2009 Kasm Anneleri

ayy insan böle bebekleri görünce dogurasi gelio bende sabirsizlanmaya basladim bizde kavussak artikin

Edacım gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Maşallah oğluşuna nazar değmesin.

ayyy heççç ayrılmak istemiyom kk nın başından amaa
yemeğimi fırına atmam lazımmmm
sonra da giyinirrrim annemlere gidecuk akşama babam memleketten gelmişşş
fırsattt kalırsaaa gelicem yine koçiş gelene kadarrrr
edacım öptüm canım...

bende bende bendeee alkisalkisalkis
ben kaçtım acill oğlum ağliiiiiiiii
oyyy git gıı ağlatma igiimizii :ecrin_bebek:
sen otur oturduğun yerde konuşma fazla
:mymeka::mymeka::mymeka:

:1ninca: hee zatii az önce karnıma bi ağrı girdi çok tırstım hacıı :1ninca:

aaayyyy aayyyyy oğluşu ağlıymiş bak sen hade get bak anası benim içinde ısırı ver baağane ben ısırırım gelemeyceğimi bili ya gel ısır dii karu orda olsaydım gösterüdüm oğa ben

bende bende bendeee alkisalkisalkis

oyyy git gıı ağlatma igiimizii :ecrin_bebek:

:1ninca: hee zatii az önce karnıma bi ağrı girdi çok tırstım hacıı :1ninca:

kaar ver nan doğurma istinmi isteminmi böle olmaz bi sancı vuriii vazgeçisin sen nasıl normal yapacun bu şekildemi de hade get sezerciğe:roflol::roflol::roflol:

maşallah diyin teyzoşlarııııı
allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aman Allahım bi minik kuş daha gelmiş
Allahım bu ne yakışıklılık yaa Allah Bağışlasın canımm yaaaa

neyse sen sıkma canını müsait değilim de olsun

allahım hepinize sağlıkla yasatsın dünyanın en güzel duygusuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oy maşallah çok tatlı yahu ege bebemızzz...Allah analı babalı büyütüsün.bizde inş hayırlısıyla kucağımıza alırız....
kızlar nasılsınız ne var ne yok nazlım ve martı kavuştu demı bebişlerine...
Allahım bizde kavuşsak bıan önce....
herkes iyi miiii
kenyam canım moralını bozma sakınnn haaa...müsaitd eğilim deyiver yaa
banad akımse gelmedı yardıma bi görümcem geldı ütüyeeee....
sonrada aa neden haber vermedın diyiler arayıp sordukları yokk ben nasıl diyim gelın bana yardıma diye...
boşver bacım herkes kendını düşünüyo sende kendını düşün.....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy edam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş egemin resmini komuş
allahım edooooooşşşşşşşş bu çok datlu ya bal bu şerbeet şekerrr ayy pambık gibi yaaaaaa maşalallhh gıı ne kaa akça pakça tosuncuğum benim ay yavrumm çok şiwin
Rabbim nazarlardan korusun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmm

aman Allahım yaa bu bebişleri Allah korusun hepsi çok tatlııı
kızlar nazar boncuğu felan almadık heçç birimiz galibaa alsak eyüü olacak gabaaa
bide sizlere bişe diyemmm eğer bebişlere göbek adını değişik bi isim koyarsanız
ama kimse bilmeyecek ana ve babasından başkaa
muska mı neyin yapılii yaaa onlar işlemezmiş o isime yapılması gerekirmişş
heçç böle bişe duydunuzmuu

kızlar neslimin kızı levin in resmide burda onada bakınn oda çokk şekerr
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kas305m-anneleri-7643.html

millletkaçtı hep kocişleriniz geldi gaaabaaaa
bende gidemde böreğime bakam bare byeeee

oyy levınımızde çok tatlu ya maşllahhhhhhh canımmm Allah analı babalı büyütüsün neslicimm...
bende hasta hasta pazra gittim geldım yemek yedım yoruldum az dinleneyım gelcem pc başına kızlar....

Son düzenleme:
41 kere maşallah ege bebeğe ne kadar tatlı ay kartanesi haklı yeni doğan bebekler çirkin olur ama bu kasım analar hep güzel doğuruyooooooo

ayyyyyyyy ayyyyyyyyy yerim ben bu bıdığı yaaaaaaa bembeyaz maş.edoşum yaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yaaa bu bebişleri görünce doğurasım geliyor walla
aradan 1 sene geçince özlemişim tabiii:roflol::roflol:
akannehirakannehiryok yaaa ben inanmam böyle şeylere:umursamaz:

oy yerim maşallah sana ya maşallahkız ne güzel bebişler doğurunuz nazar değmesi tütütütütüallah analı babalı güzel günlerde büyütsün inşallah..gözün aydın canım..darısı başımıza olsunn..
ay bu millet mannak mı afedersin,kabul etmeseydin ya:1shok:klava:

Edacım gözün aydın ayyyyy çok tatlu bu maşşallahhhhallahım onu korusun ne kadar doğdu bir ara doğum hikayenide anlat canım ama kendini yorma
Neslicim allahım sizi korumuş senin prensesta çokkkk tatlımaşşallah baıldım yeni nesil bebeleri pek bir güzel oluyor allahım sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…