benim bide tüp bitti iyimi
fırında yapıyom bişeyler
sana tüp feda olsun canım veremmi bende yedek vardı kaydirigubbakcemile5:dance:
iyi bareee doğurma belirtisi deel hazırlık yaneene güzel kanalda bu haberi yarında ben alırım canımya inşallah sağlıcaklı olsunda varsın gününü beklemesin olsun canım be
evet bendede var bayadır ya hemen doğum olcak diye bişiy yok bence doğuma hazırlıkmış o ağrılar kağan kocatepedende duydum okudum vs..a.s
valla hiç değilse bir hafta beklesin ben işten yarın çıkıyorum. evim aldı başını gidiyor en azından onları toparlarım.ne güzel kanalda bu haberi yarında ben alırım canımya inşallah sağlıcaklı olsunda varsın gününü beklemesin olsun canım be
evet bendede var bayadır ya hemen doğum olcak diye bişiy yok bence doğuma hazırlıkmış o ağrılar kağan kocatepedende duydum okudum vs..a.s
ay valla bende bekleyem diyom dr.beklemez bu dedi. :1shok:aboo sen demi gııı dur sıranı bekleee
ay inş....
dr da inş. su mu gelmez sancıyla gelirsin en kolayı öyle oluyo çünkü dedi
ooh benim yemeem vaarr dünden kalmaa :hulya:
anaa bütün kızlar başladı doğurmaya yaaa
anam durun şu 38 haftalıklar bi doğursun hele
böle bana yakınlar doğuracak olunca korkuyommmmm
hayırlısı olsun canımm
makata baskı 1 yada 2 kere oldu arada ama bu çatı dediğimiz olay epey var yani
yaa baa neen beleşeyler olmiiiii
allam açılmıcamı benimkiii :gitme: haftaya doğuracün tık yokk
bende o çatı açılması dediğiniz ağrı 3 haftadır var nolcek yoosam bende erkenmi doğurcam
dünden beride alttan bişeyler batıyoo çekiliyoo gibi geliyoo
arada çekili veriyoo acep sancımı o kızlar dün çok fazla yaşadım vallahi
:roflol::roflol:ay canım basıldın ha:roflol:nası güldüm ya allah da seni güldürsün..selam kızlar.
az önce koçiş beni temizlik yaparken bastı.
öğle yemeğine gelmem demişti. bende 3 aydır elimi hiçbirşeye sürmüyorum bugünde kendimi iyi hissediyom, yarında annem gelecek antalyadan ona iş kalmasın diye bi yapayım dedim. balkonu yıkarken bi baktım benimki aşağıdan bana bakıyo. ben suçlu çocuklar gibi kafam önde açtım kapıyı çemkirip gitti herif.
mutlu yıllar şekerŞenizsaol bebemmmmmmm :içelim:
anacım benim valiz tozlanmış şimdi sildim:roflol::roflol:1 ay önce hazırlarsam öyle olurkaydirigubbakcemile3neresinde ne var onu bilem unuttum kız...delikafadulden delikafadulden delikafadulden
anaaam benvalizime al atam gıı asıl enönemli şeyleriiç çamaşırlarını ayarlamadım dahaaaa
doğuracam donsuz kalacam iimii akannehir
uyuyan güsel senizemuszemusanammmm ne kaaaa çok kaynatmışsınız şu uykunun yüzünden kaçırdım yine sizi
canım senin doğum yaklaşmış vallahi..vajina kemiklerin ağrıyosa bebiş kanala inmiş demektir die biliyom:1shok:hadi hayırlısı..kizlaaaaarrrr acayip pis belim agriyo bugün anlamiyorum sancimi bu ne diye sol tarafimdan arka bosluguma vuruyo
bide bende vajina kemikleri olurya onlar cok agriyo, dogumla acilicaklar acaba kendilerini idmanmi yapiyolar ayaga kalkinca yamuluyorum resmen...bacak aramda tuhaf bi agri hissediyorum
sizde de oluyo mu
kız otur bigünde evde gezgenkaydirigubbakcemile3benim burda kimsem yok,hergün evdeyim,bi haftasonu çıkıyoz kocayla..patlıycemdelikafaduldenmaalesef yok kıııı
annem biyere gitti gel dedi de sevmediğim biyer
arkadasalrın yanına gitmeyide istemiyorum
ama gecenin bi yarısına kadar nasıl vakit geciririrm bilmiyorum
bulcaz bişiler artık
bugun hazır evdeyken dogursam bari :)))
böle dedim esim bi kızdı bana :))))
bırak sıkıstırma cocougu istedigi zaman gelsin diyo sanki beni dinlicekte :roflol::roflol::roflol:
bebişler sıraya girdi artıkın..gözümüs aydın..sıradaki gelsin:roflol:ayyyyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
incisuylan konuştummmmmmmmmmmm salı sabahıı 4 te suyu gelmişş 6 da ssezeryane almışlarrrrrrrrrrr
20 ekimde ikizlerimiz dunyaya gelmişşşşşşşşşşşş 2.500 kg mışlarrr sağlıkları ii ama yoğun bakımda tutuyolar didiiiiiiiii
herkese selamı varrrrrrrrrrrrrrrr
en kısa zamanda hastaneden çıkınca foto eklerim didi delikafadulden
ben vereyim özelden şeker,en azından birinde olsun numaramvereliniortaknann bendede kimsenin numarası yok
dogurursam bikac gun sonra ogrenirsiniz artık :)))
yada bana özelden numaranızı atarsanız bende atayım dogurursak haberimiz olsun birbirimizdennnn
laaa selcen edanın bebeği 3,600 değel nan 3,060 gr
ben vereyim özelden şeker,en azından birinde olsun numaramvereliniortak
hallederiz canımsositosositohe valla bacım
yolla sakaryadan vana
gelirmi yarına kaydirigubbakcemile3
gelecekleri varsada gelsinler canım hayırdada demem valla:sm_cool:iyi bareee doğurma belirtisi deel hazırlık yanee
anam herkiş doğurunca ağrılarımda artınca bende korktum vallahi
funda41 sen sakaryada mı yasıyorsun
bende orda okumustum :))
taam ekliyoommkartanesi herkescikler var bi ben yokum öbür tarafa yazmışdım kız küscemmmmsenağlama
yaş 29 / sat 31 Ocak / erkek / miniğimin adı Aras Ant /doğum 6 Kasım normal
Kartanesi benide listeye alllllllllllllllllllllllllllllll
evet beklesin canım sırayıda tamamen altüst etmeyelim dimi amaaadimi ya dedim oğlum bekle daha teyzeleriniz var doğurcek. öle hemen olmaz dedim. ama bakalım dinlicekmi inşallah dinler de anneside azcık evde dinlenir. çok yorgunum gerçekten yaaaaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?