kaç haftalık ken doğum yaptın normal dogummu yaptın. ayy çok heyecanlıyım bir an önce gelse benım bebişte ama korkuyorumda anneliği becerememekten:1no2:
he son haftandada onu büyüt bariiikaydirigubbakcemile3
ben kacıommmm sonra uğrarım yine öpüldünüssssssssssssssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tam 37 + 0 da doğurdum canım normal doğum için yattım 2 gün suni sancı vs verdiler acılmam olmayınca kendi istegimle sezeryan oldum sekerim hiç korkma hersey yolunu buluo bi bakmıssın anne olmussun opuyorumnanaktan
bende sezeryan istiyorum öyle de olacak bır aksilik olmazsa. kaç gün yattın hemen kalkabıldınmı.
anammm burdayım bacımmm bende tv seyredıyom bı yandan bi duş alsam çok iyi olcak ama evdede kımse yok 5 dk girip çıksam mı nee...
zaten uyku setini yorganları yıkamaya verdım...
kayınvalidemın yorganı kaldıydı çift kişilik anam ne ağır altında eziliyorum valla...p.tesi gelse bari yorganlarımız yaa...kütük gibi bu yorgannn
ıhlamur içip duriiimmm
hanımın çiftliini izliimmm bi yandan daa
afiyet olsun canım
kız herkeste bi hastalık haa
bende iyileştim ama burnumun tıkanıklığı geçmiyo deli ediyo
anam sorma yaa sabah boğazım ağriidi nezle oldum resmen yaa bebişim doğmasa bari iileşmeden akannehir
anam sorma yaa sabah boğazım ağriidi nezle oldum resmen yaa bebişim doğmasa bari iileşmeden akannehir
mafoldumbenneım bı gidiiiiiiiiiiyyyii bi geliyiiiiiiiii en ıyısı uyumak he kızlar
unicim nasılsın canım
iyiyim tatlım çok şükür... kaydirigubbakcemile3
bu sabah gittik çapaya pediatrik nörologla görüştük...
önce benim dr.a sordum eğer size diil de başka bi dr.a gitseydik bunu öğrenebilicek miydik diye..hayır tüm dünya standardında bebeklere 24-26. haftalarda ayrıntılı bakılır o kadar ama ben sana her ay bakıyorum dedi... yani sizin bebekte de o dönemde sorun görülmüyodu her ay bakmasaydım senin de haberin olmıycaktı dedi...
normal bebeklerde % 2 olan risk bizde kanalcık 1 mm geniş olduğu için %3 müş.. yani pek önemsenecek bişey diilmiş aslında...
bu kanalcıklardaki genişleme bebeklerin hiperaktivite belirtisi gösterme itimalini doğuruyomuş...ama hiperaktivitenin asıl nedeni bu diilmiş...yani bütün testleri çok normal olup da doğduğunda bi sürü sorunla karşılaştığımız bebekler de var sizin riskiniz bunlardan çok da fazla diil aslında dedi.. şimdi bu adamlar bi komisyon kurmuşlar türkiyede bu kadar kapsamlı olarak bu olayı araştıran sadece çapadaki bu komisyonmuş... bi istatistik oluşturmaya çalışıyolar..yani dünyadaki vakalara bakıp diil türkiye yüzdelerini vermek istiyolar...anladığım kadarıyla biz de bu araştırmanın bi parçası olduk...yani şu kadar kişide şu vaka görüldü sonrasında şu kadarında şu sorun oldu ya da olmadı diycekler...
neyse işte...bu da geldi geçti...artık hiç düşünmicem... benim minik prensesime hiç bişey olmıycak cin gibi akıllı olucak...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben tüm yorganlarımı ,halılarımı yıkamaya verdım bu ay çok çamaşır yıkadım makınede bide benuım makine tek kişilik yıkayabiliyo.çift kişilği almıyoda ondan...bu eski yorgana kaldık altından kalkamıyoz ağırlığından....kaydirigubbakcemile3bacım valla ben evde kociş yokken girmiyom duşa
hatta bugün duştayken hapşurdum offf kasığıma bi ardı saplandı çok korktum yaaa
sende beklesen kocanı aslında iyi olur ama sen bilirsin tabi
kız ne yorgan yıkaması anlamadım
uyku setini makinayamı atcan
öyleyse at kolay gele
bende yeni bi uyku seti alam diyom emme burda hiç gezemem valla mağaza mağaza
canım geçmiş olsun bende 3 gündür gribim yaa boğazlarım şiş,burnum bi tıkanıp bi akmaya başlıı.bende hep lımon sıkıp içiyom bal yutuyorum.ıhlamurda iyi gelır lımon da koy bacım..Allahımö cabucak atlatırız inşş...ıhlamur içip duriiimmm
hanımın çiftliini izliimmm bi yandan daa
bende de net gidip gelıyı kaldırıp atıcanm adsl i demek kı sorun bi benım nette değil.uyu bacım uykun varsa ne güsel iştemafoldumbenneım bı gidiiiiiiiiiiyyyii bi geliyiiiiiiiii en ıyısı uyumak he kızlar
iyiyim tatlım çok şükür... kaydirigubbakcemile3
bu sabah gittik çapaya pediatrik nörologla görüştük...
önce benim dr.a sordum eğer size diil de başka bi dr.a gitseydik bunu öğrenebilicek miydik diye..hayır tüm dünya standardında bebeklere 24-26. haftalarda ayrıntılı bakılır o kadar ama ben sana her ay bakıyorum dedi... yani sizin bebekte de o dönemde sorun görülmüyodu her ay bakmasaydım senin de haberin olmıycaktı dedi...
normal bebeklerde % 2 olan risk bizde kanalcık 1 mm geniş olduğu için %3 müş.. yani pek önemsenecek bişey diilmiş aslında...
bu kanalcıklardaki genişleme bebeklerin hiperaktivite belirtisi gösterme itimalini doğuruyomuş...ama hiperaktivitenin asıl nedeni bu diilmiş...yani bütün testleri çok normal olup da doğduğunda bi sürü sorunla karşılaştığımız bebekler de var sizin riskiniz bunlardan çok da fazla diil aslında dedi.. şimdi bu adamlar bi komisyon kurmuşlar türkiyede bu kadar kapsamlı olarak bu olayı araştıran sadece çapadaki bu komisyonmuş... bi istatistik oluşturmaya çalışıyolar..yani dünyadaki vakalara bakıp diil türkiye yüzdelerini vermek istiyolar...anladığım kadarıyla biz de bu araştırmanın bi parçası olduk...yani şu kadar kişide şu vaka görüldü sonrasında şu kadarında şu sorun oldu ya da olmadı diycekler...
neyse işte...bu da geldi geçti...artık hiç düşünmicem... benim minik prensesime hiç bişey olmıycak cin gibi akıllı olucak...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?