2009 Kasm Anneleri

evet tam asagim cati kemigim agriyo bende devamli var özelliklede dinlenip ayaga kalkmak istedigimde daha cok agriyo...galiba cati kendini doguma hazirliyoda ondan oluyo böyle..makata baskida oluyo bende oda normalmis diyolar
sende de varmi makata baski

kıslar yollayın bağadaaa nonuzu doğursam haberiniz olmaz heee sonra merak edip durmayın

nann bendede kimsenin numarası yok
dogurursam bikac gun sonra ogrenirsiniz artık :)))
yada bana özelden numaranızı atarsanız bende atayım dogurursak haberimiz olsun birbirimizdennnn

gözümüz aydın ikizlerimizde :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: gelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütsün bir an önce evlerine kavuşsunlar inşallah

makata baskı 1 yada 2 kere oldu arada ama bu çatı dediğimiz olay epey var yani

karpuz mu kız benim bebem yata yata büyüsün:mymeka:
ama anasının karnı karpuz gibi haaa:roflol::roflol:
canım karpız istedii cokacimcoook
nan süt olsun deyüü napcamızı şaşıracazz hee :roflol:

yaa baa neen beleşeyler olmiiiii
allam açılmıcamı benimkiii :gitme: haftaya doğuracün tık yokk

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
oy oyyyy ikizler geldiiiiiii
cerin sen de doğum tellalı oldun gıı kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben geldim evi topladım çorbayı yaptım buseyi yedirdim şimcik ben içem çorbadan hem içem hem size bakem dedim

kızlar incisu doğum yapmış ölemi maşallah gelmiş ikizlerimiz Allah analı babalı büyütsün ama başka kim doğum yapmış. ben bugün dr.a gittim. dr artık heran gelebilir dedi. çatı muayenesi yaptı bebeğim kanalada girmiş. gününü beklemicek kesin dedi. çok heyecan yaptım kızlar yaaaa

bende o çatı açılması dediğiniz ağrı 3 haftadır var nolcek yoosam bende erkenmi doğurcam
dünden beride alttan bişeyler batıyoo çekiliyoo gibi geliyoo
arada çekili veriyoo acep sancımı o kızlar dün çok fazla yaşadım vallahi

inşallah açılmalarımız olur kartanesi yaa bende normal doğurmak istiyom ama gerçi önce sağlık ama yinede inşallah ölede olur yani

nann dilmuh seni çok fena gözüme kestiriyim haaa bugun seninde haberini versem eyi olucuk haaaaaaaaa hacıı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa noluyo size nan
veya bananeen olmiii mafoldumben
kıslar yollayın bağadaaa nonuzu doğursam haberiniz olmaz heee sonra merak edip durmayın
seninki var ya nan bende baa haber edersin vereliniortak
selam kızlar ben geldim evi topladım çorbayı yaptım buseyi yedirdim şimcik ben içem çorbadan hem içem hem size bakem dedim

ben de yimeemi yiyiomm gııinisu doğurmuuşşş :lepi:

ne güzel kanalda bu haberi yarında ben alırım canımya inşallah sağlıcaklı olsunda varsın gününü beklemesin olsun canım be

evet bendede var bayadır ya hemen doğum olcak diye bişiy yok bence doğuma hazırlıkmış o ağrılar kağan kocatepedende duydum okudum vs..a.s

aboo sen demi gııı dur sıranı bekleee
inşallah açılmalarımız olur kartanesi yaa bende normal doğurmak istiyom ama gerçi önce sağlık ama yinede inşallah ölede olur yani
ay inş....
dr da inş. su mu gelmez sancıyla gelirsin en kolayı öyle oluyo çünkü dedi
anaaaaam yemekle uğraşıyom arada bakıyom sizede

ooh benim yemeem vaarr dünden kalmaa :hulya:

anaa bütün kızlar başladı doğurmaya yaaa
anam durun şu 38 haftalıklar bi doğursun hele
böle bana yakınlar doğuracak olunca korkuyommmmm
hayırlısı olsun canımm

kartanei canım sana girmiyomu girmeyince sanki doğum olmaycakmı heeeee sağlık olsun varsın yaa bebişlerimize ve bize bişiy olmasında aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…