2009 Kasm Anneleri

aman ben zayıflamaktan çok bebeğimin çıkmasını düşünüyom ya hayırlısıyla bi çıkaydılar :çok üzgünüm:

he ya hayırlısı artık

oyyyy minnoş yerim ben onu sıkılıyo demekki
valla bacım yarın benim iş belli olcak ya sezercik ya beklemeye devam <bakalım hayırlısı

hadi kızlar benim kociş geliyomuş
dikkat edin kendinize

hadi byyy canım

ayy cnm Allah bağışlasınnn maşallah dökülüyorz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
korkma kız kesmez hiç keser mi orayı:jeyyar::jeyyar:
keser o belli mi olur elindne kaçar zaten ben makineyle alırken bile yüzünbü buruşturuyo hayatta eline alamz:) canım çok acıyo sanıyooo
bencede nneler damada düşkün oluyolar ama kaynanalar bi uyuzluk yapıyolar heppppp:umursamaz:
hee uyuzluk yapıylar bence bize de gıcık oluylar oğullarına el koyduk ya
kız bi yufka al da sarıver nolcak
he lazım olcak daha ohooo herüf zati iple çekiy doğuram da kırkı da çıksın da deyüü çok özlemiş benii kız ağda bantıyla alacağına akıllı al makineyle gene benm dediğim gibi otur
olsun olsun bakarsın senden önce doğururum kaydirigubbakcemile3:lepi::roflol:
he kzı ne gaza getiriyonuz sanki onun elinde de doğurmak
he ben de ööle

selam şekercim

bacım benim doktor suni sancı verip bebeği streese sokmaya gerek yok dedi
3500 ü geçerse sezerxcik dediiiii
ay el kadar bebeler şimdiden stres mi oluymuşşşşşşşşşşşşşş oy oy oyyyy
kız sorma ben de en son sevk almaya gittiğimde arabadan inemedim de kociş gitti aldı geldi herkes diymiş niye sekercik gelmedi dıaşrda oturuy deyüüü

geçmişler olsun gözünüz aydın canım... sağlıkla büyüsün Emir Ayaz bey.... tez gel de anlat her bişeyi...,

cnm yorulnca da kasılman artmış olabilir bi de kasılmaları da bence say bazıları sancıyı az hissediyomuş

korkutma kız beni.o kadar sık olursa sayim bari... . bugün fazla olmuyo demekki yorgunluktandı...

canım börek istedi cokacimcoook

benim deeeeeecokacimcoook

ceriiinnn ve itek yuh diyom sizin kaynanalara... gıcıklarklava:

şekercim benim kaynana için öle düşünmüyomda benimki daha farklı anlatsam roman olur boşwer salla gitsin yaaakaydirigubbakcemile3

anladım canım benim doktorumda bi şey demedi.neden acaba daha vakit var diye mi düşünüyorlar.

yuhla canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
şekercim benim kaynana için öle düşünmüyomda benimki daha farklı anlatsam roman olur boşwer salla gitsin yaaakaydirigubbakcemile3

anlat kız eğlenceli oluyordelikafadulden
sen bide altlı üstlü oturuyormuşsun allah sana sabır versin:teselli: valla ben hiç katlanamazım varyaaaa

dr 15 inden sonra dedi ama nasip bakalım kasımın 10 unda hayırlı haber alırım inşallah aman kilo almayayımda kocamı döver bu adam yoksakaydirigubbakcemile3:roflol:

Her şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......ıstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook

dr 15 inden sonra dedi ama nasip bakalım kasımın 10 unda hayırlı haber alırım inşallah aman kilo almayayımda kocamı döver bu adam yoksakaydirigubbakcemile3:roflol:
ayy benim dr.da çok takıyor kiloya kocam o kaa düşünmüyor yaa:roflol::roflol:
Her şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......İstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook

ucuz birşey al canım nasıl olsa hast.batıyor

anladım canım benim doktorumda bi şey demedi.neden acaba daha vakit var diye mi düşünüyorlar.
yani birazdaha zaman tanıyolar dahada sık çağırdıkları olacak hayırlısı olsun valla
yuhla canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anlat kız eğlenceli oluyordelikafadulden
sen bide altlı üstlü oturuyormuşsun allah sana sabır versin:teselli: valla ben hiç katlanamazım varyaaaa
ya bana zararı yok öle hakkını yemiyorum canım sadece bo konuşmak var herşeye karışır aman zararsızında benimki ama dayanılmayacak gibi eşimle dertleşiyom annen şöle böle dayanamıyom yoksa birine anlatmam lazım diyom ele anlatacağıma eşime anlatayım bide kendi anam bilir benim annem bir melek eşimde diyo kanatları olmayan kendi anasının yokyakaydirigubbakcemile3:roflol:
Her şeyi tamamladınız mı?Ben daha gecelik alcam ......İstediğim gibi bi gecelik bulamadım......Çok üzgünüm çoook
ben öle masraf yapanlardan değilim valla yatağı hazır hastane çantamız bebeğiminde benimde çamaşırları bu kadar yaniiii pedleri felan özle bişiy yapmadık yani bütçeye göre davrandık napalım buna şükür

kızlar merhaba maşallah sizin doğumlar yaklaşmış darısı bizlere...(2010 şubat anneleri)
ya bişi sorcam...doktorlar çatı muayenesini ne zaman yaptı yada ne biliyim 7,-8, aylarda alttan baktımı doğumun nasıl olcanı söylemek için????
allah hayırla kurtarsın hepinizi

ayy benim dr.da çok takıyor kiloya kocam o kaa düşünmüyor yaa:roflol::roflol:

ucuz birşey al canım nasıl olsa hast.batıyor

itekcim onlar rahat doğurtmayı düşünüyolar bizi değil canımya rahat çıksında kurtulalım diyolar bencekaydirigubbakcemile3:roflol:alkisalkisalkis

sağlıcakla alırsın bebişini kucağın ainş.benim dr.hiç yapmadı ama çoğu arkadaşınkini son ay yaptı

hee benm kaynanam iyi allahtan ama kızlarınkileri okuyup okuyup fitil oluyorum kaynana milletine gerçi en iyisi el ama napçan arada kırılıyo insan tabe yeri geliyo annene bile kırılıyon deyip geçiyorum napammm

he bende geçen hafta aldım daha ancaaaa nerdeyse doğurcam ay:))
aman en bulduysam aldım güzelmiş deilmiş bakmadım heççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…