canım benım hayırlısı olsun .sağlıkla kucağına alırsın inş...bizi haberdar etmeyı unutma olur mu...slm arkadaşlar dr a gittik bugün ve 28 ekime sezeryan kararı aldık haberiniz olsun...
anam 42 mı naptınız kız sizzz:1shok:bende düşünemiyom ki
zaten 42 olursa direkt sezeryan
nan o kadar bebeyi nasıl çıkarak dimi amakaydirigubbakcemile3
aynen canım doktorum banada ayın 20 sine kadar bnekleyelım ondan sonra bebeğin hayatını tehlıkeye atmayalım dedi.suyumuz artık yenılenemıyomuş bebek için zararlıymış...canım zaten 40 ı geçirmiyolar...tehlikeli oluyo diye...
benim dr doğum yaklaştı şimdi hareketlerini kontrol altında tutucaz dedi...yemeklerden sonra ilk yarım saat içinde en az 2 hareket şartmış... hareketleri azaldıysa hemen haber vericeksin bebek anne karnında oksijensiz kalırsa o çok büyük bi tehlike dedi...
hayırlısı olsun canımmmm...sağlıkla al kucağına bebişini.sende haberdar et bizi mutlaka oldu muuslm kızlar sezeryandan korkmanıza gerek yok.
içinizi ferah tutun...
benim satım 6 şubattı.
4 kasımda doğurcam kısmetse sezeryan.
sadece biraz erken doğuyo normal doğuma göre.
bu neya yarım saatir giremiyom siteye..çen çen siteyi çökerttik yine kasım analarıhihoyyyt
canım benım hayırlısı olsun .sağlıkla kucağına alırsın inş...bizi haberdar etmeyı unutma olur mu...
anam 42 mı naptınız kız sizzz:1shok:
aynen canım doktorum banada ayın 20 sine kadar bnekleyelım ondan sonra bebeğin hayatını tehlıkeye atmayalım dedi.suyumuz artık yenılenemıyomuş bebek için zararlıymış...
hayırlısı olsun canımmmm...sağlıkla al kucağına bebişini.sende haberdar et bizi mutlaka oldu muu
aynen canım ya sinir oldum haaaaa...
bende duramadım duş aldım geldım karnım açıktı çorba içiyom şimdi...
oleyy bu akşam beyaz showww varrrrrr
işte benim drum bekleimiyo.
normal günüme 9 gün varken alıcak.
senin o kadar beklerlerse çok iyi.
sancısız girersin inşallah sezeryana da.
ben gezmeye gider gibi gitmiştim ilk kızımda ne ağrı ne sızı....
korkutmuşlardı benıkötükedihüso sondayı bi takıyolar......bi çıkarıyolar şak diye.....falan filan
komikmiş yani hissetmemiştim bile...
benim normaldi bugün sezeryana dönüldü hemen alalım dedi biz çarş istedik.inşallah sancısız giderim.bende sondadan çok korkuyorum nasıl takılıyo o ya...
canım neden son anda döndü sezeryana
bebiş tersmi
bebeğin kordonu boynundaymış dr normal olabilir ama bizi zorlayabilir dedi bide bende son anda nedense cesaretim kaçtı ondan...
evet canım bizde öle düşündük ben şimdi sondadan çekiniyorum iyimi...
annembirmelek tabikide haber veririm...
demi canım ben zaten herşeyi takar oldum bugün heyecandan...
tamam canım hadi bakalım güsel haberlerini beklıyoruz dualrımız senınle.sende bizim için dua et olur mu kızlar ben çıkayımmm beyaz showa bakayım olmazsa sonra dönerim.belım başım kopuyo sandalye tepesinde...
öptümm hepinizi iyi geceler.....
aynen canım riskli bi durum varsa hemen dön derim ben bugün çatı muayenesi bile olamadım kendimi kasmaktan.benim oramda dardır kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?