2009 Kasm Anneleri

topic en kalabalik gününümü yasiyor ne hic biseyi takip edemedim kizlar.. beynim döndü.. ben gecmise dalayim madem..

unicim hic üzülme tatlim.. Allahim yavrunu koruyacaktir.. yüzde 5 cok düsük bi deger.. hic bisey olmicak bebegine sen moralini yüksek tut.. kucagina aldiginda göreceksin sonra kendine cok kizacaksin bu kadar üzüldügün icin..bütün yavrular Allaha emanet.

eski hallerine iyi kotu donuyorlar canim merak etme ama tabi biraz deforme olmus bir sekilde donuyorlar.kaydirigubbakcemile3

daha once de demistim, eskiden kalem durmazdi altlarinda, oglumdan sonra tarak durur oldu, kizimdan sonra da makyaj cantami durdurabilirim herhalde.:roflol:

tabiki memisleri tasiyamiycan.:roflol: benim oglan dogduktan sonra birden sutle dolmustu, Allah'im nasil bir agirlik. bakalim bu sefer ne olucak.

dogum yapar yapmazda hemen tak sutyen, sarkmaya karsi.

zerenım yaaaa
alaydın ya bırazdaha kıloo ben balık gıbıyım kıskandım ondan yanııopuyorumnanaktan

bu arada ben 3-5 gun ortadan kaybolursam bilinki doguma gitmisimdir.akannehir
canımm eda senin sat arkadaşındı dimii
dikkat et sende
hadee canım sende elini çabuk tut gelsin artık kızın

canım tabii aklından çıkarman zor ama kendini çok üzme
bak hatırlıyomusun arkadaşların çoğu o 3lü test yüzünden çok üzüldüler
amniosentez yapıldı hepsine ve Allah a şükür hiçbirinde bişey çıkmadı

[
hiii kordon dolanması mı...:1shok: iyi bari sancısı olmuş da farketmişler...ayy canımmm benim....inş iyidir ikisi de....:Saruboceq:

en korktugum sey, Rabbim basimiza vermesin. birde burda her istedigim zaman gidemiyorum doktora, Rabbim saglicakla kurtulmayi nasip etsin insallah.:sinifsinif:

amaaaaaaaan tvuk haşlayamda pilav yapam dedim
ammaaaaaaaa tüp bitti iyimi
neyse bende fırına attım
akşama çorba olmayacak emme ne edem
tüpçüyü arasam acaba takıyolarmıki tüpü
neyse kociş gelsinde arasın offf uğraşamam valla

canım ün. ye gitmesem nolucak kendi dr.um zaten ün.de hoca...herşey onun başının altından çıkıyo....baştan hiç gitmemek lazımmış ilki düşünce panik olduk işte ille prof.a gidelim dedik... böyle olacağını bilsem hiç gitmezdim şurda 15 günüm kaldı onda da neler duydum...

bi de şimdi bizim bebiş ters ya onun için de dediki normalde kalça çıkığı riski 500 de 1 oluyomuş...ters bebeklerde 250 de 1 oluyomuş...doğar doğmaz kalça ultrasonu aldırıcam dedi...
bebeği ters duran kimler vardı çok merak ediyorum onalra böyle bişey söylendi mi ???

haklısın canım...

evt ayşem dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok zaten...

kızlar desteğiiniz için gerçekten çok saolun....

yaaa benm zaten pek güzel sayılmazdı memişler
tabiki memisleri tasiyamiycan.:roflol: benim oglan dogduktan sonra birden sutle dolmustu, Allah'im nasil bir agirlik. bakalim bu sefer ne olucak.

dogum yapar yapmazda hemen tak sutyen, sarkmaya karsi.
takıcam canım ama ne kaa işe yarar bilmiyorum offf sütyene para yatırmaktan helak oldum yaaa bide kısa süre sonra belki gene kullanamıcam o sütyenleri

cerin doğum günün kutlu olsun bebeeeeem a.s.
ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür dileriiiiiiim

ayy şimdi bu cerinlen egenin doğum günleri aynı günmü oliiii

abbbboooo edoş yandı o zaman haaaaa
cerinin erkek versiyonu heç düşüğnemim:roflol::roflol:

leyyyyynnnnnnnnnn çaturtuuuuuuuuuuuuuuuu sen beni beğenmiin mi loooooooooooo ne dimekkkkkkkkk edoş yandı haaaaaaaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
egede ben gibi ecük hayat dolu olicik ni var yaneeeeeeeeeeee delikafadulden
ayy oğa da bi sarı gömlek aldımıydım taamdır nan hacııııııııı :roflol:

ceriiiiiiiiiinnn....

doğumgünün kutlu olsun canım.... eşin ve yavrunla sağlıklı, huzurlu ve uzun yıllar diliyorum senin için canıma.s.

ayyy kızlar sabah bı girdim işim vardı ne kadar cok konusmussunuz yaa hepsını okuyamasdım valla sabrım yetmedı gııı opuyorumnanaktan
cerenimoooooooooooooooooooo neren dogdun nan :roflol: dogum günün kutlu mutlu hatan amillete hayırlı olsun emii :içelim: nice güzel yıllaraa şekerimm

cerin sen şimdi terazi burcu mu oluyosun kız.... ayyy benim tanıdığım teraziler hep dengesizler bacım ama çok kafa kişilerdir heeeee:içelim:

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah tam pc ye oturuyodum aşağıma sancı girdi yine yarın dr a gidiyorum kızlar hayırlısıyla kilosunu boyunu önce sağlığını öğrenemde gelem inşallahhhhhhhhh

delikafadulden delikafadulden sarı gömlek mi :lepi: tam olur hacı hee aynı gün doğdugunuz 10 mt ılerde nbellı olur lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…