anam insan bi sorar hacı 2800 den 3600 nasıl oli diye:roflol::roflol:öle desenize gııı
ben de diyom 2800 denen bebek nasıl 3600 çıkmış tırstıydım haa akannehir
len kartanesi sen karıştırdın demii ortalığııı
hele bende 2700 nire 3600 nire deyom
hee hacı yaa senle ebise haber veriri artık:roflol: :roflol: :roflol:
yaa noluyo size nan
veya bananeen olmiii mafoldumben
seninki var ya nan bende baa haber edersin vereliniortak
ben de yimeemi yiyiomm gııinisu doğurmuuşşş :lepi:
Selam kızlar nabersiniz ?
Kartanesi bu ara giremedik diye beni ne çabuk unutmuşsunuz neden ben yokum bu listede hııııı :)
hee gıı ben mi karıştırdım yoksa başkası mı bilmiim ama kaydirigubbakcemile3len kartanesi sen karıştırdın demii ortalığııı
hele bende 2700 nire 3600 nire deyom
valla evde olmak tabi daha ii çünkü akşama kadar sırtın ağrımıyooKartanesi evde olmak nasıl ya ? Çalışmakmı iyi evde olmakmı ? Ben gün sayıyorum 10 gün kaldı inş.
ay inanmıyorum edada doğurmuş kafamçokkarıştı nasıl olmuş neden bukadar erken sancısımı gelmiş normalmi olmuş??? ay çok merak ettim neolur biriniz anlatıverin. tüh yaa kocişide yetişemedi :bbo:
lenn senin kızçen girmemişti kanala felanben de çalıştıydım yaaa mafoldumben
gelde bana yardım et bacımmmm sıkılıyosan ütü yapayommmoff yapacak hazırlığım kalmadı ya baktım napım diye,bebişimin küvetini filesini kovasını filan yıkadım..iş kalmadı artık bebişler gelsin yahu:ecrin_bebek:
he gıı gece sancılanmış 1 de gelmiş egemiz sezeryanla tabeeay inanmıyorum edada doğurmuş kafamçokkarıştı nasıl olmuş neden bukadar erken sancısımı gelmiş normalmi olmuş??? ay çok merak ettim neolur biriniz anlatıverin. tüh yaa kocişide yetişemedi :bbo:
inş. canım valla ben cok özled,im adapazarını arkadaslarımı okulumu ahh ahh :))
anam insan bi sorar hacı 2800 den 3600 nasıl oli diye:roflol::roflol:
he nan o karuşturdu delü karı şuursuz işte:roflol::roflol:
hee hacı yaa senle ebise haber veriri artık
hoşgeldin ada nasılsın görünmüyorsun ortalıklarda
anam insan bi sorar hacı 2800 den 3600 nasıl oli diye:roflol::roflol:
he nan o karuşturdu delü karı şuursuz işte:roflol::roflol:
vallahi ben bilemedim kim karıştırdı ortalığıı emme geçmişi kurcalayamam şincikkkhee gıı ben mi karıştırdım yoksa başkası mı bilmiim ama kaydirigubbakcemile3
valla evde olmak tabi daha ii çünkü akşama kadar sırtın ağrımıyoo
ama ben iki gün üstüste evden çıkmazsam depresyona giriiimmm önceki gün girmiştimmesela dün ankmalle gittim çıktım kaydirigubbakcemile3
valla kocişi yetiştimi bilmiyom yetişmiş olabilir sezeryana almışlar çünkü sanısı gelince
bilmiiiim suçlu ya krispi yada sensinnnan sordum zatii nolii dedim o zaman benimki 4.5mu doğcak dedimm
emme suç benim deel gıı geçmişi okurken gördüm falla kim yazdı hatırlamıom gıı
nan sordum zatii nolii dedim o zaman benimki 4.5mu doğcak dedimm
emme suç benim deel gıı geçmişi okurken gördüm falla kim yazdı hatırlamıom gıı
ahanda sen suçlusun işte nan 3,60 ben 3.600 annadım tabüüküüüben bi kere yazdım emme 3,600 diye değel 3,60 diye yazdım hacı
tabe edanınki o kaaa yanlış çıkarsa seninki 5,600 olur herhal:roflol:
teşekkür ederim kızlar yaa bilgiler için kartanem liste süper olmuş ellerine sağlık. oğluşumun adı kaan eymen olucak inşallah. sevgileropuyorumnanaktan
anaaaaam ne oluyo bana yaa gözlerim kapanıyooooooo
Kartanem naptın yaşım 30 daha dur 34 olmadım...
ahanda sen suçlusun işte nan 3,60 ben 3.600 annadım tabüüküüü
3.060 yazaydın ya gıı :mymeka:
taam bacım eklerim
şekercik gelsin de listeyi ona teslim edecüüümm
kartanei canım sana girmiyomu girmeyince sanki doğum olmaycakmı heeeee sağlık olsun varsın yaa bebişlerimize ve bize bişiy olmasında aman aman
kafamçokkarıştı
anaam ben yoruldumm gaaba herşeyi yannış yaziimm kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?