ayyyyyy çok çiikin buuuuuuuuuuuuuuuuuu çiiikiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn şeyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
maşallah diyin teyzoşlarııııı
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
edooooşummmmmmmmmmmm delikafadulden
hoşgeldinnn bacıııııııııııııımmmmmmmmopuyorumnanaktan
walla adını altta görmeyi bilem özlemişim heeeee mafoldumben
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
´
aaaayyyyyyyy edoşum gelmiş hoşgelmiş datlum valla çok özledik canım benim yaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:a.s.a.s.
yakışıklımı merak edik yavvvva.sa.s
ayyyyyy çok çiikin buuuuuuuuuuuuuuuuuu çiiikiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn şeyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
oyyyy oyyy oyyyyyyyyyy maşallahhhhedoşummmmmm maşallah
Allah kem gözlerden nazarlardan korusunn :Saruboceq:
delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
ayyy bu neee yakuşukluluuukkk
nan bu bebeler yeni doğmuş bebe mi beee
yeni doğmuş bebe dediğin çikin olur eccükk
ayy edaaaa bayıldııımmm
humana stil teayi de komuş başucuna çakaaal :jeyyar: sütün ne alemde gıı
emzirme yastıını kullniinnmii
hade nan ordan sensin tipsiz:mymeka: o kaaa dedim sağa istemedin nan benden telimii ahanda belee kalısın ortadaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
egem uyuyy şimci göreceksiniz ne kaa tipsiz olduğnuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tubişimm canımın içiiii ŞenizŞeniz
ayy bende sizlen konuşmayı özlemişim gııı :roflol: dün doğurdum bugün kk dayım anam beni kesecükk zati az sonraaa :roflol::roflol:
:mymeka: nan eda zillisi sen benden önce neen doğurdun gıı
´
masallah masallahhhcirkin diyelim de nazara gelmesin yavrumuz
yirim lan ben onun o kirmizi yanaklarinicokacimcoook
anamm egemizede bak sen masallah masallah allah analı babalı buyutsun canım benim cok tatlı masallahyavrum benim gule gule buyutun inş.
bizlerede en kısa zamanda nasip olsun inş. :Saruboceq:
:mymeka: nan eda zillisi sen benden önce neen doğurdun gıı
aabbbbbooooovvvvv amaniiiinnnn bu nee yavvvv opuyorumnanaktan nan uatnminmi hacı şuna tipsiz demeye nan ayyyyy ben bunu yerimm yaavvvv ööööfffff olsada ısırsam ayolll kime benxi bu yaaaa edaaaa ben sağa benzetemedim nan babayamı benzi buuuuuu:uhm:
öle oldu gıı benim oğlan duramadıııı içerdeee :lepi::lepi:
hade doğurun nan hepinizzz beklemen gariiii çok güzel bişeeeeee böleee kucanda olmasıı koklamasııııı :Saruboceq::Saruboceq:
anam benim sat kardesim doguruyo millet bana oturmaya gelmeye kalkıyo kaydirigubbakcemile3
ayy sadece gülücem bu güzel seyi gordukten soraaa
Allahım bizim guzelliklerimide cok bekletme inş. :))
hade nan ordan sensin tipsiz
aabbbbbooooovvvvv amaniiiinnnn bu nee yavvvv opuyorumnanaktan nan uatnminmi hacı şuna tipsiz demeye nan ayyyyy ben bunu yerimm yaavvvv ööööfffff olsada ısırsam ayolll kime benxi bu yaaaa edaaaa ben sağa benzetemedim nan babayamı benzi buuuuuu:uhm:
anangile selam söleee :roflol:
teyzeye hürmetlerrr buyrunnnnnnnnn hayırlı olsun dediğimizi söölee azcık yalakalık edelim barii laelaelaelaelae
şuursuzz anca mı farkına wardın nan :roflol:
ayyy edacımmm hoşgeldinnnnn
çok tatlııı bi oğlun var maaşallahhh
yanakalr tam sıkmalıkkk
sankim sana benziii bu ufaklık yawwww
güle gülee büyüt oğluşunu canımcım..
murat enişteye benziyo gıı sositososito e kocasını o kaa severse olacağı buyduu sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?