2009 Kasm Anneleri

oooff cerinim sorma yaa şurda 15 gün kala allak bullak oldum ama artık düşünmicem...bugün karakızım da aradı benim içime doğdu hiçbişey olmıycak dedi...ben de bütün gün sevdim kızımı korkma annem hiçbişey olmıycak diye...daha aklıma kötü bişey getirmicem ağlamıycam hiç duymamış gibi yapıcam...

kardenem bi tablo gördüm orda benim yavrunun adı Asyal yaziii ...bi daha bişey eklersen onu da düzelt sana zahmet teyzesi....

taam datluumm düzeltirizz ayıp ettiinn
ne ii ettin de geldin ben de burda kendim çalıp kendim oyniidim akannehir

slm kızlar uyuyakalmışım boğazlarım hala fena sıcak bişiler içicem....
unıcım tatlımm aklına kötü şeyler getirme ben herseyın güzel olcağını düşünüyorum.bazen doktorlar kafamızı karıştırıyorlar.Allahım büyük.inan herşey yolunda cıkacak tatlım sen kendını bebeğini üzme tatlım olur mu ne olurrrr:teselli:

selam kızlar nasılsınız
ay ben doğru düzgün giremiyorum bu aralar hastaneye gidip gelliyoruz Duru kızımı bugün aşı için çağırdılar prematüre bebeklere yapılan bir aşıymış 6 ay boyunca her ay yapılacakmış
kızım çok ağladı ya içim kötü oldu kızlar
bu arada doğum yapan kimler var acaba

ben çalem sen oyna uniiimm
ben saa yazdımdı gördünmüüü
kimbilir bizim ultrasonlarda gözükmeyen neler var haberimiz yok
bişe olmıcak merak etmeee

melek annee geçmiş olsun kıızzzz

olmicik tabe bişeeeeeeeeeeee o ASYA uleynnnnnnnnnn sapasağlamm bi minnoş alcan kucanaa :lepi:

hee bu arada o listeye gelinceeeeee bizim şuursuz bi liste yaptı allah razı olsun ama herkeş bişeyi değiştir diiy ne hikmetseeeeeeee :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canıımm
ayy kıyamamm durumuzun canı mı yandıkkiiiii
eda doğurdu nesli doğurdu incisu doğurdu yarın nazlıyla mart doğuracaakk

nan delüüüüü
o eski liste de ondaaan ben bişe mi yaptııımm lmaz:

unicim canım bak sana bugun telefondada söyledim içim rahat hiçbişi çıkmayacak allahın izni ile
hem bak Duru ablasıda dua etti teyzesi kardeşi Asya çok sağlıklı bir şekilde gelecek dünyaya
bütün kardeşleri için dua ediyo benim minik kızım teyzeleri

saol canımm...artık karar verdim düşünmicemm...tabi becerebilirsem :)

ben çalem sen oyna uniiimm
ben saa yazdımdı gördünmüüü
kimbilir bizim ultrasonlarda gözükmeyen neler var haberimiz yok
bişe olmıcak merak etmeee

melek annee geçmiş olsun kıızzzz

saol canım yaa... adam kendi de söyledi aslında önceden bunlara bakmıyoduk bile artık teknoloji ilerledikçe daha çok ayrıntıya bakıyoruz diye... eşim de şimdi bizi alıp o kadar inceleseler neremizde neler çıkar...çocuğun bu aya kadar her bişeyi normal bi tek bu var buna da şükür diyo...ben de sıktım sıktım kendimi artık salak gibi oldum hiçbişey düşünemiyorum...yarın sabah 9 da bi daha bi gidicez bakalım ne dicekler....

ayy yerim ben onu yeriiimmm zemuszemus

saolun canlarım yaa...annemlere falan da üzüldüğümü belli etmek istemiyorum iyiki varsınız bi sizle konuşabiliyorum içimden geldiği gibi...

ayyy o duru ablasını yerimmm bennnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canıımm
ayy kıyamamm durumuzun canı mı yandıkkiiiii
eda doğurdu nesli doğurdu incisu doğurdu yarın nazlıyla mart doğuracaakk

ayy incisu da mı doğurdu :)

uniimm benim zilli de haftaya doğacakmışş doğmazsa allah kerimmiş bu boyla o bebeği nasıl doğurcamışımm mafoldumben ben de uninin kaynanası doğurduysa ben de haydi haydi doğururum dedim :roflol:

uniimm benim zilli de haftaya doğacakmışş doğmazsa allah kerimmiş bu boyla o bebeği nasıl doğurcamışımm mafoldumben ben de uninin kaynanası doğurduysa ben de haydi haydi doğururum dedim :roflol:

nası nan sen şimdi haftaya kesin doğuracün müüüüüüüüüüü akannehirakannehirakannehir
laaaaaaaa boy kısa olunca zor mu doğurimişikkkkkkk abuu zıçtıkk akannehir

ayyy hiç güleceğim yoktuuu :))
canımcım sen kaynanamın üstte görünen kısmına bakma daha yerin altında da var :))

senin boyunda ne varmış kimm dedi öyle ??

haftaya doğurcağını nerden biliyosun sezeryan mı olucak ???

benim minnoşum da kasımın ilk haftası alınıcak büyük ihtimal...annesi bu stresle doğurmaya kalkmazsa :)

nası nan sen şimdi haftaya kesin doğuracün müüüüüüüüüüü akannehirakannehirakannehir
laaaaaaaa boy kısa olunca zor mu doğurimişikkkkkkk abuu zıçtıkk akannehir
hee gıı 3400 olmuş ya benim zillii bu boya göre büyük bu bebe dedi dr kişisi
anam diyom çarpıntı var e boy ortada dii
şu var diyom boy ortada dii
kendi de ben kaa bişe
haftaya gelir dedi gıı gelmezse de bakarız dedi falla neye bakçak alttan dürtüklicekmi gelsin deyüü annamadımm

dr dedi uni teyzesiii
zilli kızım baa çekmemiş bana göre büyük yaani
sezeryan deel de haftaya gelcek gibi dedi bilmiyom artık :kedi:

ay yazık sana nannnnnnnnnn seni yerden yere mi vurdu yaneeeeee :roflol:
çok bili oooooooooooo hıhhhhhhhhhh çaturrr çaturrrrr doğuracümmmmmm senin suratına fırlatacum o bebeyi desedin gııııııııı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…