ayyyy cidden bizimde az kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bebişleri gördükçe doğurasım var haaa 1 yılda özlemişim bebişi:roflol::roflol:
anam özleye özleye 5lersin sen bebişleri benden demesiiii:roflol::roflol::roflol:
walla benim bacak arasındaki kemiklerim ağrımaya başladı ama sanki bebişim hala midemde gibi geliyor yaaa
kısmet diyim ama allah olmayanlara versin artık yaaa kız erkek farketmiyor
dr.umun demesine göre ben 10.da bulurmuşum kızıakannehirakannehirakannehir
yok kız dalga geçiyor:roflol::roflol:dr lar nasıl anlıyoki bunu duymamıştım
hee bende şu kasılmaları söledin dr a ilaç verdi suda eritiliyo var o his bendede dahada indikçe olmazya rahat nefes alırmışız nette okudum mide yanmasınada ilaç aldım şurup yani bakalım daha içmedim yanınca içem artıkın
kızlar ekim anneleri çok güzel doğan bebeklerine albüm yapmışlar bizde yaparız değilmi tabi nasipse inşallahda
he itek özleme sen artıkım biz özleyek birazdaaa :)
devamlı olmuyo ya bindebir toplasam 10 etmez öle yaneeeeeyok kız dalga geçiyor:roflol::roflol:
naniknaniklülülülülülüklava:
ayyy ben canımın çektiği herşeyi yiyorum birde üstüne şurup içiyorum ohh ne rahat valla hem yiyeceklerden uzak kalmıyorum hemde midem rahat:lepi::roflol::roflol:
evet bende gördüm çok hoş yaaaa:sm_cool:
özleme istersen kuzum hemen asrınımıza bi kardeş düşünebilirsin:jeyyar:
anam du ben almıyım şimdilik önce yasadıklarımı unutayım ondan sonraaaaalülülülülülü
selam tatli kasim anneleri.. nasilsiniz?
ayy benim kocam gecen gün diyo ki askim bebek dogsun sana söz ilk 1 ay ben bakicam sen rahat rahat uyu acisini cikar:teselli:
akli sira benim gönlümü hos edicekkaydirigubbakcemile3
asla olmicak bisey yaa bol keseden konusuyo :roflol:
haftasonu gezmesinde herkes anlasilan.. doguma surda ne kaldi.. amma geziyor bu kizlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?