2009 Kasm Anneleri

herkese selam....napıyosunuz..? benim gözlerim yanıyo artık kaç gecedir uyuyamıyorum ((
dün gittik çapaya... çarşamba günleri tüm prof.lar toplanıp konsey oluşturuyomuş...ona soktular bizi de...orda da muayene ettiler... diğer hocalar da bizimkinin dediğini doğruladı kanalcıklardan bi tanesi 1 mm daha geniş dediler...ileri tetkkiğe gerek yok bişey çıkacağınızannetmiyoruz dediler... %95 hiç bi sorun olmaz... pediatrik nörologla da bi görüşsnler dediler... o gün de nörolog gelmemişti yarın tekrar gidicez... hala sorunun ne olduğunu anlayamadık... bebek nöroloğu anlatıcakmış... bu sabah da kendi dr.um aradı yine endişelenme çok fazla yarın görüştürücem seni falan dedi... bi türlü anlayamıyorum sorun yoksa neden ün.ye çağırıp diğer dr.lara da gösterdi ve neden o adamla görüştürüyo... sorun varsa bu sorun ne...allahım bunları düşünmekten kaç gecedir deli olucam artık...mafoldumbenmafoldumben
eşim de kaç gündür sinirlenip duruyo...keşke normal bi dr.a gitseydik güle oynaya geçiricektik bu günleri diyo...her ay detaylı ultrasona girip bu kadar allahın işine karışırsan olacağı bu diyo.... mafoldumbenmafoldumben
yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...bi de söylenen şey %95 sorun olmıycak eğer %5 in içine girer de o şey her neyse başımıza gelirse napmamız gerektiğini anlatıcakmış yarın gideceğimiz adam... yani belirsizlik yarın da kalkmıycak ortadan... bu gidişle ben doğuma kadar tımarhanelik olucam ....

he ya doğru diyon işte ne bilem
kız DİLMUH sade bi dötünmü kaldı ortalıkta. gerisini verdinmi daha neee istiiin önemli olan kısmın almamış işte. en zor verilen bölge kalça
oturimde ben ağlimmmm mafoldumben

kız orayı vermek zor dimi
iyi bari az moral bulam
şimdiki halim çok komik popo minik kalmış göbiş bende bikaç kilometre önce gidiyiiiiiiikaydirigubbakcemile3

gunaydin.a.s.

gecmise bi bakim ne var ne yok.
gnydn
edoş doğurdu delikafadulden
valla da doğurdu billa da doğurduuuu delikafadulden
oha diyorum başka da bişi demiyorum nası bi devlet bu ya hükümet ne acayip iş yapıy zati bebeğime vurmaya kalkarlarsa cıngar çıkarır yıkarım o sağlık ocağını başlarına
vurdurmucam vurdurmam işteeeee hele bebeğime aslaaa kendime de vurdurmam zorla vurcak halleri yok ayyyy hasta hakkı denen bişi var heraldeeee klava:
oyy memikler memikler dıyorum oooof of

kız delüüü eski haline dönüymüş kociş ondan bozuk atıy benm :roflol: :roflol:

kız DİLMUH sade bi dötünmü kaldı ortalıkta. gerisini verdinmi daha neee istiiin önemli olan kısmın almamış işte. en zor verilen bölge kalça
oturimde ben ağlimmmm mafoldumben

yaw sence ince bel geniş kalçamı iyidir
yoksam kalın bel küçük kalçamı
bence A şıkkı

inanmiyorummmm, eda dogurdu mu?akannehirakannehir

hangi arada, hangi derede.akannehir

canim benim, saglicakla buyutsun insallah.opuyorumnanaktan

WANNACIM bence geçmişe dalma çıkamazsın h.gldn opuyorumnanaktan

e bende gidiyim yahuuuuuuuuuu kazık gibin oldum sandalyenin tepesinde

UNı gelmiş inş güzel haberlerinle gelmişsindirrr.

anam uyuya kalmışım 15 sayfa birden ilerlemiş.kızlar ben çıkıyorum hastaneye gidicwem nst için.hemde şu gripli halımı söleyem doktora gelınce girerim...
herkes kendısıne ii baksın öpüldünüz kasım anneleriiii

canım o kadar prof sorun değil demiş işte niye sıkıyon canını
allahın izniyle herşey yolundadır eminim ben
ayrıca adamlar işlerini riske etmemek için bu kadar araştırma yapıyolar sonuçta

gnydn
valla da doğurdu billa da doğurduuuu delikafadulden

oyleymis, anali babali buyusun.opuyorumnanaktan

sabah uyandigimda acaba edanin ki 29 Ekim'i bekler mi diye icimden gecirmistim. yaramaz beklememis.kaydirigubbakcemile3

bu arada ben 3-5 gun ortadan kaybolursam bilinki doguma gitmisimdir.akannehir

kızlar gittigidiyordan alışveriş yapan varmı
lansinoh falan sipariş ettim emme ne zaman gelir bilen varmııııııııııı
canım 2 güne gelir ama bende gittigidiyordan almıştım,yanında başka şeylerde..emzik aldım oğluma maviyi seçtim,pempe geldi:roflol kadar mail attım sinir oldum ya,hiçbişey yapmadılar..bidaha da asla almam o siteden..hepsi buradadan yapıyorum orası çok güvenilir..
benim kocişte seni spor klübüne yazdırayım diyor bende olur bi çocuk elimde bi çocuk kucağımda iyi spor yaparım diyorum:roflol::roflol::roflol:
doğum sonrası egsersiz çok iyi geliyor ama
ben hamile kalmadan önce ebru şallıyla pilatese başlamıştım 2-3 ay düzenli yaptım hergün acayip memnundum çok sıkılaştırıyo ve fit şekle sokuyo vücudu...inşallah doğumdan sonra iyleşeyim başlayacam tavsiye ederim..
he anacım benimkide küçüktü 90 a çıktı bizim adam havalardadelikafaduldeneskiden küçük severim diyodu dimek palavaramış,şimdi havalarda uçuo:roflol:bende diyomki sütlerde bitince çok küçülecek pörsüyebilir bile dedim..şok oldu aynen:roflol::roflol:

kanaltürkte ben bir anneyim programında bebek şekeri yapımını göstercekmiş hatunlar... yapmak isteyenlere duyrulur

ayy kizlar egemiz dogmus.. cok sevindim.. edacim Allah anali babali büyütsün insallah.. masallah ege pasaya erkenden geldi.. güya kizlar erken gelir diyorlardi..
bende dogurmak istiyorum artik.. ablamin ameliyati ertelenmis.. hemde kasimin 3üne.. yani benim tahmini dogum tarihime.. o güne kadar ne yapip edip dogurmam lazim benim.. ki ameliyat olmadan annem gelip görsün kuzumu yoksa bi ay göremicek..

WANNACIM bence geçmişe dalma çıkamazsın h.gldn opuyorumnanaktan

e bende gidiyim yahuuuuuuuuuu kazık gibin oldum sandalyenin tepesinde

UNİ gelmiş inş güzel haberlerinle gelmişsindirrr.

baktim, edanin dogurdugunu gorunce vazgecip geldim.kaydirigubbakcemile3

ayyy, darisi saglicakla geride kalanlara insallah.

oy cnaım ya kıyamam bozma moralını allahın ıznıyle hersey guzel olacak hıc merak etme olurmu
dua et allaha ıcını ferah tut
dualarım senınle:1hug::1hug:

kızlar ben cıkıyorum oturmaktan heryerım agrıdı ya

benı unutmayın haaa gelıcem yıne az cene yaoınkı gecmısı okumak zor olmasın kocccaaa göbüşlü annecıklerrrkaydirigubbakcemile2

yaw sence ince bel geniş kalçamı iyidir
yoksam kalın bel küçük kalçamı
bence A şıkkı

hamişlikten normal haline döndüğünde ince bel azcıkta kalça oldumu iyi

emme kalça denen o meret biraz fazla oldumu belde etekte pantolonda fırıl fırıl dönüyor ben ona sinir oluyom

A şıkkı hamileliği düşünürsek mantıklı geliyorr

unicim, hep guzel dusunelim ki guzel olsun canim. hicbirsey cikmayacak, sende uzuldugunle kalicaksin. dualarimiz seninle canim.a.s.

hadi sen yavas yavas ikinmaya basla, anca gelir.kaydirigubbakcemile3

sen lonra sokaklarında dolanırken eda doğurdu gııııııı
gel ben sana özet geçtim

neeee eda mı doğurduuuuuuuuuuuu ?????? ne zamaannn ??? konuştunuz mu ???

UNİ gelmiş inş güzel haberlerinle gelmişsindirrr.

canım geldim ama hala tatmin edici bi haber yok ((

canım o kadar prof sorun değil demiş işte niye sıkıyon canını
allahın izniyle herşey yolundadır eminim ben
ayrıca adamlar işlerini riske etmemek için bu kadar araştırma yapıyolar sonuçta

oy cnaım ya kıyamam bozma moralını allahın ıznıyle hersey guzel olacak hıc merak etme olurmu
dua et allaha ıcını ferah tut
dualarım senınle:1hug::1hug:

saolun canlarımm...inş dediğiniz gibi olur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…