2009 Kasm Anneleri

ayyyy cidden bizimde az kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bebişleri gördükçe doğurasım var haaa 1 yılda özlemişim bebişi:roflol::roflol:

anam özleye özleye 5lersin sen bebişleri benden demesiiii:roflol::roflol::roflol:

walla benim bacak arasındaki kemiklerim ağrımaya başladı ama sanki bebişim hala midemde gibi geliyor yaaa

hee bende şu kasılmaları söledin dr a ilaç verdi suda eritiliyo var o his bendede dahada indikçe olmazya rahat nefes alırmışız nette okudum mide yanmasınada ilaç aldım şurup yani bakalım daha içmedim yanınca içem artıkın

kızlar ekim anneleri çok güzel doğan bebeklerine albüm yapmışlar bizde yaparız değilmi tabi nasipse inşallahda

dr lar nasıl anlıyoki bunu duymamıştım
yok kız dalga geçiyor:roflol::roflol:

ayyy ben canımın çektiği herşeyi yiyorum birde üstüne şurup içiyorum ohh ne rahat valla hem yiyeceklerden uzak kalmıyorum hemde midem rahat:lepi::roflol::roflol:

devamlı olmuyo ya bindebir toplasam 10 etmez öle yaneeeee
evet bende gördüm çok hoş yaaaa:sm_cool:

evet süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

ben çıkıyorum canım sizlere hayırlı mutlu akşamlar diliyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere inşallahopuyorumnanaktan

aaa hayret kimse yok :)) herkes doğurmadan son bi defa geziyim dedi heralde...ya da kendilerini işe güce verdiler :)))

benim de eşimin arkadaşıyla kaynım falan gelicek...yemek neyim yapamam kusura bakmayın dedim...kendilerine yicek bişey almaya gittiler hemen buraya damladım bakim ne var ne yok diye :)))

ayy benimkide tutturmuş park yatak onun yattığı tarafta durucakmış ...iyi dedim gece saatte bir kalkıp emziriceksen senden tarafta dursun :roflol::roflol::roflol::roflol:
suratı görseniz nasıl bozuluyo...nerdeyse memişleri alıp kendine takıcak :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…