ohoooooooooooooo ayol yattığın yerdenmi doğuracadun öle olsaydı şimdiye kaa doğurmuştun demekki yatarak olmimiş kalkacaksın anacım a.sa.s
ben hanımın çiftliğine bakıyom :1ninca:melekler korusun başladı kaçıyım bennhihoyyythihoyyyt
ayy karının dötü tutuştuu :roflol:he valla yaaaaaa
kız ben niyeti bozdum gibi
sezeryana karar verebilirim heran
ben iki hafta gittiğimde bebek fazla büyümemiştii bendee walla 2 haftadır öküz gibin ne buluyosam yiyom kilo falanda umrumda değell hemdee şu anda 84 kiloyum yanii yeterki bebeler sağlıcakla gelsintugbarif canım ya sadece bu ay almışım 6 kiloyu hamilelik öncesini sordu bende 63 64 lerdeydim dedim sanki biri ölecekmiş gibi somurttuama doğru sölüyo dikkat etmedim ya Allah korusun iç kanama bile geçirebilirsin dedi kilodan dolayı he bide normalde hamileler doğuma kadar 6 kilo alıyo ama sen bi ayda almışın iyi değil dedimafoldumben
dadlu muuu cokacimcoook daha yeni yimek yedim ne giderdi üstüne şimdi heee cokacimcoookkocam dadlı almıs gelıymıs nan ben bırazdan pat diye çıkabülürümm beni özleyin anacımmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden
zaten bu bebe büyük ihtimal dükkanda büyüücekniye nan şimdi eli cımbız tutan bir süsü uşak var ortalıkta fenamı olur anasına yardım eder ağda felan eyi olmazmı yavv:roflol::roflol::roflol:
sağol canımm opuyorumnanaktankızlar hepinizi Allah hayırlısıyla kurtarıp bebeişlerinize kavuştursun.bende pazar günü 34 e gircem inş.
biz aralık anneleri sabırsızlanıyoduk.sizleri okuyunca şimdi siz daha fenasınız ki kendimi 37 38. haftada düşünemiyorum..heyecan hatsafada olur herhalde..hepinize bebeişlerinizle sağlıklı sıhhatli çookk uzun yıllara inşşş....
vereliniortak :roflol:sen dötünü kaldırana kadar bütün kk doğurursırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kafamçokkarıştı
ne kalmışkii doğumuna ne güzel yaa ay geçermi zaman 38 leri görmek içinmirmirmirmir
hanımın çiftliği başladımı kızlar
siz en iyisi bi dükkan açın böle ayrı gayrı olmaz bebeyi ikiyemi bölceniza.s
ben hanımın çiftliğine bakıyom :1ninca:
ayy karının dötü tutuştuu :roflol:
ben iki hafta gittiğimde bebek fazla büyümemiştii bendee walla 2 haftadır öküz gibin ne buluyosam yiyom kilo falanda umrumda değell hemdee şu anda 84 kiloyum yanii yeterki bebeler sağlıcakla gelsin
dadlu muuu cokacimcoook daha yeni yimek yedim ne giderdi üstüne şimdi heee cokacimcoook
zaten bu bebe büyük ihtimal dükkanda büyüücek
soorada ya manikürcü olur yada ağdacııı :roflol:
sağol canımm opuyorumnanaktan
biz çok sabırsızlanıyoruzz baksana birbirimizi yicez nerdeyseee delikafadulden
vereliniortak :roflol:
ben gidim dizimi izleyecem bi yandanda örgü örecem terapi oli bağa vallaha gelürüm yine
ben cıkıyooom bacılar kocam 2 dk gelıom dıdııı öptüm sizi dilmuh dogur sabaha yoksam ben cıkaracum haaa
canım benım sakın moralını bozma.sebze ağırlıklı beslen hergün yürüyüşe çık,bol su iç.kepeklı ekmek ye...tatlıdan hamurişlerinden uzak dur azcık sabredıceksın canım.sakın kötü şeyler getirme tatlım oldu mu...ayın 10 unda güsel haberlerle gelceksın canımmmmslm kızlar geldim dr dan tahmin ettiğim gibi bebişim baş aşağıya gelmiş ama tam oturmamış dedi ona zaman var zatiiiiiii pekte hayırlı haber aldığım sölenemezmafoldumben kilo sorunum var onun dışında bi sorun yok 1ayda 6kilo almışım karnımda ödem olmuş su toplamış baya yiyecekleri yasakladı sorun bende test sonuçlarına baktım şeker hastalığın yok sorun sende dedi kasımın 10una çağırdı bu zamana kadar kilo alma dedi nasıl doğum istediğimi sordu bende tabiki normal dedim bişiy olmadı sürece kiloyu tam net sölemedi ama 2.500 3 e yaklaşmış dedi rahim kasılmalarına ilaç aldım bide mide ekşimesine aldım vitaminleri bidaha içme dedi kan ilacı aldım
Allah sizi napmasın ya güldürdünüz benıııı nan bırakın dılmuhum doğursun önden kız bekleyıp durııı psikolojık baskı yapmayın nannn...ben cok merak edıyom ya yamanımı naısl bısı acaba bagamı babasınamı benzıykı ınsallah gözlerı kiprikleri kocama benzerr kaydirigubbakcemile3 cok sabırsızımdır ben nan bıldınız gıbın deıll hayatta düğüm felan çözemen denerım bır ıkı olmuyosa kapartırım sabrım yok heççç bebeme bı el atamda cıksın garı yııterrrrrrr delikafadulden
ohh bugün kremim geldi lansinoh
sürdüm bile
nan ahanda moda bilem girdim haaaaaaaaaaaa
göğüs pedide kullandım anaaaaaam valla içim bi garip oldu haaaaaaaaa
ben gidim dizimi izleyecem bi yandanda örgü örecem terapi oli bağa vallaha gelürüm yine
kızlar iyi akşamlar hepinize ya sanırım benden su sızıyor bi anormallik hissediyorum.şimdi dr ardık gel bi bakalım dedi.pazar günü nişan geldi demişdim ya o günden bu yana azar azar akıntı gibiydi ama bugün hiç durmadı bide hafifi hafif kasılmalarım var ama çok hafifi sancı değil yani.ama sanırım sıvı kaybı bu fikri olan varmı yada kızlardan başka bunu yaşayan.ben birazdan gidiyorum dr a....
canım benım sakın moralını bozma.sebze ağırlıklı beslen hergün yürüyüşe çık,bol su iç.kepeklı ekmek ye...tatlıdan hamurişlerinden uzak dur azcık sabredıceksın canım.sakın kötü şeyler getirme tatlım oldu mu...ayın 10 unda güsel haberlerle gelceksın canımmmm
Allah sizi napmasın ya güldürdünüz benıııı nan bırakın dılmuhum doğursun önden kız bekleyıp durııı psikolojık baskı yapmayın nannn...
ayyy bebişleri görünce insan doğsunda hemen sevım diyo demıııı...Rabbım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebelerimize.....
güle güle kullan cnaım bende küçük boyunu aldımdı...
nasılsın bacımmm iyi misin....görülşemıyoruz pek sık...
bende uyuyaklamışım.az lımon sıkıp geleyım iççem de şu hastalıklı halım geç.sin......
nan dilmuh 11 yaşındaki çocuk bilem doğurmuş sen hala bekle hacııı:roflol:
gögüs kremi ne zaman kullanılmalı benim 34+3 günlük hamileyim başlamalımıyım
selam canımkızlaaaar selammm
annemler geldııı
kızlar iyi akşamlar hepinize ya sanırım benden su sızıyor bi anormallik hissediyorum.şimdi dr ardık gel bi bakalım dedi.pazar günü nişan geldi demişdim ya o günden bu yana azar azar akıntı gibiydi ama bugün hiç durmadı bide hafifi hafif kasılmalarım var ama çok hafifi sancı değil yani.ama sanırım sıvı kaybı bu fikri olan varmı yada kızlardan başka bunu yaşayan.ben birazdan gidiyorum dr a....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?