2009 Kasm Anneleri

e iyi madem ben doğuram takip et beni

he valla yaaaaaa
kız ben niyeti bozdum gibi
sezeryana karar verebilirim heran

takla at hacı anında bebek dışarda vallaha :roflol::roflol:

tugbarif canım ya sadece bu ay almışım 6 kiloyu hamilelik öncesini sordu bende 63 64 lerdeydim dedim sanki biri ölecekmiş gibi somurttuama doğru sölüyo dikkat etmedim ya Allah korusun iç kanama bile geçirebilirsin dedi kilodan dolayı he bide normalde hamileler doğuma kadar 6 kilo alıyo ama sen bi ayda almışın iyi değil dedimafoldumben

kocam dadlı almıs gelıymıs nan ben bırazdan pat diye çıkabülürümm beni özleyin anacımmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden

oglumun elınde ne işi var nan cımbızın delikafadulden eşim sağa benzesın dıyı bende sağa benzesın dıyım dah akarar veremedık nan kıme bensesekı dıyee :roflol: :roflol: :roflol:

niye nan şimdi eli cımbız tutan bir süsü uşak var ortalıkta fenamı olur anasına yardım eder ağda felan eyi olmazmı yavv:roflol::roflol::roflol:

kızlar hepinizi Allah hayırlısıyla kurtarıp bebeişlerinize kavuştursun.bende pazar günü 34 e gircem inş.
biz aralık anneleri sabırsızlanıyoduk.sizleri okuyunca şimdi siz daha fenasınız ki kendimi 37 38. haftada düşünemiyorum..heyecan hatsafada olur herhalde..hepinize bebeişlerinizle sağlıklı sıhhatli çookk uzun yıllara inşşş....

sıkma canını fundacım sebze agırlıklı ye ekmegını azalt almassın korkma canım yürüyüsda yaparsın hem dogumun ıcın hem kalorı yakımı ıcın olur bıter Şeniz

niye nan şimdi eli cımbız tutan bir süsü uşak var ortalıkta fenamı olur anasına yardım eder ağda felan eyi olmazmı yavv:roflol::roflol::roflol:

babasından bağa nah kalır nan delikafadulden erkek kuaförü kocam gelıyy benım eleman dıyııı delikafadulden

amin canım
ben şahsen sabırsızların başını çekmekteyim
allah sağlık sıhhat versin bebelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…