görüşmek üzere canım iyi gecelerkızlar bende çıkıyorum millet yatıyo herhalde. yarın görüşürüz ...
enee kedi gibi durmak ne oliyyy gııııkaydirigubbakcemile3oo unimle zeytinim gelmiiiş
zeytin gıı kedi gibi durunca dönebiliyomuş bebiş
kaydirigubbakcemile3
ay şu bebişler yüzünden e hale geldik yaww
kimi ggider ev siler kimi ayaklarını diker
maskara olduk
senağlamasenağlamasenağlamabayramı mı atlatacaaann akannehir
29 ekimi mi gıı :roflol: :roflol:
ne iki hareketi kızvalla zeytinim ben erken doğurmaya pek bi meraklıyımmmm... zaten dönmedi zilli...kafası ağzıma giricek yakında... 2 sinde dr.a gidicez sezeryan için gün vericek...o zamana kadar hareketlerini kontrol et iyice ..yemeklerden sonra ilk yarım saat en az iki hareket etmesi lazım dedi... 2 sinde gittiğimde tam 38 haftalık oluyo... nst ye de girerim heralde gidince belki o hafta alınmış olur...38+ larda...
evet ya benimkide sanırsam büyük olcakbiz dr yle doğum şekli felan konuşmadık
2 kasımda 36 haftalık oluorum ozaman gel
bi bakalım dedi yalnız benim kızım azcık tombik yaw
ben çok şişman olsun istemiom bu hamilelikten sıkıldım yaaa
enerjim çok düşük sezeryan olunursa tabi en güseli epidural bende
senin gibi düşünüyorum
doğum sonrası için ben en çok komposto yapıp içmeyi düşünüyorumooff onu hiç sorma... acaba eski halimize dönebilicek miyiz... ben 100 g alsam dert ederdim...
gül gölgenin programına ebru cündübeyoğlu çıkmıştı geçenlerde... ikisi de hamilelikte pek fazla kilo almamışlar emzirme döneminde sapıtmışlar...deli gibi tatlı istiyo insanın canı falan diyolar...ben zaten tatlı manyağıyım, yandım valla....
bacaklarımda da selülit oldu..bunlar kilodan daha büyük dert(((((((((
bende de azcık selülit var hayatta selülit nedir bilmezdim
işte o emzirme döneminde azıtırsak yandık vallaha ben kendimi tutmayı düşünüyorum
bende de tatlı hastalığı var gerçi abur cuburu seviorum kesin spor yapmak lazım
eşim bide 3 çocuk istio ama hiç gözüm kesmio 2. yi bile yapsammmı die düşünmekteyim
funda günaydın canım beni hatırladın mı?maşallah sen bitirmişsin hamileliği hemen hemen.senin 2. bebeğindi ve ilki kız bu erkekti değil mi _?umarım yanlış hatırlamıyorumdur.ben normal de sezeryanda yaptım canım .yani her iki doğumu da yaşadım.bu seferkim sezeryanla olacak kısmetse.sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım doğumu?bende heyecan iyice arttı kıslar.doğuma az kaldı fallaaa.üçbuçuk atıyooom. akannehir
2kasımda son muayenem var.normaldnde sezerynadanda korkmaya başladım.daha önce bukadar korkum yoktu.günler yaklaştıkça tırsmaya başladım.sizde korkuyonusmuu :1shok:
günaydın bende geldimmmmmmmmmmmmmm
anacunu gönderdin mi cerenimo hayırllı yolculuklar canım zemuszemus
ben tırsmıyom nan dogumdan bacılar insanın başına gelmeyınce korkmuyo yaşayıp görcez valla :lepi:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız bugün
bende hala sancı falan yok
ama bugün akıntı çok fazlalaşmış
yarın gitcerm doktora çok merak ediyorum ne diycek
allah kavuştursun bacımgünaydınnnnn a.s. kimsecikler yok bu saatte doğal olarak herkes gececi malum sabah oldumuydu herkeş bayıliy akannehir
annecim yola çıkıcaktı deyu uyku tutmadı şimcik hareket etmiştir otobusu allaha emanet olsun ne diim :Saruboceq:
uyku tutmamışken bende kalktım kocişime kahvaltı hazırladım başbaşa bi kafaltı ettik onu işe yolladım kaldım bi başıma :bbo:
şöyylece eve bi bakıyom mutfak gözüme batıyo birazcık dolapların içine mi dalsam acaba diye de çokta yemiyo falaa
günaydın canımgünaydıın kıslar.kimse yokmu???????
ohhhh hadbende heyecan iyice arttı kıslar.doğuma az kaldı fallaaa.üçbuçuk atıyooom. akannehir
2kasımda son muayenem var.normaldnde sezerynadanda korkmaya başladım.daha önce bukadar korkum yoktu.günler yaklaştıkça tırsmaya başladım.sizde korkuyonusmuu :1shok:
günaydın bende geldimmmmmmmmmmmmmm
anacunu gönderdin mi cerenimo hayırllı yolculuklar canım zemuszemus
ben tırsmıyom nan dogumdan bacılar insanın başına gelmeyınce korkmuyo yaşayıp görcez valla :lepi:
günaydın dilmuhhh anacım rahat bırak şu bebeyi artıkkk
en hayırlı zaman neyse o zaman gelsin gıı aaaaa sabırsızlanıyon annadıktaaa
takıntı yaptın iice geri kaçcak hali yok yaa gelir paşa paşa merak etmeee kaydirigubbakcemile3
dılmuhcum san ada günaydın canım
bende dün oglumun odasını son bi defa daha kontrol ettım kıyafetlerını felan yerlerstırdım ıyıce amann dogsada sevsek dıyoz artık esyalarını gördükçe mınık erkeğimin Şeniz
mevlür kıyafetı alcam ben daha ogluma bıde yenı dogan ıslak mendılımız kaldı ayy hiç eksık bitmiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?