2009 Kasm Anneleri

annemler kalorifer dösetmişlerdi gecen yıl yaktılar sadece tek odaya 270 lira geldi ve hiö ısınmadılar mecburen sobaya donus yaptılar yerden ısıtmalıydı terbiyesiz adamlar odanın yarısına dosememiler tesisatı yarım bırakmıslarrr ayy git oldur adamları yaaa

simdi babişkom tekrar petek dosetiyo yazık adama yaaa 1 gunde hallederiz demişler bakalım dua ediyorum bu ay sonuna kadar bebiş gelmesin :)))

hanımın ciftliğini ben cok begendim canım tam bana gore bi dizi
cok uzatıp sacmalamazlarsa aslında butun diziler genelde basladıklarında guzel oluyor
bi izle begenmezsen izlemezsin
benim esim dizilerden nefret eder ama hanımın ciftliğini izliyo :)
tek beraber izlediğimiz dizi o

ayy allah kolaylı versin

benim eşimde nefret eder dizilerden
du bi izleyem bakem nasılmış yaaa

dur nan wanna psikopata bağlama hemennn
dur konuyu değiştirim hemencik :jeyyar:

wannaaaaaaaaaaaaaaa 29 ekimde doğuriciksinnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:

en şomm azımlan didim nan yer belki :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karpuz mu kız benim bebem yata yata büyüsün:mymeka:
ama anasının karnı karpuz gibi haaa:roflol::roflol:

ne bileyim kizim, ama bi benzerlik var ki yata yata buyuttun masallah.:roflol: ben nedense aylardir gunduz uykusu yapmiyorum.

ayyy cok sevindim. masallah, Allah anali babali buyutsun insallah.

yalniz hizlandik, arka arka geliyo haberler.:lepi:

ben mehmet aslantuğ hayranıyım ama özgü namalla onu yakıştıramadım,başroldekiler uyuşmayınca izlemiyom ben ya,nelere takıyom baksana..eşimde nefret eder dizilerden benim favorim bu sene melekler korusun:)ha bide kapalı çarşıyı izliyom,oyuncular çok iyi..

herkes nere kaçtı aaaaaaaaa
bende acıktım kocişi bekliyom
offf canım bide pasta istiyo hemde nasıl anaaaaaaaaam

gurbet bacım sen kaç kilo aldım toplamda
face de baktımda maşallah bacım çok tatlı olmuşuuuuuuun

herkes nere kaçtı aaaaaaaaa
bende acıktım kocişi bekliyom
offf canım bide pasta istiyo hemde nasıl anaaaaaaaaam

bende kocişi bekliyom yattım yattım ama yetişti yemeğimkaydirigubbakcemile3söle kocişine alsın kız pasta,geçen gece saat on muydu neydi benimde nası istedi,kociş o saatte gitti buldu valla..hoş o kadar aşermedim şimdiye kadar bir-iki kez olsunn o kaa..

slm hatunlaa nassınız
nazlı doğum yapmışmı nasılmış bebişimiz annemiz haberiniz vamı
bide bebişlerimizi nası görcez
konu açan filan vamı bebişlerimiz için
hergüne bi bebe kampanyasıı kaydirigubbakcemile3
çok beğendim bunu

gurbet bacım sen kaç kilo aldım toplamda
face de baktımda maşallah bacım çok tatlı olmuşuuuuuuun
sağol canım 14 kilo aldım ben. 56 yla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum. ama sadece bel ve göbek e aldım kiloyu. yüzüm aynı zayıf.

Allah kolaylık versin canım. yerden ısıtmalarda hep sorun çıkıyo zaten.

ahh nejat ahhh bende onun hayranıyım mehmet aslantug için izliyorum diziyi bende o bakısı yokmu insanın iöini ısıtıyo valla :)

evet yaa annem bi rahat yüzü gorsun artık valla yazık kadına

ayy haberleri izledikce sinir oluyorum yaaa kucucuk cocukların soylediklerine bak yaa Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…