2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide berrak tuzunatacı begeniyor ben bişi demiyorum yaa oda diyemezkaydirigubbakcemile3

oh diyemez ozaman..bizimki söylemezde ha..biara gül gölge varya onu kaçırmıştı ağzından,sinir oluyodum kadınaklava:..şimdi oda hamileya..

nerdesiniz nann gene birileri mi doguruyo bu sessizlik nedir
derler ya sesszilk olunca birinin kızı oldu diye kim o doguran cabuk soyleyin n

nerdesiniz nann gene birileri mi doguruyo bu sessizlik nedir
derler ya sesszilk olunca birinin kızı oldu diye kim o doguran cabuk soyleyin n

kız nasılsın ben çok yorgunum pzar vardı bu gün hamileleik lekelerine bakıyom bende çok oldu sizlerdede var mı ne yapacaz ya çok kötü duruyor

hay ya rabbim açmışım show tv yi aşkı memnuyu beklim salak gibiiiii :roflol::roflol:
allam bide bi film başladı ula diim hani yeni bölüm vardı ne şimdi bu internetten kanal d nin sitesine girim yeni bölüm var diy tv de bulamimmm ziraaa show tvde beklim ay valla kafayı yidim yaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

:roflol:
delüüüüüüü
anam maç varmış bi de gıı ben izleyemücüm baa burdan özet geç gıı
edoş napiiki egeyi anasının kucana verip izliyomukii :roflol: :roflol:

kanald açacan başladımı

:roflol:
delüüüüüüü
anam maç varmış bi de gıı ben izleyemücüm baa burdan özet geç gıı
edoş napiiki egeyi anasının kucana verip izliyomukii :roflol: :roflol:

valla bihter behlüle rest çekti tamam mı devam mı diyeee behlül tırstııııı bihter acaip gıcık oldi
şimci anasını ağlatiy behlülün amcasına mutluluk tabloları çizerekkkkkkk delikafadulden

ayy bu ara harbi bende edayı duşiniidim hastanede bi yandan emzirip bi yandan da izlimi deyeee :roflol::roflol::roflol:

çıkmıştır belkim hastanedennn ne zaman çıkcan didim çişimi kendi kendime ne zaman yapabülüsem o zaman didi nan naniknanik bu sezeryanda bele oli heralllllllll kafamçokkarıştı

hee göriimm arada açıyooo
:jeyyar:
10 tane kanalı aynı anda izliiz haa akannehir

uniiiiiiiiiiiiii tatlımmmmmmm noldu sana yaaaaaa bugun bi yazılar gördüm amaaa
aklına kötü şeyler getirme taaaaaa mııııııı tatlı minişşşşşşşş hiiiçççç bişicik çıkmıceeeeeeekkkkkkk sen bağa güven hacıııııııı hihoyyyt

hee göriimm arada açıyooo
:jeyyar:
10 tane kanalı aynı anda izliiz haa akannehir

anam benim kociş hasta yattı yosam bende maç varkene ruyamda görurummm aşkı memnu filannnnn :umursamaz:
ama kanal d nin sitesinde canlı olarak izleyebülüsünnn :jeyyar:

çıkmıştır belkim hastanedennn ne zaman çıkcan didim çişimi kendi kendime ne zaman yapabülüsem o zaman didi nan naniknanik bu sezeryanda bele oli heralllllllll kafamçokkarıştı

anaa heçbişeden habarım yok falla gıı sezeryan olunca olmiimii çiş :1ninca:
okumucam izlemicem dedim bu sefer de kara cahil olup çıktım gııı akannehir

ayy benim kız çıldırdı bugüünnn
haftaya doğcaanı annadı herhall son günlerini değerlendiriyo gaaba kaydirigubbakcemile3
doktor anasının boyuna laf söledikçe ben uzun olcem deyü keyiflendi zilli :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…