2009 Kasm Anneleri

slm arkadaşlar dr a gittik bugün ve 28 ekime sezeryan kararı aldık haberiniz olsun...
canım benım hayırlısı olsun .sağlıkla kucağına alırsın inş...bizi haberdar etmeyı unutma olur mu...
bende düşünemiyom ki
zaten 42 olursa direkt sezeryan
nan o kadar bebeyi nasıl çıkarak dimi amakaydirigubbakcemile3
anam 42 mı naptınız kız sizzz:1shok:
aynen canım doktorum banada ayın 20 sine kadar bnekleyelım ondan sonra bebeğin hayatını tehlıkeye atmayalım dedi.suyumuz artık yenılenemıyomuş bebek için zararlıymış...
slm kızlar sezeryandan korkmanıza gerek yok.
içinizi ferah tutun...

benim satım 6 şubattı.
4 kasımda doğurcam kısmetse sezeryan.
sadece biraz erken doğuyo normal doğuma göre.
hayırlısı olsun canımmmm...sağlıkla al kucağına bebişini.sende haberdar et bizi mutlaka oldu muu
bu neya yarım saatir giremiyom siteye..çen çen siteyi çökerttik yine kasım analarıhihoyyyt

aynen canım ya sinir oldum haaaaa...
bende duramadım duş aldım geldım karnım açıktı çorba içiyom şimdi...
oleyy bu akşam beyaz showww varrrrrr

yok anam ne 42 siiiiiii

afiyet olsun
heeee bende beyaz showu bekliyom

benim normaldi bugün sezeryana dönüldü hemen alalım dedi biz çarş istedik.inşallah sancısız giderim.bende sondadan çok korkuyorum nasıl takılıyo o ya...

annembirmelek tabikide haber veririm...

tamam canım hadi bakalım güsel haberlerini beklıyoruz dualrımız senınle.sende bizim için dua et olur mu kızlar ben çıkayımmm beyaz showa bakayım olmazsa sonra dönerim.belım başım kopuyo sandalye tepesinde...
öptümm hepinizi iyi geceler.....

demi canım ben zaten herşeyi takar oldum bugün heyecandan...

ayy canım hepimiz aynıyız
ama hayırlısıyla bebişi kucağımıza alınca hiçbişey gelmeyecek aklımıza
bende bu hafta konuşcam doktorla eğer bebiş büyükse falan bende riske atmayacam
ne ya ha altta olmuş dikiş ha üstte

hadi canım gitte dinlen ben biliyosun buralardayım
bekçilik devam yani

aynen canım riskli bi durum varsa hemen dön derim ben bugün çatı muayenesi bile olamadım kendimi kasmaktan.benim oramda dardır kesin...

aynen canım riskli bi durum varsa hemen dön derim ben bugün çatı muayenesi bile olamadım kendimi kasmaktan.benim oramda dardır kesin...

kaydirigubbakcemile3 kız nerden biliyon dar olduğunu alemsin haa
benim doktorda yapmadı çatı muayenesi
büyük ihtimalle doğumda yapcak
evet ya bebiş büyüktü zaten
dahada büyümüştür bakalım doktor ne diycek
sezeryan derse çok uzatmam zamanı bi gün sonrasona alırırm randevu
salı gitcem bakalım hayırlısı

hehe tahmin yürüttüm sadece bi muayene bile olamadım yuh bana diom...senin bebek kaç kiloydu ki...benimde çok kasılıo ve tuvalete gitmekten yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…