2009 Kasm Anneleri

sekercik kiz, nasil buyuttun gogusleri o kadar?akannehir ben hala eski sutyenlerimi takiyorum. dogumdan sonra ne hale geliceklerini de cok iyi biliyorum.kaydirigubbakcemile3

canım %95 sorun olmaması çok güzel bi haber..kolay değil tabi gelde sana sor ama olumlu düşün ne olur canım bebeğin için,oda etkileniyo senin üzüntünden..allahım hayırlısıyla sağlıklı doğurursun inşallah bebeğini..:teselli:

tatlım üzülme herşey hayırlısıyla en güzeline varıcak. dualarımız seninle. bu kadar üzüp sıkma kendini.

güzel şeyler düşün hep.
dr lar bazen çok abartabiliyor. Allaha dua etmekten başka çaremiz yok. nice sorunlu deyip birsürü sağlıklı bebekler doğmuyormu çok takma kafana bu kadar. inş. hayırlısıylan bebene kavuşacaksın.

hımm benimde pek içime sinmedi bu gittigidiyor ama o siteden başka şeylerde aldım ucuz gibi geldi bana
du baklalım yarına gelir heralde görcez

neeee eda mı doğurduuuuuuuuuuuu ?????? ne zamaannn ??? konuştunuz mu ???

canım geldim ama hala tatmin edici bi haber yok ((

saolun canlarımm...inş dediğiniz gibi olur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

he bacım sabaha karşı doğurmuş
sancısı vardı zaten dün
gecede olmuş
sonra doktora gitmişler kordon dolanması varmış sezeryana almışlar
ama bugün konuşan olmadı
gece cerin konuşmuş doğumdan sonra

vallahi ben kesinlikle yaptırmam tam onaylanmadığı söyleniyoo
onun yerine kendinizi koruyun

sorma asebaaaaa alıntı yapmakta dertttt

sayfa öyle bi gidiykiii sankim otomatiğe bağlandık kaydirigubbakcemile3
ayy heçç sorma okumadan geçecem haaa az kaldı

amaaaaaan salla bacım yaa
vercez kiloları bebişlerin peşinde koşmaktan
amaaaa bu çatlak olayı kafamı karıştırıyo
vallahi çatlağıda takmıyom bi hal çaresine bakarız
evladımdan önemli değill
bu haftadan soora öle yaparız belki dışarda bırakıp
o değilde diyom ki Allah korusun bişe olsa apartmanda millet mahsur kalacak çıkamayacak
işte evlerin apartmanların kapısına park yapılmayacağını bilmiiler daha beyinsiz insanlar

allerjik yapısı olan hamişler bu aşıya tabii deel cnm
benmde yumurtaya allerjim var zatii olmak isteyen mi var aranızda şaşarımm

ne o ilk kobay bizmi olcaz daha deneenmemiş ilaçlarlaaa
vallahi benimde var yımırta ve çikolataya karşı allerjim
normal grip aşısı olam deyodum onuda yaptıramıyomuşum
bu aşıyı zaten yaptırmam ben

canım yaa takma kafana drlar araştırıyoo işte bişe varmı deyüü ama baksana %5 ihtimalmiş
çok düşük bi oran buu her ihtimali değerlendiriyoo drlar üniv. hastanesi olunca
sen çok canını sıkıp üzme kızını
Allah korusun herhangi bişe varsa bile yapılacak hiç bişe yok şu anda
o yüzden kendini yıpratma dua et bol bol

hadi sen yavas yavas ikinmaya basla, anca gelir.kaydirigubbakcemile3

evet gii dün bütün dolabi bosalttim herseyin yerini degistirdim.. nevresimleri falan kaldirdim falan ama banamisin demedi.. bugün esime dolabi cevirelim dedim.. kac ton kaldirsam bebis gelir acabazemuszemus

döwerım nnnnnnnnnnan senııııÇok üzgünüm çoook

niye ki bacım yaaaa:gitme: ne edem keşkem biraz daha alsaydım diyom ben:CüvCüv:

allerjik yapısı olan hamişler bu aşıya tabii deel cnm
benmde yumurtaya allerjim var zatii olmak isteyen mi var aranızda şaşarımm

ne o ilk kobay bizmi olcaz daha deneenmemiş ilaçlarlaaa

ben de yaptırmayı düşünmüyorum canım hem kendime hem de bebişime...

canım yaaa ne diyim bilemedim ama çok önemli bişey olsa seni hastaneye yatırırlardı yaaa..... ne olur üzme kendini bu kadar yaaaa:teselli:

cnm bence gitme artık üniv ye filan
ben o üniv hast.e hiç güvenmiyorum kusura bakmayın ama çok abartıyorlar gidip de didikleyip durma son günlerini de zehir etme kendine
annem tıp fak.de kaç kez göz için gitti geldi didiklediler durdular olmadı en son ameliyat oldu geçen gün de başka bi hast.de aynı gözden bi dha oldu dr u da ay kim yaptı seni ameliyat sadece yapıştırmış hiç uğraşmamış bile dedi onlara iş çıksın da porf luklarını ispatlasınlar bence büyütme kimbili içimizden kaç kişinin beyin damarlarından biri 1 mm kalındır incedir ne oluyo yanii bak yaşıyoruz eskiden bu kaa didiklenmiyormuş %95 çok büyük bi rakam ben olsam senin yerinde yarın gitmez bunu unutmaya çalışırdım çünkü gitsen de tatmin edici bi cvp alamıcan doğuma kadar deil hatta doğumdan sonra bile hep acaba dicen bence boşver eğer bebeğinde bi terslik olsaydı anlardın sen annesin cnm hissederdin
he merakın kabardı dimiii hemen doğurmak istiyon dimiii seni gidi seniii
kız ben plates milates anlamam klasik mekik çekçem yürücem yeter işte daha ne ona fırsatım kalcakmı bakalım bebeğe bakmaktannnn benm herüf de pörsücek deyince baya bozuldu hadi yaaa didi ama oğluna da şimdiden hsta olduğundan bişi de diyemedi ah oğlum yaktın beni didi sadeceeeeeeee :roflol:

he canım doğdu şükür sağ salimmm iyilermiş

inş cnm istediğin gibi olur oy oy yazık anneciğine ikinizin arasında kaldı ama belli olmuyo bu bebekler erken geliveriyolar

unicim, bak nse dogru soyluyor. doktorlar gercekten bazen gereksiz abartabiliyor. bana da 6 aylikken suyun azalmis demisti ya. azalmis dedigide 8 olmasi gerekirken 7.8di. ben gunlerce kafayi yemistim suyumu cogalticam diye. ama sonra birsey olmadigi, suyumun bol bol oldugu ortaya cikti.

eminim seninkide gereksiz abartmalari olucak canim.

cerincim dogumgünün kutlu olsun bacim.. nice nice güzel yillara insallah.. tez zamanda kizina kavus bundan sonra 3kisi kutlayin güzel günleri insallah..opuyorumnanaktan

evet gii dün bütün dolabi bosalttim herseyin yerini degistirdim.. nevresimleri falan kaldirdim falan ama banamisin demedi.. bugün esime dolabi cevirelim dedim.. kac ton kaldirsam bebis gelir acabazemuszemus

valla bende ayni durumdayim. deli gibi geziyorum, sadece gezme olsa iyi, elimi kolumu posetlerle dolduruyorum, halterci gibi dolasiyorum banamisin demiyo.:roflol:

he merakın kabardı dimiii hemen doğurmak istiyon dimiii seni gidi seniii
dogumdan sonra tasiyamiycan onlari, gulucem o zaman sana.kaydirigubbakcemile3

sekercik kiz, nasil buyuttun gogusleri o kadar?akannehir ben hala eski sutyenlerimi takiyorum. dogumdan sonra ne hale geliceklerini de cok iyi biliyorum.kaydirigubbakcemile3

ay bişi de yapmadım kızzz
ne bilem müsaitmiş büyümeye heraldeee
nası büyüdü anlamdım
ama ben ilk aylar çok dikkatli beslendim
iki bardak süt içtim ceviz kuru üzüm kaysı filan yedim çikoalta bisk yemedim çay bilem içmedim kız ondandır belkim ne bilem ben son iki aydır azıttm,:) ne takması kız ben kaç çeşit sütyn aldım bi 85 aldım olmadı bi süre sonra şimdi 90 bile zorluyo doğumdan sonra ne etçem bilemiyom emme artık bakıcaz bi çaresine daha da şişer belki benm 75e dönmeyebilir baya büyüdü çünkü :uhm:

canım yaaa ne diyim bilemedim ama çok önemli bişey olsa seni hastaneye yatırırlardı yaaa..... ne olur üzme kendini bu kadar yaaaa:teselli:

cerincim dogumgünün kutlu olsun bacim.. nice nice güzel yillara insallah.. tez zamanda kizina kavus bundan sonra 3kisi kutlayin güzel günleri insallah..opuyorumnanaktan

cerinin dogum gunu mu?

dogum gunun, yeni yasin kutlu olsun canim. nice senelere insallah.opuyorumnanaktan

valla bende ayni durumdayim. deli gibi geziyorum, sadece gezme olsa iyi, elimi kolumu posetlerle dolduruyorum, halterci gibi dolasiyorum banamisin demiyo.:roflol:

dogumdan sonra tasiyamiycan onlari, gulucem o zaman sana.kaydirigubbakcemile3

neyi kız memişleri miii
kociş pek seviniy emme ben memnun deilim zati sütyen bulamıyom uygun kızzz

bende penye olanlardan aldım yarım gibi var ya yarım atlet gibi olan ne edem
ama destekli takıyorum şimdi
amaan benm beden 80 di zati göğüsler 75ti ufaktı zayıftım ya aşırı çirozdum ya ondan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…