2009 Kasm Anneleri

doguruyimm nan doguriyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden
nahhh doğurursun nan haftan kadar konuş:mymeka::mymeka:
ayyyy hiç bana çekmemiş haa çok inatçı
ne edem bacım hayırlısı olsun artık
bende nasıl hevesleniyom anlatamam

hoşgeldin gııııı
ne edek işte geldim gene yalnız başıma

hoşbuldum şekerim

bende merak ettiydim dilmuh nerde die kocişin evdemiş dimek..korkma kız dur bakalım,zaten hep bişey çıkyo herkes sezercik oluyo..normalde açılışı ilk sen yap da cesaret ver kuzucum bizehihoyyythihoyyyt

valla bilmiyom bacım açılış maçılış geçtim artık
galiba sabır bitti bende
rüyalarda deli ediyo beni
sürekli mi?boşver sen kk yı konsantre ol sancılara kız:1shok:

bacım öğlenden beri arada vurup geçiyo
hiç sanmıyom sancı olsun bacım
ama bugün biraz garibim
ya kasıkta ani ağrı oluyo
kasılma var arada
bide şeyimde bi acı oluyo
bünyem sapıttı iyimikaydirigubbakcemile3

doğum yapan tüm anneciklerimize geçmiş olsun diyeyim önce...

hahh levinin fotosunu buldum baktım en sonunda.......ne kadar tatlılar bunlar yaaaaaa... hayırlısıyla darısı başımıza olsun...

gelir bacım inşallah belki artacaktır,sen say ihmal etme..bugün bende öğlen çok sancı vardı kasıklarda sıcak bi duş aldım rahatlayam diye geçti valla..üşütme sancısıda olabiliyo demek:uhm:

deeeeeeeeeeeeeeet nan otur oturduğun yerde
valla doğurursan hiç üşenmem gelirim oraya lohusa mohusa dinlemem yolarım haaaaaaaa:roflol:

o kaaada değil demi aranızada 1 ay var yol bacım yol a.sa.s
karu çıldırdı sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napiyisiniz çatlak karularlaelaelaelaelae
millet yeni gelen bebeleri görünce doğurmak istiyiiiii demek ki tek mannak ben değelmişimm delikafadulden:lepi:

o kaaada değil demi aranızada 1 ay var yol bacım yol a.sa.s
karu çıldırdı sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden dogurcam ayyyyyyyyyyyyy dayanamıyım nan tutman beniiiiiiiii

napiyisiniz çatlak karularlaelaelaelaelae
millet yeni gelen bebeleri görünce doğurmak istiyiiiii demek ki tek mannak ben değelmişimm delikafadulden:lepi:
bu gece birini daha doğurtmasak çatlaruk :roflol::roflol:
doğuracak içime doğdu valla hemde normal pırtlatıvercek aslan dilmuhdelikafaduldendelikafadulden

hade bakam doğurtak şu karuyu el birliğiylen vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…