2009 Kasm Anneleri

ohoooooooooooooo ayol yattığın yerdenmi doğuracadun öle olsaydı şimdiye kaa doğurmuştun demekki yatarak olmimiş kalkacaksın anacım a.sa.s

yok nan oturamıyomki ohooooooo nerdeeeeeee
yemek ev işi ohoooo kim yapıyo nan
ama kaplumbağa hızıynan oluyoo hepsi ne edem

melekler korusun başladı kaçıyım bennhihoyyythihoyyyt
ben hanımın çiftliğine bakıyom :1ninca:
he valla yaaaaaa
kız ben niyeti bozdum gibi
sezeryana karar verebilirim heran
ayy karının dötü tutuştuu :roflol:
ben iki hafta gittiğimde bebek fazla büyümemiştii bendee walla 2 haftadır öküz gibin ne buluyosam yiyom kilo falanda umrumda değell hemdee şu anda 84 kiloyum yanii yeterki bebeler sağlıcakla gelsin
kocam dadlı almıs gelıymıs nan ben bırazdan pat diye çıkabülürümm beni özleyin anacımmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden
dadlu muuu cokacimcoook daha yeni yimek yedim ne giderdi üstüne şimdi heee cokacimcoook
niye nan şimdi eli cımbız tutan bir süsü uşak var ortalıkta fenamı olur anasına yardım eder ağda felan eyi olmazmı yavv:roflol::roflol::roflol:
zaten bu bebe büyük ihtimal dükkanda büyüücek
soorada ya manikürcü olur yada ağdacııı :roflol:
sağol canımm opuyorumnanaktan
biz çok sabırsızlanıyoruzz baksana birbirimizi yicez nerdeyseee delikafadulden
sen dötünü kaldırana kadar bütün kk doğurursırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vereliniortak :roflol:

siz en iyisi bi dükkan açın böle ayrı gayrı olmaz bebeyi ikiyemi bölceniza.s

kocamın ayrı yerde benım ayrı yerde zaten dükkanımız birleştiremeyik hacuu benim müsterı bu çevrede onunkı orda olmıyı yanı çoçuk neyı ısterse artık biz ögretelımde o ıster yapar ıster yapmazz ergenlık cagına geldımı benım yanıma gelır velett :lepi:

he nan tutuştum hemde nasıl

ohh bugün kremim geldi lansinoh
sürdüm bile
nan ahanda moda bilem girdim haaaaaaaaaaaa
göğüs pedide kullandım anaaaaaam valla içim bi garip oldu haaaaaaaaa

iyi akşamlar hepinize.tekrar hayırlısıyla kavuşursunuz inş. minişlerinize.a.s.

ben cıkıyooom bacılar kocam 2 dk gelıom dıdııı öptüm sizi dilmuh dogur sabaha yoksam ben cıkaracum haaa

canım benım sakın moralını bozma.sebze ağırlıklı beslen hergün yürüyüşe çık,bol su iç.kepeklı ekmek ye...tatlıdan hamurişlerinden uzak dur azcık sabredıceksın canım.sakın kötü şeyler getirme tatlım oldu mu...ayın 10 unda güsel haberlerle gelceksın canımmmm
Allah sizi napmasın ya güldürdünüz benıııı nan bırakın dılmuhum doğursun önden kız bekleyıp durııı psikolojık baskı yapmayın nannn...
ayyy bebişleri görünce insan doğsunda hemen sevım diyo demıııı...Rabbım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebelerimize.....

ohh bugün kremim geldi lansinoh
sürdüm bile
nan ahanda moda bilem girdim haaaaaaaaaaaa
göğüs pedide kullandım anaaaaaam valla içim bi garip oldu haaaaaaaaa

güle güle kullan cnaım bende küçük boyunu aldımdı...
nasılsın bacımmm iyi misin....görülşemıyoruz pek sık...
bende uyuyaklamışım.az lımon sıkıp geleyım iççem de şu hastalıklı halım geç.sin......

kızlar iyi akşamlar hepinize ya sanırım benden su sızıyor bi anormallik hissediyorum.şimdi dr ardık gel bi bakalım dedi.pazar günü nişan geldi demişdim ya o günden bu yana azar azar akıntı gibiydi ama bugün hiç durmadı bide hafifi hafif kasılmalarım var ama çok hafifi sancı değil yani.ama sanırım sıvı kaybı bu fikri olan varmı yada kızlardan başka bunu yaşayan.ben birazdan gidiyorum dr a....

nısan geldıyse dr bıse dwemedımı canım

ayyy görüşemedik canım valla
bende iyiyim şükür
sen nasılsın

nan dilmuh 11 yaşındaki çocuk bilem doğurmuş sen hala bekle hacııı:roflol:

he ya işte ondan yazdım ya size
ben beceriksiz
gögüs kremi ne zaman kullanılmalı benim 34+3 günlük hamileyim başlamalımıyım

canım ben bugün başladım valla
sen bekle bence
çünkü erken doğuma neden olabiliyomuş
kızlaaaar selammm

annemler geldııı
selam canım
gözün aydın

aaaa canım valla hiçbi fikrim yokki
sen dr git gelince bizede yaz emi
allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…