2009 Kasm Anneleri

anaaaaaaaaaam dedikte işte o duygusallıkla çokta normal olarak anlamadın
ohhh şükürler olsun bak işte herşey yolunda
nasıl sevindim canım yaaaaa vallaopuyorumnanaktan

ayyy canımmm çok saol.... Şeniz bi de benim eşim çok panik ... beni sakinleştiriceğine ben onu sakinleştiriyorum ... bi de pek duygularımı belli edemem hep içime atarım dışarıya güçlü görünücem diye..ilk bi kaç gün çok tuttum kendimi sonra sinirlerim boşaldı işte...

ama geride kaldı çok şükür ... çok mutluyummm şimdiii.... desteğiniz için de çok saolunnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim belim ağrıyo yaaaa
ama gıcık bi ağrı
doğuruyommu diye sevincem ammmmaaaaaaaaaa karnımda falan ağrı yok
belimden sırtıma yayılıyo
ayyy nasıl güzel olurdu ha masaj

dikkat et kıssss bel ağrısı da doğum belirtisi olabiliyomuş...annemin öyle olmuş...!

unicim sana dedik üzülme diye ama o duygusllikla verdigin tepki cok normaldi.. insallah sag saglim kucagina aldiginda unutcaksin üzüldügün günleri.. cok sevindim bi sorun cikmadigina..

yok bacım beeeeeeee doğuramadım buralara sahip çıkıyom kaçırmasınlar kk yıkaydirigubbakcemile3

kız hadi inşallah doğum başlıyodur amaaaaaan ne bilem başlamazsa salı doktordayım gene
valla doktora gitmektende sıkıldım haaaaa

annembirmelek kız yün yorgan dimi o anaaaam onlar çok ağır ooluyo cidden
bende kaynanama gidince eziliyodum altında yorganın offfff

ay canım çok sevındım yaa bak hepimiz dedik annesi.üzme kendını güsel olcak herşey dedik...
kızın bıcır bıcır sapasağlam,akıllı olcak annesiiii....kaydirigubbakcemile5

unicim sana dedik üzülme diye ama o duygusllikla verdigin tepki cok normaldi.. insallah sag saglim kucagina aldiginda unutcaksin üzüldügün günleri.. cok sevindim bi sorun cikmadigina..

saolun canlarımmmm :kedi::kedi:

nazlıyla konuştum bugün çookkk mutluyduuu zemuszemus herşey çok güzel dedi... yağmurun da sesi geliyoduuuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
marttan haberim yok

neslinin kızının resmi nerde face mi ???

ayy dilmuh da burda olduğuna göre başka doğuran yok heralde :)

slm arkadaşlar dr a gittik bugün ve 28 ekime sezeryan kararı aldık haberiniz olsun...

ayyy kızlar sabah dr.a gidicez diye bütün gece stresten döndüm durdum...sabaha karşı bi rüya gördüm uyanınca nasıl ferahlamıştımm...

rüyamda bütün evin her yerinde sarımsı bi leke var...kan mı yoksa çiş mi ayırt edemiyorum ama mutfaktan tutun da her odada var o lekeler...sonra bi bakıyorum benim kollarımda falan da var... ondan sonra cama çıkıyorum kar yağmış çamur olmuş her yer falan... 2 dk sonra evi tekrar bi dolaşıyım diyorum bi sileyim bakim çıkıcak mı lekeler diye bi bakıyorum her yer pırıl pırıl ..ev yeni silinmiş ve mis gibi deterjan kokuyo... nasıl rahatlıyorum...öyle uyandım...sonra da dr.a gidince bu haberi aldım...ayy bugün çok mutluyummmm....

neyse bacim ben beklemiyom artik..bugün doktora gittim nstye girdim sadece ufak bi sanci cikti 40larda.. kiz güldü bak dedi bi tane var.. gelicek gibi görünmüyor dedi.. doktorada girmedim zaten.. ama iki gündür alt tarafimda biseyler batiyor.. hepte bu saatte basliyor anlamadim gitti.. bel agrisindan dolayi pc dede oturamiyorum fazla..son 10 gün bakalim arti kac gün beklicez..

nazlima cok sevindim canim.. insallah bir an evvel gelirde yagmurumuzu görürüz.. mart napti acaba? merak ettim..

dilmuhla benden baska herkes dogrur bacim..biz 42yi beklicez sanirim..

slm arkadaşlar dr a gittik bugün ve 28 ekime sezeryan kararı aldık haberiniz olsun...

canımm hayırlı olsun... inş sağlıkla kolaycacık alırsın minik kızını kucağınaa....:Saruboceq:

bugün hastane için terlik aldım...aslında hiç niyetim yoktu evden bişey götürücektim ama bunları görünce bayıldımmmm zemuszemuszemuszemus

bircan gözün aydin tatlim.. sende dogur bacim.. biz 39haftalik olduk ses yok.. o güne bizim meleklerde gelir insallah..

unicim rüyan cok güzel canim.. hayir olsun insallah... hep böyle mutlu ol..

bendede geçen hafta hiç sancı çıkmadı
ama ben nst ye girdikten bi gün sonra dopplere girdim
doppler sonucuna göre doktor artık bekliyoruz bu hafta eli kulağında dedi
bende bekliyom
benimde şeyimde bugün batmalar oluyo ya ne bu acaba

kız ağzını hayra aç ne 42 si
yok anam ben en fazla haftaya kadar daha sabrederim
sonrasın allah kerim

çok tatlı bunlaaaaaaar
güle güle kullan canım

ohh bugün kremim geldi lansinoh
sürdüm bile
nan ahanda moda bilem girdim haaaaaaaaaaaa
göğüs pedide kullandım anaaaaaam valla içim bi garip oldu haaaaaaaaa
ay ben daha başlamadım,bu hafta başlıyam bende..
yuhhhhhh:1shok::1shok:
amannn dikkat et canım tetikte ol geliyo bebişin,hadi hayırlısı..
nbr kıslar
bugün drye gittim
kızım 2750 gr olmuş
doğum şekline 10 gün sonra karar vericez
ama öncelikli normal doğum tabi
bakalım nolcak
kız maşallah haftasına göre ilerde maşallahhhh
nan niye alttan bakıyonuz sadece konuşsanıza
anacım benim paso açık sayfa hiç kapatmıomdelikafadulden
anam sorma yaa sabah boğazım ağriidi nezle oldum resmen yaa bebişim doğmasa bari iileşmeden akannehir
canım içebildiğin kadar iç ıhlamur bitki çayı su vs. sıvı alımı bide tuzlu suyla burnunu yıka çabuk geçiriyomuş gribi..
canım ya gözün aydın..çok fazla incelemekte ii olmuyomuş demek..nası korkuttu seni
benimde makinam almıyo canım,yazın mannak gibi küvette yıkamıştım hamile halimle ama kaldırıp sıkamadım tabe..kocişe pasladım sonnakaydirigubbakcemile3
gözün aydın hayırlısıyla al kucağına bebişini inşallah:ecrin_bebek:

ay canım benim,annesin sen içine doğmuş işteopuyorumnanaktanne güzel bi rüya olmuş sonunda bak..

aaa..düşünemiyom 42 mi:1shok::1shok:
[
bugün hastane için terlik aldım...aslında hiç niyetim yoktu evden bişey götürücektim ama bunları görünce bayıldımmmm zemuszemuszemuszemus

çok ciciiimişş ya,güle güle kullanhihoyyythihoyyyt

kiz tabi eli kulaginda dicek surda 10 gün kaldi.. valla bu batmalar insallah biseylerin habercisidir..

42 diyorumki artik erken gelsin diye ( caktirma ) yoksa gelicegi yok bunlarin..

kiz tabi eli kulaginda dicek surda 10 gün kaldi.. valla bu batmalar insallah biseylerin habercisidir..

42 diyorumki artik erken gelsin diye ( caktirma ) yoksa gelicegi yok bunlarin..

valla bacım gece gündüz dua ediyom hayırlısıyla gelsin artık diye

selam karular nediniz

uni geçmiş olsun datlum bak bişecikler yokmuş bebende rabbim kavuştursun inşallah allah kimseye yaşatmasın öle kötü olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…