delüüü göbek zaten gitçek doğumdan sonra ne takıyon beeeeeeeeeeee
şekerim inş çarş doğurmassın olmadı çarş günü arabanızı arka sokağa filan park edin nolcak çıkamamaktan iidir dimi
ben de aldım alıyom benm deil emme dr un umrunda ne hikmetseeeeeeeeeeeee
kız ben yağa dokunamam ıyyy yapış yapış daha doğrusu yapış şeylere dokunamam huyum böyle ya eldiven takcam ya pamuk pe.çete filan kullancammmm
kız DİLMUH sade bi dötünmü kaldı ortalıkta. gerisini verdinmi daha neee istiiin önemli olan kısmın almamış işte. en zor verilen bölge kalça
oturimde ben ağlimmmm mafoldumben
gnydngunaydin.a.s.
gecmise bi bakim ne var ne yok.
oha diyorum başka da bişi demiyorum nası bi devlet bu ya hükümet ne acayip iş yapıy zati bebeğime vurmaya kalkarlarsa cıngar çıkarır yıkarım o sağlık ocağını başlarınakızlar domuz gribi aşısıyla ilgili haberi izledim şimdi...
spiker "risk grubundaki hamilelerin katkılı aşıya tepkisi üzerine sağlık bakanlığı daha az katkılı aşıların yolda olduğunu müjdeledi" diyo.... resmen kafa buluyolar milletle haaa
oyy memikler memikler dıyorum oooof of
kız DİLMUH sade bi dötünmü kaldı ortalıkta. gerisini verdinmi daha neee istiiin önemli olan kısmın almamış işte. en zor verilen bölge kalça
oturimde ben ağlimmmm mafoldumben
herkese selam....napıyosunuz..? benim gözlerim yanıyo artık kaç gecedir uyuyamıyorum((
dün gittik çapaya... çarşamba günleri tüm prof.lar toplanıp konsey oluşturuyomuş...ona soktular bizi de...orda da muayene ettiler... diğer hocalar da bizimkinin dediğini doğruladıkanalcıklardan bi tanesi 1 mm daha geniş dediler...ileri tetkkiğe gerek yok bişey çıkacağınızannetmiyoruz dediler... %95 hiç bi sorun olmaz... pediatrik nörologla da bi görüşsnler dediler... o gün de nörolog gelmemişti yarın tekrar gidicez... hala sorunun ne olduğunu anlayamadık... bebek nöroloğu anlatıcakmış... bu sabah da kendi dr.um aradı yine endişelenme çok fazla yarın görüştürücem seni falan dedi... bi türlü anlayamıyorum sorun yoksa neden ün.ye çağırıp diğer dr.lara da gösterdi ve neden o adamla görüştürüyo... sorun varsa bu sorun ne...allahım bunları düşünmekten kaç gecedir deli olucam artık...mafoldumbenmafoldumben
eşim de kaç gündür sinirlenip duruyo...keşke normal bi dr.a gitseydik güle oynaya geçiricektik bu günleri diyo...her ay detaylı ultrasona girip bu kadar allahın işine karışırsan olacağı bu diyo.... mafoldumbenmafoldumben
yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...bi de söylenen şey %95 sorun olmıycak eğer %5 in içine girer de o şey her neyse başımıza gelirse napmamız gerektiğini anlatıcakmış yarın gideceğimiz adam... yani belirsizlik yarın da kalkmıycak ortadan... bu gidişle ben doğuma kadar tımarhanelik olucam ....
gnydn
edoş doğurdu delikafadulden
valla da doğurdu billa da doğurduuuu delikafadulden
canım 2 güne gelir ama bende gittigidiyordan almıştım,yanında başka şeylerde..emzik aldım oğluma maviyi seçtim,pempe geldi:roflolkızlar gittigidiyordan alışveriş yapan varmı
lansinoh falan sipariş ettim emme ne zaman gelir bilen varmııııııııııı
ben hamile kalmadan önce ebru şallıyla pilatese başlamıştım 2-3 ay düzenli yaptım hergün acayip memnundum çok sıkılaştırıyo ve fit şekle sokuyo vücudu...inşallah doğumdan sonra iyleşeyim başlayacam tavsiye ederim..benim kocişte seni spor klübüne yazdırayım diyor bende olur bi çocuk elimde bi çocuk kucağımda iyi spor yaparım diyorum:roflol::roflol::roflol:
doğum sonrası egsersiz çok iyi geliyor ama
he anacım benimkide küçüktü 90 a çıktı bizim adam havalardadelikafaduldeneskiden küçük severim diyodu dimek palavaramış,şimdi havalarda uçuo:roflol:bende diyomki sütlerde bitince çok küçülecek pörsüyebilir bile dedim..şok oldu aynen:roflol::roflol:hee benm de göğüsler 75ten 90 a fırladı kociş pek seviniyyyy yaşasın oğlum benm didi daha da süt dolunca büyüycekkk ama gene incekmiş bunu söyledim de baya düştü suratııı :roflol: :roflol: :roflol:
WANNACIM bence geçmişe dalma çıkamazsın h.gldn opuyorumnanaktan
e bende gidiyim yahuuuuuuuuuu kazık gibin oldum sandalyenin tepesinde
UNİ gelmiş inş güzel haberlerinle gelmişsindirrr.
herkese selam....napıyosunuz..? benim gözlerim yanıyo artık kaç gecedir uyuyamıyorum((
dün gittik çapaya... çarşamba günleri tüm prof.lar toplanıp konsey oluşturuyomuş...ona soktular bizi de...orda da muayene ettiler... diğer hocalar da bizimkinin dediğini doğruladıkanalcıklardan bi tanesi 1 mm daha geniş dediler...ileri tetkkiğe gerek yok bişey çıkacağınızannetmiyoruz dediler... %95 hiç bi sorun olmaz... pediatrik nörologla da bi görüşsnler dediler... o gün de nörolog gelmemişti yarın tekrar gidicez... hala sorunun ne olduğunu anlayamadık... bebek nöroloğu anlatıcakmış... bu sabah da kendi dr.um aradı yine endişelenme çok fazla yarın görüştürücem seni falan dedi... bi türlü anlayamıyorum sorun yoksa neden ün.ye çağırıp diğer dr.lara da gösterdi ve neden o adamla görüştürüyo... sorun varsa bu sorun ne...allahım bunları düşünmekten kaç gecedir deli olucam artık...mafoldumbenmafoldumben
eşim de kaç gündür sinirlenip duruyo...keşke normal bi dr.a gitseydik güle oynaya geçiricektik bu günleri diyo...her ay detaylı ultrasona girip bu kadar allahın işine karışırsan olacağı bu diyo.... mafoldumbenmafoldumben
yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...bi de söylenen şey %95 sorun olmıycak eğer %5 in içine girer de o şey her neyse başımıza gelirse napmamız gerektiğini anlatıcakmış yarın gideceğimiz adam... yani belirsizlik yarın da kalkmıycak ortadan... bu gidişle ben doğuma kadar tımarhanelik olucam ....
yaw sence ince bel geniş kalçamı iyidir
yoksam kalın bel küçük kalçamı
bence A şıkkı
ayy kizlar egemiz dogmus.. cok sevindim.. edacim Allah anali babali büyütsün insallah.. masallah ege pasaya erkenden geldi.. güya kizlar erken gelir diyorlardi..
bende dogurmak istiyorum artik.. ablamin ameliyati ertelenmis.. hemde kasimin 3üne.. yani benim tahmini dogum tarihime.. o güne kadar ne yapip edip dogurmam lazim benim.. ki ameliyat olmadan annem gelip görsün kuzumu yoksa bi ay göremicek..
sen lonra sokaklarında dolanırken eda doğurdu gııııııı
gel ben sana özet geçtim
UNİ gelmiş inş güzel haberlerinle gelmişsindirrr.
canım o kadar prof sorun değil demiş işte niye sıkıyon canını
allahın izniyle herşey yolundadır eminim ben
ayrıca adamlar işlerini riske etmemek için bu kadar araştırma yapıyolar sonuçta
oy cnaım ya kıyamam bozma moralını allahın ıznıyle hersey guzel olacak hıc merak etme olurmu
dua et allaha ıcını ferah tut
dualarım senınle:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?