2009 Kasm Anneleri

hg canım nasılsın iyimisin oğluşun nasıl uyuttundamı geldin annesi ah bi hayırlısıyla alaydık kucağımıza nehircim kilo mesele oldu şimdi :umursamaz:

selam tatlım iyiyim oğlusumda iyi emiştik şimdi doymadı mama yapıo babası bide onu yer uyur şimdi opuyorumnanaktansağ salim alırsınız kucağınıza inşallah herseyin zamanı var bebişleri kucağınıza aldığınızda hic bişeiyn önemi kalmıo ne kilo ne baska bişe göreceksinizzz

yok canım be keşke ben dert etsem dr um kızdı ya ödem felan dedi işte su toplamış karnım napalım şimdi dedi başına adammı dikelim felan dedi bişiy mişiy olur diye yazdığım gibi 1ayda 6kilo almama kızdı kasımın 10 una gün verdi ozamanbelli olur değilmi normal olup olacağı bana sordu zatende bakalım bebişim fedakarlık yapıp aşağıya inmiş minik kuşum bende yapmaya başlayacam bakalım:sm_confused:

anladım canım biraz fazla almıssın bu ay ama ne yapıcan oluo işte ben 37 haftada doğurdum elbette kasımın 10unda belli olur senin durumun hakkınızda hayırlısı olsun canımcım opuyorumnanaktan

yok kız ne yedek parçası evin baş tacı o olmasa ben bi mokaa yaramam herşeye yardım ediyor sağolsunopuyorumnanaktan

oyyy yerim ben onu yaaa maş.kız özge büyüttün valla bebişi baksana 15 günlük oldukaydirigubbakcemile3

anladım canım biraz fazla almıssın bu ay ama ne yapıcan oluo işte ben 37 haftada doğurdum elbette kasımın 10unda belli olur senin durumun hakkınızda hayırlısı olsun canımcım opuyorumnanaktan

amin ya inşallah sağlıklı olsunlarda beiz ve bebeklerimiz inşallah:Saruboceq:

kızlaa r slm ben geldiiim ma hmn çıkmam lazım suyum bitmiş dr. yat su iç bol bo ptesi durum hala aynıysa salı sezeryana alırım dedi dua edin hepinizi çoooooook seviyorum

kızlaa r slm ben geldiiim ma hmn çıkmam lazım suyum bitmiş dr. yat su iç bol bo ptesi durum hala aynıysa salı sezeryana alırım dedi dua edin hepinizi çoooooook seviyorum

dualarımız seninle canım hiç canını sıkma herşey yolunda gidecek inş.

canım geçmiş olsunya hayırlısıylan sende alırsın inşallah kucağına bebişini canımya

valla büyüttüm teyzesi saka gibi hadi sizi beklioz artıkkopuyorumnanaktan

canım bende snei merakettimdi allah yardımcın olsun sakin ol bak bebeğin kucağına gelsin sağsalim dünyanın en mutlu insanı sen olacaksın dualarımız sennle al gel bebeğimiziiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hg burcucum nasılsın a.s.

iyiyim canım ne olsun. son iş günümde yerime başlıycak olan arkadaşa işi öğretiyorum. ama çok zor geliyor var ya. ya hamileliğin verdiği bişey yada artık bende sabır kalmamış kız anlamadıkça gırtlaklayasım geliyo klava:
inşallah öğrenicek yada ben kendimi öyle teselli ediyorum ne yapayım

ayyyy cidden bizimde az kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bebişleri gördükçe doğurasım var haaa 1 yılda özlemişim bebişi:roflol::roflol:

Allah seni bırak elini kana bulama sakın öğrenir sabretkaydirigubbakcemile3:roflol:delikafadulden

ayyyy cidden bizimde az kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bebişleri gördükçe doğurasım var haaa 1 yılda özlemişim bebişi:roflol::roflol:

seneyede özlemeyesin itekcimkaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

kasığıma ağrı girmeye başladı kızlar hafif hafif bebeğimin baş aşağıda olduğunu ne zaman tam net hissedicem ben aşağıya gelmiş ama tam oturmamış biliyodum zaten dedim dr a hafta başında indi dedim ama bacak arası felan diyosunuzya ne zaman oluyoooo

walla benim bacak arasındaki kemiklerim ağrımaya başladı ama sanki bebişim hala midemde gibi geliyor yaaa

2 dene yeter sana bi daha düşünürsün artık ilerleyen senelerde dimi kız tutturma manasında dedimnaniknanik

kısmet diyim ama allah olmayanlara versin artık yaaa kız erkek farketmiyor
dr.umun demesine göre ben 10.da bulurmuşum kızıakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…