aynen ikiside süper,bizim adamlar duymasınkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/319154-2009-kasim-bebeklerinin-sirin-odalarii-30.html
burda canım odamız henuz bi düzenleme yapmadık esyaları daha sonra yerlestirip düzenleme yapınca tekrar koyacagım inş.
çok tatlılar bitanem güle güle kullanın inşalalh
düzenleme yaparsınız yine bakarız
bayılıyorumm bu pembişlere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide berrak tuzunatacı begeniyor ben bişi demiyorum yaa oda diyemezkaydirigubbakcemile3
oh diyemez ozaman..bizimki söylemezde ha..biara gül gölge varya onu kaçırmıştı ağzından,sinir oluyodum kadınaklava:..şimdi oda hamileya..
nerdesiniz nann gene birileri mi doguruyo bu sessizlik nedir
derler ya sesszilk olunca birinin kızı oldu diye kim o doguran cabuk soyleyin n
hay ya rabbim açmışım show tv yi aşkı memnuyu beklim salak gibiiiii :roflol::roflol:
allam bide bi film başladı ula diim hani yeni bölüm vardı ne şimdi bu internetten kanal d nin sitesine girim yeni bölüm var diy tv de bulamimmm ziraaa show tvde beklim ay valla kafayı yidim yaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
hay ya rabbim açmışım show tv yi aşkı memnuyu beklim salak gibiiiii :roflol::roflol:
allam bide bi film başladı ula diim hani yeni bölüm vardı ne şimdi bu internetten kanal d nin sitesine girim yeni bölüm var diy tv de bulamimmm ziraaa show tvde beklim ay valla kafayı yidim yaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
:roflol:
delüüüüüüü
anam maç varmış bi de gıı ben izleyemücüm baa burdan özet geç gıı
edoş napiiki egeyi anasının kucana verip izliyomukii :roflol: :roflol:
valla bihter behlüle rest çekti tamam mı devam mı diyeee behlül tırstııııı bihter acaip gıcık oldi
şimci anasını ağlatiy behlülün amcasına mutluluk tabloları çizerekkkkkkk delikafadulden
ayy bu ara harbi bende edayı duşiniidim hastanede bi yandan emzirip bi yandan da izlimi deyeee :roflol::roflol::roflol:
hee göriimm arada açıyooo
:jeyyar:
10 tane kanalı aynı anda izliiz haa akannehir
çıkmıştır belkim hastanedennn ne zaman çıkcan didim çişimi kendi kendime ne zaman yapabülüsem o zaman didi nan naniknanik bu sezeryanda bele oli heralllllllll kafamçokkarıştı
anam benim kociş hasta yattı yosam bende maç varkene ruyamda görurummm aşkı memnu filannnnn :umursamaz:
ama kanal d nin sitesinde canlı olarak izleyebülüsünnn :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?