ceren doğum gününmüş kutlarım canım sende benim gibi terazimisin?yerimseniben
anaam ben de korktum 3500 denen 4500 çıkarsa nedeceeemm çıkamaz yanii :roflol:abooo, 2800 denmis, 3600 mu dogmus. alet bu kadar mi fark ediyor. bana da en son 2700 denmisti. birde buyuk olasilik normal bekliyorum.akannehir
oy oy nazlııımmmmm dualarımız seninleeeOyy oyyyyyyyyyyy oyyy Edamla konuştum az önce ikiside harikalarr bebeğimiz mışıl mışıl uyuyor:)
Bizde deseniz biryandan temizlik oluyor biryandan yemekler yapılıyor heyecan daha az dün sancılarımdan dolayı fazlaydı bugün bende daha sakinim birde Edayla Egemi duydum varyaaa muhteşem bir duygu Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallahhhh..
Ben size bakayım diye girmiştim nete Hepinizin bende ayrı yeri var az çok biliyorsunuz..9 ayın mucizelerini kucaklarımıza alacağız inşallah..İşi hiççç duygusala bağlamaya niyetim yok:)
Hepiniz benim için çok özelsiniz ve çok seviyorum sizi ben Allaha emanetsiniz iyi haberlerle yarın sizlerleyiz inşallah..Dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
kiz kartanesi, iki gundur sana yazdigim hicbiseye cevap yazmiyon. gorunmuyomuyum ben.klava:
he gıııııı ben terazi burcıyımmmmmmm sositosositosositososito
dengesiz deelim bi keremmmmmmmmmmm ama çok kafa oldum doğru bacımmmmmmmm :içelim:
ayyy kızlar sabah bı girdim işim vardı ne kadar cok konusmussunuz yaa hepsını okuyamasdım valla sabrım yetmedı gııı opuyorumnanaktan
cerenimoooooooooooooooooooo neren dogdun nan :roflol: dogum günün kutlu mutlu hatan amillete hayırlı olsun emii :içelim: nice güzel yıllaraa şekerimm
canım cok sıkılıyo yaaa son guzel havalar valla
ayy bugun evdeyim gecenin bi yarısına kadar ne yapıcam yaaaa
offf inş. bralarda olursunuz az ortalıgı toparlarım az buraya bakınırım derken yaparım dimi saati gecenin bi yarısı :))
yedin mi fircayi?kaydirigubbakcemile3
aynen iste, bosver takma kafana, rahat ol canim ya.zemuszemus
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenbak cevap veriyo gibi yapmis cadi.:dilcikar:
haa ii bariii ayyy haftada bir gidiyoz amakorkiim vallaaaselam kızlar.
az önce koçiş beni temizlik yaparken bastı.
öğle yemeğine gelmem demişti. bende 3 aydır elimi hiçbirşeye sürmüyorum bugünde kendimi iyi hissediyom, yarında annem gelecek antalyadan ona iş kalmasın diye bi yapayım dedim. balkonu yıkarken bi baktım benimki aşağıdan bana bakıyo. ben suçlu çocuklar gibi kafam önde açtım kapıyı çemkirip gitti herif.
nazlıcım inşallah sağ salim alırsın yağmuru kucağına.
kartanesi kordon dolanmasından bende tırsıyordum. ultrasonda belli oluyo o. ama bebişler şimdi nefes alıp vermedikleri için boğulma gibi bir riskleri olmuyormuş ama kordon dolanmışken normal doğum yapılırsa o zaman iş sakata biniyormuş
anaaam benvalizime al atam gıı asıl enönemli şeyleriiç çamaşırlarını ayarlamadım dahaaaasimdi eda benim satdasim di ya, boyle aniden dogurunca tirstim valla. hastane cantam hazir sayilir. emzirme sutyenlerim eksik sadece, acil almam lazim.
birde pijamalarimi utuleyip kaldirmam lazim. geldigimden beri kizkardesim utuyu acmiyo bana. utu masasi, utu vs. biraz agirda ben yapamiyorum. yani utu icin kardesimden destur bekliyorum.:roflol: ondan sonra tamamen kapatabilirim cantayi.
canım cok sıkılıyo yaaa son guzel havalar valla
ayy bugun evdeyim gecenin bi yarısına kadar ne yapıcam yaaaa
offf inş. bralarda olursunuz az ortalıgı toparlarım az buraya bakınırım derken yaparım dimi saati gecenin bi yarısı :))
gecenin bi yarısı ne var gııı heeekaydirigubbakcemile3:roflol:
selam kizlar nasilsinizzzzz
doguran varmi???? gecmise bakamicam simdi biri bana özet gecsin
nazlim büyük gün yarin hayirlisiyla yagmur kucaginda olucak allah agrisiz sancisiz kurtarsin canimopuyorumnanaktan
cerriiiiiiinnnn dogum günün kutlu olsuna.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yedim valla fırçayı ama bende ses yok. bizim öğrenciler gibi yaptım. :roflol::roflol:
anaaam benvalizime al atam gıı asıl enönemli şeyleriiç çamaşırlarını ayarlamadım dahaaaa
doğuracam donsuz kalacam iimii akannehir
hee anam işte böle düşüncesizler accıktabi canım oldu annen gelip onlaramı iş yapcak
olurda bu kezde gelirlerse sen annenle kendi işinize bakarsınız
hee gıı gene çağırii kaynanam ben bıktım gelmiyom demekten o çağırmaktan bıkmadııanaaam gene mi gezmeye çağıriiler seniii ayyhh bayılazaaam akannehir
canımm yaa kötü olmuş vallahi kötü basılmışsınnselam kızlar.
az önce koçiş beni temizlik yaparken bastı.
öğle yemeğine gelmem demişti. bende 3 aydır elimi hiçbirşeye sürmüyorum bugünde kendimi iyi hissediyom, yarında annem gelecek antalyadan ona iş kalmasın diye bi yapayım dedim. balkonu yıkarken bi baktım benimki aşağıdan bana bakıyo. ben suçlu çocuklar gibi kafam önde açtım kapıyı çemkirip gitti herif.
nazlıcım inşallah sağ salim alırsın yağmuru kucağına.
kartanesi kordon dolanmasından bende tırsıyordum. ultrasonda belli oluyo o. ama bebişler şimdi nefes alıp vermedikleri için boğulma gibi bir riskleri olmuyormuş ama kordon dolanmışken normal doğum yapılırsa o zaman iş sakata biniyormuş
neyse canım sen bekle kardeşinide ütüleri hallet koy bian öncesimdi eda benim satdasim di ya, boyle aniden dogurunca tirstim valla. hastane cantam hazir sayilir. emzirme sutyenlerim eksik sadece, acil almam lazim.
birde pijamalarimi utuleyip kaldirmam lazim. geldigimden beri kizkardesim utuyu acmiyo bana. utu masasi, utu vs. biraz agirda ben yapamiyorum. yani utu icin kardesimden destur bekliyorum.:roflol: ondan sonra tamamen kapatabilirim cantayi.
takmiim zatii bana kociş ve kendi ailemden başka kimseden yarar yokkaynen iste, bosver takma kafana, rahat ol canim ya.zemuszemus
benim oglusumda terazi.opuyorumnanaktan
kır diziini de otur nan bi gün :mymeka:
ay ben kaçıom ecük ev toparliimmm
bidaha kutlamışım ama napim deminkini göremeyince siteden bu sitedenlmaz:
ayy yirim ben onuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?