ay bişi de yapmadım kızzz
ne bilem müsaitmiş büyümeye heraldeee
nası büyüdü anlamdım
ama ben ilk aylar çok dikkatli beslendim
iki bardak süt içtim ceviz kuru üzüm kaysı filan yedim çikoalta bisk yemedim çay bilem içmedim kız ondandır belkim ne bilem ben son iki aydır azıttm,:) ne takması kız ben kaç çeşit sütyn aldım bi 85 aldım olmadı bi süre sonra şimdi 90 bile zorluyo doğumdan sonra ne etçem bilemiyom emme artık bakıcaz bi çaresine daha da şişer belki benm 75e dönmeyebilir baya büyüdü çünkü :uhm:
neyi kız memişleri miii
kociş pek seviniy emme ben memnun deilim zati sütyen bulamıyom uygun kızzz
bende penye olanlardan aldım yarım gibi var ya yarım atlet gibi olan ne edem
ama destekli takıyorum şimdi
amaan benm beden 80 di zati göğüsler 75ti ufaktı zayıftım ya aşırı çirozdum ya ondan işte
canımm eda senin sat arkadaşındı dimiibu arada ben 3-5 gun ortadan kaybolursam bilinki doguma gitmisimdir.akannehir
hadee canım sende elini çabuk tut gelsin artık kızınayy kizlar egemiz dogmus.. cok sevindim.. edacim Allah anali babali büyütsün insallah.. masallah ege pasaya erkenden geldi.. güya kizlar erken gelir diyorlardi..
bende dogurmak istiyorum artik.. ablamin ameliyati ertelenmis.. hemde kasimin 3üne.. yani benim tahmini dogum tarihime.. o güne kadar ne yapip edip dogurmam lazim benim.. ki ameliyat olmadan annem gelip görsün kuzumu yoksa bi ay göremicek..
canım tabii aklından çıkarman zor ama kendini çok üzmesaolun canlarımm ... ben de aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama aklımdan bi an bile çıkmıyo işte...( inş yarın adam gibi bişey söylerler... allahım nasıl bişeymiş buu böyle...resmen yüreğim ağzımda geziyorum
[
hiii kordon dolanması mı...:1shok: iyi bari sancısı olmuş da farketmişler...ayy canımmm benim....inş iyidir ikisi de....:Saruboceq:
canımm eda senin sat arkadaşındı dimii
dikkat et sende
cnm bence gitme artık üniv ye filan
ben o üniv hast.e hiç güvenmiyorum kusura bakmayın ama çok abartıyorlar gidip de didikleyip durma son günlerini de zehir etme kendine
annem tıp fak.de kaç kez göz için gitti geldi didiklediler durdular olmadı en son ameliyat oldu geçen gün de başka bi hast.de aynı gözden bi dha oldu dr u da ay kim yaptı seni ameliyat sadece yapıştırmış hiç uğraşmamış bile dedi onlara iş çıksın da porf luklarını ispatlasınlar bence büyütme kimbili içimizden kaç kişinin beyin damarlarından biri 1 mm kalındır incedir ne oluyo yanii bak yaşıyoruz eskiden bu kaa didiklenmiyormuş %95 çok büyük bi rakam ben olsam senin yerinde yarın gitmez bunu unutmaya çalışırdım çünkü gitsen de tatmin edici bi cvp alamıcan doğuma kadar deil hatta doğumdan sonra bile hep acaba dicen bence boşver eğer bebeğinde bi terslik olsaydı anlardın sen annesin cnm hissederdin
unicim, bak nse dogru soyluyor. doktorlar gercekten bazen gereksiz abartabiliyor. bana da 6 aylikken suyun azalmis demisti ya. azalmis dedigide 8 olmasi gerekirken 7.8di. ben gunlerce kafayi yemistim suyumu cogalticam diye. ama sonra birsey olmadigi, suyumun bol bol oldugu ortaya cikti.
eminim seninkide gereksiz abartmalari olucak canim.
topic en kalabalik gününümü yasiyor ne hic biseyi takip edemedim kizlar.. beynim döndü.. ben gecmise dalayim madem..
unicim hic üzülme tatlim.. Allahim yavrunu koruyacaktir.. yüzde 5 cok düsük bi deger.. hic bisey olmicak bebegine sen moralini yüksek tut.. kucagina aldiginda göreceksin sonra kendine cok kizacaksin bu kadar üzüldügün icin..bütün yavrular Allaha emanet.
yaaa benm zaten pek güzel sayılmazdı memişlereski hallerine iyi kotu donuyorlar canim merak etme ama tabi biraz deforme olmus bir sekilde donuyorlar.kaydirigubbakcemile3
daha once de demistim, eskiden kalem durmazdi altlarinda, oglumdan sonra tarak durur oldu, kizimdan sonra da makyaj cantami durdurabilirim herhalde.:roflol:
takıcam canım ama ne kaa işe yarar bilmiyorum offf sütyene para yatırmaktan helak oldum yaaa bide kısa süre sonra belki gene kullanamıcam o sütyenleritabiki memisleri tasiyamiycan.:roflol: benim oglan dogduktan sonra birden sutle dolmustu, Allah'im nasil bir agirlik. bakalim bu sefer ne olucak.
dogum yapar yapmazda hemen tak sutyen, sarkmaya karsi.
cerin doğum günün kutlu olsun bebeeeeem a.s.
ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür dileriiiiiiim
ayy şimdi bu cerinlen egenin doğum günleri aynı günmü oliiii
abbbboooo edoş yandı o zaman haaaaa
cerinin erkek versiyonu heç düşüğnemim:roflol::roflol:
evet canim, eda ve kenya satdasim di benim.
eee senin satdaslar da doguruyo, asil sen dikkat et deliii.kaydirigubbakcemile3
leyyyyynnnnnnnnnn çaturtuuuuuuuuuuuuuuuu sen beni beğenmiin mi loooooooooooo ne dimekkkkkkkkk edoş yandı haaaaaaaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
egede ben gibi ecük hayat dolu olicik ni var yaneeeeeeeeeeee delikafadulden
ayy oğa da bi sarı gömlek aldımıydım taamdır nan hacııııııııı :roflol:
leyyyyynnnnnnnnnn çaturtuuuuuuuuuuuuuuuu sen beni beğenmiin mi loooooooooooo ne dimekkkkkkkkk edoş yandı haaaaaaaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
egede ben gibi ecük hayat dolu olicik ni var yaneeeeeeeeeeee delikafadulden
ayy oğa da bi sarı gömlek aldımıydım taamdır nan hacııııııııı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?