kizlaaaaarrrr acayip pis belim agriyo bugün anlamiyorum sancimi bu ne diye sol tarafimdan arka bosluguma vuruyo
bide bende vajina kemikleri olurya onlar cok agriyo, dogumla acilicaklar acaba kendilerini idmanmi yapiyolar ayaga kalkinca yamuluyorum resmen...bacak aramda tuhaf bi agri hissediyorum
sizde de oluyo mu
canım valla ben seni çok iyi anlıyom
yalnız başına insan evde patlıyo haaaaaaa
kizlaaaaarrrr acayip pis belim agriyo bugün anlamiyorum sancimi bu ne diye sol tarafimdan arka bosluguma vuruyo
bide bende vajina kemikleri olurya onlar cok agriyo, dogumla acilicaklar acaba kendilerini idmanmi yapiyolar ayaga kalkinca yamuluyorum resmen...bacak aramda tuhaf bi agri hissediyorum
sizde de oluyo mu
evet yaa Allahtan kk var yaa oda olmasa napardık kııııı
ayy bnede o ne zamandır varr bacaklarımın birleştiği yerdeki kemikler felaket ağrıyo kalktığımda sanki bacaklarım ayrılacak gibi geliyooookizlaaaaarrrr acayip pis belim agriyo bugün anlamiyorum sancimi bu ne diye sol tarafimdan arka bosluguma vuruyo
sizde de oluyo mu
sende komiksin gıı evde durmuşken gelsinde kimse yok yanında bekle anam gelmesinmaalesef yok kıııı
annem biyere gitti gel dedi de sevmediğim biyer
arkadasalrın yanına gitmeyide istemiyorum
ama gecenin bi yarısına kadar nasıl vakit geciririrm bilmiyorum
bulcaz bişiler artık
bugun hazır evdeyken dogursam bari :)))
böle dedim esim bi kızdı bana :))))
bırak sıkıstırma cocougu istedigi zaman gelsin diyo sanki beni dinlicekte :roflol::roflol::roflol:
çatı kemiğin ağrıyor dimi son haftalarda normal bende bir yere çarpmışım gibi ağrıyorkizlaaaaarrrr acayip pis belim agriyo bugün anlamiyorum sancimi bu ne diye sol tarafimdan arka bosluguma vuruyo
sizde de oluyo mu
maalesef yok kıııı
annem biyere gitti gel dedi de sevmediğim biyer
arkadasalrın yanına gitmeyide istemiyorum
ama gecenin bi yarısına kadar nasıl vakit geciririrm bilmiyorum
bulcaz bişiler artık
bugun hazır evdeyken dogursam bari :)))
böle dedim esim bi kızdı bana :))))
bırak sıkıstırma cocougu istedigi zaman gelsin diyo sanki beni dinlicekte :roflol::roflol::roflol:
yok tatlım niye kızayım opuyorumnanaktan
ben esim gec geliyor diye dertleniyorum
gerci bişi olsa bi telefon etsem 5 dakikada burda olurda
insan sıkılıyo işte yalnız olunca
sende komiksin gıı evde durmuşken gelsinde kimse yok yanında bekle anam gelmesin
tabee odanızda hazır rahat rahat gelsin deyon
yokk kanaltürkteydii ben bir anneyim emme bitti canım yaa hergün var 13:30 da başliiiiasebacım kanal türktemi yoksa kanal 1dede anne olunca anladım programı var ordanmı duydun?
valla bacım hiçbi fikrim yok
ama belden gelir diyolardı sancı
banada öyle geliyo canim bu haftayida atlasak sonra isterse dogsun ama, dünden beri belimde agri var cati kemigimde de coktandir agri var doktorra kalsa daha doguma cok var diyosenin bebek cok beklemicek galiba canım
valla bende bi tıkırtı yok haa
hele gun yaklastıkca hadi bişi olur diyorum ses yok valla keyfi cok ii bizimkinin herhalde
ama doguma yakın dediğin seyler oluyormus tabi kişiden kişiye farkediyordur
kızlarrr son gobekleri koysak yaa gobek topiğne :)))
hatta ilk haftalardan son haftalara dogru koyalım farkı gorelim :)))
çatı kemiğin ağrıyor dimi son haftalarda normal bende bir yere çarpmışım gibi ağrıyor:
kızlarrr son gobekleri koysak yaa gobek topiğne :)))
hatta ilk haftalardan son haftalara dogru koyalım farkı gorelim :)))
deme yaaa kasiklarimda karnimda agri yok ama
banada öyle geliyo canim bu haftayida atlasak sonra isterse dogsun ama, dünden beri belimde agri var cati kemigimde de coktandir agri var doktorra kalsa daha doguma cok var diyo
ben koymustum son ayi belki bidaha koyarim sonrada kizimin resmini koyarim artik
heyaaaa cati kemigimi onun adi..simdi burda otururken bile nasil vuruyo alttan anlatamam sanki briisi iceriyi kurcalamista canimi yakmis gibi
sen tecrübelisin bunlar dogum belirtisimi oluyo
hımm neyse ben çok severümm yerim o zaman bolbolbide roka artırıyomus canım sütü dün ogrendim onuda
vallahi haa bende evde tek başıma yiridm kafayıııevet yaa Allahtan kk var yaa oda olmasa napardık kııııı
sende asya yı oyuncak ettin gel gelme deyüüüoda hazırda ben anamda kalcam oda temizliğini bitiremedi daha :)))
gelmesin gelmesin tabi eccuk daha buyusun iöerde 38 den once kabul etmiyorum :dance:
aman unutmaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben donlarimi koydum.:dilcikar:
senin oğlan askere gidecük sen uyurkenee mirmirmirmiranammmm ne kaaaa çok kaynatmışsınız şu uykunun yüzünden kaçırdım yine sizi
kardesimi beklerken utusuz pijamalarla gidicem valla.kaydirigubbakcemile3
kocisin ve ailen yaninda olsun gerisi bos zaten.zemuszemus
deme yaaa kasiklarimda karnimda agri yok ama
banada öyle geliyo canim bu haftayida atlasak sonra isterse dogsun ama, dünden beri belimde agri var cati kemigimde de coktandir agri var doktorra kalsa daha doguma cok var diyo
ben koymustum son ayi belki bidaha koyarim sonrada kizimin resmini koyarim artik
heyaaaa cati kemigimi onun adi..simdi burda otururken bile nasil vuruyo alttan anlatamam sanki briisi iceriyi kurcalamista canimi yakmis gibi
sen tecrübelisin bunlar dogum belirtisimi oluyo
çatı kemiğin ağrıyor dimi son haftalarda normal bende bir yere çarpmışım gibi ağrıyor
:roflol::roflol:istek üzerine gelir belki yavrucak hatta randevu falan verin:roflol::roflol:
geçen hamileliğimde doğumum ramazana denk geliyordu annem hep ramazanı atlat öyle doğur diyordu cidden öle oldu arefe gününden 1 gün önce doğum yaptım
şimdi bunda da şimdiden doğurda bayrama biraz toparlanırsın diyor
anlayacağın ben sipariş üzerine doğuruyorum:roflol::roflol:
amannnn lahanaya varana kadar neler var süt yapan kim ugrasicak lahanaylageçen günn esra ceyhan diydikiii doğum yaptı ya bu ondan sora süt gelsin deyu lahanayı haşlayıp memişlerine komuşlar bunun çok etkisi olmuş gııııı akannehir
bide ayaklarında oluşan o şişliikler içinde çok ii gelmişşş ele dedi yanında da ibrahim saraçoğlu varya şu bitki uzmanı olan o da doğrudur didi teyid etti gıı aklımızda olsun haa
heeeeee yok gııı belden karna yayılırmış diyiiiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?