aman ben zayıflamaktan çok bebeğimin çıkmasını düşünüyom ya hayırlısıyla bi çıkaydılar :çok üzgünüm:
sağol teyzesi ama artık sandalyesinde durmuyor yaramaz yemeği tepsisinin üzerine oturup yiyor:roflol::roflol::roflol:
korkma canım 3.5 geçmez zannetmiyorum hatta usgnin yanılma payıd var inş.seni zora sokmadan gelir bıdığın
he ya hayırlısı artık
oyyyy minnoş yerim ben onu sıkılıyo demekki
valla bacım yarın benim iş belli olcak ya sezercik ya beklemeye devam <bakalım hayırlısı
hadi kızlar benim kociş geliyomuş
dikkat edin kendinize
kaç haftalıksın canım ya geçen söledin galibada tickerin olmadığı için bilemiyoruzda
ayy cnm Allah bağışlasınnn maşallah dökülüyorz kızlarrrrrrrrrrrrrrrselam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
keser o belli mi olur elindne kaçar zaten ben makineyle alırken bile yüzünbü buruşturuyo hayatta eline alamz:) canım çok acıyo sanıyoookorkma kız kesmez hiç keser mi orayı:jeyyar::jeyyar:
hee uyuzluk yapıylar bence bize de gıcık oluylar oğullarına el koyduk yabencede nneler damada düşkün oluyolar ama kaynanalar bi uyuzluk yapıyolar heppppp:umursamaz:
kız bi yufka al da sarıver nolcakofff ütü vaarr
banyoyu hallettim
yemek yapacam daa yaaa
ay bi de ütü var akşam gaza geldim kociş yaptırtmadı
o ne gııı akannehir
canım börek istedi cokacimcoook
yuuuhhh -tatlicadiarzu-
dedi ve getirmedi haa anaam valla kız anaları da damatları için didinip duruolar gııı
he lazım olcak daha ohooo herüf zati iple çekiy doğuram da kırkı da çıksın da deyüü çok özlemiş beniikız o zaman aldırma kocana lazım olcak genekaydirigubbakcemile3
ben bacaklarımı alamıyom artık eğilemiyom hiç
bende epilatörle alıyodum ama bugün ağda bandıyla alcam
ilk defa kullancam ağda bandı bakalım nasıl olcak
kocişten rica etcemmmm
he kzı ne gaza getiriyonuz sanki onun elinde de doğurmakolsun olsun bakarsın senden önce doğururum kaydirigubbakcemile3:lepi::roflol:
he ben de ööleayyyyyyy hiç bi iş yapmadım yaa bi kocaya kafaltı hazırladım kafaltı masasını topladım lütuf ettim yane delikafadulden
yapmicam bişe hoff yatcam işte böön :umursamaz:
bi yemek yapacum menuyu hazırladım kafamda 5 gibi yemeği yapmaya kalkarunnn daha 2 saat yatıştayımmm kaydirigubbakcemile2
selam şekercimselam ....
ay el kadar bebeler şimdiden stres mi oluymuşşşşşşşşşşşşşş oy oy oyyyybacım benim doktor suni sancı verip bebeği streese sokmaya gerek yok dedi
3500 ü geçerse sezerxcik dediiiii
kız sorma ben de en son sevk almaya gittiğimde arabadan inemedim de kociş gitti aldı geldi herkes diymiş niye sekercik gelmedi dıaşrda oturuy deyüüüişyerinden sevk aldım babam götürüp getirdi saolsun ay anaaamm artık valla hiç dışarı çıkcak gibi deelim haa karnım hemen daş kesiliyy arabaya binince haa akannehir
yarın dr a gitcemmmmm miniğimi bi görimmm yavru zuzummmm iidir işallahh bi hasret giderek minnoşumlannnnn opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
cnm yorulnca da kasılman artmış olabilir bi de kasılmaları da bence say bazıları sancıyı az hissediyomuş
canım börek istedi cokacimcoook
he ya hayırlısı artık
oyyyy minnoş yerim ben onu sıkılıyo demekki
valla bacım yarın benim iş belli olcak ya sezercik ya beklemeye devam <bakalım hayırlısı
hadi kızlar benim kociş geliyomuş
dikkat edin kendinize
funda 41 canım senin normal doğum tarihin ne zaman
yuhla canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgeçmişler olsun gözünüz aydın canım... sağlıkla büyüsün Emir Ayaz bey.... tez gel de anlat her bişeyi...,
korkutma kız beni.o kadar sık olursa sayim bari... . bugün fazla olmuyo demekki yorgunluktandı...
benim deeeeeecokacimcoook
ceriiinnn ve itek yuh diyom sizin kaynanalara... gıcıklarklava:
şekercim benim kaynana için öle düşünmüyomda benimki daha farklı anlatsam roman olur boşwer salla gitsin yaaakaydirigubbakcemile3
ayy benim dr.da çok takıyor kiloya kocam o kaa düşünmüyor yaa:roflol::roflol:dr 15 inden sonra dedi ama nasip bakalım kasımın 10 unda hayırlı haber alırım inşallah aman kilo almayayımda kocamı döver bu adam yoksakaydirigubbakcemile3:roflol:
Her şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......İstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook
yani birazdaha zaman tanıyolar dahada sık çağırdıkları olacak hayırlısı olsun vallaanladım canım benim doktorumda bi şey demedi.neden acaba daha vakit var diye mi düşünüyorlar.
ya bana zararı yok öle hakkını yemiyorum canım sadece bo konuşmak var herşeye karışır aman zararsızında benimki ama dayanılmayacak gibi eşimle dertleşiyom annen şöle böle dayanamıyom yoksa birine anlatmam lazım diyom ele anlatacağıma eşime anlatayım bide kendi anam bilir benim annem bir melek eşimde diyo kanatları olmayan kendi anasının yokyakaydirigubbakcemile3:roflol:yuhla canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anlat kız eğlenceli oluyordelikafadulden
sen bide altlı üstlü oturuyormuşsun allah sana sabır versin:teselli: valla ben hiç katlanamazım varyaaaa
ben öle masraf yapanlardan değilim valla yatağı hazır hastane çantamız bebeğiminde benimde çamaşırları bu kadar yaniiii pedleri felan özle bişiy yapmadık yani bütçeye göre davrandık napalım buna şükürHer şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......İstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook
ayy benim dr.da çok takıyor kiloya kocam o kaa düşünmüyor yaa:roflol::roflol:
ucuz birşey al canım nasıl olsa hast.batıyor
kızlar merhaba maşallah sizin doğumlar yaklaşmış darısı bizlere...(2010 şubat anneleri)
ya bişi sorcam...doktorlar çatı muayenesini ne zaman yaptı yada ne biliyim 7,-8, aylarda alttan baktımı doğumun nasıl olcanı söylemek için????
allah hayırla kurtarsın hepinizi
hee benm kaynanam iyi allahtan ama kızlarınkileri okuyup okuyup fitil oluyorum kaynana milletine gerçi en iyisi el ama napçan arada kırılıyo insan tabe yeri geliyo annene bile kırılıyon deyip geçiyorum napammmşekercim benim kaynana için öle düşünmüyomda benimki daha farklı anlatsam roman olur boşwer salla gitsin yaaakaydirigubbakcemile3
Her şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......İstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?