canım dr 9 kasım dedi ama eğer suyu azalırsa bir hafta önce alacak. belli değil benim durum yani.peki sen normal doğum istiyosun heralde bakalım ne zaman gelecek kuzucuğun.bende perşembe dr gidecem ozaman kesinleşir sanırım
allah yardımcınız olsun canım hayırlısı olsun
ben normal istiyorum ama bebiş 4kiloya yakın olursa sezeryan isteyecem valla
bende salı gitcem doktora bakalım ne diycek
geçen çarşamba bu hafta bekliyoruz artık dedi ama benimkinden tık yok
bekliyosun ya gelmez ilk haftalarda nasıl korkardım erken doğum olur diye şimdide dediğin gibi tık yok.bencede 4 kilo falan olrsa sezeryan iste zora sokma bebeğide kendinide. simdi kaç kilo
bu arada bizden başkada kimse yok herkes uyuyo.
evet yaaaa ben hep erken doğum yapmaktan korkuyodum şükür olmadı
şimdide bekliyorum ama yok gelmiyo inatçı oğlum
canım bi buçuk hafta önce ölçüm yapmıştı doktor
o zaman 3250 ydi
şimdi salı gitcem 3500 olmuştur diye düşünüyorum
ama daha fazlaysa gün alcam bende
varsın sezeryan olsun ne farkeder
maşalllah oğluşuna. hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda sezeryan falan farketmez... bende ufaktan kaçıyım kahvaltı haızrlıyım sonrada eşimi kaldırıyım daha sonra girerim inş. sabah sohbeti iyi geldi bu arada....
offff günaydın kızlarrr
ya canım çok sıkkın ya şu doğum öncesi herşey üst üste geliyo yaa mafoldumben
önce kayınpederim rahatsızlandı adamcazı hastaneye yatırdılar eşimin yüzü gülmüyo kendi var ama ruhu yok piyasada
şimdide samsunda dedemin durumu kötüymüş oda hastanedeymiş 3 gündür şimdide annem çok üzgün belkide samsuna gidicek
herşey kızımın doğum zamanını bekliyomuş sanki yaaa mafoldumbenmafoldumben
bu gidişle tek başıma doğurup kızımla oturup ağlicam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyyyyyy canım çok geçmiş olsun
sen sıkma canını yaaa
allah verir kolaylığını hiç korkma
ya hem kayınpederime hem de dedeme üzülüyom o ayrı bide gerçekten
eşim çok etkilendi babasının durumundan yapayalnız kaldım sanki benle ilgilenmiyo
bebeğimizle ilgilenmiyo çok mutsuzum yaaa mafoldumben ona da bişey diyemiyorum daha da canı sıkılmasın diye off offfffffff
şimdi bide annem dedeme kafayı takcak morali sıfır kocam böleyken bari annem destek oluyodu nerdeyse hergun yanıma geliodu şimdi bide o gider samsuna bende o sırada doğururum öle kalırım ay resmen bunalıma girdim ya mafoldumben
ahhh canım yaaaa bunalıma falan girme iyi olmaya çalış bebiş için
kocanıda anlamak lazım yazık adama yaaa babası sonuçta çok üzülmüştür tabi
senlede eskisi kadar ilgilenemiyodur doğru çünkü babası aklından çıkmıyodur
belkide vicdan yapıyodur babası hastanedeyken sizle oynaşmaya
ahh canım yaaa sen iyi olmana bak
bak az kaldı seninde üzme kendini
rabbim onlarında yardımcısı olsun
allah büyük canım yaa inşallah herşey gönlüne göre olur
canım çok geçmiş olsun..sen üzme kendini sakın..tabi eşin için kötü olmuştur..allahım yardım eder toparlanırlar inşallah:teselli:offff günaydın kızlarrr
ya canım çok sıkkın ya şu doğum öncesi herşey üst üste geliyo yaa mafoldumben
önce kayınpederim rahatsızlandı adamcazı hastaneye yatırdılar eşimin yüzü gülmüyo kendi var ama ruhu yok piyasada
şimdide samsunda dedemin durumu kötüymüş oda hastanedeymiş 3 gündür şimdide annem çok üzgün belkide samsuna gidicek
herşey kızımın doğum zamanını bekliyomuş sanki yaaa mafoldumbenmafoldumben
bu gidişle tek başıma doğurup kızımla oturup ağlicam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım takma kafana günün tam dolmuş değil,doğuma odaklandığın için kötü hissediyosun,yoksa zamanın geçmiş değil allaha şükür..bu hafta konuşursun drla..normalden kesin vazgeçtiysen bu hafta sezeryan olur inşallah merak etme şekerkaydirigubbakcemile5allah yardımcınız olsun canım hayırlısı olsun
ben normal istiyorum ama bebiş 4kiloya yakın olursa sezeryan isteyecem valla
bende salı gitcem doktora bakalım ne diycek
geçen çarşamba bu hafta bekliyoruz artık dedi ama benimkinden tık yok
Vallahi güzel fikir en iyisi. ya bide şimdi eve kapanırsak zaten çocuk olunca çıkamıyacağız belli süre bunalıma gireriz valla.
valla doğru diyon
evde otur otur şişeriz kız
yada dışarı çıkarken ped kullansak
akıntı hissedince hemen koşsak arabaya falan olmazmı
saol canım ya bende kendi kendime telkinde bulunuyorum ama biliyosun zaten çalmadan oynuyos hormonlar yüzünden bunalıma girmek için bide böle üst üste gelince kendime engel olamıyorum :sinifsinif:
canım çok geçmiş olsun..sen üzme kendini sakın..tabi eşin için kötü olmuştur..allahım yardım eder toparlanırlar inşallah:teselli:
canım takma kafana günün tam dolmuş değil,doğuma odaklandığın için kötü hissediyosun,yoksa zamanın geçmiş değil allaha şükür..bu hafta konuşursun drla..normalden kesin vazgeçtiysen bu hafta sezeryan olur inşallah merak etme şekerkaydirigubbakcemile5
valla ben çatladım evde olmaktan özellikle son 1,5 aydır..doktor bebek aşağı erken inmiş fazla yürüme hep dinlen deyince hapsoldum hemde kilo aldım..yoksa ozamana kadar fıldır fıldır geziyodum yürüyüş yapıyodum hemen hergün en azından yanımda alışveriş merkezi var hergün gidip dolaşıyodumm..off bebeişten sonra hayal..kışa gelmese çıkardık ama kış hep evde olucaz yaaa.:bbo:
canım sata göre daha günüm dolmadı ama ultrasona göre salı tam 40+0 oluyo
ben ne bileyim yaaaaa deli gibi okudum bi haber kafayı yedim
nasıl içim acıdı nasıl üzüldüm anlatamam
ayyy ben burda hiç çıkamam gııııııı
valla şimdiden gece gündüz yanıyo kaloriferler baya soğudu havalar
kışın nasıl olcak bakalım
ilk kış olcak burda
amaaaaan ben genede arada markete falan çıkarım hastane aşı dışında
artık yaza çıkarırız acısını
sen içini ferah tut canım,fazla da okuma bişeyler gerçekten etkileniyo insan ben çok yaptım biliyorum kendi kendini yiyip duruyosun sonra..son bikaç gün kaldı diye düşün artık,sezeryana da kendini hazırla ozaman canım,herkes sezeryan oluyo artık zaten ben de normal çok istiyorum ama belli olmuyo işte..
iki gün daha dayan canım düşünme kötü şeyler olur mu..ben kaçtım canım inşallah iyi haberlerini alıcaz burdaopuyorumnanaktan
selam kızlar
ben bugün evde kocişlen temizlk yapıcam cam felan silinecek o yüzden gelemiycem anacım haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?