kız hep oğullarını düşünüyorlar hep onun sevdikleri yapılır
annem geçenlerde turşu yapıyor bize kayınpederim tutturdu oğlum havuçu çok seviyor turşuda ondan da yapın sanene yaaa öyle demeyi biliyorsan otur kendin yap
işte sırf buna sinir oluyorum haaa bugünde yaptılar aynısınıÇok üzgünüm çoook
ulan ne kötü bu kayınvaldeer kıızzz hem hamilesin ya sana nası der börek yapçam deyüüü pislik karııııı oğlu severmişşş enes yermiymiş ay yolarım ben onuuuu he kız bence git inadına ye bi tabak da al eve getir ay ben bayılırımmm deee kıllık olsun yarısını helak et böreğin.
yarın da ekmek yemessin bugün çok yicen ya ben öyle yapıyom bi gün kaçırırsam ertesi gün yemeyiveriyom boşver ben olsam gıcığına orda çok yerdim ay annecimm canım da nasıl istemiş saolasın beni de düşünüp yapmışsın ya die de laf sokardım ohhhhhh
yk bacım ben bakmadım ben tüy topiğine bakıyom kafayı yicem de:) hakkat senin zamanın geldi bu hafta bekliyoz senden bi hareket:)
kız hep oğullarını düşünüyorlar hep onun sevdikleri yapılır
annem geçenlerde turşu yapıyor bize kayınpederim tutturdu oğlum havuçu çok seviyor turşuda ondan da yapın sanene yaaa öyle demeyi biliyorsan otur kendin yap
ayyyyy gıcık
kaynana işte
tüyden geçtim ben valla
hergün duştayım onun yüzüden
kız ultrasona göre yarın tam 40+0 oluyo
bişey diycem bacım
bebişler haftada 400 gr mı alıyo son haftalar
anaaaam ben bulam sitedende okuyam
:roflol::roflol::roflol: benim kayganada geçen gelmiş diyki kıymalı börek yaptım muhammet yemezki yese getirirdim dedi gözümün içine bakaaaaaaaa bakaaaaaaaaaaa akannehirakannehir getirmedi nan :tomato:
saf lan bu kız anaları benim anamda ben balık yemiyom kokusuna bile tahammül edemiom nerdese kocam palamut hastası deyu özellikle alıp geliy temizliy pişirip yediriyyy ben yapmıyom deyu -tatlicadiarzu-
işte anne ve kaynana farkı bıyrınn yane yorumsuzzzzzzzz buyrunnnnnnnnn
yok kız bebişin kilosunu kafana takma hatta bebişler son haftalarda bizim gibi strese girerlermiş fazla kilo almazlarmış
:roflol::roflol::roflol: benim kayganada geçen gelmiş diyki kıymalı börek yaptım muhammet yemezki yese getirirdim dedi gözümün içine bakaaaaaaaa bakaaaaaaaaaaa akannehirakannehir getirmedi nan :tomato:
saf lan bu kız anaları benim anamda ben balık yemiyom kokusuna bile tahammül edemiom nerdese kocam palamut hastası deyu özellikle alıp geliy temizliy pişirip yediriyyy ben yapmıyom deyu -tatlicadiarzu-
he ben onu da ayarlamadım glenim olmıcak kiçok istiyorsan alsana gııı
ben hiç geleneklere bağlı değilim heralde sadece gelenler için çikolata ayarladım süslü süslü o kaaaa:kedi:
kız manyakmı bu heee ben de size şunu yapam demiyo da bi de istek şarkı belirtiyo hee utanmaz karıııı aman oğluna bu kaa düşkünse ayırmasaymış dizinin dibindennnnkız hep oğullarını düşünüyorlar hep onun sevdikleri yapılır
kız bence o zaman git k.valdene, böreğe içini çekerek bak ahh ahh yasak olmasa yicem ama yasak be anne ne die yaptın bunu hamileyim canım ç.ekiyor bilmiyonmu deee içine otursun karınınnnnyok kız yemezsem daha çok zoruna gidecek huyunu bildiğim için yapıyorum kıllık değil miii:jeyyar:
hacım bi el at belki yaparsın bide bakmışsın hazırlar halt etmiş
iyi gaza getiriyom demiiii:roflol::roflol:
ayyyyy gıcık
kaynana işte
tüyden geçtim ben valla
hergün duştayım onun yüzüden
kız ultrasona göre yarın tam 40+0 oluyo
bişey diycem bacım
bebişler haftada 400 gr mı alıyo son haftalar
anaaaam ben bulam sitedende okuyam
ahanda işte bizim senaryonun biri daha
kız benim annemde öyle hep damadının sevdiği yemekleri yapar
kız sende deseydin iyiki getirmemişsin yenmezdi zaten:roflol:
he ben onu da ayarlamadım glenim olmıcak ki
kız manyakmı bu heee ben de size şunu yapam demiyo da bi de istek şarkı belirtiyo hee utanmaz karıııı aman oğluna bu kaa düşkünse ayırmasaymış dizinin dibindennnn
kız bence o zaman git k.valdene, böreğe içini çekerek bak ahh ahh yasak olmasa yicem ama yasak be anne ne die yaptın bunu hamileyim canım ç.ekiyor bilmiyonmu deee içine otursun karınınnnn
he dur ben verem linkiniiii kız sorma ne halt etçez bilmiyom ya ben göremiyom da bi halt, aynada zor oluyo zatne oturup kalkamıyom yereee bi de bu şişlik çıktı başıma iice yavaşladı hareketlerim sanki çok hı<zlıydım da eskiden
kız hee alıyo o kaaa yandın sen bacım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...246lgesini-evde-nas305l-al305yorsunuz-11.html
selam kızlarr doğum yapptım şimdi eve geldim.kasımın kaçıncı miniği oldu oğlum şimdi biz hastanedeyken başka doğuran oldu mu acaba
slm cnm biz geyik yapıyoz işte
sende bir durum varmı
hee nan bizimkininde öyle sözde arnavut böreği yapıyor içi hep hamur kalıyoraman zati yaptığıda yense bariiiiiiiii -tatlicadiarzu-
he ben onu da ayarlamadım glenim olmıcak ki
kız manyakmı bu heee ben de size şunu yapam demiyo da bi de istek şarkı belirtiyo hee utanmaz karıııı aman oğluna bu kaa düşkünse ayırmasaymış dizinin dibindennnn
kız bence o zaman git k.valdene, böreğe içini çekerek bak ahh ahh yasak olmasa yicem ama yasak be anne ne die yaptın bunu hamileyim canım ç.ekiyor bilmiyonmu deee içine otursun karınınnnn
he dur ben verem linkiniiii kız sorma ne halt etçez bilmiyom ya ben göremiyom da bi halt, aynada zor oluyo zatne oturup kalkamıyom yereee bi de bu şişlik çıktı başıma iice yavaşladı hareketlerim sanki çok hı<zlıydım da eskiden
kız hee alıyo o kaaa yandın sen bacım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...246lgesini-evde-nas305l-al305yorsunuz-11.html
slm kızlar nasılsınız ayyyyy dün akşam çok fena kasığıma ağrı girdi doğuruyom zannettim kocama ilacı hazırlattımda içtim valla kasılmalarımda oldu ama ilk defa böle kasık ağrım oldukafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız ayyyyy dün akşam çok fena kasığıma ağrı girdi doğuruyom zannettim kocama ilacı hazırlattımda içtim valla kasılmalarımda oldu ama ilk defa böle kasık ağrım oldukafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
selam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
tamam ben de okuyom en azından doğumdan sonra çoğunu denerim diyommbacım bende göremiyom amma beceriyom galiba
valla aynada hiç beceremiyom ben
bacım kocandan yardım al ne olacak
valla ben beceremesem alırım yardım da oluyo gııı beceriyom valla
du bakıyom şimdi diğer tarafa
cnm yorulnca da kasılman artmış olabilir bi de kasılmaları da bence say bazıları sancıyı az hissediyomuşgözün aydın canım geçmişler olsun... ama bi yazıp kaçmışsın, meraktan atlarız biz burdaaa... nasıl oldu doğum.. normal mi, sezeryanmı.. kolay geçti mi doğum ve doğum sonrası ...?
ben de bi durum yok canımc ım... cuma günü odamız geldi, cumartesi iş arkadaşımla onları temizledik, dün de bebişimin cicilerini yerleştirdim.. sabahtan akşama kadar ayaktaydım çok yorulmuşum.... aslında ütü yapcaktım ama bugün mola verdim..
son günlerde çok kasılıyom ama sancım falan yok daha...
he bıyıkları alıyom bi dk sürmüyo elidme ısıtıyorum zati üstünde yazıyo nası alınacağı, sonra gerdiirip yapıştırıyorum tüylerin ters yönüne doğru çekiyorum tamam bi de diğer tarafa yapıyorum iki defada dudaküstü bitiyo anlıyacağın ama bacaklarıma epilatör kullanıyorum daha kolay onu da normal divana oturup aşağı doğru eğilip alıyorum yere gazete serip de... çünkü yere oturup da esksi gibi alamıyorum ama benmderdim bikini bölgesi orda da ağda bantı kullanmayın diyler sarkma oluyomuşşekercik canımın içi
sen bıykılarını ağda bandıylamı alıyodun
nasıl alıyo bende deneyecemde
akşamda ağda bandıyla bacaklarımı alam
ne olur ne olmaz yarın dimi ama
ayy cnm korkma yav olur öyle ağrılarrrrslm kızlar nasılsınız ayyyyy dün akşam çok fena kasığıma ağrı girdi doğuruyom zannettim kocama ilacı hazırlattımda içtim valla kasılmalarımda oldu ama ilk defa böle kasık ağrım oldukafamçokkarıştı
tamam ben de okuyom en azından doğumdan sonra çoğunu denerim diyomm
kız kcoam da beceremes keser valla oramı:)
cnm yorulnca da kasılman artmış olabilir bi de kasılmaları da bence say bazıları sancıyı az hissediyomuş
he bıyıkları alıyom bi dk sürmüyo elidme ısıtıyorum zati üstünde yazıyo nası alınacağı, sonra gerdiirip yapıştırıyorum tüylerin ters yönüne doğru çekiyorum tamam bi de diğer tarafa yapıyorum iki defada dudaküstü bitiyo anlıyacağın ama bacaklarıma epilatör kullanıyorum daha kolay onu da normal divana oturup aşağı doğru eğilip alıyorum yere gazete serip de... çünkü yere oturup da esksi gibi alamıyorum ama benmderdim bikini bölgesi orda da ağda bantı kullanmayın diyler sarkma oluyomuş
ayy cnm korkma yav olur öyle ağrılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?