2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım

ya bişey diycem size
benim sağ kasığıma aniden bi ağrı saplanıp geçiyo ne bu şimdi
ayyyyy doğursam haberim olmayacak haaaaakaydirigubbakcemile3

sağol canım hoşbulduk...

dilmuhcum bana sağlık ocağındaki hemşire sancılar belden gelecek kasıktan değil dedi... ablam da adet sancısı gibi oluyo dediydi... yani doğuruyor da olabilirsin bacım... saat tutuyomusun düzenli mi diye

gelir bacım inşallah belki artacaktır,sen say ihmal etme..bugün bende öğlen çok sancı vardı kasıklarda sıcak bi duş aldım rahatlayam diye geçti valla..üşütme sancısıda olabiliyo demek:uhm:

valla ne bilem bacım sayamda çok sık olmuyo saatte bir falan
amaaan sende baya heveslenmişsindir gııı hayırlısı ne edek
:roflol: nan safa malum olurmuş yoksam bağa manum mu oldu neee kafamçokkarıştı

bilmem nan ben arada ver bi ay sık şeyini oturakannehir
o kaaada değil demi aranızada 1 ay var yol bacım yol a.sa.s
karu çıldırdı sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he ya valla sonunda çıldırttınız beni nandelikafadulden
napiyisiniz çatlak karularlaelaelaelaelae
millet yeni gelen bebeleri görünce doğurmak istiyiiiii demek ki tek mannak ben değelmişimm delikafadulden:lepi:
yok bacım beni görmüyonmu nerdeyse zorla çıkarcam bebeyi delikafadulden

doğuracak içime doğdu valla hemde normal pırtlatıvercek aslan dilmuhdelikafaduldendelikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden dogurcam ayyyyyyyyyyyyy dayanamıyım nan tutman beniiiiiiiii

ne nan det otur gelmiyim oraya:mymeka:

slm kızlar geldim dr dan tahmin ettiğim gibi bebişim baş aşağıya gelmiş ama tam oturmamış dedi ona zaman var zatiiiiiii pekte hayırlı haber aldığım sölenemezmafoldumben kilo sorunum var onun dışında bi sorun yok 1ayda 6kilo almışım karnımda ödem olmuş su toplamış baya yiyecekleri yasakladı sorun bende test sonuçlarına baktım şeker hastalığın yok sorun sende dedi kasımın 10una çağırdı bu zamana kadar kilo alma dedi nasıl doğum istediğimi sordu bende tabiki normal dedim bişiy olmadı sürece kiloyu tam net sölemedi ama 2.500 3 e yaklaşmış dedi rahim kasılmalarına ilaç aldım bide mide ekşimesine aldım vitaminleri bidaha içme dedi kan ilacı aldım

delikafadulden delikafadulden delikafadulden dogurcam ayyyyyyyyyyyyy dayanamıyım nan tutman beniiiiiiiii
pooooğğğğğğğğğğğğğ doğurusun boşa bağırma nan bebeyi uyandıracan:roflol::roflol:
bende varım tubışşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ikinizde sıraya girin hade anam hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:

bu gece birini daha doğurtmasak çatlaruk :roflol::roflol:

hade bakam doğurtak şu karuyu el birliğiylen vereliniortakvereliniortakvereliniortak

hadi hacı beeee bi el atıverin yoksam bu çocuk askerliği bekleyecek haaaakaydirigubbakcemile3

canım bilmiyomki bel ağrımda var valla
hiç saymadım saatte tutmadım
dur sıklaşırsa sayam ben
amaaaaaaan hayırlısıyla gelsin istiyom yaa çok sabırsızlandım haaaaaa

ben cok merak edıyom ya yamanımı naısl bısı acaba bagamı babasınamı benzıykı ınsallah gözlerı kiprikleri kocama benzerr kaydirigubbakcemile3 cok sabırsızımdır ben nan bıldınız gıbın deıll hayatta düğüm felan çözemen denerım bır ıkı olmuyosa kapartırım sabrım yok heççç bebeme bı el atamda cıksın garı yııterrrrrrr delikafadulden

maşallah canım kocaman olmuş

hacı kalka bi kocişinlen evde dans disko ne var ne yok yapı ver belki sarsıntıdan sanı neyn gelür sancılar sıklaşır heee hade bacım kalk çıkar bu gece şunua.sa.sa.s

dilmuh çok seviniyom doğur gııııııııı sen doğurmazsan ben sırayı bozarım haaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

ben sağa tarif edem anacım
beyaz tenli
bolca çilliiiii
iri dötlü
koca göbekli elinde cımbız olan bi bebe görürsen o senin uşaktır hacıııııııııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hacı kalka bi kocişinlen evde dans disko ne var ne yok yapı ver belki sarsıntıdan sanı neyn gelür sancılar sıklaşır heee hade bacım kalk çıkar bu gece şunua.sa.sa.s

nan kocam evde deelki
kendi başıma dans etsem olmamı kaydirigubbakcemile3
nan dansnan geleydi gelirdi benimki şimdiye kadar

kociş aradı az önce ne yapıyon diyo
dedim ne yapam kk da karılar doğurmuş bende onlara bakıyom
ben oturuyom millet doğuruyo offffff
adam bişey demedi ne desin artık

ne demek iyi haberlerlen gelmedim yaaa:mymeka: daha nolcakk çok şükür bebemizin sağlığı durumu iyi :Saruboceq: ne var yanii biras fazla kilo almışsann offf bu doktorlarda adamı strese sokmasa olmuyo heee Çok üzgünüm çoook
ya kızlar başka kim doğurdu bugün iki kişi vardı
bugün nazlı ve mart doğum yaptılar ama hiç haber yok dahaa

abowwwwwwww bu bendende çatlak çıktıııı delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

bu gece birini daha doğurtmasak çatlaruk :roflol::roflol:
hade bakam doğurtak şu karuyu el birliğiylen vereliniortakvereliniortakvereliniortak
amannnn ben olmim allahım,yalnızım kız bu gece:1shok:
sen hele bi doğur artık peşinden gelebülürüm,yarım 38 e giriyom bendehihoyyythihoyyyt

canım üzme sakın kendini,kötü bişiy yokmuşki sadece yediklerne dikkat edicen,şekerde çıkmamış bak..önemli olan bebeişin..tam söylememiş kilosunu ama sağlığı önemli kilosu da zaten o aralıkta gayet iyi:1hug:

beyaz tenli
bolca çilliiiii
iri dötlü

oglumun elınde ne işi var nan cımbızın delikafadulden eşim sağa benzesın dıyı bende sağa benzesın dıyım dah akarar veremedık nan kıme bensesekı dıyee :roflol: :roflol: :roflol:

beyaz tenli
bolca çilliiiii
iri dötlü
:roflol: :roflol: :roflol:
olmaz bacım bekle sıranı
anaaaaam ne meraklıymışınız sıramı çalmaya haaaaaaklava:

kızım sıra mı kaldııııııı delikafadulden elini çabuk tutan doğuruyoooo ayoll sen daha oturr:roflol: bu gidişlen hepimiz doğururuk senlen kartanesii böölee bön bön bakarsınızz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…