yuh ki ne yuh dicek bişi bulamıyorummm
eh anne ben yerdim deseydin kız getirdiğini de yemeyip çöpe atsaydın maksat laf sokmakkkk
ya bizim annelerimiz kıyamıyo damatlarına ama kaynanalar nası kıyıyooo
offf ütü vaarrbende doğururum diye habire çamaşır yıkıyom,az bile çıksa yıkıyomki doğurunca yapamıcaz tabe..ama ütüler ah ütüler olmasa:bbo:
o ne gııı akannehirayyyyyyy kızlar yaa şimdi kafayı lohusa şerbeti takımlarına taktım haa
çok istim nan :kedi:
canım börek istedi cokacimcoookuyudum geldim benkaydirigubbakcemile3
ulen sabah sabah sinir etti kayınvalidem pırasalı börek yapacamış oğlu çok severmişte eneste yer mi yapayım mı diyor
sen yer msn diye soran yok bende yap ama ben yemem bu aralar hamur işi yemiyorum dedim
halbuki çok severim böreği ama sırf gıcıklık olsun diye öyle dedim hatta evde yemek yiyip mi gitsem:jeyyar:kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol: benim kayganada geçen gelmiş diyki kıymalı börek yaptım muhammet yemezki yese getirirdim dedi gözümün içine bakaaaaaaaa bakaaaaaaaaaaa akannehirakannehir getirmedi nan :tomato:
saf lan bu kız anaları benim anamda ben balık yemiyom kokusuna bile tahammül edemiom nerdese kocam palamut hastası deyu özellikle alıp geliy temizliy pişirip yediriyyy ben yapmıyom deyu -tatlicadiarzu-
işte anne ve kaynana farkı bıyrınn yane yorumsuzzzzzzzz buyrunnnnnnnnn
tamam ben de okuyom en azından doğumdan sonra çoğunu denerim diyomm
kız kcoam da beceremes keser valla oramı:)
cnm yorulnca da kasılman artmış olabilir bi de kasılmaları da bence say bazıları sancıyı az hissediyomuş
he bıyıkları alıyom bi dk sürmüyo elidme ısıtıyorum zati üstünde yazıyo nası alınacağı, sonra gerdiirip yapıştırıyorum tüylerin ters yönüne doğru çekiyorum tamam bi de diğer tarafa yapıyorum iki defada dudaküstü bitiyo anlıyacağın ama bacaklarıma epilatör kullanıyorum daha kolay onu da normal divana oturup aşağı doğru eğilip alıyorum yere gazete serip de... çünkü yere oturup da esksi gibi alamıyorum ama benmderdim bikini bölgesi orda da ağda bantı kullanmayın diyler sarkma oluyomuş
ayy cnm korkma yav olur öyle ağrılarrrr
Allah analı babalı büyütsün inşalah canım darısı bizim başımıza inş.selam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
valla m le başlıyo ama tam bilmiyom aşapı inince yazarım nete kaynanamın evden giriyom alt üst oturuyozdaşimdi nasıl oldun canım
ne ilacı hazırlattın magnezyummu
daha var kız dursun daha bebişin
geçmiş olsun canım ne ilacı içiyorsun gııı
yaa benimde birden kalkarken falan karnıma bıçak saplanır gibi oluyor hani ilk aylarda olyordu yaaa öylee niye acep anlamadım
:roflol: :roflol:aman zati yaptığıda yense bariiiiiiiii -tatlicadiarzu-
anaaaaaaaa bu da doğurmuuuşşşş kafamçokkarıştıselam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
Allah analı babalı büyütsün inşalah canım darısı bizim başımıza inş.
valla m le başlıyo ama tam bilmiyom aşapı inince yazarım nete kaynanamın evden giriyom alt üst oturuyozda
ismini bi ara yazarım paketin içinde toz halinde suyla karıştırıyon orelet gibi ama tatsız şekersiz bişiy rabbim korusun biz yaaa:Saruboceq:
geçmiş olsun canım yaaa
gel kız benim kaynana yapacakmış bugün ye bari:roflol::roflol:offf ütü vaarr
banyoyu hallettim
yemek yapacam daa yaaa
ay bi de ütü var akşam gaza geldim kociş yaptırtmadı
o ne gııı akannehir
canım börek istedi cokacimcoook
yuuuhhh -tatlicadiarzu-
dedi ve getirmedi haa anaam valla kız anaları da damatları için didinip duruolar gııı
geçmiş olsun canım yaaa
olsun olsun bakarsın senden önce doğururum kaydirigubbakcemile3:lepi::roflol:
nazlııı allah analı babalı buyutsun canım geçmiş olsunn gözün aydın opuyorumnanaktan
ayy herkes sapır sapır dökülüyo harika yaa sırnaşık şey
kız dilmuh dr.ne diyor bebişin gelmeyişine
bende senin gibi oldum dr.suni sancı ile alınması için gün vermişti ama o güne kalmadan doğum yapmıştım
yok bacım gelmiyim oraya bakklava:
kız dilmuh dr.ne diyor bebişin gelmeyişine
bende senin gibi oldum dr.suni sancı ile alınması için gün vermişti ama o güne kalmadan doğum yapmıştım
selam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?