2009 Kasm Anneleri

uyutmasaydın kız:jeyyar::jeyyar:belki doğumu tetiklerdi haaa:roflol::roflol:

hacı zati başka topicte olcek bu listee
son düzenlemeleri yaptım şekerciğe teslim edecüm

kaydirigubbakcemile3
nan baa giren girmiş zati daa ne girsin :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:

yok gıııı adam horluyodu yanaşsamda haberi olmazdı büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3

zati benim zilli haftaya gelmezse dr biiilik düşüncemiş
acaba ne gıı :jeyyar:
siz bikaç romantik gece geçirin gelin dermişş delikafadulden

ayyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberi deeeeeeeeeeerrrrrrmişim delikafadulden
hahaha yok yok daha doğum habarı yoh nan amaaaa akbaba gibi beklim falllaaaaaa sengözlerimebaksanab :roflol::roflol::roflol:
heee bekle bekel bakarsı bu akşamda senin haberini biz veririk he nedersin hacıa.s
kız ben doğurdum haberin yok mu şimcikte çocuğun kordonunu kesmek için makas arıyorum:roflol::roflol::roflol:
hııımmm makası buaralardmı arıyon hacı şimdilik edanın odasına bak orda olabili en son egenin göbesi kesildi eda nazlıya vermiş olabülü yarında nazlının göbesi ve martın göbesi kesilecek :roflol::roflol::roflol:

biz herşeyi öle dötünden anlaruk hacı:roflol::roflol:

4. dogum haberi kimden nann itek kızz dogurdun mu
ne cabuk fırtlattın nannn
ayy dusunsenıze bu kaa kolay olsa herkes hep dogururdu dunya almazdı nann insnanlarııııııııııkaydirigubbakcemile3

kız dilmuh kocan yastığa beş kalamı uyumuştu yastığa heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:kaydirigubbakcemile3:lepi:

ben artık yaşlandım bacılaa kalbim bundan sora bele şeyleri kaldırır mı bilemem
berayım tek çocuk olarak büyüyebülüü akannehir

heee o koca göbenle romantik bir gecemi olur yoksam antik bir gecemi olur bilemem hacı
ama öle romantik bir şekilde pozisyonda kalabülüsünüz bacım bence dneme yani rezüllük diz boyuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

4. dogum haberi kimden nann itek kızz dogurdun mu
ne cabuk fırtlattın nannn
ayy dusunsenıze bu kaa kolay olsa herkes hep dogururdu dunya almazdı nann insnanlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
abooowwww eskiden nasıl doğuruyorlarmış yaaaaakannehirakannehirakannehir

sen biraz daha tut o zaman çocuğu:jeyyar::jeyyar:

heee o koca göbenle romantik bir gecemi olur yoksam antik bir gecemi olur bilemem hacı
ama öle romantik bir şekilde pozisyonda kalabülüsünüz bacım bence dneme yani rezüllük diz boyuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
abooo :roflol: :roflol::roflol:
abooowwww eskiden nasıl doğuruyorlarmış yaaaaakannehirakannehirakannehir

sen biraz daha tut o zaman çocuğu:jeyyar::jeyyar:

:roflol: tutsammıı tutmasammıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…