:roflol::roflol::roflol:
ayyyyy geberdim gülmekten nannnnn hay ben bu dilin ne diimki neye desen çekiliiiiiiii :roflol:
kartanesiii gııııııııııı sana girmiyo muuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol: koptum nan fundaaaaaaaaaa lülülülülülü
kafamçokkarıştı
anaam ben yoruldumm gaaba herşeyi yannış yaziimm kafamçokkarıştı
ayyyyy geberdim gülmekten nannnnn hay ben bu dilin ne diimki neye desen çekiliiiiiiii :roflol:
kartanesiii gııııııııııı sana girmiyo muuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol: koptum nan fundaaaaaaaaaa lülülülülülü
sorma ya bende tek gözle bakıyom netekaydirigubbakcemile3:roflol:
he nan başka anlama çektim bende :roflol::roflol::roflol::roflol:
sizin içiniz fesat kızım diycem şimdi kenya bana sen çokmu farklısın der şimdi en iyisi demiyeyimmkaydirigubbakcemile3:roflol:
noluyo gııııı bize
noluyo gııııı bize
çürük turplar gibi dolanıyorum ortalıklarda yaaaHoşbulduk tatlım iyiyim çalışmaya devam ediyorum hala, yorucu oluyor ondan çok giremiyorum. Görüşmeyeli bakıyorum sizlerde iyisiniz maşallah
kıs kocişin uyutmadı mı yoksa:jeyyar::jeyyar:anaaaaam ne oluyo bana yaa gözlerim kapanıyooooooo
sizin içiniz fesat kızım diycem şimdi kenya bana sen çokmu farklısın der şimdi en iyisi demiyeyimmkaydirigubbakcemile3:roflol:
ayyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberi deeeeeeeeeeerrrrrrmişim delikafadulden
hahaha yok yok daha doğum habarı yoh nan amaaaa akbaba gibi beklim falllaaaaaa sengözlerimebaksanab :roflol::roflol::roflol:
hahaha yok yok daha doğum habarı yoh nan amaaaa akbaba gibi beklim falllaaaaaa sengözlerimebaksanab :roflol::roflol::roflol:
ya yine aklım sana takıldıya 38 i 3gün geçmiş doğur artık ha gayrettttttttlmaz:
çürük turplar gibi dolanıyorum ortalıklarda yaaa
kıs kocişin uyutmadı mı yoksa:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol:yok kız girmiyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu sefer dilmuh olsun yaaaaaaaaaadelikafadulden
kız dua etted oğuram
gelmiyo ne edem
heeeee adam yastığa beş kala uyumuştu gece
ben dön dön uyuyamadım
utanmasam ben uyutmayacaktım haaaaa:kedi:
kız dua ette ben doğuram hayırlısıylaaaaaaopuyorumnanaktan
len siz varya fesat gaciiler len bende okudum onu emme heeç öle aklıma gelmediydihe nan başka anlama çektim bende :roflol::roflol::roflol::roflol:
yeter emm bi günde 3 bebek haberi yeterayyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
süpersiniz gaciler siz bögünnnn :1shok::roflol::roflol:kız ben doğurdum haberin yok mu şimcikte çocuğun kordonunu kesmek için makas arıyorum:roflol::roflol::roflol:
hacı zati başka topicte olcek bu listeenan sen öle anladıysan benim suçum ne
tamam nan suçu paylaşak ben öle yazdım sende öle anladın vereliniortakvereliniortak
anlaştıkmı:1hug::1hug::1hug:
bu arada selcen bi liste koymuşsun bi kere sayfaya çıktımı komple sayfayı kapli bacım yaaa 58 sayfa olmuş sabahtan beri ne bu böle bırakın şu liste işini hacı:1no2::1no2:
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
kız bence bırak liste çok uzun ve karışık olcek başa çıkılmaz:1no2:
:roflol: :roflol:ayyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ayyyyyy hamile hamile coştunuz heeeeeeeeeekötükedihüso:lepi::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?