olleeeeyyyşimdi edoşumlan konuştum:1ninca:
egemizin fotolarını koycakmış 1saate kadar :lepi:
lenn görgüsüzz kartanesiii sen özel hastande yapmıcan mı zaten
bide tek kişilik odaya geçersin yeter
özel hastanedekii tek kişilik odalarda 2 tek kişilik bide 3 kişilik fealn koltuk oliii
neyine yetmiii gııııı
yaa bişe olacağından değil ama işte öle deyince çok kötü oldum bendeay aynı vallahi bu analarımıs canlarım yaopuyorumnanaktanbenimkide hasta haliyle yorgan yapmış iki gün önce onu yetiştirmiş ki sakın yapma hazırı var herşeyin artık gerek yok dedimdi..
biz çok kalabalığız 6 kardeşiz canım,ben 5 numarayım annecimin yaşı da var yani,62 yaşında..ankaradan gelicek..üzülme öle şeyleri aklına getirip allah uzun ömür versin :1hug:hepsine..
şimdi edoşumlan konuştum:1ninca:
egemizin fotolarını koycakmış 1saate kadar :lepi:
bolca pzatates kızartttt
yanınaa doomates salatalık doğra peynir meynir
çay demleee al sana yemek :)))
ben yemek yapmadığımda bölee yapıyom...
vardır bee olmaz olur muuuyeter tabi gıı yetmemiii
tek kişilik yok saniim beenn
zeytin karakızın yanına gitmiş eyüydü yaneeeben geldim yineee birazdan yürüyüse cikaciiimmm bi ugriyim bakim doguran varmi dedim
edos hastaneden cikmis sükür anam bu sezeryan olanlar ne cabuk toparlaniyo normal dogum bile böyle kolay toparlanmiyo
kizlar ben bide zeytin i merak ediyorum hic görmedim son günlerde siz rastladiniz mi
edooooooooooooooooşşşşş
balııımmmm ege nediyooooo
ayy çok özledimmmmmm seniii
telin neen yok nan bendeee
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ben geldimmmm hattaaaa biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
Ben geldimmmm hattaaaa biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
nesli levin in resmini eklemis yavrum cok dadlu tombul tombul isirmalik yanaklari var
hosgeldiiiiinnnn edosummm gözün aydin canim acilen resim cabuk bak cikacimmm birazdan göreyim oglusumuzu öyle cikayim
doğru din hacı o donun sahibi suitten aşağı yatmaz yavvvv:roflol::roflol:yok nann onu suitten aşağısı kesmez:roflol::roflol:
galibaaaa:uhm:ya suit dedikleri heralde tek kişilik olii gıı bilmiimkiii
tek kişilik de yeter yosam baa
adamın biri soriidi çok az oda sayısı yaa diidi
fatih ünv.de canımm
yok gııı tek kişiliğe suit diiler orda heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?