2009 Kasm Anneleri

bende düşünemiyom ki
zaten 42 olursa direkt sezeryan
nan o kadar bebeyi nasıl çıkarak dimi amakaydirigubbakcemile3

canım zaten 40 ı geçirmiyolar...tehlikeli oluyo diye...
benim dr doğum yaklaştı şimdi hareketlerini kontrol altında tutucaz dedi...yemeklerden sonra ilk yarım saat içinde en az 2 hareket şartmış... hareketleri azaldıysa hemen haber vericeksin bebek anne karnında oksijensiz kalırsa o çok büyük bi tehlike dedi...

valla bacım gece gündüz dua ediyom hayırlısıyla gelsin artık diye

bende öyle canim geceleri uyku tutmuyor artik.. sancim olsada sabaha kadar geciyor.. hayirlisi olsun.. elbet bi vakti var icerde durcak degiller ya.. ama özlem kocaman oldu artik.. Allahim en yakin zamanda kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

:1shok::1shok:kız 42 de bebeler kesin 4-4.5 kilo olur..bizim kukular çatlar beedelikafadulden:kedi:

yok bacım 4,5 kilo baba ordan çıkmaz ben diyim ki ben zaten tehlikeye atmam valla
doktor sezeryan derse hemen sezeryan olurum
hiç farketmez benim için

evet ya benim doktorda öyle dedi

amiiiiiiiiiiiiiiin

selam karular nediniz

uni geçmiş olsun datlum bak bişecikler yokmuş bebende rabbim kavuştursun inşallah allah kimseye yaşatmasın öle kötü olaylar

saol tatlımmm... aminnn... inş :Saruboceq:

Nesliiiiiiiiiiiii şimdi gördüm kızının resmini ....ooyyy maşallahhhh çok tatlı bişeyyy...

valla kizlar burda 10 güne kadar bekletiyorlarmis.. yengemde 40+10 da dogurdu.. gerci yigenim 3300 dogdu belki kiloylada ilgili bilmiyorum.. ama bebek yada anne icin ölümcül bi durum yoksa normal dogumdada diretiyorlar.. sezeryanin lafini bile ettirmediler bana ne kendi doktorum nede hastanedekiler..

saolun kızlar allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...sezeryan kararı alıncak çok stres yaptım ya...günü belli olunca insan tuhaf oluyo...

yok bacım 4,5 kilo baba ordan çıkmaz ben diyim ki ben zaten tehlikeye atmam valla
doktor sezeryan derse hemen sezeryan olurum
hiç farketmez benim için

tabii canım,ben acayip korkuyorum sezeryandan ama mecbur kalınca tabi yapcak bişimiz yok,bebişler önemli..

üfff benim kocis catladi.. pc de isi varmis.. kalk diye dürtüp duruyor.. yarina bol dogum haberi aliriz insallah.. ama kücükler siz durun 38-39lular ciksin sahaya.. iyi geceler hepinize.. kendinize iyi bakin.. dogum arifesinde hastalanmayin sakin..

canım benim doktor 40.haftaya kadar bekleriz
sonra bi hafta daha müsade ederiz dedi
ben bu haftadan sonra kararımı veririm artık
çünkü benim bebe biraz büyük çıkmıştı zaten
e normal doğumla atmam istemiyorum riske allah korusun
ben sezeryan olmayacam diye çocuğumu tehlikeye atamam

öööffff yine hafta sonuna giriyoz yaaaa heç sevmim ben bu hafta sonlarını heç bişe olmi tv larde beeeeeeeeeeee

slm kızlar sezeryandan korkmanıza gerek yok.
içinizi ferah tutun...

benim satım 6 şubattı.
4 kasımda doğurcam kısmetse sezeryan.
sadece biraz erken doğuyo normal doğuma göre.

içinizi ferah tutun...

benim satım 6 şubattı.

içinizi ferah tutun...

benim satım 6 şubattı.

yok valla ben korkmuyom zaten
canaım hayırlı olsun bu arada
bu neya yarım saatir giremiyom siteye..çen çen siteyi çökerttik yine kasım analarıhihoyyyt

ayyyyy beni deli etti site haaaaa

içinizi ferah tutun...

benim satım 6 şubattı.

insanın başına ilk kez gelince biraz heyecanlanıyo..ben 39+3 te olucam sezeryan tabi o zamana kadar sancılanmazsam...

ayyyyyy edoşun oğluşunun resmini gördüm
maşallah çok tatlı yahu yerim ben onu
hele yanakları tombak tombak

insanın başına ilk kez gelince biraz heyecanlanıyo..ben 39+3 te olucam sezeryan tabi o zamana kadar sancılanmazsam...

işte benim drum bekleimiyo.
normal günüme 9 gün varken alıcak.

senin o kadar beklerlerse çok iyi.
sancısız girersin inşallah sezeryana da.
ben gezmeye gider gibi gitmiştim ilk kızımda ne ağrı ne sızı....

korkutmuşlardı benıkötükedihüso sondayı bi takıyolar......bi çıkarıyolar şak diye.....falan filan
komikmiş yani hissetmemiştim bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…