2009 Kasm Anneleri

bende biberon ve emziği yıkamadım nasıl yapcaksınız ayol bi deyiverin

ben biberonu götürmicem
emziğide sıcak suyla yıkayıp dezenfekte edicem yeter
daha ne yapılırki annelerimiz bzileri nasıl büyütmüş
süt gelmezse hastaneden veriyorlarmıs canım
biberon olayını

annenede yazıkta bacım işte sende çok yorma kendini
kolay gelsin

gelirdim kıs yakın olsakk opuyorumnanaktan çok geçmiş olsun bacım üzülme herşey yoluna girer senin bu ara stres yapmaman lazımm cebimi yazıyom bişiy olursa haber veririm sende yazz okmii

dilmuh sıcak suda yıkancak steril yapıcaz biberonları emzijklerii bende yıkamadım kullanıncaa bi doğsunda hayırlsııylan ondan sonra acele etmee

kızlar ahmet maranki den duydum diyokii ayva kompostosu ve armut kompostosu için süt için 3 kat arttırıyomuşşşş doğumdan sora aklımızda olsun ayvanın da mevsimi zati armutta var piyasada bol bol içelimmmm

heee yıkamaya gerek yok yani deterjanla falan
bende atayım tencereye kaynasın diyodum iyi öyle yapam o zaman

gelirdim kıs yakın olsakk opuyorumnanaktan çok geçmiş olsun bacım üzülme herşey yoluna girer senin bu ara stres yapmaman lazımm cebimi yazıyom bişiy olursa haber veririm sende yazz okmii

hee yaz adını neyim de yaz alo destna ile görüşebilirmiyim demiyim sora gı lülülülülülü
senle dilmuh gelmeyince hemen acaba doğurdular mı deyu panik yapıyos len

heeee iyi ya bende kaynatam yeter o zaman
selam hatunlar yokmu dogurannn

bak ben hala burdayım doğuramadım bacım
bende galiba sezeryan olcam
son ve kesin karar salı verilcek
kız nasıl sezeryan yani eve gelince bebişime bakabilirim dimi
gerçi kociş izin alcak ama

ya yeşil akıntı mantar olmasın drye söledinmi canım

hakkında hayırlısı olsun canımcım korkma bak bana bende yalnız basıama herseyi yaptım 2günlük sezeryanla kucağımda bebek hastane hastane gezdim bebişim sarılık oldugunda doğdugu gün hem bana diolar yürümen lazım gaz cıkarmak çin sezeryan sonrası hem bebişim ağlıo hem bebeğime baktım hem kendime allah o gücü veriomus inanki yaparsınız karı koca biz şimi ikimiz idare edioz bebişi hersey gelip gecioooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilmuh bekle ya hemen neen kendini sezerciğin kollarına atıyon normal doğurda sende topicin ilkini yapmış ol :hulya:
ilk kız anası : karakız
ilk erkek anası : nehiriver
ilk ikiz anası : incisu
ilk epidural sezeryan olan anne : mureda
işte sende ilk normal doğum yapan olursun fena mı kaydirigubbakcemile3

selam milletttt

ya ben hastane bezi bulamadım halaaaaaaaa
şu en büyük bebeklerin kullandığından mı alsam ki acep CADIARZU

he valla ilk normalide sen yap nolcekkkk:roflol:

selam milletttt

ya ben hastane bezi bulamadım halaaaaaaaa
şu en büyük bebeklerin kullandığından mı alsam ki acep CADIARZU

ondan bitane yetio bu temizlik malzemeleri satan marketlerde bilem var canımcım opuyorumnanaktan

beni muayene ettiğinde çok mantarın var dedii zaten canım ama işin garip tarafı kaşıntım falan yok fitil kullandım antibiyotik 1 haftaa yoktu yinemii hortladı acaba kızzz

mantar bu hamileliğin belalısı vallaha hortlmış olabilir sen drye söle belki fitil verir yine
antibiotikte mantar yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…