selam kızlar nasılsınızz bakalımm doğuran varmıdır bendee perşembeye kadar doğurmassam sezeyan dedi doktor stres yaptım iyice az sancım oluyor ama karnım küçüldü ve aşağıya indii kolay ve çabuk doğum işçişn ev silmek çok iyiymiş benim evi sildim şimdi anamlarınkini gidip silecemm
selam kızlar ne ediyonuz.
dilmuh bu kadar karamsar olma normal zamanını bekle bence daha 1 haftan var. biliyorum sıkıldın beklemekten ama az kaldı.
ben dün gittim dr.a adam diyo ki bugün doğsa süper olur kilosu tam normale uygun. 3445 olmuş. dedim benim elimde değil. adama desem iyi verin sunni sancıyı hemen verecek. heran bekle dedi. suyum gayet iyiymiş.
annem geldi cuma günü. bugün evi temizlediler koçişle birlikte evimde temizlendi içim rahatladı.
birde benim bebek durmuyo çok hareketli annem diyoki daha doğmaz bu 1 haftası var. tecrübeli kadın 7 tane doğurmuş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız kendi evini sildın bide ananınkinimi silcen
deli deli olma
doğurmak için gücü enerjiyi nerden alacan acaba
çok yorma kendini doğumdada lazım dimi
ben normalden vazgeçmek üzereyim valla
salı gitcem doktora bakalım ne diycek
bebeğim 4 kiloya yakınsa sezeryan olcam karar verdim
bebeğimi tehlikeye atamam
varsın sezeryan olsun bebeğim iyi olsunda
oyy cerenimom kıyamam ben san yaaaa:teselli: ağlama nolurrr senağlama biliyorum herşey üstüste geldi ama napalım dua etmekten başka yapacak bişey yok Allah her ikisinede acil şifalar wersin :Saruboceq:offff günaydın kızlarrr
ya canım çok sıkkın ya şu doğum öncesi herşey üst üste geliyo yaa mafoldumben
önce kayınpederim rahatsızlandı adamcazı hastaneye yatırdılar eşimin yüzü gülmüyo kendi var ama ruhu yok piyasada
şimdide samsunda dedemin durumu kötüymüş oda hastanedeymiş 3 gündür şimdide annem çok üzgün belkide samsuna gidicek
herşey kızımın doğum zamanını bekliyomuş sanki yaaa mafoldumbenmafoldumben
bu gidişle tek başıma doğurup kızımla oturup ağlicam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam kızlar nasılsınızz bakalımm doğuran varmıdır bendee perşembeye kadar doğurmassam sezeyan dedi doktor stres yaptım iyice az sancım oluyor ama karnım küçüldü ve aşağıya indii kolay ve çabuk doğum işçişn ev silmek çok iyiymiş benim evi sildim şimdi anamlarınkini gidip silecemm
slm kızlarr iyi pazarlar ayyy
annemlerdeyim o kadar cok işimiz varki anlatamam
5 dakka soluklanalım dedik kendimi kk basında buldum
özledim nannn :)))
herkes iyidir inş.
ya napcaz bilmiyomkii anam stress yaptıkçada gelmiyor bebişlerr ben bir an önce doğmasını istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşş cümlemiz meleklerimize kavuşuruzzz
offff günaydın kızlarrr
ya canım çok sıkkın ya şu doğum öncesi herşey üst üste geliyo yaa mafoldumben
önce kayınpederim rahatsızlandı adamcazı hastaneye yatırdılar eşimin yüzü gülmüyo kendi var ama ruhu yok piyasada
şimdide samsunda dedemin durumu kötüymüş oda hastanedeymiş 3 gündür şimdide annem çok üzgün belkide samsuna gidicek
herşey kızımın doğum zamanını bekliyomuş sanki yaaa mafoldumbenmafoldumben
bu gidişle tek başıma doğurup kızımla oturup ağlicam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm kızlarr iyi pazarlar ayyy
annemlerdeyim o kadar cok işimiz varki anlatamam
5 dakka soluklanalım dedik kendimi kk basında buldum
özledim nannn :)))
herkes iyidir inş.
selam kızlar
ben bugün evde kocişlen temizlk yapıcam cam felan silinecek o yüzden gelemiycem anacım haberiniz olsun
ay kıyamam canım benim üzülme sen kızın sağlıkla gelsin gerisi boş
hem kocanda napsın kız insan anasına babasına üzülmezmi
sen bunu ancak anne olunca anlayabilirsin kaydirigubbakcemile3
annem hep böle derde opuyorumnanaktan
biberonla emziği yıkadınmı ne yaptın
hoşgeldin canım
kolay gelsin çok yorma kendini
bacım stres yaptıkça gelmiyo kesinlikle
ben dua ede ede bi hal oldum yok benim oğlan gelmiyo kesinleşti
ben salı bi gidemde doktora bakalım ne diycek
ben direkt sezeryan demeyecem o ne derse onu dinleyecem
ama o zaten bebek 4 kiloya yakın olursa normal olmaz demişti
bakalım ne derse o olsun
sende sıkma canını bacım böyle bekledikçe gelmiyo inatçı kuşlar
öyle komikki her tuvalete gidince hadi nişanım gelmiş olsun diyom ama yok yok
akıntı çok ama bende sende nasıl bacım
bide ultrasona göre kaç görünüyo bebiş
seninki baya büyüktü dimi
oyy cerenimom kıyamam ben san yaaaa:teselli: ağlama nolurrr senağlama biliyorum herşey üstüste geldi ama napalım dua etmekten başka yapacak bişey yok Allah her ikisinede acil şifalar wersin :Saruboceq:
hoşgeldin canım
kolay gelsin çok yorma kendini
iyi pazarlar canım
uyku problemi dışında herşey güsel opuyorumnanaktan
oyy cerenimom kıyamam ben san yaaaa:teselli: ağlama nolurrr senağlama biliyorum herşey üstüste geldi ama napalım dua etmekten başka yapacak bişey yok Allah her ikisinede acil şifalar wersin :Saruboceq:
kız destna hızını almışken bizim evin yerlerinede bi el atıwer
valla akıntı bende de fazla dilmuhcum hatta yeşilimsii baya bi geldii nişan arıyom< ama daha yok benim bebek 19.ekimde 3700 dü doktor ben 4.200 e kadar normal doğurturum sonrasına sezeryan dedii son tarih 29 ekim bacımm .hayırlısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?