile değilken derdim hamile olsam gece çıksak naparız deyü al işte hayvan hala hayvan
nan iteeek ben çokçikolata yiyom gıı yemeyem bariii
ban elmıyom zilli alıyo kiloları:roflol:
inanmaaaaaaam
nan anan yanlış hesaplamıştır gıı satını öle şeymi olur beee :1ninca:
kzı bence zeytin yağını pamukla azcık sür ama fazla gelirse azcık aldır pamukla gene ama yağı tümden silersen de bi işe yaramaz gibime geliy
maşallah kız seninki tombik olcak heeee doplere ben girmedim hiç yaaaaa ama yerim ben onuuu ne ka şeker görünüyodur kimbilir
iki dr da aynı şeyi söylüyosa bence zorlama bacım ama içne sinsin istiyosan başka bi dr a daha danış istersen hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm bana dr 5 kasıma randevu verdi 5inden sonra her an bekle didi çatı muayenesi olcakmışım işte iyiymiş bebeğim saol:)
hay maşallah kız dıoğuruyon galba şakamaka
cnm kasılmalara dikkat et say bence nete de çok inanma onlar en kötüsünü söylüyo takma kafana ama dr a sor istersen en iyi o cevaplar seni biliyo çünkü kaşıntı da normal ben herbişeye normal diyip moralimi bozmuyom sende ööle yap şekerim
kız kahramanlık göstersin hele öyle koyacaz adınıııı
abov yok artık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben orayı bilmiim canım... ilk defa duyuyom hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?