tam aşağınmı?sızlıyo bendede çok sık giren bişiy varda bazen yürürkende bi giriyo sanki kesiliyomuş ne bilim yırtılıyomuş gibi acıyo bazende bebişim oynadığı zamanda oluyo ama o oynamadığı zamanda oluyo dr yarın bi soram ya seninkilerde tam bölemi şekerim
evet tam asagim cati kemigim agriyo bende devamli var özelliklede dinlenip ayaga kalkmak istedigimde daha cok agriyo...galiba cati kendini doguma hazirliyoda ondan oluyo böyle..makata baskida oluyo bende oda normalmis diyolar
sende de varmi makata baski
canım karpız istedii cokacimcoookkarpuz mu kız benim bebem yata yata büyüsün:mymeka:
ama anasının karnı karpuz gibi haaa:roflol::roflol:
nan süt olsun deyüü napcamızı şaşıracazz hee :roflol:geçen günn esra ceyhan diydikiii doğum yaptı ya bu ondan sora süt gelsin deyu lahanayı haşlayıp memişlerine komuşlar bunun çok etkisi olmuş gııııı akannehir
bide ayaklarında oluşan o şişliikler içinde çok ii gelmişşş ele dedi yanında da ibrahim saraçoğlu varya şu bitki uzmanı olan o da doğrudur didi teyid etti gıı aklımızda olsun haa
deme yaaa kasiklarimda karnimda agri yok ama
banada öyle geliyo canim bu haftayida atlasak sonra isterse dogsun ama, dünden beri belimde agri var cati kemigimde de coktandir agri var doktorra kalsa daha doguma cok var diyo
ben koymustum son ayi belki bidaha koyarim sonrada kizimin resmini koyarim artik
heyaaaa cati kemigimi onun adi..simdi burda otururken bile nasil vuruyo alttan anlatamam sanki briisi iceriyi kurcalamista canimi yakmis gibi
sen tecrübelisin bunlar dogum belirtisimi oluyo
yaa baa neen beleşeyler olmiiiiibenim böyle olduktan 1-2 hafta sonra doğum yapmıştım şimdi yine başladı bende bu ağrılar bakalım bıdık ne zaman gelecek
kızlar şimdiden süt telaşına düştünüz yaa kafanıza takmayın bol su için gerisi geliryerimseniben
ayyyyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
incisuylan konuştummmmmmmmmmmm salı sabahıı 4 te suyu gelmişş 6 da ssezeryane almışlarrrrrrrrrrr
20 ekimde ikizlerimiz dunyaya gelmişşşşşşşşşşşş 2.500 kg mışlarrr sağlıkları ii ama yoğun bakımda tutuyolar didiiiiiiiii
herkese selamı varrrrrrrrrrrrrrrr
en kısa zamanda hastaneden çıkınca foto eklerim didi delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:nann dilmuh seni çok fena gözüme kestiriyim haaa bugun seninde haberini versem eyi olucuk haaaaaaaaa hacıı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yaa noluyo size nantam aşağınmı?sızlıyo bendede çok sık giren bişiy varda bazen yürürkende bi giriyo sanki kesiliyomuş ne bilim yırtılıyomuş gibi acıyo bazende bebişim oynadığı zamanda oluyo ama o oynamadığı zamanda oluyo dr yarın bi soram ya seninkilerde tam bölemi şekerim
seninki var ya nan bende baa haber edersin vereliniortakkıslar yollayın bağadaaa nonuzu doğursam haberiniz olmaz heee sonra merak edip durmayın
selam kızlar ben geldim evi topladım çorbayı yaptım buseyi yedirdim şimcik ben içem çorbadan hem içem hem size bakem dedim
ne güzel kanalda bu haberi yarında ben alırım canımya inşallah sağlıcaklı olsunda varsın gününü beklemesin olsun canım bekızlar incisu doğum yapmış ölemi maşallah gelmiş ikizlerimiz Allah analı babalı büyütsün ama başka kim doğum yapmış. ben bugün dr.a gittim. dr artık heran gelebilir dedi. çatı muayenesi yaptı bebeğim kanalada girmiş. gününü beklemicek kesin dedi. çok heyecan yaptım kızlar yaaaa
bende o çatı açılması dediğiniz ağrı 3 haftadır var nolcek yoosam bende erkenmi doğurcam
dünden beride alttan bişeyler batıyoo çekiliyoo gibi geliyoo
arada çekili veriyoo acep sancımı o kızlar dün çok fazla yaşadım vallahi
aboo sen demi gııı dur sıranı bekleeekızlar incisu doğum yapmış ölemi maşallah gelmiş ikizlerimiz Allah analı babalı büyütsün ama başka kim doğum yapmış. ben bugün dr.a gittim. dr artık heran gelebilir dedi. çatı muayenesi yaptı bebeğim kanalada girmiş. gününü beklemicek kesin dedi. çok heyecan yaptım kızlar yaaaa
ay inş....inşallah açılmalarımız olur kartanesi yaa bende normal doğurmak istiyom ama gerçi önce sağlık ama yinede inşallah ölede olur yani
anaaaaam yemekle uğraşıyom arada bakıyom sizede
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa noluyo size nan
veya bananeen olmiii mafoldumben
seninki var ya nan bende baa haber edersin vereliniortak
ben de yimeemi yiyiomm gııinisu doğurmuuşşş :lepi:
anaa bütün kızlar başladı doğurmaya yaaakızlar incisu doğum yapmış ölemi maşallah gelmiş ikizlerimiz Allah analı babalı büyütsün ama başka kim doğum yapmış. ben bugün dr.a gittim. dr artık heran gelebilir dedi. çatı muayenesi yaptı bebeğim kanalada girmiş. gününü beklemicek kesin dedi. çok heyecan yaptım kızlar yaaaa
aboo sen demi gııı dur sıranı bekleee
ay inş....
dr da inş. su mu gelmez sancıyla gelirsin en kolayı öyle oluyo çünkü dedi
ooh benim yemeem vaarr dünden kalmaa :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?