hadi ben kaçtım kızlarropuyorumnanaktan
annemler kalorifer dösetmişlerdi gecen yıl yaktılar sadece tek odaya 270 lira geldi ve hiö ısınmadılar mecburen sobaya donus yaptılar yerden ısıtmalıydı terbiyesiz adamlar odanın yarısına dosememiler tesisatı yarım bırakmıslarrr ayy git oldur adamları yaaa
simdi babişkom tekrar petek dosetiyo yazık adama yaaa 1 gunde hallederiz demişler bakalım dua ediyorum bu ay sonuna kadar bebiş gelmesin :)))
hanımın ciftliğini ben cok begendim canım tam bana gore bi dizi
cok uzatıp sacmalamazlarsa aslında butun diziler genelde basladıklarında guzel oluyor
bi izle begenmezsen izlemezsin
benim esim dizilerden nefret eder ama hanımın ciftliğini izliyo :)
tek beraber izlediğimiz dizi o
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dur nan wanna psikopata bağlama hemennn
dur konuyu değiştirim hemencik :jeyyar:
wannaaaaaaaaaaaaaaa 29 ekimde doğuriciksinnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:
en şomm azımlan didim nan yer belki :roflol:
karpuz mu kız benim bebem yata yata büyüsün:mymeka:
ama anasının karnı karpuz gibi haaa:roflol::roflol:
ayyyyyyyy KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gene doğum haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
incisuylan konuştummmmmmmmmmmm salı sabahıı 4 te suyu gelmişş 6 da ssezeryane almışlarrrrrrrrrrr
20 ekimde ikizlerimiz dunyaya gelmişşşşşşşşşşşş 2.500 kg mışlarrr sağlıkları ii ama yoğun bakımda tutuyolar didiiiiiiiii
herkese selamı varrrrrrrrrrrrrrrr
en kısa zamanda hastaneden çıkınca foto eklerim didi delikafadulden
hanımın ciftliğini ben cok begendim canım tam bana gore bi dizi
cok uzatıp sacmalamazlarsa aslında butun diziler genelde basladıklarında guzel oluyor
bi izle begenmezsen izlemezsin
benim esim dizilerden nefret eder ama hanımın ciftliğini izliyo :)
tek beraber izlediğimiz dizi o
herkes nere kaçtı aaaaaaaaa
bende acıktım kocişi bekliyom
offf canım bide pasta istiyo hemde nasıl anaaaaaaaaam
kenya kız ne güzelmiş odanız
güle güle kullansın kuzuuuuuuuuun
sağol canım 14 kilo aldım ben. 56 yla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum. ama sadece bel ve göbek e aldım kiloyu. yüzüm aynı zayıf.gurbet bacım sen kaç kilo aldım toplamda
face de baktımda maşallah bacım çok tatlı olmuşuuuuuuun
annemler kalorifer dösetmişlerdi gecen yıl yaktılar sadece tek odaya 270 lira geldi ve hiö ısınmadılar mecburen sobaya donus yaptılar yerden ısıtmalıydı terbiyesiz adamlar odanın yarısına dosememiler tesisatı yarım bırakmıslarrr ayy git oldur adamları yaaa
simdi babişkom tekrar petek dosetiyo yazık adama yaaa 1 gunde hallederiz demişler bakalım dua ediyorum bu ay sonuna kadar bebiş gelmesin :)))
ben mehmet aslantuğ hayranıyım ama özgü namalla onu yakıştıramadım,başroldekiler uyuşmayınca izlemiyom ben ya,nelere takıyom baksana..eşimde nefret eder dizilerden benim favorim bu sene melekler korusun:)ha bide kapalı çarşıyı izliyom,oyuncular çok iyi..
sağol canım 14 kilo aldım ben. 56 yla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum. ama sadece bel ve göbek e aldım kiloyu. yüzüm aynı zayıf.
Allah kolaylık versin canım. yerden ısıtmalarda hep sorun çıkıyo zaten.
ahh nejat ahhh bende onun hayranıyım mehmet aslantug için izliyorum diziyi bende o bakısı yokmu insanın iöini ısıtıyo valla :)
sağol tatlım opuyorumnanaktan
onuda anneannemiz dedemiz aldı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?