kızlar günaydın
kız dilmuh -7 kalmışşş ay bi heyecanlandım görünceeeeee
ben de dün tüm gün evde pinekledim kociş de evdeydi onun gönlünü yaptım
bi de hemoroitim gene pırtladı az önce gene çıktı aman ne oturabiliyom ne yatabiliyom ne gıcık şeymiş bu yaaaa nan kabız da deilim ne halta çıkıyosa
dün de işte yemekti süpürgeydi bebişimin hırkasıydı derken akşam oldu bide yürüyüşe çıktık işte öyleeee
bebeğimin hırkasının bi tek kolları kaldı
bugün de sabah sabah gelem dedim ama geçmişe takılıyodum az okur az takılırım size:)
bende uygun buldum cokda güzel o yüzden alcam hatıra kalır sonra damatlık gıbı gıı beyaz yoksa 1 kere gıycek onuh ıcın 100kagıt vermem nan delikafadulden
he ya sorma gıııııı iyice tırladım haaaaaaaaalen şekercikkkk şu dilmuhun gunnerini sayma zate karı manyak oldu gazlamayın şunu gııı kaydirigubbakcemile3
yok bacım doğuran geçmişi bırak gelkız ne bilem tickerında görünce heycan yaptıydım
yav dün doğuran oldu mu yoksa ahfta tatili mi yaptık bacılarrr
ben giremedim dün oku oku bitmiyoooo geçmiş
bende öyle diyom gııı bende okutsam kim gelcekkiay ben heç sormadıydım mevlüt okutsam kim gelcek kiiii
güneydın canımgünaydın kıslar
anam bende uyuyamıyom artık yaww
gece 3 den önce yatamıyom sabahta erken kalkıyom
birazdan kocişle kahvaltı yapıp işe göndercem
bir slm verem dedim
günaydın canımgünaydın millet dün benden habersiz doğuran var mı haaaa
günaydın itekcimopuyorumnanaktan
doğuran tok cnm
dilmuhtan bekliyoz heran doğğurmasını ama tık yok
nan dilmuh ne konuşmuyon kızzzzzzz
zati denk gelemiyoz senleeeeeeeeeee
ben kayfaltı yapam gelem kıslar
dilmuhcum takma kafana canım
teyzene diyecek bişey bulamıyorum artık
doğum esnasında da arar dileklerini sıralar pis gacı
üsülme tatlım değmez tek bebişini düşün artık
herşey yoluna girecektir
günaydın canım
he ya az kaldı bakalım yarın doktora gitcem ne diycek
ooo bitirmişin hırkasını kuzunun
güle güle giysin
heeeee 100 kağıt çok nan
ama belli olmaz gıı belkim bende alırım damatlık gibi ya
yok bacım doğuran geçmişi bırak gel
bende öyle diyom gııı bende okutsam kim gelcekki
kızlar ben iyice kafayı yedim yaaa ne olcak bu halim
hemen toparlanmam lazım
dün geceden beri hıçkıra hıçkıra ağlayıp duruyom
psikolojim altüst oldu
kociş bişey demeden başlıyom ağlamaya
az öncede möutfaktaydım adam aramış
5 kere duymamışımi
sonra duyunca açtım bağırdı nerdesin sen diye
bende mutfaktaydım diyebildim sadece
ben seni merak ettim eve geliyodum bişey oldum sandı dedi ama sert
ben başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya
ya ben çok kötüyüm hiç kimsem yok yanımda
kendimi kimsesiz hissediyom
arayan bile yok yaa
teyzem aramış
sen hamilesin dua et ananenin evi satılsın diyo
ya ben doğurcam sen bana dua et dimi
offffffff herkesten nefret ediyommafoldumben
takmıycam diyorumda işte
son zamanlar hormonlardanmı doğum stresimi beni altüst etti
doğum zamanındada hiç aramasın
ha bide dayım gelmiş almanyadan
haftaya gitcekmiş
gelcem falşan demedi yani
bende istemiyom zaten gelmesin
kız geldim tamam okumuyom geçmiş meçmiş senin durum daha acilmiş...
kız daha bitmedi uydurup yapıyom bakalım giyince neye benzicek bebeğim. kola daha yeni başladım yane... kız mevlüt takımı çok pahalı geldi bana pazara bakarız olmadı özeniyosan bide bizim orda camide d eokutulur mevlüt ama bebe mevlidi olurmu bilmem ki aman ya ben oturup kuran okurum daha faydalı mevlit de adetten ama ne gereği var dini bi yönü yokki mevlidin boşver takma kafanı
şu teyzen de çok oluyo amaaa koyun can derdin kasap et derdinde hesabı senin tek derdin evin satılmasıydı sankiii k..nı kırıp otursun da sana dua etsin o asıl sağ salim doğursun bu kız deyüüü kocan da haklı ama canm yaaa son zamanların ya herif de merak ediy ya düşüp kaldıysa ya birden bayıldıysa ya fenalaştıysa birden suyu geldiyse sancılandıysa deyüü ilk bebeğiniz hem senin hem de onun haksız mı yane nası bişey yaşayacağınız bilmiyosunuz ki ikiniz de dimi cnm?
bizim herifler bazen farketmeden sert konuşuyolar ama niyetleri iyi kendimizi ööle teselli etçez artık herife de kızarsak kim olcak yanımızda ayol? ben de çok yalnız hissediyorum kendimi sorma hiç, moralim bozuluyo zaman azaldıkça... ama geçecek bunlar diye tedavi ediyom kendimi, kocam da sık sık söylüyo başımı okşuyo geçecek az kaldı sabret deyüü cnm yalnız değilsin bak kaç kişiyiz burda doğurmak üzre olan hepimiz az çok benzer şeyler hissediyoruz hormonlar manyadı gene yavrum normal ama hepsi ayy kocam dün bişi dedi çok mutlu oldum ben bak sana da söylüyom aynısını: kızzz doğurunca bi rahatlıcan bi ferahlıcan ki bi yük kalkçak ki o koca göbeğinden ohhh beee dicen ben buna mı üzülüyom stres yapıyoommm bebeğini görünce hele her şey değişcek vala herkes öyle diyyy yalan diil heralde sorma benm de ct cnm çok sıkıldı akşam suratımı astım oturdum uzun mevzu ama biri sıktı cnmııı
kız boşver teyzen ararsa doğum esnasında sancı çekerken filan sakın sen açma kocan açsın gerekirse ya da duymazdan gel sessize filan al başka biri ararsa açarsın bacım şimdi o karı senin moralini boş yere bozar doğuma da moralsiz girilmez çeşidi nolursa olsun ister normal ister sezercik yap farketmiyo moral açısından benceeeeeee
kız stres de var tabe ben düşünüyodum az önce abov bu koca karnımdaki nası çıkçak deyüüü bi de şeyden korkuyorum normal doğumda ıkınırken hemo. iyice azcak nası dayancam ben onun acısınaaa doğumdan çok onu kayırıyorum 3 gündür bacım.
dayın gelse nolcak kız yanına erkek sonuçta ama bi haftaysa zamanı da az ya ondan gelemez bence bi de van da uzaktır memlekete heralde ayakbağı olur bi de sana ilgilenemezsin de insan son zamanlar kimseyle muhatap olmak istemiyyyy kendi kendine daha iyi oluyyy
of sabah demiştim ya dedem rahatsızlanmış diye durum baya ağırlaşmış sanırsam annem sabah samsuna gidio mafoldumben
kayınpeder hastanede yatıyo kocam onla uğraşıyo şimdi anacımda babasının yanında olmak istio haklı olarak o da samsuna gidio doğum öncesi kaldım bi başıma mafoldumben
demek doğuran eden yok :)) hoşbulduk özlemcim bu arada... kızlar bu arada 4 gün sonra doğuma gidiyorum yaa. hergece doğuruyorum rüyamda. sanki 3 yıldır hamileyim o kadar sabırsızım ki artık :)
herkes dogurmak icin yontemler yazmis. artik hangisinin ki ise yararsa onu deneriz bizde. ama ayse_onun ki ise yaradi demeyin zira esim yanimda degil.:kedi:
bende heyecan iyice arttı kıslar.doğuma az kaldı fallaaa.üçbuçuk atıyooom. akannehir
2kasımda son muayenem var.normaldnde sezerynadanda korkmaya başladım.daha önce bukadar korkum yoktu.günler yaklaştıkça tırsmaya başladım.sizde korkuyonusmuu :1shok:
len şekercikkkk şu dilmuhun gunnerini sayma zate karı manyak oldu gazlamayın şunu gııı kaydirigubbakcemile3
kızlar ben iyice kafayı yedim yaaa ne olcak bu halim
hemen toparlanmam lazım
dün geceden beri hıçkıra hıçkıra ağlayıp duruyom
psikolojim altüst oldu
kociş bişey demeden başlıyom ağlamaya
az öncede möutfaktaydım adam aramış
5 kere duymamışımi
sonra duyunca açtım bağırdı nerdesin sen diye
bende mutfaktaydım diyebildim sadece
ben seni merak ettim eve geliyodum bişey oldum sandı dedi ama sert
ben başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya
ya ben çok kötüyüm hiç kimsem yok yanımda
kendimi kimsesiz hissediyom
arayan bile yok yaa
teyzem aramış
sen hamilesin dua et ananenin evi satılsın diyo
ya ben doğurcam sen bana dua et dimi
offffffff herkesten nefret ediyommafoldumben
canımmm çok geçmiş olsun... bazen böyle herşey üst üste geliyo( ama daha var doğuma dur bakalım o zamana kadar neler olur... sen bunları düşünme şimdi...zamanı gelince tüm sevdiklerin yanında olur hiç merak etme... :teselli: olmadı ben alır benim kaynanayı gelirim o çok meraklıdır böyle işlere 1 ay bakar sana gıkı çıkmaz hihoyyytkaydirigubbakcemile2
ayy filizcim ne kadar az kalmışşşş zemuszemuszemuszemuszemuszemus hadi bakalımm senin miniş de gelsin artık sağlıcakla anneciğinin kucağına opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben bi o yöntemden umutluydum :roflol::roflol:
benim de 2 kasımda son muayene...bebişim ters olduğu için sezeryan kesinleşti artık sadece gün vericek...
ben de tırsmaya başladımmm... bi de hastaneye kimse gelmesin kimse beni öyle görmesin istiyorum ... iyice tuhaflaştım bu ara
çocuk bunun çenesinden korkusuna çıkamıyo :roflol::roflol::roflol:
canımmm yaaa .... :teselli: doğum yaklaştıkça bi de onun paniği eklendi hamile psikolojisinin üstüne bu ara hepimiz iyice duygusallaştık ... ben de saçma sapan şeylere alınıp duruyorum... senin durumun daha farklı tabi...bu tayin olayı biraz ters bi zamana geldi ama bunda da vardır bi hayır...eminim teyzenin yanında olup herşeye karışmasındansa orda oğluşunla kendi istediğin gibi olmak çok daha mutlu edicek seni... üzülme nolur...
kızlar mart face e Ecenin resimlerini koymuş bi görseniz nasıl tatlı...ağzı burnu hokka gibi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar günaydın,
cumartesi dr gittik oğluşum 2700 olmuşsuyu çok iyiymiş daha kanala inmemiş sürpriz yapmazsa 16 kasım için epidural sezeryan için gün aldık bundan sonra haftada bir kontrole gidicez
valla ya sanki benim şimdi düşüneceğim tek şey ananemin evi
biliyorum herşey geçecek ama bu doğum stresi sardı galiba beni
hormonlar falan azdı iyice
kocişede bişey demiyom haklı
aradı sonra özür dilerim benide anla çok korktum diyo
anlıyorumda işte bu hormon denen meret anlamıyoki
ben korkuyorum nasıl kalkıcaz ikimiz bu işin altından
son günler dahada zormuş valla
ben yarın gitcem doktora bakalım op ne diycek sezeryan kararı alabiliriz
kocişte ona göre izin alır ne bileyim bakalım ne olcak hayırlısı olsunda
seni kim üzdü amaaaaaaaan bu millet ne anlayışsız ya
hamileyiz dimi günah yaaaaaaa bu kadar da olmaz
ha bak bacım salı günüde dayım gelmiş almanyadan
haftaya gitcekmiş
yani teyzem hayatta gelemez
sonra geleyim diycek onuda ben istemeyecem
gerçi baştanda istemiyom o ayrı
sende takma kafana yaaaa
offfff çok zor son günler çok
canımın iöçi sağol ya haklısın valla Şeniz
günaydın canım maşallah kuzuna
gnünüde almışın hadi hayorlı olsun
seviyorum sizi kızlar yaaaaaaaaa
iyiki varsınız
hepiniz sıkıntılarımı dinliyosunuz paylaşıyosunuz
allah razı olsun sizlerden
rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin
kızlar günaydın,
cumartesi dr gittik oğluşum 2700 olmuşsuyu çok iyiymiş daha kanala inmemiş sürpriz yapmazsa 16 kasım için epidural sezeryan için gün aldık bundan sonra haftada bir kontrole gidicez
seviyorum sizi kızlar yaaaaaaaaa
iyiki varsınız
hepiniz sıkıntılarımı dinliyosunuz paylaşıyosunuz
allah razı olsun sizlerden
rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin
canımmm maşallahhhhoohh günün de kesinleşmiş şimdi sadece bol bol dinlenip güzel mamalar yiyip oğluşu büyütmek kalmış :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?