2009 Kasm Anneleri

yuh ki ne yuh dicek bişi bulamıyorummm
eh anne ben yerdim deseydin kız getirdiğini de yemeyip çöpe atsaydın maksat laf sokmakkkk
ya bizim annelerimiz kıyamıyo damatlarına ama kaynanalar nası kıyıyooo

bencede nneler damada düşkün oluyolar ama kaynanalar bi uyuzluk yapıyolar heppppp:umursamaz:

bende doğururum diye habire çamaşır yıkıyom,az bile çıksa yıkıyomki doğurunca yapamıcaz tabe..ama ütüler ah ütüler olmasa:bbo:
offf ütü vaarr
banyoyu hallettim
yemek yapacam daa yaaa
ay bi de ütü var akşam gaza geldim kociş yaptırtmadı
ayyyyyyy kızlar yaa şimdi kafayı lohusa şerbeti takımlarına taktım haa
çok istim nan :kedi:
o ne gııı akannehir
canım börek istedi cokacimcoook

yuuuhhh -tatlicadiarzu-
dedi ve getirmedi haa anaam valla kız anaları da damatları için didinip duruolar gııı

kız o zaman aldırma kocana lazım olcak genekaydirigubbakcemile3

ben bacaklarımı alamıyom artık eğilemiyom hiç
bende epilatörle alıyodum ama bugün ağda bandıyla alcam

ilk defa kullancam ağda bandı bakalım nasıl olcak
kocişten rica etcemmmm

Allah analı babalı büyütsün inşalah canım darısı bizim başımıza inş.
şimdi nasıl oldun canım
ne ilacı hazırlattın magnezyummu
daha var kız dursun daha bebişin
valla m le başlıyo ama tam bilmiyom aşapı inince yazarım nete kaynanamın evden giriyom alt üst oturuyozda
geçmiş olsun canım ne ilacı içiyorsun gııı
yaa benimde birden kalkarken falan karnıma bıçak saplanır gibi oluyor hani ilk aylarda olyordu yaaa öylee niye acep anlamadım

ismini bi ara yazarım paketin içinde toz halinde suyla karıştırıyon orelet gibi ama tatsız şekersiz bişiy rabbim korusun biz yaaa:Saruboceq:

aman zati yaptığıda yense bariiiiiiiii -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
anaaaaaaaa bu da doğurmuuuşşşş kafamçokkarıştı
maşallahh sana da oğluşuna daa

off ya saat kaç oldu genee
önce bi yemeğegirişem bari aaşama aç kalmayalım kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım yaaa

gel kız benim kaynana yapacakmış bugün ye bari:roflol::roflol:
tabi bu dediğimden sonra yapmış mı çok merak ediyorumkötükedihüso

nazlııı allah analı babalı buyutsun canım geçmiş olsunn gözün aydın opuyorumnanaktan

ayy herkes sapır sapır dökülüyo harika yaa sırnaşık şey

nazlııı allah analı babalı buyutsun canım geçmiş olsunn gözün aydın opuyorumnanaktan

ayy herkes sapır sapır dökülüyo harika yaa sırnaşık şey

ayy bende doğum haberimi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum varyaaaa:sm_cool:

ayyyyyyy hiç bi iş yapmadım yaa bi kocaya kafaltı hazırladım kafaltı masasını topladım lütuf ettim yane delikafadulden
yapmicam bişe hoff yatcam işte böön :umursamaz:
bi yemek yapacum menuyu hazırladım kafamda 5 gibi yemeği yapmaya kalkarunnn daha 2 saat yatıştayımmm kaydirigubbakcemile2

kız dilmuh dr.ne diyor bebişin gelmeyişine
bende senin gibi oldum dr.suni sancı ile alınması için gün vermişti ama o güne kalmadan doğum yapmıştım

bacım benim doktor suni sancı verip bebeği streese sokmaya gerek yok dedi
3500 ü geçerse sezerxcik dediiiii

işyerinden sevk aldım babam götürüp getirdi saolsun ay anaaamm artık valla hiç dışarı çıkcak gibi deelim haa karnım hemen daş kesiliyy arabaya binince haa akannehir
yarın dr a gitcemmmmm miniğimi bi görimmm yavru zuzummmm iidir işallahh bi hasret giderek minnoşumlannnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…