hoşgeldin canım
ya bişey diycem size
benim sağ kasığıma aniden bi ağrı saplanıp geçiyo ne bu şimdi
ayyyyy doğursam haberim olmayacak haaaaakaydirigubbakcemile3
gelir bacım inşallah belki artacaktır,sen say ihmal etme..bugün bende öğlen çok sancı vardı kasıklarda sıcak bi duş aldım rahatlayam diye geçti valla..üşütme sancısıda olabiliyo demek:uhm:
:roflol: nan safa malum olurmuş yoksam bağa manum mu oldu neee kafamçokkarıştı
o kaaada değil demi aranızada 1 ay var yol bacım yol a.sa.s
karu çıldırdı sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok bacım beni görmüyonmu nerdeyse zorla çıkarcam bebeyi delikafaduldennapiyisiniz çatlak karularlaelaelaelaelae
millet yeni gelen bebeleri görünce doğurmak istiyiiiii demek ki tek mannak ben değelmişimm delikafadulden:lepi:
Şeniz Şeniz Şenizdoğuracak içime doğdu valla hemde normal pırtlatıvercek aslan dilmuhdelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden dogurcam ayyyyyyyyyyyyy dayanamıyım nan tutman beniiiiiiiii
pooooğğğğğğğğğğğğğ doğurusun boşa bağırma nan bebeyi uyandıracan:roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden dogurcam ayyyyyyyyyyyyy dayanamıyım nan tutman beniiiiiiiii
bende varım tubışşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu gece birini daha doğurtmasak çatlaruk :roflol::roflol:
hade bakam doğurtak şu karuyu el birliğiylen vereliniortakvereliniortakvereliniortak
sağol canım hoşbulduk...
dilmuhcum bana sağlık ocağındaki hemşire sancılar belden gelecek kasıktan değil dedi... ablam da adet sancısı gibi oluyo dediydi... yani doğuruyor da olabilirsin bacım... saat tutuyomusun düzenli mi diye
slm kızlar geldim dr dan tahmin ettiğim gibi bebişim baş aşağıya gelmiş ama tam oturmamış dedi ona zaman var zatiiiiiii pekte hayırlı haber aldığım sölenemezmafoldumben kilo sorunum var onun dışında bi sorun yok 1ayda 6kilo almışım karnımda ödem olmuş su toplamış baya yiyecekleri yasakladı sorun bende test sonuçlarına baktım şeker hastalığın yok sorun sende dedi kasımın 10una çağırdı bu zamana kadar kilo alma dedi nasıl doğum istediğimi sordu bende tabiki normal dedim bişiy olmadı sürece kiloyu tam net sölemedi ama 2.500 3 e yaklaşmış dedi rahim kasılmalarına ilaç aldım bide mide ekşimesine aldım vitaminleri bidaha içme dedi kan ilacı aldım
hadi hacı beeee bi el atıverin yoksam bu çocuk askerliği bekleyecek haaaakaydirigubbakcemile3
canım bilmiyomki bel ağrımda var valla
hiç saymadım saatte tutmadım
dur sıklaşırsa sayam ben
amaaaaaaan hayırlısıyla gelsin istiyom yaa çok sabırsızlandım haaaaaa
pooooğğğğğğğğğğğğğ doğurusun boşa bağırma nan bebeyi uyandıracan:roflol::roflol:
ikinizde sıraya girin hade anam hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:
ben cok merak edıyom ya yamanımı naısl bısı acaba bagamı babasınamı benzıykı ınsallah gözlerı kiprikleri kocama benzerr kaydirigubbakcemile3 cok sabırsızımdır ben nan bıldınız gıbın deıll hayatta düğüm felan çözemen denerım bır ıkı olmuyosa kapartırım sabrım yok heççç bebeme bı el atamda cıksın garı yııterrrrrrr delikafadulden
hacı kalka bi kocişinlen evde dans disko ne var ne yok yapı ver belki sarsıntıdan sanı neyn gelür sancılar sıklaşır heee hade bacım kalk çıkar bu gece şunua.sa.sa.s
ne demek iyi haberlerlen gelmedim yaaa:mymeka: daha nolcakk çok şükür bebemizin sağlığı durumu iyi :Saruboceq: ne var yanii biras fazla kilo almışsannslm kızlar geldim dr dan tahmin ettiğim gibi bebişim baş aşağıya gelmiş ama tam oturmamış dedi ona zaman var zatiiiiiii pekte hayırlı haber aldığım sölenemezmafoldumben kilo sorunum var onun dışında bi sorun yok 1ayda 6kilo almışım karnımda ödem olmuş su toplamış baya yiyecekleri yasakladı sorun bende test sonuçlarına baktım şeker hastalığın yok sorun sende dedi kasımın 10una çağırdı bu zamana kadar kilo alma dedi nasıl doğum istediğimi sordu bende tabiki normal dedim bişiy olmadı sürece kiloyu tam net sölemedi ama 2.500 3 e yaklaşmış dedi rahim kasılmalarına ilaç aldım bide mide ekşimesine aldım vitaminleri bidaha içme dedi kan ilacı aldım
bugün nazlı ve mart doğum yaptılar ama hiç haber yok dahaaya kızlar başka kim doğurdu bugün iki kişi vardı
ben cok merak edıyom ya yamanımı naısl bısı acaba bagamı babasınamı benzıykı ınsallah gözlerı kiprikleri kocama benzerr kaydirigubbakcemile3 cok sabırsızımdır ben nan bıldınız gıbın deıll hayatta düğüm felan çözemen denerım bır ıkı olmuyosa kapartırım sabrım yok heççç bebeme bı el atamda cıksın garı yııterrrrrrr delikafadulden
dilmuh çok seviniyom doğur gııııııııı sen doğurmazsan ben sırayı bozarım haaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
çatırdıı senden önce dogurcam nan ben opuyorumnanaktan
amannnn ben olmim allahım,yalnızım kız bu gece:1shok:bu gece birini daha doğurtmasak çatlaruk :roflol::roflol:
hade bakam doğurtak şu karuyu el birliğiylen vereliniortakvereliniortakvereliniortak
sen hele bi doğur artık peşinden gelebülürüm,yarım 38 e giriyom bendehihoyyythihoyyytvalla ne bilem bacım sayamda çok sık olmuyo saatte bir falan
amaaan sende baya heveslenmişsindir gııı hayırlısı ne edek
bilmem nan ben arada ver bi ay sık şeyini oturakannehir
he ya valla sonunda çıldırttınız beni nandelikafadulden
yok bacım beni görmüyonmu nerdeyse zorla çıkarcam bebeyi delikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz
ne nan det otur gelmiyim oraya:mymeka:
slm kızlar geldim dr dan tahmin ettiğim gibi bebişim baş aşağıya gelmiş ama tam oturmamış dedi ona zaman var zatiiiiiii pekte hayırlı haber aldığım sölenemezmafoldumben kilo sorunum var onun dışında bi sorun yok 1ayda 6kilo almışım karnımda ödem olmuş su toplamış baya yiyecekleri yasakladı sorun bende test sonuçlarına baktım şeker hastalığın yok sorun sende dedi kasımın 10una çağırdı bu zamana kadar kilo alma dedi nasıl doğum istediğimi sordu bende tabiki normal dedim bişiy olmadı sürece kiloyu tam net sölemedi ama 2.500 3 e yaklaşmış dedi rahim kasılmalarına ilaç aldım bide mide ekşimesine aldım vitaminleri bidaha içme dedi kan ilacı aldım
ben sağa tarif edem anacım
beyaz tenli
bolca çilliiiii
iri dötlü
koca göbekli elinde cımbız olan bi bebe görürsen o senin uşaktır hacıııııııııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:ben sağa tarif edem anacım
beyaz tenli
bolca çilliiiii
iri dötlü
koca göbekli elinde cımbız olan bi bebe görürsen o senin uşaktır hacıııııııııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
olmaz bacım bekle sıranı
anaaaaam ne meraklıymışınız sıramı çalmaya haaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?